اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی :: ای سی شبکه ENC28J60 با بسکام

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راهنمایی :: ای سی شبکه ENC28J60 با بسکام

نوشته اصلی توسط بنده خدا
    سلام
    میلتان نامعتبر است و صندوق پستی شما پر .
    جهت دریافت اطلاعات بیشتر لطفا صندوق پستی تان را خالی کنید
    سلام
    جناب بنده خدا ..........
    هر کار میکنم نمیتونم پیام خصوصی را باز کنم دفعه قبل تا اخر پر شده بودن و امدم خالی شون کردم ولی الان هر کاری میکنم نمیتونم چیزی بخونم فقط نشون میده که پیام خصوصی از طرف شما و دوستان زیاد دارم . اما باز نمیشن
    اگه میشه لطف کنید هر چیزی یا درخواستی برام دادین همین جا ذکر کنید .
    ممنون میشم . :nerd: :nerd: :nerd:

دیدگاه

سلام
      جناب بند خدا
      حقیقتش من نتونستم فایل های قبلی را پیدا کنم ولی اینا تازه نوشتم . اگه خواستین بدونین چه کار هایی میشه کرد و نمیدونم سوالتون تو پیام چی هست . از این عکس میتونین کمک بگیرین .

و در عکس پایین اخرین وضعیت را روی ادرس بار صفحه وب گذارش میده . مثلا فعال بودن رله 4

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سمیراا
        سلام
        جناب بند خدا
        حقیقتش من نتونستم فایل های قبلی را پیدا کنم ولی اینا تازه نوشتم . اگه خواستین بدونین چه کار هایی میشه کرد و نمیدونم سوالتون تو پیام چی هست . از این عکس میتونین کمک بگیرین .

و در عکس پایین اخرین وضعیت را روی ادرس بار صفحه وب گذارش میده . مثلا فعال بودن رله 4

