اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات مربوط به LCD های کاراکتری و گرافیکی

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات مربوط به LCD های کاراکتری و گرافیکی

l

دیدگاه

پاسخ : سوالات مربوط به LCD های کاراکتری و گرافی&#17

سلام
      یه سوال داشتم که هر چی گشتم پیدا نکردم
      توی کد ویژن میشه تا 8 کاراکتر رو به دلخواه تعریف کردم و بعدش از اونا برا نمایش استفاده کرد
      تا اینجای کار رو خودم بلد هستم و انجام دادم اما حالا استادمون یه سوال دیگه داده راهش رو هم گفته ولی هر کاری میکنم حل نمیشه گفته به جای اینکه 8 تا کاراکتر رو بسازید وبعدش استفاده کنید کاارکتر ها رو یکی یکی هر وقت نیاز دارید بسازید و ازش استفاده کنید ضمن اینکه با این کار دیگه میشه بیش از 8 تا کاراکتر هم نوشت
      چیزی که برای روش اول یادمون داده و استفاده کردم و جواب هم گرفتم اینه:

unsigned char ch[64]=
      {
      0x00,0x00,0x00,0x00,0x00,0x00,0x00,0x00,
      0x1f,0x00,0x0 0,0x00,0x00,0x00,0x00,0x00,
      0x1f,0x01,0x01,0x01,0x01,0x01,0x00,0x00,
      0x1f,0x01,0x01,0x01,0x01,0x01,0x1f,0x00,
      0x1f,0x11,0x11,0x11,0x11 ,0x11,0x1f,0x00,
      0x1f,0x1f,0x13,0x13,0x11,0x11,0x1f,0x00,
      0x1f,0x 1f,0x13,0x13,0x1b,0x1f,0x1f,0x00,
      0x1f,0x1f,0x1f,0x1f,0x1f,0x1f,0x1f ,0x00,
      };
      void define_char(unsigned char *pc)
      {
      unsigned char a , i;
      a=0x40;
      for(i=0;i<64;i++)
      lcd_write_byte(a++,*pc++);
      }
      ب ا این دستور هم تابع رو صدا میزنیم تا اون 8 تا کاراکتر رو بسازه
      define_char(ch);
      حالا من اومدم برا اینکه یکی یکی بسازه این کار رو کردم

unsigned char ch[64]=
      {
      0x00,0x00,0x00,0x00,0x00,0x00,0x00,0x00,
      0x1f,0x00,0x0 0,0x00,0x00,0x00,0x00,0x00,
      0x1f,0x01,0x01,0x01,0x01,0x01,0x00,0x00,
      0x1f,0x01,0x01,0x01,0x01,0x01,0x1f,0x00,
      0x1f,0x11,0x11,0x11,0x11 ,0x11,0x1f,0x00,
      0x1f,0x1f,0x13,0x13,0x11,0x11,0x1f,0x00,
      0x1f,0x 1f,0x13,0x13,0x1b,0x1f,0x1f,0x00,
      0x1f,0x1f,0x1f,0x1f,0x1f,0x1f,0x1f ,0x00,
      };
      void define_char(unsigned char *pc,int t)
      {
      unsigned char a , i;
      a=0x40;
      t=t*8;
      for(i=t;i<t+8;i++)
      lcd_write_byte(a++,*pc++) ;
      }
      صدا زذن تابع
      for(i=0;i<8;i++)
      {
      define_char(ch,i);
      lcd_putchar(0);
      }

