پاسخ : سوالات مربوط به LCD های کاراکتری و گرافیکی
با سلام
من یک ال سی دی 16*2 بک لایت آبی خریدم
حالا که میخوام ازش استفاده کنم ، فونت رو خیلی خیلی کم رنگ نشون میده !!!
نمیدونم منظورم رو تونستم برسونم یا نه ؟ !! من کلی با ال سی دی کاراکتری کار کردم و مشکلی در این خصوص ندارم ، ولی وقتی این ال سی دی رو وصل می کنم ، نوشته ها رو نشون میده ولی خیلی خیلی خیلی کم رنگ نشون میده ، بطوریکه باید با نهایت دقت بهش نگاه کنید تا متوجه بشید که چیزی داره نشون میده
کنتراست رو هم در کاملا زیاد کردم (وقتی کنتراست رو آخر میذارم انوقت نوشته ها به زور دیده میشن و وقتی یکم کنرتست کمتر میشه دیگه چیزی دیده نمیشه)
به پشت ال سی دی نگاه کردم و ظاهرا ضربه نخورده و مقاومت هاش هم سالمه
دوستان در این مورد خواهش میکنم منو راهنمایی کنن !! به ال سی دی 4500 تومنی 14 تومن پول دادم ! حالا هم کار نمیکنه
تابحال همچین مشکلی به سر کسی نیومده ؟
دوستان اگه بخوان عکس هم از ال سی دی میگرم تا بهتر متوجه بشید.
بلا نهایت تشـــــــــــکر
با سلام
من یک ال سی دی 16*2 بک لایت آبی خریدم
حالا که میخوام ازش استفاده کنم ، فونت رو خیلی خیلی کم رنگ نشون میده !!!
نمیدونم منظورم رو تونستم برسونم یا نه ؟ !! من کلی با ال سی دی کاراکتری کار کردم و مشکلی در این خصوص ندارم ، ولی وقتی این ال سی دی رو وصل می کنم ، نوشته ها رو نشون میده ولی خیلی خیلی خیلی کم رنگ نشون میده ، بطوریکه باید با نهایت دقت بهش نگاه کنید تا متوجه بشید که چیزی داره نشون میده
کنتراست رو هم در کاملا زیاد کردم (وقتی کنتراست رو آخر میذارم انوقت نوشته ها به زور دیده میشن و وقتی یکم کنرتست کمتر میشه دیگه چیزی دیده نمیشه)
به پشت ال سی دی نگاه کردم و ظاهرا ضربه نخورده و مقاومت هاش هم سالمه
دوستان در این مورد خواهش میکنم منو راهنمایی کنن !! به ال سی دی 4500 تومنی 14 تومن پول دادم ! حالا هم کار نمیکنه
تابحال همچین مشکلی به سر کسی نیومده ؟
دوستان اگه بخوان عکس هم از ال سی دی میگرم تا بهتر متوجه بشید.
بلا نهایت تشـــــــــــکر
دیدگاه