اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات مربوط به LCD های کاراکتری و گرافیکی

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات مربوط به LCD های کاراکتری و گرافیکی

با سلام

من یک ال سی دی 16*2 بک لایت آبی خریدم
    حالا که میخوام ازش استفاده کنم ، فونت رو خیلی خیلی کم رنگ نشون میده !!!
    نمیدونم منظورم رو تونستم برسونم یا نه ؟ !! من کلی با ال سی دی کاراکتری کار کردم و مشکلی در این خصوص ندارم ، ولی وقتی این ال سی دی رو وصل می کنم ، نوشته ها رو نشون میده ولی خیلی خیلی خیلی کم رنگ نشون میده ، بطوریکه باید با نهایت دقت بهش نگاه کنید تا متوجه بشید که چیزی داره نشون میده

کنتراست رو هم در کاملا زیاد کردم (وقتی کنتراست رو آخر میذارم انوقت نوشته ها به زور دیده میشن و وقتی یکم کنرتست کمتر میشه دیگه چیزی دیده نمیشه)

به پشت ال سی دی نگاه کردم و ظاهرا ضربه نخورده و مقاومت هاش هم سالمه
    دوستان در این مورد خواهش میکنم منو راهنمایی کنن !! به ال سی دی 4500 تومنی 14 تومن پول دادم ! حالا هم کار نمیکنه

تابحال همچین مشکلی به سر کسی نیومده ؟
    دوستان اگه بخوان عکس هم از ال سی دی میگرم تا بهتر متوجه بشید.

بلا نهایت تشـــــــــــکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sinastar
      با سلام

من یک ال سی دی 16*2 بک لایت آبی خریدم
      حالا که میخوام ازش استفاده کنم ، فونت رو خیلی خیلی کم رنگ نشون میده !!!
      نمیدونم منظورم رو تونستم برسونم یا نه ؟ !! من کلی با ال سی دی کاراکتری کار کردم و مشکلی در این خصوص ندارم ، ولی وقتی این ال سی دی رو وصل می کنم ، نوشته ها رو نشون میده ولی خیلی خیلی خیلی کم رنگ نشون میده ، بطوریکه باید با نهایت دقت بهش نگاه کنید تا متوجه بشید که چیزی داره نشون میده

کنتراست رو هم در کاملا زیاد کردم (وقتی کنتراست رو آخر میذارم انوقت نوشته ها به زور دیده میشن و وقتی یکم کنرتست کمتر میشه دیگه چیزی دیده نمیشه)

به پشت ال سی دی نگاه کردم و ظاهرا ضربه نخورده و مقاومت هاش هم سالمه
      دوستان در این مورد خواهش میکنم منو راهنمایی کنن !! به ال سی دی 4500 تومنی 14 تومن پول دادم ! حالا هم کار نمیکنه

تابحال همچین مشکلی به سر کسی نیومده ؟
      دوستان اگه بخوان عکس هم از ال سی دی میگرم تا بهتر متوجه بشید.

بلا نهایت تشـــــــــــکر
      معمولا با تغییر کنتراست مشکل حل میشه
      بک لایت رو هم کمی کم نور تر کن شاید بهتر بشه نوشته هار و دید
      ولی ببر پس بده بهش بگو هم گرونه هم خرااااب

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان
        من می خوام با کامپایلر کدویژن یه ال سی دی گرافیکی 128*64 رو به صورت فارسی نویس راه اندازی کنم، چه نوع ال سی دی بخرم که قیمتش پایینتر باشه و و تا چند کاراکتر میشه توی این ال سی دی درج کرد که خوانا باشه؟؟
        اگه که توابعش هم باشه که بهتر، راسش واسه ساخت PC-POS بهش نیاز دارم، ال سی دی روی دستگاه های POS چی هست میشه اونا رو پیدا کرد؟؟؟
        با تشکر

خدایا چنان کن سرانجام کار *** که تو خشنود باشی و ما رستگار

دیدگاه

معمولا با تغییر کنتراست مشکل حل میشه
          بک لایت رو هم کمی کم نور تر کن شاید بهتر بشه نوشته هار و دید
          ولی ببر پس بده بهش بگو هم گرونه هم خرااااب
          ای بابا !!

تورو خدا راه حل بهتری ندارید ؟ :(((((
          نوشته ها خیلی کم رنگ هست و با کم نور شدن ال سی دی فکر نکنم مشکل حل بشه
          ولی بازم امتحان می کنم
          بازم ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sinastar
            ای بابا !!

تورو خدا راه حل بهتری ندارید ؟ :(((((
            نوشته ها خیلی کم رنگ هست و با کم نور شدن ال سی دی فکر نکنم مشکل حل بشه
            ولی بازم امتحان می کنم
            بازم ممنون
            قبلا ولتاژ بالا بهش ندادید؟
            منبع تغذیتون مناسبه؟(جریان دهی داره؟)
            از نوع تغییر کنتراستتون مطمئنید؟! پتانسیومتر چند کیلو گذاشتید؟
            اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!