سلام
        دستگاه بنده بر اساس بسکام نوشته شده و میخوام با بسکام به اینترنت وصلش کنم . سخت افزار mega32 و mega128 دارم.
        خلاف قوانینه چه کنم اشکال جای دیگه است .
        اگر میتونید پروژه را برام انجام بدین
        یا اینکه کدتون رو بفروشین
        abdollahy313@yahoo.com
        ممنون
        www.Askdin.com
        www.BEKco.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بنده خدا
          سلام
          دستگاه بنده بر اساس بسکام نوشته شده و میخوام با بسکام به اینترنت وصلش کنم . سخت افزار mega32 و mega128 دارم.
          خلاف قوانینه چه کنم اشکال جای دیگه است .
          اگر میتونید پروژه را برام انجام بدین
          یا اینکه کدتون رو بفروشین
          ممنون
          اینا را با بسکام نوشتم ولی کلا کار کردن با صفحات وب اونم تو بسکام کار واقعا دشواری هست . خودم اول بار که خواستم فقط یه خط روی وب بیارم زمین و زمان را بهم دوختم نشد با اون که کلی با برنامه نویسی php و html کار کردم . فقط 500 گیگ مصرف اینتم شد تا همه جا را زیرو رو کردم ولی چیز بدرد بخوری نیافتم اخرش با سعی و خطا رفتم جلو تا تقریبا تونستم یه کار هایی بکنم . حالا منظور .......
          اولا باید بدونم میخوایین چه کار انجام بده روی وب میخوایین کنترل داشته باشین یا چیز دیگه؟
          از یک طرف باشه یا از دو طرف میکرو به سیستم از طریق وب و برعکس ؟
          چه اطلاعاتی نیازه که ارسال و دریافت کنین
          انوقت باید برای هر دستوری باید دستورات مربوط به صفحه و ارسال از طریق وب را بنویسم . وگرنه دستورات html خالی که بدرد نمیخوره .
          و در کل عرض کنم میترسم سورس را بهتون بدم ولی اصلا سر در نیارین چی به چیه . چون قبل شما برای یه نفر دیگه یا یه بنده خدای دیگه نه شما :mrgreen: بصورت ساده و فقط چند خط نوشتم . تا یه هفته سرش تاب ورداشت
          حالا خود دانی . :nerd: :nerd: :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سمیراا
            اینا را با بسکام نوشتم ولی کلا کار کردن با صفحات وب اونم تو بسکام کار واقعا دشواری هست . خودم اول بار که خواستم فقط یه خط روی وب بیارم زمین و زمان را بهم دوختم نشد با اون که کلی با برنامه نویسی php و html کار کردم . فقط 500 گیگ مصرف اینتم شد تا همه جا را زیرو رو کردم ولی چیز بدرد بخوری نیافتم اخرش با سعی و خطا رفتم جلو تا تقریبا تونستم یه کار هایی بکنم . حالا منظور .......
            اولا باید بدونم میخوایین چه کار انجام بده روی وب میخوایین کنترل داشته باشین یا چیز دیگه؟
            از یک طرف باشه یا از دو طرف میکرو به سیستم از طریق وب و برعکس ؟
            چه اطلاعاتی نیازه که ارسال و دریافت کنین
            انوقت باید برای هر دستوری باید دستورات مربوط به صفحه و ارسال از طریق وب را بنویسم . وگرنه دستورات html خالی که بدرد نمیخوره .
            و در کل عرض کنم میترسم سورس را بهتون بدم ولی اصلا سر در نیارین چی به چیه . چون قبل شما برای یه نفر دیگه یا یه بنده خدای دیگه نه شما :mrgreen: بصورت ساده و فقط چند خط نوشتم . تا یه هفته سرش تاب ورداشت
            حالا خود دانی . :nerd: :nerd: :nerd:
            1- یک برنامه کامپیوتری میخوام که تعدادی دستگاه روی آن شبکه بشن . البته سرعت کار نیاز نیست زیاد باشه مثلا باد ریت پورت سریال 9600 هست .
            2- ارتباط دو طرفه .
            - اطلاعات کنترلرها به نرم افزار کامپیوتری توسط اینترنت برای مانیتورینگ و ثبت ارسال بشه .
            - توسط نرم افزار بتوان بعضی تنظیمات را روی کنترلرها اعمال کرد .
            - توسط نرم افزار بتوان برنامه کنترلرها را به روز کرد
            3- از نظر حجم اطلاعات زیادی نیاز به ارسال و دریافت نیست . مثلا 20 تا بایت اینتجر و 20 بایت byte و 20 بایت ورد
            4- مشکل اصلی الان کار با بسکام است . یعنی بتونیم توسط بسکام با اینترنت رابطه برقرار کنیم .
            5- اینطور که شما نوشتین به نظر میرسه که نظر شما اینست که برم سراغ آرم و کلا بی خیال بسکام بشم ؟
            البته آرم را نیز شروع کرده ام اما هزینه تمام شده برام مهمه .
            هزینه تمام شده فقط قیمت چیپ نیست . تعمیرات ، روش مونتاژ ، هزینه و مدت زمان تست برد ، عیب یابی ، ریخت و ریزهای تولید و .... پارامترهای مهمی در هزینه تمام شده را شامل میشوند . بنابراین علاقه زیادی به حفظ همان mega32 آ‌دارم
            www.Askdin.com
            www.BEKco.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بنده خدا
              1- یک برنامه کامپیوتری میخوام که تعدادی دستگاه روی آن شبکه بشن . البته سرعت کار نیاز نیست زیاد باشه مثلا باد ریت پورت سریال 9600 هست .
              2- ارتباط دو طرفه .
              - اطلاعات کنترلرها به نرم افزار کامپیوتری توسط اینترنت برای مانیتورینگ و ثبت ارسال بشه .
              - توسط نرم افزار بتوان بعضی تنظیمات را روی کنترلرها اعمال کرد .
              - توسط نرم افزار بتوان برنامه کنترلرها را به روز کرد
              3- از نظر حجم اطلاعات زیادی نیاز به ارسال و دریافت نیست . مثلا 20 تا بایت اینتجر و 20 بایت byte و 20 بایت ورد
              4- مشکل اصلی الان کار با بسکام است . یعنی بتونیم توسط بسکام با اینترنت رابطه برقرار کنیم .
              5- اینطور که شما نوشتین به نظر میرسه که نظر شما اینست که برم سراغ آرم و کلا بی خیال بسکام بشم ؟
              البته آرم را نیز شروع کرده ام اما هزینه تمام شده برام مهمه .
              هزینه تمام شده فقط قیمت چیپ نیست . تعمیرات ، روش مونتاژ ، هزینه و مدت زمان تست برد ، عیب یابی ، ریخت و ریزهای تولید و .... پارامترهای مهمی در هزینه تمام شده را شامل میشوند . بنابراین علاقه زیادی به حفظ همان mega32 آ‌دارم
              خوب پس شما به نرم افزار برای مانیتورینگ روی سیستم نیاز دارین نمیدونستم فکر کردم فقط برنامه میکرو میخوایین .
              ایا اگه از میکرو هایی دیگه استفاده بشه موردی نداره چون اینطور احساس میکنم حافظه فلش میکرو برای مگا 32 کم باشه . و کم بیاره . مثلا از مگا 64 یا 644 یا همون128 باشه ؟؟
              بعدم البته برای یه نفر که عرض کردم این کار را کردم فقط قضیه یک طرفه بود و از طرف سیستم میتونست میکرو و مخلفاتش را کنترل کنه و یه نرم افزار برای سیستمش طراحی کردم که ساده بود مثلا بصورت گرافیکی چند عدد دگمه و شستی بود و یه صفحه lcd مجازی بود که وقتی روی این صفحه چیزی مینوشت روی lcd که به میکرو وصل بود همون مقدار را نشون میداد .
              ولی از شما یه کم پیچیدس . یعنی ارتباط دو طرفه میشه که این حجم برنامه را دو برابر میکنه ..........
              در هر صورت نیازی به استفاده از میکرو های arm نیست من با همین avr و بسکام کار هایی کردم که arm توش میمونه .... :biggrin:
              اگه زمان برات مهم نیست بزار خوب برسی کنم و جواب بهت بدم ... چون قبلا بهت گفتم یه پروژه ور داشتم مال یه دستگاه نیمه دولتیه که باید هر هفته سه بار اونجا باشم . و این فرصت های کاریم را میگیره البته تا 3 ماه دیگه تمومه ولی در حین کار احتمالا بشه کار شما را هم انجام داد .ولی اگه وقت کم داری . و به بسکام واردی
              و همچنین به html دیگه مشکلی نداری همون دستورات مربوط به کار هایی که قراره میکرو مثلا برای گرفتن مقدار دما انجام بده را بنویس و بعد در اخر برنامه دستورات مربوط به html را وارد کن و ربط به هم البته یه کتابخونه برای این کار نیازه برای enc28j60 که .......

