اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات مربوط به LCD های کاراکتری و گرافیکی

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات مربوط به LCD های کاراکتری و گرافیکی

نوشته اصلی توسط حامــد
    تو برنامه CLS رو ببر بعد از Wait 1
    مشکلم چیز دیگری بود و حل شد .
    باید کریستال خارجی را در فیوز بیتها روی بالاترین مقدار قرار میدادم و مشکلم کلا با گرافیکی حل شد .

دیدگاه

آقا حامد درست گفتن.
      به نظر من اگر کاری که ایشون گفتنو انجام ندید امکان نداره lcd شما درست نشون بده :redface:

دیدگاه

من یه ال سی دی سری TS12864A دارم که برنامه زیرو میریزم تو میکرو ولی چیزی نشون نمیده
        $regfile = "m16def.DAT"
        $crystal = 8000000
        $include "font8x8.font"
        $lib "glcdKS108.LBX"
        Config Graphlcd = 128 * 64sed , Dataport = Portc , Controlport = Porta , Ce = 3 , Ce2 = 4 , Cd = 0 , Rd = 1 , Reset = 5 , Enable = 2
        Cls Graph
        Cls Text
        Showpic 10 , 10 , Glcd
        Wait 1
        Cls Graph

Setfont Font8x8
        Locate 50 , 50
        Lcd "amirehsan"
        Wait 1
        Cls Text
        Circle(60 , 30) , 10 , 255
        End
        Glcd:
        '$bgf "BASCOM
        در کوی نیک نامان مارا گذر ندادن گر تو نمی پسندی تغییر ده به از آن

دیدگاه

بهترین مثال برای راه اندازی ، مثال خود بیسکام هست . اونو امتحان کن .
          این برنامه ای که نوشتی یعنی چی ؟!!! Locate 50 , 50 ؟؟؟؟

دیدگاه

حامد جان هر کاری میکنم نمیشه بردم ال سی دی رو پیشه همونی که خریدم با تستر خودش همه چی رو نشون میداد ولی ماله من نمیشه در ضمن میکرو من مگا 16 هست یه نمونه برنامه که جواب گرفتین با مگا 16 رو برام بذاری ممنونت میشم :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

برو تو این مسیر :
              MCS Electronics\BASCOM-AVR\SAMPLES\LCDGRAPH\KS108
              این برنامه کاملا جواب میده . بارها تست کردم . امتحانش کن .
              این تاپیکو هم مرور کن .

بازم مشکلی بود مطرح کن .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامــد
                برو تو این مسیر :
                MCS Electronics\BASCOM-AVR\SAMPLES\LCDGRAPH\KS108
                این برنامه کاملا جواب میده . بارها تست کردم . امتحانش کن .
                این تاپیکو هم مرور کن .

بازم مشکلی بود مطرح کن .
                یک نمونه برنامه را برات پ میکنم .
                بعد از اینکه گرفتی و توی باسکام کامپایل کردی باید این تغییر را انجام بدی .
                http://rapidshare.com/files/196862030/noname1.bas.html
                1. باید به مسیر c:\programfile\\MCS Electronics\BASCOM-AVR\SAMPLES\LCDGRAPH بری و از آنجا فایلهای font8*8 و ks108.lib یا lbx را کپی کنی و در جاییکه برنامه باسکامت را گذاشتی paste کنی .
                2. به قسمت مربوط به فیوز بیت میکرو بری و کریستال یا همون کلاک را روی حداکثر 1111111 ، آخرین کلاک موجود قرار بدی و بعد دکمه fs را بزنی تا تغییرات ثبت بشه . بعد دوباره از بخش فیوز بیتها ckopt را فعال کنی , jtag را غیر فعال کنی چون پیش فرضش فعال است . بعد دکمه fsb را بزنی تا ثبت شود .
                حالا اگر درست مدارت را بسته باشی تصویر را داری.

دیدگاه

داش حامد تست میکنم جوابشو بهت میدم شرمنده کلی بهت زخمت دادیما :redface:

دیدگاه

راستی حامد جان واسه فارسی نویسی برای این نوع ال سی دی ها برای اینکه حروف و اعدا فارسی رو به صورت فارسی بنویسه چیکار باید بکنم

دیدگاه

برای فارسی نویس قبلا هم گفته بودم . با کتابخونه موجود در BASCOM نمیشه همچین کاری کرد . تو این پست گفته بودم .
                      می تونی بری و کدهای معادل اعدادو عوض کنی که فارسی بشن و برای متن های فراسی هم از عکس استفاده کنی . اما اگه به تابپ حروف فارسی نیاز داری مجبوری که از برنامه نویسی استفاده کنی ( یعنی یه برنامه تعریف فونت و حالت های مختلف یک حرف در مواجهه با حروف قبلی و بعدی بنویسی ) .

