اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات مربوط به LCD های کاراکتری و گرافیکی

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات مربوط به LCD های کاراکتری و گرافیکی

با سلام.
    تو LCD کاراکتری چه جوری میشه فقط یه سطر یا یه ستون رو پاک کرد؟؟(با codevision)
    ممنون.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهیار یغمایی
      با سلام.
      تو LCD کاراکتری چه جوری میشه فقط یه سطر یا یه ستون رو پاک کرد؟؟(با codevision)
      ممنون.

تابع خاصی واسه این کار وجود نداره.

اینطوری پاکش کن:

lcd_putsf(" " // 16 ta space vase lcd ersal kon

16 تا space واسه LCD ارسال کن تا پاکش کنه واست.

دیدگاه

سلام
        با تابع lcd_gotoxy()مکان نما به مکان مورد نظر میره
        بعد با تابع lcd_putsf(" &quot چاپ کن

دیدگاه

برای شیفت دادن چی؟؟تابعی هست که مثلا نوشته های سطر اول رو به سطر دوم ببره(یا ستون...یا حتی یه حرف!!)

دیدگاه

برای شیفت دادن هم تابعی وجود نداره و شما باید از هنر برنامه نویسی تو این کار استفاده کنید

کد:
            int x,i;

for(i=0;i<16;i++){
            lcd_clear();
            lcd_gotoxy(x,1);
            lcd_putsf("mahyar");
            delay_ms(200);
            x++;
            }
            //end

دیدگاه

سلام
              دوستان من یک برنامه نوشتم که ساعت و تقویم قابل تنظیم است و یک میکرو AVR را به LCD 2*16 و کیبورد 4*4 وصل کردم و با دستور GETKBD صفحه کلید را اسکن کردم وLCD را به صورت 4 بیتی به میکرو وصل کردم و پایه RW را زمین کردم ولی بعد زدن چند کلید LCD اعداد و علائم اشتباه و بی ربط را نمایش می دهد آیا ممکن نیست که این اشکال بدلیل زدن پشت سرهم کلیدها باشد که به LCD فرصت نوشتن اطلاعات را نمی دهد و LCD علائم و حروف بی ربط را نشان می دهد
              باتشکر

دیدگاه

من در مدارم از LCD فارسی 20*4 موجود در بازار استفاده می کنم ولی بدلیل اینکه نیاز دارم در سرعت بالا از آن استفاده کنم یا باید به صورت 8 بیتی استفاده کنم و یا به صورت 4 بیتی و با استفاده از پرچم
                busy از آن استفاده کنم
                اما وقتی به صورت 8 بیتی استفاده می کنم اعداد 4 تا8 را با علائم < > = و غیره نشان می دهد و وقتی به مکان نما دستور رفتن به سطر وستون مشخصی را می دهم به جای دیگری می روم بارها پایه های میکرو و LCD را بررسی کردم و درست وصل شده بود و وقتی به صورت 4 بیت بدون پرچم busy استفاده می کنم کاملا LCD درست عمل میکند
                وقتی در حالت 4 بیت با پرچم busy استفاده می کنم هیچ چیزی نمایش نمی دهدالبته در این حالت
                من از دستور Lib lcd4busy$ در محیط بسکام استفاده می کنم
                هر دو روش فوق برروی LCD 2*16 کاراکتری کاملا جواب می دهدو هیچ مشکلی ندارد
                لطفا راهی را بگویید که بتوانم از LCD 4*20 فارسی یا به صورا 8 بیتی یا 4 بیتی همراه پرچم busy استفاده کنم

دیدگاه

LCD تاچ اسکرین

میخواهم این نوع lcd را راه اندازی کنم ولی نمیدانم لطفا اگر کسی اطلاعا تی در این مورد دارد مرا راه نمایی کند (ts12864a_2)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dorsa343
                    میخواهم این نوع lcd را راه اندازی کنم ولی نمیدانم لطفا اگر کسی اطلاعا تی در این مورد دارد مرا راه نمایی کند (ts12864a_2)
                    زبان برنویسی که باهاش کار می کنی چیه؟

دیدگاه

سوال در مورد LCD گرافیکی j12864e-6

سلام دوستان
                      کسی میدونه این LCD گرافیکی j128646e-6 کنترلرش چیه ؟ و Data sheet رو از کجا میشه پیدا کرد؟
                      ممنون میشم.
                      اگه رد میکنی رد کن ولی من به جز درگاه تو جایی ندارم....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط soltanloo
                        سلام دوستان
                        کسی میدونه این LCD گرافیکی j128646e-6 کنترلرش چیه ؟ و Data sheet رو از کجا میشه پیدا کرد؟
                        ممنون میشم.
                        lcd رو از کجا خریدی؟؟ چند تا پایه داره؟ اگه ممکنه یک عکس از پشت و روش بذارید.
                        www.icesi.ir

دیدگاه

LCD رو یکی از دوستان خریده. صد بار بهش گفتم رفتی 12864A بخر. اما بازم گیج بازی درآورده. من یه خورده تو اینترنت گشتم. چیزای مشابه زیاد دیدم. بنظر میرسه با کنترلر KS0108 کار میکنه و ترتیب پایه هاش با 12864A یکیه. اما LCD روشن نمیشه. یعنی هیچ کدوم از نقطه ها روشن نمیشه. فقط back light روشن میشه. پایه 18 رو وقتی چک میکنم ولتاژ 0 ولت میده. که غیر طبیعیه. باید یه ولتاژ منفی باشه. نمیدونم شاید پایه هاش متفاوته.
                          الان دوربین ندارم عکس بگیرم ولی پشتش هیچی ننوشته. فقط جلوی LCD نوشته 12864ٍe-6 ، همین.
                          تورو خدا اگه کسی چیزی میدونه راهنمایی کنه.
                          اگه رد میکنی رد کن ولی من به جز درگاه تو جایی ندارم....

دیدگاه

سلام ! منم سوال داشتم ! من داخل code vision یه نوشته مینویسم که بر روی LCD چاپ بشه ! ولی LCD حروف رو چرت و پرت نشون میده ! ( من داخل پروتوس کار میکنم )

http://pbsecurity.persiangig.com/LCD%20Problem.rar

من داخل لینک بالا هم مداری که کشیدم رو گذاشتم ! هم برنامه رو ! مرسی از لطف شما !

دیدگاه

اقا مشکل من درست شد ! ایراد از همون کامپایلر بود که دوستان گفته بودن ! مرسیییی از لطفی که کردیننننن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط soltanloo
                                LCD رو یکی از دوستان خریده. صد بار بهش گفتم رفتی 12864A بخر. اما بازم گیج بازی درآورده. من یه خورده تو اینترنت گشتم. چیزای مشابه زیاد دیدم. بنظر میرسه با کنترلر KS0108 کار میکنه و ترتیب پایه هاش با 12864A یکیه. اما LCD روشن نمیشه. یعنی هیچ کدوم از نقطه ها روشن نمیشه. فقط back light روشن میشه. پایه 18 رو وقتی چک میکنم ولتاژ 0 ولت میده. که غیر طبیعیه. باید یه ولتاژ منفی باشه. نمیدونم شاید پایه هاش متفاوته.
                                الان دوربین ندارم عکس بگیرم ولی پشتش هیچی ننوشته. فقط جلوی LCD نوشته 12864ٍe-6 ، همین.
                                تورو خدا اگه کسی چیزی میدونه راهنمایی کنه.
                                اگه ترتیب پایه هارو نمیدونید وصل نکنید چون احتمال سوختنش هست.

این LCD رو از تهران گرفتید؟از کدوم مغازه؟
                                www.icesi.ir

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X