اضافه شده در تاریخ :
              برای مثال این اخر برنامه ایی هست که نوشتم برای عکسی که در بالا قرار دادم مقدار خطوط برنامه را ملاحظه بفرمایین . که چند خط برنامه برده .

دیدگاه

از جناب javidlotfi هم خواهش دارم که بعلت این که نتونستم پیام خصوصی شون را بخونم همین جا ذکر کنن
                ممنون میشم . شرمنده پیام خصوصی های من انگار ویروسی شدن هر وقت دلش خواست باز میشن و هروقت عشقش نکشید .....................

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سمیراا
                  خوب پس شما به نرم افزار برای مانیتورینگ روی سیستم نیاز دارین نمیدونستم فکر کردم فقط برنامه میکرو میخوایین .
                  ایا اگه از میکرو هایی دیگه استفاده بشه موردی نداره چون اینطور احساس میکنم حافظه فلش میکرو برای مگا 32 کم باشه . و کم بیاره . مثلا از مگا 64 یا 644 یا همون128 باشه ؟؟
                  بعدم البته برای یه نفر که عرض کردم این کار را کردم فقط قضیه یک طرفه بود و از طرف سیستم میتونست میکرو و مخلفاتش را کنترل کنه و یه نرم افزار برای سیستمش طراحی کردم که ساده بود مثلا بصورت گرافیکی چند عدد دگمه و شستی بود و یه صفحه lcd مجازی بود که وقتی روی این صفحه چیزی مینوشت روی lcd که به میکرو وصل بود همون مقدار را نشون میداد .
                  ولی از شما یه کم پیچیدس . یعنی ارتباط دو طرفه میشه که این حجم برنامه را دو برابر میکنه ..........
                  در هر صورت نیازی به استفاده از میکرو های arm نیست من با همین avr و بسکام کار هایی کردم که arm توش میمونه .... :biggrin:
                  اگه زمان برات مهم نیست بزار خوب برسی کنم و جواب بهت بدم ... چون قبلا بهت گفتم یه پروژه ور داشتم مال یه دستگاه نیمه دولتیه که باید هر هفته سه بار اونجا باشم . و این فرصت های کاریم را میگیره البته تا 3 ماه دیگه تمومه ولی در حین کار احتمالا بشه کار شما را هم انجام داد .ولی اگه وقت کم داری . و به بسکام واردی
                  و همچنین به html دیگه مشکلی نداری همون دستورات مربوط به کار هایی که قراره میکرو مثلا برای گرفتن مقدار دما انجام بده را بنویس و بعد در اخر برنامه دستورات مربوط به html را وارد کن و ربط به هم البته یه کتابخونه برای این کار نیازه برای enc28j60 که .......