دیدگاه

با عرض سلام خدمت دوستان عزیز:

http://www.datasheetcatalog.com/datasheets_pdf/L/C/7/5/LC75834JE.shtml

این datasheet درایور lc78534 یه lcd سون سگمنتی از نوع فرکانسی هست که در پنل یک پخش صوت اتوموبیل بکار رفته!

من دیتاشیت رو خوندم و شماتیک مدار رو هم متوجه شدم اما می خواستم بدونم چه طوری این درایور با میکرو راه اندازی کنم؟ یعنی ارتباطش با میکرو از چه نوع ارتباطی هست! اگه میشه یکم در مورد راه اندازیش راهنماییم کنید !

ممنون از لطفتون!
                        خدا نور است و من اشعه ای از او ...

دیدگاه

سلام
                          من یه برنامه برای فارسی نویسی روی GLCD با بسکام نوشتم .
                          با اجازه جناب آقای مسعود ابراهیمی www.elvand.com من در فونت الفبای ایشون یه تغییراتی ایجاد کردم که بتونه طول متغیر رو در کاراکتر های فارسی ساپورت کنه .
                          همون طور که میدونید حروف فارسی با طول ثابت قشنگ در نمیاد .
                          با فرض اینکه در هیچ یک از حروف الفبای فارسی یک ستون کاملا پر 0xFF نداریم این برنامه هر یک از حروف رو تا رسیدن به این ستون ادامه میده و به این ترتیب مثلا عرض حرف" ا " کوتاهتر از "ب" می شود .
                          یک ساب روتین در این برنامه است که رشته مورد نظر را در قالب یک آرایه از کدهای حروف ( تولید شده توسط LFG ) را گرفته و آنرا از راست به چپ و در سطر و ستون مورد نظر چاپ می کند (8 سطر) .

این روش سرعت خیلی خوبی نداره ولی کار منو راه انداخته
                          امیدوارم دوستان استفاده کنند و به درد بخوره.

http://www.4shared.com/file/89938764/e6e4aafe/GLCD_TEST.html

دیدگاه

سلام به همه ی دوستان و با تشکر از سایت خوبتون من یه lcd16*2دارم که به mega 8می خوام وصل کنم برنامه به راحتی تو پروتئوس جواب می ده ولی خوب تو واقعیت نه و مثل بقیه دوستان که همین مشکل داشتن فقط خط پایین روشن می شه من حدود 8 تا 10 پیج این تاپیک خوندم و تمام موارد بررسی کردم و همه چیز درسته و میمونه چندتا سوال یکی اینکه من یه 5 ولت وصل می کنم به میکرو یه 5 ولتم به lcd به ترتیب می خوام ببینم که آیا این درسته یا باید ولتاژی به غیر از این دو بدم آخه تو دیتا شیت نوشته Voکه همه می گن واسه تنظیم کنتراست واسه تغذیه ی لاجیک داخلی مداره در غیر این صورت حدس می زنین مشکل کجا باشه با تشکر

دیدگاه

سلام ................

ببینید شما وقتی از یک رگولاتور استفاده میکنید، میدونید که خروجی رگوله شده ی 5 ولت میده (البته بر حسب Accuracy Resolution تون میتونید از رگولاتورهای خاص هم استفاده کنید..) .. بنابراین شما از خروجی رگولاتور به پایه ی VCC و پایه ی دوم LCD ولتاژ اعمال کنید .. (اتصال رو برقرار کنید..) پایه ی سوم رو هم با استفاده از یه پتانسیومتر (مثلا 10K..) به زمین متصل کنید .. مشکلی که باهاش روبرو شدید فکر کنم با این ترتیبات حل بشه .. تنظیمات کنتراست هم که معمولا بر عهده ی پایه های بک لایت هست (همون 15 و 16) میتونید از این طریق کنتراست رو هم کنترل کنید .. موفق باشید ..
                              دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

سلام.
                                من همیشه پایه 1 ، 3 و 5 رو زمین میکنم.پایه 2 که پایه VDD هست رو با پتانسیومتر که یک سرش به مثبت 5 ولت و سر دیگرش زمینه و سر وسط اون هم به همین پایه VDD متصل هست,بعنوان کنتراست متن نوشته شده استفاده میکنم.البته اگر بهمین ترتیب به پایه 3 یعنی VEE هم متصل کنید و دیگه زمینش نکنید و پایه VDD رو هم به +5 متصل کنید همین جوابو میده.
                                باید ببخشید حسام جان ولی نور پس زمینه فکر کنم اینجا کنتراست نباشه و این موردی که گفتم صحیح باشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X