اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کار با پورت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کار با پورت

سلام
    آیا این امکان وجود داره یه سوییج با پول دان به یه پورت متصل کرد و با وقفه سوییچ کرد؟
    My Site : www.MicroTop.ir

پاسخ : کار با پورت

نوشته اصلی توسط Titaniom1370
    سلام
    آیا این امکان وجود داره یه سوییج با پول دان به یه پورت متصل کرد و با وقفه سوییچ کرد؟
    ببخشید سوال شما نامفهومه میشه بیشتر توضیح بدین
    من نمىآ‌توانم فرضیه «بىآ‌اخلاقى انسان» را بپذیرم، و من اخلاق را منحصرا امرى انسانى و متعلق به انسان مىآ‌دانم که هیچ نوع قدرت مافوق انسانى در پشت آن وجود ندارد
    آلبرت اینشتین
    منبع: http://fa.wikiquote.org

دیدگاه

5 تا کلید دارم که میخوام با Interruption کار کنم یعنی وقتی زدم کار میکرو متوقف بشه دستوری که برای زدن این کلید معین شده رو انجام بده
      چون 5 تا وقفه خارجی نداریم ،کارم گره خورده
      البته من کد رو توی تابع تایمر نوشتم تا هروقت سر ریز شد پورت ها رو چک کنه که کدوم 1 شده ولی بازم دقت لازم رو نداره ، باید 1 ثانیه دکمه رو نگه داری تا نتیجه بده

دیدگاه

به شرطی که در حلقه اصلی while هیچ گونه تاخیر نداشته باشی میتونی از این دستور استفاده کنی تا هر پینی رو تبدیل به وقفه کنی
        کد:
        if(PINB & (1<<PINB2))
           {
              .....
           }

else if(PINB & (1<<PINB3))
           {
              .....
           }

else if(PINB & (1<<PINB4))
           {
              .....
           }

دیدگاه

مشکل اساسی همینه
          کد اصلی من هم تو حلقه اصلیه
          برای چک کردن پورت ها ، کدهای اصلی هم چک میشه تا برسه به دستور چک کردن پورت برای همین تو این فاصله ممکن اگه پورتی 1 بشه برنامه متوجه نشه

دیدگاه

پس در این صورت سعی کنید حلفه while رو از delay خالی کنید و بجاش از تایمر استفاده کنید

دیدگاه

شما میتونی به جای هر ثانیه
              هر 50 میلی ثانیه تایمرت رو سرریز کنی !
              همچنین اگه کارت تولید انبوه نیست میتونی از دیود استفاده کنی و هر 5 تا پایه رو با دیود به یه پایه میکرو وصل کنی ! ( 5 تا دیود می خواد )
              اِنَّ الَّذِینَ یُحِبُّونَ أَنْ تَشِیعَ الْفاحِشَهُ فِی الَّذِینَ آمَنُوا لَهُمْ عَذابٌ أَلِیمٌ فِی الدُّنْیا وَ الْآخِرَهِ وَ اللَّهُ یَعْلَمُ وَ أَنْتُمْ لا تَعْلَمُونَ.
              کسانى که دوست دارند زشتی ها در میان مردم با ایمان شیوع یابد عذاب دردناکى براى آنها در دنیا و آخرت است، و خداوند میداند و شما نمی‏دانید. (نور19)

دیدگاه

حالا شما عزیزان باور میکنین که من 2 روز پیش این کار رو انجام دادم(منظورم با تایمره )
                بهتر از حالت عادی بود ولی بعضی موقع دکمه کار نمیکنه باید یه ذره بیشتر نگه دارم با اینکه 30 سرریز توی هر ثانیه داره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X