کد فوق کامپایل میشه اما هیچی نشون داده نمیشه
      مشکل کار کجاست؟
      چند سوال دشگه هم داشتم
      اگه بخوام بیشتر از 8 تا تعریف کنم میشه اون ارایه ای 64 تایی تعریف کردم زیاد کنم؟منظورم اینکه اون ارایه محدودیت نداره که؟ مثلا توی اون به جای 8 تا 30 تا کاراکتر تعریف کنم (یعنی تعداد خونه هاش میشه 240 تایی)
      چرا من توی تعریف کارکتر ها(توی همون حالتی که همه رو با هم میسازم) هر چی توی خط هشتم تعریف میکنم نمایش داد نمیشه؟یعنی در هر کاراکتر خط هشتم اون رو همش رو صفر کنم یا یک فرقی نمیشه و هیچی نشون نمیده اشکالش چی هست؟از دوستام هم پرسیدم همین مشکل رو داشتم
      این مثالی که برا حالت اول بهمون یاد دادن با اونی که توی راهنمای خود کد ویژن هست فرق داره اینا چه فرقی میکنن؟ توی اون با FLASH نوشته شده اگه میشه کامل توضیح بدین
      و در اخر منبعی هست که به جای اینکه بشینیم یکی یکی کد های فارسی رو درست کنیم همی کدهاش رو داشته باشه؟
      فعلا همینا برام سوال بود اگه چیزی یادم اومد بازم مزاحم میشم
      با تشکر

دیدگاه

سلام خدمت همه دوستان
        من می خواهم درخشندگی LCD گرافیکی را بوسیله pwm میکرو کنترل کنم. lcd گرافیکی توشیبا هست. باید ولتاژ پایه کنترل درخشندگی بین -8 تا -15 ولت تغییر کند. چه مداری را برای این کار پیشنهاد می دهید. ولتاژ منفی هم که خود LCD درست می کند حدود -18 ولت هست.
        ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد AT91
          سلام خدمت همه دوستان
          من می خواهم درخشندگی LCD گرافیکی را بوسیله pwm میکرو کنترل کنم. lcd گرافیکی توشیبا هست. باید ولتاژ پایه کنترل درخشندگی بین -8 تا -15 ولت تغییر کند. چه مداری را برای این کار پیشنهاد می دهید. ولتاژ منفی هم که خود LCD درست می کند حدود -18 ولت هست.
          ممنون
          یعنی خود LCD ولتاژ منفی رو میده؟ اون وقت ولتاژ مثبت هم تا همین محدوده دارید؟

اگه همه اینها باشه فکر کنم با یه اپ امپ بتونید نتیجه خوبی رو که می خواید بگیرید. می تونید از یه تقویت کننده معکوس با ضریب تقویت مثلاً 3 یا 4 استفاده کنید و ولتاژ مثبت رو روی ورودی با pwm بدید و خروجی منفی بگیرید.
          دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

ممنون از پاسختون
            ولتاژ منفی را خود glcd درست می کند و حدود -18 ولت است که اصولا آنرا با یک پتانسیومتر تنظیم می کنند و به پایه کنترل درخشندگی می دهند. در ضمن این ولتاژ منفی جریانش خیلی کم می باشد. ولتاژ مثبت هم نهایتا 5 ولت هست.

دیدگاه

ممنون از پاسختون
              ولتاژ منفی را خود glcd درست می کند و حدود -18 ولت است که اصولا آنرا با یک پتانسیومتر تنظیم می کنند و به پایه کنترل درخشندگی می دهند. در ضمن این ولتاژ منفی جریانش خیلی کم می باشد. ولتاژ مثبت هم نهایتا 5 ولت هست.
              یعنی انقدر جریانش کمه که نمی تونه تغذیه منفی اپ امپ رو تامین کنه؟

اگه اینطوره از آی سی های تولید ولتاژ منفی استفاده کنید. توی انجمن جناب ahmadmn خیلی در موردشون صحبت کردن.
              دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

جریانش کم هست. چون برای کنترل نور LED خود LCD از ترانزیستور استفاده کردم و راحت جواب داد. اما برای این هر کاری کردم با ترانزیستور جواب نداد که خوب بشود انرا کنترل کرد. اما الان با 741 که داره خوب جواب میده :nice:

دیدگاه

جریانش کم هست. چون برای کنترل نور LED خود LCD از ترانزیستور استفاده کردم و راحت جواب داد. اما برای این هر کاری کردم با ترانزیستور جواب نداد که خوب بشود انرا کنترل کرد. اما الان با 741 که داره خوب جواب میده :nice:
                  یعنی چی؟ یعنی الان با 741 دارید جریانش رو تقویت می کنید؟ تغذیه اپ امپ از کجاست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد پور آزاد
                    یعنی چی؟ یعنی الان با 741 دارید جریانش رو تقویت می کنید؟ تغذیه اپ امپ از کجاست؟
                    نیازی به تقویت جریان نیست برای contrast فقط یک ولتاژ منفی ثابت نیاز است و جریانی هم نمی کشد. برای 741 ولتاژ منفی را از همان ولتاژ منفی lcdآ‌ گرافیکی گرفتم و ولتاژ مثبت را هم +5 ولت دادم. من در خروجی 741 نیاز به یک ولتاژ بین -8 تا -15 دارم و به محدوده مثبت هم کاری ندارم. و خروجی pwm را با یک ولتاژ dc ثابت که با یک پتانسیومتر درست کردم جمع می کنم و بعد یک گین منفی هم به آن می دهم. با pwm=0 ولتاژ خروجی 741 تقریبا -8 بود و با pwm=100% ولتاژ خروجی 741 تقریبا -15 بود.

دیدگاه

نیازی به تقویت جریان نیست برای contrast فقط یک ولتاژ منفی ثابت نیاز است و جریانی هم نمی کشد. برای 741 ولتاژ منفی را از همان ولتاژ منفی lcdآ‌ گرافیکی گرفتم و ولتاژ مثبت را هم +5 ولت دادم. من در خروجی 741 نیاز به یک ولتاژ بین -8 تا -15 دارم و به محدوده مثبت هم کاری ندارم. و خروجی pwm را با یک ولتاژ dc ثابت که با یک پتانسیومتر درست کردم جمع می کنم و بعد یک گین منفی هم به آن می دهم. با pwm=0 ولتاژ خروجی 741 تقریبا -8 بود و با pwm=100% ولتاژ خروجی 741 تقریبا -15 بود.
                      آها. پس درست شد.

دیدگاه

دوستان ممنون میشم هر اطلاعاتی در مورد این ال سی دیTECHSTAR - TS-12864A-2دارید بگید!کیفیتش خوبه؟
                        می خوام ببینم آیا راحت با کدویژن راه اندازی میشه وواسه شروع کار با ال سی دی گرافیکی مناسب هست یانه!
                        این ال سی دی همون ال سی دی موجود در فروشگاه هست!

اضافه شده در تاریخ :
                        نوشته اصلی توسط regedit
                        دوستان ممنون میشم هر اطلاعاتی در مورد این ال سی دیTECHSTAR - TS-12864A-2دارید بگید!کیفیتش خوبه؟
                        می خوام ببینم آیا راحت با کدویژن راه اندازی میشه وواسه شروع کار با ال سی دی گرافیکی مناسب هست یانه!
                        این ال سی دی همون ال سی دی موجود در فروشگاه هست!
                        یعنی هیچ کس از این ال سی دی اطلاع نداره؟

دیدگاه

بله همونی هست که تو فروشگاه هه
                          مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.

نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SeGMeX
                            بله همونی هست که تو فروشگاه هه
                            زحمت کشیدی! :redface:
                            اینو که خودم گفتم!جلوش علامت سوال هم نذاشتم که پرسشی بشه!! :redface:
                            میخوام بدونم تا حالا کسی استفاده کرده از این ال سی دی یا نه!؟؟؟
                            کیفیتش چطوریه!؟؟؟

دیدگاه

سلام دوست عزیز :bye

این LCD رو من خودم استفاده کردم و در حال حاضر هم دارمش و ازش استفاده میکنم!
                              یه LCD خیلی - خیلی معمولی گرافیکی با رزولوشن 128 در 64 و دو تا کنترلر و ......

لطفا به تاپیک زیر یه سری بزن، البته برنامه ها به زبان C و WinAVR هستش ولی تبدیلش به CV اصلا کاری نداره!!!

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=51530.0

مرسی - خوش گذشت ...
                              مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

دوستان یه سوال میپرسم، جوابشم اگه زودتر بدید خوشحال میشم(چون ممکنه امشب خرید اینترنتی کنم)

- کار با LCD N96 چینی و برنامه نویسی اون، فرقی با این ال سی ذی های معمولی مثلا 64*18 داره؟ کلا این چینیه قلق خاصی داره یا نه؟
                                ممنون...
                                اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X