پول اپ رو فقط واسه ورودی تعریف میکنن؟
یه سوال دیگه؟
من led روبه یکی از پایه ها وصل کردم و اونو با تاخیر یک ثانیه روشن خاموش کردم ولی led فقط روشن میمونه.مقاومتو هم گذاشتم ولی فرقی نکرد.
مگه led رو مستقیم به میکرو وصل نمیکنن پس چرا اینطوری شد؟ :eek:
پایه مورد نظرت رو در حالت خروجی قرار بده. شما ورودیش کردی
سلام ..............
ببینید شما برای این منظور باید پایه ی مورد نظر رو خروجی تعریف کنید اونم از نوع صفر (یا یک) .
توی روال برنامتون هم اگه خروجی رو صفر تعریف کردین ، با یک کردن پایه و اگه خروجیتون رو یک تعریف کردین با صفر کردن پایه به روشن کردن LED اقدام کنین .
در ضمن برای آزمایش تاخیر زمانی بن خاموشی و روشنی رو بیشتر کنید که قابل مشاهده باشه . (500 میلی ثانیه) .
اگر بازم جواب نگرفتین، این دفعه سورس برنامتون رو بذارید تا روی اون نظر بدیم . موفق باشبد .
سلام
یه سوال از سخت افزار pull up دارم
مگه مقاومت پول اپ ولتاژ رو تا 5 نمیرسونه؟ مگه مقاومت ولتاژ رو کم نمیکنه؟؟ :eek:
فرض کنیم یه پایه داریم که پول اپ نداره. چه جوری اونو پول اپش کنیم؟ oo:
شما اگه میخواید یه مقاومت بالاکش داشته باشید میتونید یه مقاومت 10 کلو اهم رو بردارید ؛ یه سرش رو متصل کنید به VCC و سر دیگش رو بزنید به پایه ی مورد نظرتون .. موفق باشید ..
شما اگه میخواید یه مقاومت بالاکش داشته باشید میتونید یه مقاومت 10 کلو اهم رو بردارید ؛ یه سرش رو متصل کنید به VCC و سر دیگش رو بزنید به پایه ی مورد نظرتون .. موفق باشید ..
سلام
خوب شما که میگید یه مقاومت بزار . مگه مقاومت چی کار میکنه که میگن ولتاژ رو به vcc میرسونه؟
ممنون میشم یه کمی توضیح بدید :applause:
1- می شه فرق بین مقاومت pull up و مقاومت معمولی بگید چیه؟
2- چجوری مثلا 10 کیلو رو نشون میدن؟
3- چرا وقتی از push button استفاده می کنیم، و پایه ای از میکرو رو در حالت ورودیآقرار دادیم، چرا از مقاومت بالاکش استفاده می کنیم، در صورتی که شما می گید میکرو خودش داره؟
4- می شه از مقاومت معمولی به نحوی به جای pull up استفاده کرد؟
اگه ممکنه این موضوعات رو برامون روشن کنید.
1- می شه فرق بین مقاومت pull up و مقاومت معمولی بگید چیه؟
منظور از مقاومت pull up مقاومت خاصی نیست. در واقع ما برای جلوگیری از تاثیر نویز و برخی عوامل دیگه موقعی که از میکرو به عنوان ورودی استفاده میکنیم یه مقاومت به یه سر میکرو و VCC وصل میکنیم. یه مقامت معمولی که رنج اون بین 1K تا 10K میتونه باشه.
البته مقاومت رو اگه به جای VCC به GND وصل کنیم میگن pull down کردن.
چرا وقتی از push button استفاده می کنیم، و پایه ای از میکرو رو در حالت ورودیآقرار دادیم، چرا از مقاومت بالاکش استفاده می کنیم، در صورتی که شما می گید میکرو خودش داره؟
اگه شما مقاومت داخلی میکرو رو فعال کنید دیگه نیازی به گذاشتن مقاومت خارجی نیست. البته مقامت pull up فقط واسه push button نیست و برای وسایل جانبی (مثل قطعاتی که با رابط I2C کار میکنند) هم استفاده میشه.
خیلی ممنون. توضیحاتتون واقعا عالیه.
مثلا اگه من بخوام وقتی کلید رو وصل کردم، روی پین میکرو 1 بشه، باید pull up ببندیم یا pull down ؟
و سوال دومم اینه که منظور از مقاومت هایی مثل 4K7 چیست؟ چرا به این صورت نوشته می شود؟
این دو تا هم جواب بدید، دیگه کاملا حالیم می شه.
در ضمن باز هم از توضیح خوبتون و تصویری که گذاشتید ممنونم.
خیلی ممنون. توضیحاتتون واقعا عالیه.
مثلا اگه من بخوام وقتی کلید رو وصل کردم، روی پین میکرو 1 بشه، باید pull up ببندیم یا pull down ؟
و سوال دومم اینه که منظور از مقاومت هایی مثل 4K7 چیست؟ چرا به این صورت نوشته می شود؟
این دو تا هم جواب بدید، دیگه کاملا حالیم می شه.
در ضمن باز هم از توضیح خوبتون و تصویری که گذاشتید ممنونم.
اگر به شکل pull down نگاه کنید متوجه میشد که همیشه پین 0 و وقتی که کلید فشرده میشه 1 میشه. پس باید pull down استفاده کنی.
استاندارد معرفی مقاومت به همین صورته. ولی خوب ما استاندارد رو رعایت نمیکنیم. 4K7 یعنی یه مقاومت 4700 اهمی._(یعنی 4.7K )ا
1200000R=1200K=1M2
در واقع کلمه R به جای Ω هم استفاده میشود.
1.2Ω=1R2
بد نیست بدونید که سمبل مقاومت آمریکایی و اروپایی با هم فرق داره. بالایی استاندارد آمریکایی و پایینی استاندارد اروپایی.
واقعا گل کاشتی. کاملا گرفتم. به نظرتون بهتره برای pull down از مقاومت چند اهمی استفاده کنم. برای push button و IC?
و بهتره برای نشون دادن مقاومت از چه نوع سمبلی استفاده کرد؟ اروپایی یا آمریکایی؟ شما از کدوم استفاده می کنید؟
دیدگاه