اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات مربوط به LCD های کاراکتری و گرافیکی

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات مربوط به LCD های کاراکتری و گرافیکی

سلام دوست عزیز
    متغیر Data رو از نوع Long int انتخاب کن فکر کنم شما این متغیر رو از نوع کاراکتر انتخاب کرده اید
    موفق باشید
    حضرت علی(ع):
    أَشرَفُ الخَلاَئِقِ اَلوَفَا بِالعَهد.
    شریفترین خصلتها وفاى به عهد است.

دیدگاه

یادم رفت این خط رو هم اینطوری تغییر بدهید
      (sprintf(Datatxt,"%ld",Data
      حضرت علی(ع):

دیدگاه

دوستان گرامی کسی نمیخواد به سوال بنده پاسخی بده !!! :question:
        یعنی یه نفر یه پروژه دمدستش نداره بده که glcd رو بطور عملی خودش راه انداخته باشه ؟!؟ (codevision)
        اصلا یه سوال دیگه ، اون کد هایی کتاب آموزش avr سبز رنگ انتشارات نص هست رو عملی کسی بسته ؟!
        بابا الان 2 هفتس این مدارش رو میزمه ، هر کاری هم میکنم نمیتونم راهاندازیش کنم ... :sad:
        ملت میرن lcd n96 و منو براش میسازن ، من هنوز تو کف این lcd فکستنیه موندم ! :angry:
        پیشاپیش از سیل کمک هاتون ممنون ...

دیدگاه

دوست من سلام
          اصلا" ناراحتی نداره :biggrin: :biggrin: :biggrin:
          این پروژه ای که اینجاست صد در صد کار میکنه تازه صفحه قبلش نحوه نمایش تصویر رو نیز داره من قبلا" بستم و کار میکنم اگر داشتم حتما" تصویر هم میگذاشتم
          اگر کار نکرد حتما" به خاطر سخت افزار فیوز بیت Jtag رو غیرفعال کن و از کریستال خارجی استفاده کن پایه های LCD رو هم دقت کن و برای بک لایتش پتانسیومتر استفاده کن

اضافه شده در تاریخ :
          ببخشید

http://sites.google.com/site/osamaslab/Home/projects-list/arabic---english-glcd-library
          http://sites.google.com/site/osamaslab/Home/projects-list/image-display
          حضرت علی(ع):

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ناصر عظیمی
            یادم رفت این خط رو هم اینطوری تغییر بدهید
            (sprintf(Datatxt,"%ld",Data
            متاسفانه کار نکرد. فقط d می نویسه.

دیدگاه

سلام
              ایندفعه متغیر رو با unsigned long تست کنید و ارایه بافر lcd هم باید16 باشه احتمالا" درانتخاب نوع متغیر و نوع دستورات اشتباهی صورت گرفته است
              موفق باشید
              حضرت علی(ع):

دیدگاه

نوشته اصلی توسط E_Ravari
                دوستان گرامی کسی نمیخواد به سوال بنده پاسخی بده !!! :question:
                یعنی یه نفر یه پروژه دمدستش نداره بده که glcd رو بطور عملی خودش راه انداخته باشه ؟!؟ (codevision)
                اصلا یه سوال دیگه ، اون کد هایی کتاب آموزش avr سبز رنگ انتشارات نص هست رو عملی کسی بسته ؟!
                بابا الان 2 هفتس این مدارش رو میزمه ، هر کاری هم میکنم نمیتونم راهاندازیش کنم ... :sad:
                ملت میرن lcd n96 و منو براش میسازن ، من هنوز تو کف این lcd فکستنیه موندم ! :angry:
                پیشاپیش از سیل کمک هاتون ممنون ...
                سلام دوست عزیز!
                یکی از رفقا همچین مشکلی داشت، عیبش از جایی بود که حتی فکرشو هم نمیکرد!
                بله، ایشون برای نور پس زمینه LCD از پیانسیومتر 5k استفاده کرده بود، بهش پیشنهاد کردم که از پتانسیومتر 10k استفاده کنه، مشکلش حل شد! به همین سادگی!!
                شما هم از یه پتانسیومتر دیگه استفاده کن و تغییرش بده، ایشالا که مشکلت حل بشه
                نتیجش رو بگو...
                اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!

