اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات مربوط به LCD های کاراکتری و گرافیکی

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات مربوط به LCD های کاراکتری و گرافیکی

اینم همون فایل فقط من compile کردم
    http://rapidshare.com/files/150319206/KS108.HEX.html

هیچی نشون نمیده
    http://services.nexodyne.com/email/i...3D/0/image.png

دیدگاه

کسی میدونه سرعت اوسیلاتور میکرو روی ال سی دی تاثیری داره یا نه؟ oo:

دیدگاه

سلام

خوب :biggrin: هر چی سرعت اوسیلاتور بالا تر باشه دستورات با سرعت بیشتری انجام بشن
        اما به چشم نمی آد
        زندگی یه فرصته

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
          کسی میدونه سرعت اوسیلاتور میکرو روی ال سی دی تاثیری داره یا نه؟ oo:
          بستگی داره ولی تا یک حدی...از یک حدی که سرعت ارسال دیتا را ببری بالا lcd دیگه نمیتونه دیتا رو به راحتی نمایش بده ..

میتونی به طور عملی تست کنی..مثلا شما یک دستور بنویس که به ترتیب تمام پیکسل های lcd روش بشه... تاخیر رو که از 10 میلی ثانیه پایین تر میبرید میبینید که هیچ فرقی نمیکنه...
          www.icesi.ir

دیدگاه

با سلام
            نوشته اصلی توسط میلاد موسوی

بستگی داره ولی تا یک حدی...از یک حدی که سرعت ارسال دیتا را ببری بالا lcd دیگه نمیتونه دیتا رو به راحتی نمایش بده ..

میتونی به طور عملی تست کنی..مثلا شما یک دستور بنویس که به ترتیب تمام پیکسل های lcd روش بشه... تاخیر رو که از 10 میلی ثانیه پایین تر میبرید میبینید که هیچ فرقی نمیکنه...
            اگه از Busy flag در LCD استفاده کنی یعنی تونستی از حد اکثر سرعت LCD برای
            نمایش بهره مند بشی. :rolleyes:
            افتادگی آموز اگر طالب علمی
            هرگز نخورد آب زمینی که بلند است

دیدگاه

سلام
              من یک LCD 2*16 رو به یک MEGA 16 وصل کردم
              ولی وقتی راه اندازیش میکنم صفحه سیاهه و به سختی میشه نوشته رو خوند؟
              پایه های 15 و16 رو هم آزاد گذاشتم.
              به نظر شما مشکل چیه؟
              حضرت محمد (ص):بدانید،کسی که نمی داند نباید از آموختن شرم کند،که قیمت هر کس به قدر معلو مات اوست.

دیدگاه

از پایه ی 3 ,lcd استفاده کن.این پایه رو به یک پتانسیومتر وصل کن و توسط پتانسیومتر وضوح lcd رو تنظیم کن. :nice:

دیدگاه

سلام ...............

به صفحات قبلی حتما یه نگاه بندازید اطلاعات خوبی در اونها هست .. موفق باشید .
                  دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electronics
                    سلام
                    من یک LCD 2*16 رو به یک MEGA 16 وصل کردم
                    ولی وقتی راه اندازیش میکنم صفحه سیاهه و به سختی میشه نوشته رو خوند؟
                    پایه های 15 و16 رو هم آزاد گذاشتم.
                    به نظر شما مشکل چیه؟
                    چرا پایه های 15 و 16 رو آزاد گذاشتی؟؟
                    مقالاتی که در صفحه اول گذاشته شده رو مطالعه کردید؟
                    پتانسیومتر برای کنتراست گذاشتید؟