اضافه شده در تاریخ :
                  برای مثال این اخر برنامه ایی هست که نوشتم برای عکسی که در بالا قرار دادم مقدار خطوط برنامه را ملاحظه بفرمایین . که چند خط برنامه برده .

یک نرم افزار کامپیوتری دارم برای شبکه سیمی rs485 . فکر کنم همونو بشه برای اینترنت هم تغییرات داد و استفاده کرد .
                  از نظر ارسال دریافت میکرو . در سریال که خواندن اطلاعات دریافتی مشکل بود و ارسال اطلاعات کاری نداشت . شما که برنامه دریافت اطلاعات توسط میکرو رو نوشتی پس احتمالا ارسالش کاری نداره .
                  میشه کار بسکام رو یکی دوروزه حل کرد؟
                  اینجا این حرفها به نظرم خلافه . میل بدین بهتره
                  به نظرم این حرفها اینجا خلافه .
                  www.Askdin.com
                  www.BEKco.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بنده خدا
                    یک نرم افزار کامپیوتری دارم برای شبکه سیمی rs485 . فکر کنم همونو بشه برای اینترنت هم تغییرات داد و استفاده کرد .
                    از نظر ارسال دریافت میکرو . در سریال که خواندن اطلاعات دریافتی مشکل بود و ارسال اطلاعات کاری نداشت . شما که برنامه دریافت اطلاعات توسط میکرو رو نوشتی پس احتمالا ارسالش کاری نداره .
                    میشه کار بسکام رو یکی دوروزه حل کرد؟
                    اینجا این حرفها به نظرم خلافه . میل بدین بهتره
                    به نظرم این حرفها اینجا خلافه .
                    از نظر برنامه نویسی که با هر پرتوکلی باشه مورد نداره . چون هموشون با tcp/ip کار دارن و فرقی نداره فوقش سرعت داده تو ارسال و دریافت زیاد تره که بهتر...............
                    فکر نکنم بشه چون خروجی برنامه یا نرم افزار مهمه که باش اشنا باشم تا بتونم برابرش با میکرو مچ بشم منظورم برنامه میکرو با خروجی نرم افزار هست البته نوع برنامه که نوشته شده هم مهمه من با c++ , ویژوال بیسیک موردی ندارم ولی با بقیه یه کم بد قلقم .
                    احتمالا سیستم خودم مورد سرقت قرار گرفته و ویروسی شده انواع نرم افزار های جاسوسی را تست زدم یه کم بهتر شده . حالا مشکام موس هست که تا 100 بار کلیک نکنم صفحه یا پنچره باز نمیشه . منو خسته کرده ...حلش میکنم و هم ایمیل بهتون میدم و هم پیامک ها را درست میکنم ...

در مورد این که یکی دو روز اصلا حرفش را نزنید که امکان نداره . متاسفانه فردا باید برم سر پروژم 400 کیلومتری اصفهان و پس فردا بازگشت دارم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سمیراا
                      از نظر برنامه نویسی که با هر پرتوکلی باشه مورد نداره . چون هموشون با tcp/ip کار دارن و فرقی نداره فوقش سرعت داده تو ارسال و دریافت زیاد تره که بهتر...............
                      فکر نکنم بشه چون خروجی برنامه یا نرم افزار مهمه که باش اشنا باشم تا بتونم برابرش با میکرو مچ بشم منظورم برنامه میکرو با خروجی نرم افزار هست البته نوع برنامه که نوشته شده هم مهمه من با c++ , ویژوال بیسیک موردی ندارم ولی با بقیه یه کم بد قلقم .
                      احتمالا سیستم خودم مورد سرقت قرار گرفته و ویروسی شده انواع نرم افزار های جاسوسی را تست زدم یه کم بهتر شده . حالا مشکام موس هست که تا 100 بار کلیک نکنم صفحه یا پنچره باز نمیشه . منو خسته کرده ...حلش میکنم و هم ایمیل بهتون میدم و هم پیامک ها را درست میکنم ...

