اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارور Chip Enable Program Error در پراگرامر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ارور Chip Enable Program Error در پراگرامر

ممنون دوست عزیز:
    با هزینه کمتر از 8 هزار تومن :nice: :smile:
    بله ممکن هستش که میکرو معیوب باشه پروگرمر شما که قادر هست مگا16 رو بشناسه دلیلی نیست که مثلا مگا32 رو نشناسه
    من میخوام این مدار بسازم خیلی جالب کم خرح هست ولی چند ابهام وجود داره: لطفا راهنمایی کنید!
    1.میگم این ابعاد برد اش چند در چند هست؟ خیلی کوچک نیست!!؟؟
    2. ای سی مدار که باید پراگرام بشه چی هست؟ mega8L یا mega8a ؟ کدام بهتر هست؟
    3. شما از این مدار جواب گرفتید؟
    4.ایا این دکنر فیوزبیت قابلیت پراگرام کردن را داره یا فقط بازگردانی می کنه!!؟؟ من قصد داشتم که یک پراگرامر usbasp درست کنم !!
    یا میکرو شما معیوب هستش یا اشتباهی فیوزبیتی مربوط به کلاک یا قفل یا پین ریست یا spi رو دستکاری کردین که در اینصورت با راه هایی که عرض کردم میتونین زنده اش کنین
    گفتم من اصلا دست به تنظمیات فیوزبیت ای سی دست نزدم و فقط برای پاک کردن گذاشتم اش توی پراگرامر همین: شاید همان شرکت زده ای سی داغون کرده بعد دادند به من!! بگم خدا چی کارشان کنه :angry:
    سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
      ممنون دوست عزیز:من میخوام این مدار بسازم خیلی جالب کم خرح هست ولی چند ابهام وجود داره: لطفا راهنمایی کنید!
      1.میگم این ابعاد برد اش چند در چند هست؟ خیلی کوچک نیست!!؟؟
      2. ای سی مدار که باید پراگرام بشه چی هست؟ mega8L یا mega8a ؟ کدام بهتر هست؟
      3. شما از این مدار جواب گرفتید؟
      4.ایا این دکنر فیوزبیت قابلیت پراگرام کردن را داره یا فقط بازگردانی می کنه!!؟؟ من قصد داشتم که یک پراگرامر usbasp درست کنم !!گفتم من اصلا دست به تنظمیات فیوزبیت ای سی دست نزدم و فقط برای پاک کردن گذاشتم اش توی پراگرامر همین: شاید همان شرکت زده ای سی داغون کرده بعد دادند به من!! بگم خدا چی کارشان کنه :angry:
      سپاس
      1-اندازه برد 5.5*9 سانتیمتر هستش
      2-از هردوتاش میتونی استفاده کنی فرقی نمیکنه
      3-بعععله که جواب گرفتم یجورایی عصای دستم شده
      4-نخیر فقط قابلیت بازگردانی فیوزبیت (بدون نیاز به اتصال به کامپیوتر) رو داره
      فکر نکنم شرکت همچین کاری بکنه شاید میکرو از اول معیوب بوده باشه اگه میکرو رو باtnm یادکتر فیوزبیت پاک کنین اونموقع معلوم میشه خراب هست یا فیوزبیتش دستکاری شده اگه اونا نتونستن پاکش کنن به احتمال قوی میکرو خرابه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر کریمی
        1-اندازه برد 5.5*9 سانتیمتر هستش
        2-از هردوتاش میتونی استفاده کنی فرقی نمیکنه
        3-بعععله که جواب گرفتم یجورایی عصای دستم شده
        4-نخیر فقط قابلیت بازگردانی فیوزبیت (بدون نیاز به اتصال به کامپیوتر) رو داره
        فکر نکنم شرکت همچین کاری بکنه شاید میکرو از اول معیوب بوده باشه اگه میکرو رو باtnm یادکتر فیوزبیت پاک کنین اونموقع معلوم میشه خراب هست یا فیوزبیتش دستکاری شده اگه اونا نتونستن پاکش کنن به احتمال قوی میکرو خرابه
        ممنون: اندازه برد برای شما چطور 5.5*9 شده من روی کاغد معمولی پرینت گرفتم! شده 8.5*5 !! خطوط pcb خیلی کوچک نیستند به نظر شما!! خیلی به هم نزدیک هستند!
        فایلی که روی کاغذ گلاسه مستقیم باید پرینت بشه این هست؟ atmega_fusebit_doctor_V2h_preview ؟
        چون فایل التیوم اش اصلا توش هیچی نیست!! شماتیک !
        سپاس

دیدگاه

ممنون: اندازه برد برای شما چطور 5.5*9 شده من روی کاغد معمولی پرینت گرفتم! شده 8.5*5 !! خطوط pcb خیلی کوچک نیستند به نظر شما!! خیلی به هم نزدیک هستند!
          فایلی که روی کاغذ گلاسه مستقیم باید پرینت بشه این هست؟ atmega_fusebit_doctor_V2h_preview ؟
          چون فایل التیوم اش اصلا توش هیچی نیست!! شماتیک !
          سپاس
          نخیر فایلی که باید پرینت بشه این هستatmega_fusebit_doctor_V2h_bottom
          دلیل چاپ نشدن تو اندازه واقعی هم یه گذینه هنگام چاپ کردن هست که باید اونو تغییر بدی تا تو اندازه واقعی چاپ بشه یه عکس از قسمتی که میخوای پرینت بگیری بزار تا بگم کدوم گذینه هست از همون صفحه که وقتی ctrl+p رو میزنی ظاهر میشه عکس بزار