www.icesi.ir

دیدگاه

سلام .
                      من یه lcd گرافیکی kxm12864j-3 رو می خام را بندازم.ولی نمیدونم چرا بعضی از سطر ها هیچ وقت روشن نمی شن وتصویر نیمه کارس .کنترلرش ks0108b و برنامه اش رو هم من ننوشتم .برنامه ای که رو سیدیش بود رو ریختم و فکر نمی کنم اشکال از برنامش باشه . ضمنا اگر کسی در مورد کانورترهای bmp به txt که تصاویر رو به کد تبدیل می کنن اطلاعاتی داره توضیح بده و این که x-address و z-address و y-address توی این نوع lcd ها به چه معنا ست . یه پروژه کامل شده از این نوع lcd توی 4share گذاشته بودن که نتونستم download کنم گفت invalid .ازاین وقتتون رو صرف سوالات بنده می کنید ممنونم :sad:
                      ای با من و پنهان چو دل از دل سلامت میکنم توکعبه ای هر جا روم قصد مقامت می کنم
                      هر جا که هستی حاضری از دور در ما نا ظری شب خانه روشن میشود چون یاد نامت میکنم
                      گه همچو باز آشنا بر دست تو پر میزنم گه چون کبوتر پرزنان آهنگ بامت می کنم

مرا گویی تورا با این قفس چیست من چه دانم ، من چه دانم اگر مرغ هوایی این قفس چیست من چه دانم ، من چه دانم من چه دانم

دیدگاه

راجع به نیمه کاره بودن تصاویر یا LCD مشکل داره و یا اینکه برنامتون مشکل داره( که احتمال این موضوع بیشتره). شما ابتدا برنامه رو تو پروتئوس تست کنید و از صحت اون اطمینان پیدا کنید.

در مورد نرم افزارهای تبدل BMP به کد هم من خودم از Qt_LCDBIN استفاده میکنم.( واسه code vision) و بیسیک هم که واسه خودش نرم افزار داره و میتونی از اون استفاده کنی.
                        برنامه GLCD که میخوای تو چه محیطی باشه؟ code vision و یا بسکام؟

دیدگاه

منم این مشکلو داشتم اما مال من دلیلش این بود که ولتاژ ورودی 7805 کم بود
                          حد و اقل بذارش رو 8 یا 9

lcd جریان نسبتا بالایی می خواد
                          علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

سلام آقا حمید
                            من تو بسکام نوشتم .وقتی تو پروتوس هم خاستم امتحان کنم مدل lcd منو(kxm12864j_3) نداشت از دو تا lcd دیگه که کنترلر ش همون بود استفاده کردم
                            هر کدوم یه شکلی نشون داد.که یکی تقریباٌ شبیه بود. در مورد مبدل bmp به txt فقط توضیح میخاستم و converter رو سی دی lcd بهم دادن. می خام بدونم این کد ها رو تو کدوم page وکدوم y و کدوم z بنویسم وبه همین خاطر در مورد page و x وz در این lcd ها پرسیدم.ممنون از این که جواب دادی.

سلام khast khodaie behnam
                            برای حل این مشکل چی کار کنم ولتاژ vcc lcd vرو 8 یا 9 ولت بدم .با تشکر

مرا گویی تورا با این قفس چیست من چه دانم ، من چه دانم اگر مرغ هوایی این قفس چیست من چه دانم ، من چه دانم من چه دانم

دیدگاه

سلام khast khodaie behnam
                              برای حل این مشکل چی کار کنم ولتاژ vcc lcd vرو 8 یا 9 ولت بدم .با تشکر

نه. فکر کنم منظورشون این بود که ولتاژ تغذیه رگولاتورتون رو بالا بدین. تغذیه LCD رو نباید بیشتر از 5 ولت داد

دیدگاه

ولتاژ تغذیه رگولاتورم 13v است .ضمنا از دو تا نمونه lcd که تو پروتوس بود یکیش تقریبا شبیه lcd من یعنی ممکن از برنامم باشه .اگه کسی برنامه ای داره که با کنترلرks0108b جواب گرفته لطف کنه برام بزاره تو سایت .
                                خیلیممنون از توجهتون :bye

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X