در مورد این که یکی دو روز اصلا حرفش را نزنید که امکان نداره . متاسفانه فردا باید برم سر پروژم 400 کیلومتری اصفهان و پس فردا بازگشت دارم .
                      شما از نرم افزار پکت میگیرین پکت تحویل میدین . حتی شما میتوانید بگید این پکت ها رو من تعریف کردم و ما پکتهای نرم افزار رو تغییر بدیم
                      www.Askdin.com
                      www.BEKco.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بنده خدا
                        شما از نرم افزار پکت میگیرین پکت تحویل میدین . حتی شما میتوانید بگید این پکت ها رو من تعریف کردم و ما پکتهای نرم افزار رو تغییر بدیم
                        یعنی در کل میخوایین برنامه نرم افزار را که روی سیستم نصب میشه با همونی که دارین انجام بدین البته میتونم خودم مثل همون را که دارین بنویسم . ولی اگه راه نداره یه عکسی از صفحه اول همون نرم افزار را بدین تا یه کم اشنا بشمم و بعد در مورد بقیه مواردش بحث میکنم .
                        الان دیگه دیر وقت هست . فردا صبح زود من باید سر پروژم باشم و پس فردا جواب شما را میدم داشتم سیستمم را درست میکردم که تا حدودی شد . و از این به بعد میتونین پیام خصوصی بدین . تا براتون ایمل را تو پیام خصوصی بدم . :nerd: :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سمیراا
                          یعنی در کل میخوایین برنامه نرم افزار را که روی سیستم نصب میشه با همونی که دارین انجام بدین البته میتونم خودم مثل همون را که دارین بنویسم . ولی اگه راه نداره یه عکسی از صفحه اول همون نرم افزار را بدین تا یه کم اشنا بشمم و بعد در مورد بقیه مواردش بحث میکنم .
                          الان دیگه دیر وقت هست . فردا صبح زود من باید سر پروژم باشم و پس فردا جواب شما را میدم داشتم سیستمم را درست میکردم که تا حدودی شد . و از این به بعد میتونین پیام خصوصی بدین . تا براتون ایمل را تو پیام خصوصی بدم . :nerd: :nerd:
                          پیام خصوصی ارسال شد
                          بنده در این شرایط بین دو راهی هستم و در نتیجه کارهایم هم معطله . لطفا سرعت بیشتر
                          www.Askdin.com
                          www.BEKco.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بنده خدا
                            پیام خصوصی ارسال شد
                            بنده در این شرایط بین دو راهی هستم و در نتیجه کارهایم هم معطله . لطفا سرعت بیشتر
                            دوست گرامی بنده قبلا عرض کرده بودم که بعلت این که وقت کمی دارم و سر پروژه ها هستم زیاد نمیتونم و وقت کمی برای این کار ها دارم و عرض کرده بودم تو پست های قبلیم که اگر فرصت و وقت ندارین و باید سریع انجام بشه خودتون از راه های که گفتم اقدام کنید . و من فقط در وقت اضافی بین پروژهام میتون این کار را براتون انجام بدم .
                            و اگر وقت شما از بابت من تلف شده معذرت میخوام .

دیدگاه

سلام خدمت استاد گرام ؛ سمیراا خانم
                              من برای دریافت ping مشکل دارم...
                              با بیسیک ، atmege8a و ماژول ENC28J60 کار میکنم
                              اما تا الان موفق نشدم با کامپیوتر ارتباط برقرار کنم
                              پروژه ای که میخام کار کنم ، ارسال اطلاعات از میکرو و نمایش در کامپیوتر بصورت یکطرفه هست...
                              با توجه به مشغله کاریتون ؛ ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط seramo
                                سلام خدمت استاد گرام ؛ سمیراا خانم
                                من برای دریافت ping مشکل دارم...
                                با بیسیک ، atmege8a و ماژول ENC28J60 کار میکنم
                                اما تا الان موفق نشدم با کامپیوتر ارتباط برقرار کنم
                                پروژه ای که میخام کار کنم ، ارسال اطلاعات از میکرو و نمایش در کامپیوتر بصورت یکطرفه هست...
                                با توجه به مشغله کاریتون ؛ ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید
                                خب ، خوشبختانه تونستم ping بگیرم...
                                حالا چطور میتونم اطلاعات ارسالی از میکرو را در کامپیوتر ببینم ؟ آیا به نرم افزار خاصی احتیاج هست؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X