دیدگاه

پس از 2 هفته تلاش بالاخره جواب داد ! :wow: :applause: :wow:
                  با تشکر از آقا ناصر و آقا مسعود و آقا اوساما !!!
                  برنامه همون 10 دقیقه اول جواب داد ، ولی یه ساعتی باهاش ور رفتم تا فهمیدم فرقش با برنامم که کار نمیکنه اینه ...
                  کد:
                  //#define RS  PORTB.0 
                  //#define RW  PORTB.1
                  //#define EN  PORTB.2
                  //#define CS1 PORTB.3
                  //#define CS2 PORTB.4
                  #define CS1 PORTC.0
                  #define CS2 PORTC.1
                  #define RS PORTC.2
                  #define RW PORTC.3
                  #define EN PORTC.4
                  من پورت B رو انتخاب کرده بودم ، اوسام جان پورت c رو ! oo:
                  چندین بار جاهاشونو عوض کردم و چکشون کردم ، رجیستر DDRB=0XFF بودش ، دیگه چراشو نفهمیدم !
                  نوشته اصلی توسط masoud9
                  سلام دوست عزیز!
                  یکی از رفقا همچین مشکلی داشت، عیبش از جایی بود که حتی فکرشو هم نمیکرد!
                  بله، ایشون برای نور پس زمینه LCD از پیانسیومتر 5k استفاده کرده بود، بهش پیشنهاد کردم که از پتانسیومتر 10k استفاده کنه، مشکلش حل شد! به همین سادگی!!
                  شما هم از یه پتانسیومتر دیگه استفاده کن و تغییرش بده، ایشالا که مشکلت حل بشه
                  نتیجش رو بگو...
                  جدا !!! خوب شد گفتین ، من همینطوری دست کردم یه پتانسیومتر انداختم جاش ، اتفاقی 10K بودش ! :biggrin:
                  نوشته اصلی توسط ناصر عظیمی
                  دوست من سلام
                  اصلا" ناراحتی نداره
                  این پروژه ای که اینجاست صد در صد کار میکنه تازه صفحه قبلش نحوه نمایش تصویر رو نیز داره من قبلا" بستم و کار میکنم اگر داشتم حتما" تصویر هم میگذاشتم
                  اگر کار نکرد حتما" به خاطر سخت افزار فیوز بیت Jtag رو غیرفعال کن و از کریستال خارجی استفاده کن پایه های LCD رو هم دقت کن و برای بک لایتش پتانسیومتر استفاده کن
                  بازم تشکر ...
                  اینم عکس lcd ایم :

دیدگاه

نوشته اصلی توسط E_Ravari
                    جدا !!! خوب شد گفتین ، من همینطوری دست کردم یه پتانسیومتر انداختم جاش ، اتفاقی 10K بودش ! :biggrin:
                    آخه دیگه فک نمیکردم در این حد اشتباه برنامه نویسی داشته باشید :angry:
                    اما در عمل گفتم شاید مثل رفیق ما از این اشتباها بکنید!!
                    به هر حال خوشحالم که بالاخره جواب گرفتید

دیدگاه

دوست عزیز آقای موسوی سلام
                      در کتابی که در مورد GLCD زحمت کشیده و نوشته بودید در صفحه 16 به Page های ال سی دی اشاره کردید که من مشکلم دقیقا همین جاست و خواهش میکنم شما دیگه بیخیال نشید و جواب بدید
                      مشکلم اینه که فقط page صفر از هر کدوم از چیپ ها رو میتونم بنویسم یعنی به عبارتی فقط یک سطر برا نوشتن دارم و بقیه سطرها قابل استفاده نیست و همه پیکشلاشون روشن مونده. چنتا glcdks108.lbx هم داشتم امتحان کردم اما افاقه نکرده و لطف کنید خواهشن اگر تجربه این مشکل رو دارید بفرمایید
                      ممنون میشم

