سلام
من میخوام تازه با LCD گرافیکی کار کنم
با سخت افزار مشکلی ندارم و میتونم عکس هم نشون بدم
ولی مشکل وقتی شروع میشه که بخوام متن نشون بدم
تو پروتئوس این ایراد رو میگیره
مشکل وقتی بوجود میاد که فونت رو توسط دستور $INCLUDE فراخوانی میکنم
به نظر شما مشکل از کجاست؟
کامپایلر بسکام و پروتئوس هم ورژن 7.6 سرویس پک 4
پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری
ممنون که میخواهید کمک کنید
ولی مشکل برطرف شد
باید دستور $include رو در آخر برنامه و بعد از END فراخوانی کنم
پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری
با سلام خدمت اساتید
من یک lcd128*240
گرفتم برنامه همه نوع توش درست کار میکنه ولی وقتی تایمر 1 میکرو روفعال میکنم
نوشته های زائد روی صفحه نشون میده
من با atmega 32 کار کردم
میتونه مشکل از چی باشه لطفا کمک کنین
با سلام خدمت اساتید
من یک lcd128*240
گرفتم برنامه همه نوع توش درست کار میکنه ولی وقتی تایمر 1 میکرو روفعال میکنم
نوشته های زائد روی صفحه نشون میده
من با atmega 32 کار کردم
میتونه مشکل از چی باشه لطفا کمک کنین
]
باید وقتی دستور نوشتن رو روی lcd جرا میکنید تمام وقفه ها غیر فعال بشه
مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.
نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.
ممنون دوست عزیز
ولی مشکل از این بود که من تمام برنامه هایی
که قرار بود روی lcdثابت نشون داده بشه رو در حلقه قرار داده بودم
بعد از بیرون آوردن از حلقه درست شد تایمر هم درست کار میکنه وقفه
adcهم درسته واز یک rtc -ds1307 هم استفاده کردم
دیگه مشکلی نداشت
lcd16*2 کارکتری خود را روی پایه A تنظیم کردم و اتصالات را متصل کردم به طور کامل و درست ولی پایه های PORTA.6,PORTA.7 به درستی عمل نمی کند بنابراین مجبور شدم پایه ها را عوض کنم و DB6,DB7 را به پورت های PORTB.6,PORTDB7 متصل کنم
آما در کدویژن به چه شکل می شود یک سری پایه های lcd را به یک پورت و پایه های دیگر را به یک پورت دیگر متصل کرد؟
lcd16*2 کارکتری خود را روی پایه A تنظیم کردم و اتصالات را متصل کردم به طور کامل و درست ولی پایه های PORTA.6,PORTA.7 به درستی عمل نمی کند بنابراین مجبور شدم پایه ها را عوض کنم و DB6,DB7 را به پورت های PORTB.6,PORTDB7 متصل کنم
آما در کدویژن به چه شکل می شود یک سری پایه های lcd را به یک پورت و پایه های دیگر را به یک پورت دیگر متصل کرد؟
در بیسکام می شود ولی در کدویژن هر کاری کردم نشد؟
چرا باید رو ی پورت آ کار نکنه ؟
میکرو تون چی هستش ؟ اگر مگا128 هستش فیوز بیت مربوط به مد 103 رو غیر فعال کردید ؟
مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.
نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.
دوستان تورو خدا یکی منو برا کتابخانه با کد ویژن و سی برا ال سی دی ts 12864 راهنمایی کنه
الانم ال سی دی رو وصل کردم
دوتا میکرو و خازن های پشت ال سی دی داغ کردن نمی دونم چرا
هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...
تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد
دیدگاه