دیدگاه

آره از ولتاژ و همه موارد مطئنم
              برای کنتراست هم از پتانسیو متر 10 کیلو استفاده کردم
              مدار کاملا درست هست ، چون ال سی دی های دیگری هم دارم (بک لایت سبز) تو مدارهای مختلف همشون بدرستی کار می کنن و فقط این یدونه ال سی دی هست که درست نشون نمیده :(

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Montazer_110
                با سلام خدمت دوستان
                من می خوام با کامپایلر کدویژن یه ال سی دی گرافیکی 128*64 رو به صورت فارسی نویس راه اندازی کنم، چه نوع ال سی دی بخرم که قیمتش پایینتر باشه و و تا چند کاراکتر میشه توی این ال سی دی درج کرد که خوانا باشه؟؟
                اگه که توابعش هم باشه که بهتر، راسش واسه ساخت PC-POS بهش نیاز دارم، ال سی دی روی دستگاه های POS چی هست میشه اونا رو پیدا کرد؟؟؟
                با تشکر
                کسی نیست که راهنماییم کنه :cry2: :cry2:، کارم یکم فورسه ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
                خدایا چنان کن سرانجام کار *** که تو خشنود باشی و ما رستگار

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Montazer_110
                  با سلام خدمت دوستان
                  با تشکر
                  سلام
                  با توجه به سایزش خوب یک انتخاب بیشتر ندارید! فقط رنگ زمینه lcd میمونه که سیز ارزونتر از بک لایت آبی هستش.
                  روی 128*64 اگر از عرض بنویسید(64پیکسل) حدود 12کاراکتر میتونید بنویسید.
                  برای فارسی نویسی از کتابخونه های تاپیک های استاد نوربخش استفاده بفرمایید، کامل و عالی
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=65459.msg378903#msg378903
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=55585.msg297569#msg297569

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sinastar
                    مدار کاملا درست هست ، چون ال سی دی های دیگری هم دارم (بک لایت سبز) تو مدارهای مختلف همشون بدرستی کار می کنن و فقط این یدونه ال سی دی هست که درست نشون نمیده :(
                    به نظرم باز هم ولتاژ lcdتون رو یک چک بفرمایید، ضرری نداره
                    اگر هم دقیقا با همین سخت و نرم افزار روی lcdهای دیگه جواب گرفتید که پس قریب به یقین lcd مورد داره

دیدگاه

بله با همین ستخت افزار و نرم افزار روی ال سی دی دیگه بخوبی جواب می گیرم

نمیدونم چرا ، ولی مطمئنم که یکی از این مقاومت های اس ام دی پشت ال سی دی خراب شده و با تعویضش درست میشه !!! :((

دیدگاه

سلام
                        وقت بخیر
                        نوشته اصلی توسط sinastar

نوشته ها خیلی کم رنگ هست ....................
                        دوست گرامی "sinastar"

در پیغام خصوصی خدمتتون عرض کردم ، التفات نفرمودید .

کنتراست ال سی دی ها بسته به نوع طراحی و چیپ استفاده شده ، در دو مدل میباشد .

به اینصورت که مقدار ولتاژ کنتراست بین gnd و 5 ولت تنظیم میشود ( تصویر سمت چپ )
                        و
                        یا به اینصورت که ولتاژ کنتراست بین vee و 5 ولت تنظیم میشود ( تصویر سمت راست )

در حالت اول ، نیازی به ولتاژ اضافه نیست ،

ولی در حالت دوم نیاز به یک ولتاژ منفی میباشد.

مدار تامین این ولتاژ منفی بر روی بعضی از ال سی دی ها ، بنام VEE تعبیه شده و وجود دارد ، ولی در صورت عدم وجود ولتاژ VEE روی بورد ال سی دی ، بایستی که از مداری مجزا جهت تامین این ولتاژ استفاده نمود :

موارد فوق در صورتی قابل اجراست که ال سی دی معیوب نباشد .

با احترام
                        92/1/18

دیدگاه

ایا میتوان در ال سی دی های کاراکتری برای نمایش حرف تغییر فونت داد
                          مثلا فونت بزرگتری نوشت که دویا سه سطر را پرکند؟؟؟
                          بدون استفاده از فونت ادیتور یا ال سی دی ادیتور

دیدگاه

سلام
                            من دنبال کد برنامه ای رو با codevision میگردم که در LCD متن انگلیسی از سمت چپ وارد بشه و از راست خارج بشه...متنم هم حدود 42 کاراکتره
                            خودم این برانامه رو پیدا کردم که فقط 16 کاراکتر رو نشون میده و پاک میشه و دوباره همون 16 کاراکتر رو نمایش میده
                            for(for_mover=16;for_mover>=0;for_mover--)
                            {
                            lcd_clear();
                            lcd_gotoxy(for_mover,1);
                            lcd_puts("42 character"
                            delay_ms(50);
                            }
                            میخام طوری باشه که متنم از سمت چپ وقتی از چپ وارد میشه از راست خارج بشه
                            کسی میدونه چیکار کنم؟

دیدگاه

دوست عزیز شما باید متنی که میخای روی مختصات 0و0 نشون بدی،بعد X هاتو ++ کنی.یعنی با همین برنامه ای که داری باید تا 42 بشماری.بعد به 42 که برسه یعنی تمام متن نشون داده شده وبر میگرده به اول متن.یا حق

دیدگاه

شمارنده 3 رقمی با کلید و lcd متنی
                                با سلام .
                                من برای اولین بار تو کدویژن برنامه نوشتم و تو پروتئوس طراحی کردم .اما به یه مشکل بر می خورم برنامم اینه : باید بازدن کلید از 0 تا 999 بشماره اگه کلید قطع شد دوباره 0 بشه .
                                برنامه تو کد ویزن اروری نمیده اما تو پروتئوس وقتی کلید و میزنی هیچی نشون نمیده یا چند تا حروف واعدادو علائم بی ربط نشون میده ممنون میشم کمکم کنید.

اینم برنامه ای که نوشتم:
                                http://up.iran30t.com/uploads/1366404276.zip

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X