دیدگاه

سلام دوستان من در حین راه اندازی LCDGraphic 128*64 به مشکل بر خوردم.
                        اگه دستور $include "font8x8.font"
                        در اول برنامه بذارم در هنگام سیمولیت یا اجرا با پروتوس به پیغام invalid opcode 0x0008 at pc=0x0090
                        میشم و اگه دستور رو در آخر برنامه بنویسم برنامه اجرا میشه اما نوشته ای نمیاد
                        اگه میشه زودتر کمکم کنین بدجوری گیر کردم؟؟؟؟؟

دیدگاه

اول اینکه خدمت دوستان باید عرض کنم بنده الان دوتا شاخ دارم
                          اما دلیلش
                          یه برنامه پیزوری رسه منو کشیده بابا جان
                          خط اول برنامه یه عبارت رو مینویسه تا شرط که یه کلید باشه بر قرار میشه و وقتی شرط رو انجام داد اوم دوباره سر خط اول ال سی دی میشه روز محشر
                          دهنم رو اسفالت کرده اتوبان زده تا .....
                          تا حالا سه جور برنامه رو مینویسم هی یه فیلمی در میاره
                          الان هم نوبت ال سی دی شده
                          دیگه دارم کلافه میشم
                          دفعه قبل اول اولا با صفحه کلید مشکل نداشت همین که برنامه رو تکمیل کردم پکید رفت در اعماق زباله دونی
                          برنامه رو هم با کدویژن مینویسم
                          با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeid68
                            اول اینکه خدمت دوستان باید عرض کنم بنده الان دوتا شاخ دارم
                            اما دلیلش
                            یه برنامه پیزوری رسه منو کشیده بابا جان
                            خط اول برنامه یه عبارت رو مینویسه تا شرط که یه کلید باشه بر قرار میشه و وقتی شرط رو انجام داد اوم دوباره سر خط اول ال سی دی میشه روز محشر
                            دهنم رو اسفالت کرده اتوبان زده تا .....
                            تا حالا سه جور برنامه رو مینویسم هی یه فیلمی در میاره
                            الان هم نوبت ال سی دی شده
                            دیگه دارم کلافه میشم
                            دفعه قبل اول اولا با صفحه کلید مشکل نداشت همین که برنامه رو تکمیل کردم پکید رفت در اعماق زباله دون®0;
                            برنامه رو هم با کدویژن مینویسم
                            با تشکر
                            دوست عزیز!
                            این درد و دل بود یا چاره جویی؟!! :icon_razz:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud9
                              دوست عزیز!
                              این درد و دل بود یا چاره جویی؟!! :icon_razz:
                              درد دل
                              مگه اینجا انجمن درد دل نیست؟
                              هست؟
                              قبلا بوده؟
                              هیچکدام؟
                              واقعااااااااااااااا!!!!!
                              هه هه هه هه هه

حالا یه جمله تهش ننوشتم یادم رفت شما ببخشید اگه میدونید مشکل کارم کجاست بفرمایید قبلش هم غلط های املایی و انشاییمو هم ذکر بفرمایید

دیدگاه

سلام بر دوستان
                                ما یک lcd 2*16 ای داشتیم داشت درست کار میکرد ولی چون تغذیش با تغذیه مدار یکی بود (رله و ...) وقتی رله ها روشن میشدند نور lcd کم میشد و بعضی وقتها اصلا lcd قاتی مینوشت و یا هیچی نمینوشت .
                                اومدیم تغذیه جداگونه از یک سر دیگه ترانس گرفتم ( 16 ولت) و اون رو dc کردم و وقتی روشن شد چند تا کاراکتر اولش پررنک و بقیه خاموش بودند . از سرای دیگه ترانس گرفتم باز هم همینطوری شد . دوباره که زدمش به تغذیه خودش (همون 5 ولت کل مدار) دیگه خبری از lcd نبود . avr رو هم دوباره پروگ کردم نشد که نشد .
                                آیا lcd با ولتاژ 16 ولتی و 12 ولت و 8 ولت ای که بش دادم سوخته ؟؟؟؟؟ :eek:
                                خواهشا نظر بدید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...