دیدگاه

نخیر فایلی که باید پرینت بشه این هستatmega_fusebit_doctor_V2h_bottom
            دلیل چاپ نشدن تو اندازه واقعی هم یه گذینه هنگام چاپ کردن هست که باید اونو تغییر بدی تا تو اندازه واقعی چاپ بشه یه عکس از قسمتی که میخوای پرینت بگیری بزار تا بگم کدوم گذینه هست از همون صفحه که وقتی ctrl+p رو میزنی ظاهر میشه عکس بزار
            ممنون: بفرما:تنظمات اش چطوری هست!!؟

سپاس

دیدگاه

در قسمت page sizing & handling گزینه fit رو بجای Actual size تیک بزنین امتحان کنین ببینین اندازه ای که بنده گفتم درمیاد

دیدگاه

در قسمت page sizing & handling گزینه fit رو بجای Actual size تیک بزنین امتحان کنین ببینین اندازه ای که بنده گفتم درمیاد
                ممنون ولی تغییری نکرد و باز همان ابعادی که قبلا گفتم هست!!

دیدگاه

ممنون ولی تغییری نکرد و باز همان ابعادی که قبلا گفتم هست!!
                  باید تغییر میکرد پس اینبارم custom scale رو تیک بزن اندازش هم 100 ٪

دیدگاه

باید تغییر میکرد پس اینبارم custom scale رو تیک بزن اندازش هم 100 ٪
                    ایندفعه شد 5*9 یعنی نیم سانت رشد داشت :mrgreen:
                    این نیم سانت ها ایا مهم هستند!! الان 5.5 نیست دیگه! نیم سانت کم داره!
                    سپاس

دیدگاه

ایندفعه شد 5*9 یعنی نیم سانت رشد داشت :mrgreen:
                      این نیم سانت ها ایا مهم هستند!! الان 5.5 نیست دیگه! نیم سانت کم داره!
                      سپاس
                      الان دیگه باید اوکی باشه واسه اطمینان بیشتر یدونه مگا 8 بردار پایه هاش بزار ببین پایه هاش مماس هستن با سوراخ های نقشه چاپ شده روی کاغذ؟
                      درضمن الان که خوب اندازه گیری کردم عرض مدار 5.2 هست که اشتباهی نوشتم 5.5 :redface:

دیدگاه

این مشکل دقیقا برای من هم پیش اومده از دیشب علاف این میکرو کنترلر ام
                        محصولتون بلاگ داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir_irani نمایش پست ها
                          نه دوست من مال من از ایناست

اتصالات isp هم کنارش مشخص کرده نمیدونم با مال شما یکی هست یا نه
                          سلام . دوست عزیز من هم پروگرامر usbasp دارم و همین اتفاق برایم پیش افتاده است. نام هر پایه کانکت پروگرامر در هر پزوگرامری فرق میکنه. به نظر من شما به دلیل اشتباه طراحی مدار vcc و gnd رو به پایه های میکرو وصل کردید و در اثر اعمال زیاد ولتاژ و آمپر میکرو avr شما سوخته است.

دیدگاه

سلام دوستان؛منم پروگرامرم همچین اروری میده و میکرو مگا16 هست،نمیدونم باید چه کنم،این مداری که تو این فایل هست جوابگو پروگرام کردن هست؟میشه باش کار کرد؟چون با لپ تاپم میخوام پورت db9 داشته باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadgh1370 نمایش پست ها
                              http://s8.picofile.com/file/83565756...ammer.rar.html

سلام دوستان؛منم پروگرامرم همچین اروری میده و میکرو مگا16 هست،نمیدونم باید چه کنم،این مداری که تو این فایل هست جوابگو پروگرام کردن هست؟میشه باش کار کرد؟چون با لپ تاپم میخوام پورت db9 داشته باشه
                              سلام این مشکل موارد زیادی میتونه باشه یک موردش برای من یک چامپر بود روی برد پروگرامر تا وقتی
                              وصل نبود همین خطا بود بعد که وصل شد درست شد
                              قصه زندگی همیشه با مدادی که ما دوست داریم نوشته نمی شه .....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط خلبان نمایش پست ها
                                سلام این مشکل موارد زیادی میتونه باشه یک موردش برای من یک چامپر بود روی برد پروگرامر تا وقتی
                                وصل نبود همین خطا بود بعد که وصل شد درست شد
                                واسه من کار میکرد،پروگرام میکردم،یه چندباری این ارور رو داد،ولی بینش باز پروگرام کرد،بعد چند بار دیگه کلا پروگرام نکرد و این ارور رو داد؛این فایلی که دادم،و این لینک اموزش کاملش هست،به نظرتون خوبه درستش کنم کارمو راه بندازه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X