اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات مربوط به LCD های کاراکتری و گرافیکی

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات مربوط به LCD های کاراکتری و گرافیکی

نوشته اصلی توسط تیبا

سلام با lcd کاراکتری از نوع vfd آشنا بشید البته شاید خیلی ها باهاش کارکردید
    خیلی جالبه پایه هاش مشابه lcd کاراکتری کریستا مایع است
    گفتم شاید براتون جالب باشه ازش استفاده کنید
    من خیلی وقت پیش اینجا دیده بودم:

http://www.newhavendisplay.com/

این بر می گشت به یه سری بحث راجب ال سی دی ها که توی بازار موجوده. من این بحث رو توی سایت فریکس کرده بودم. خیلی خوشگل هستن ولی انگار تو ایران گیر نمی یاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rozeh
      من خیلی وقت پیش اینجا دیده بودم:

http://www.newhavendisplay.com/

این بر می گشت به یه سری بحث راجب ال سی دی ها که توی بازار موجوده. من این بحث رو توی سایت فریکس کرده بودم. خیلی خوشگل هستن ولی انگار تو ایران گیر نمی یاد.
      سلام
      چرا توایران پیدا میشه
      یکسری مدل ها هست که ساعت های خودرو باهاش ساخته میشه اما این نوع رو من تازه دیدم و در بازار موجود هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط تیبا
        سلام
        چرا توایران پیدا میشه
        یکسری مدل ها هست که ساعت های خودرو باهاش ساخته میشه اما این نوع رو من تازه دیدم و در بازار موجود هست
        سلام، خوبی مهندس؟ :nerd:
        ولی فکر کنم مال خودرو 7segment باشه!(البته خودم هم دو دل هستم آخه بعضی هاشون هم واقعا پر نور هستن، احتمالا حرف شما هم درسته)
        ما چندین نوع نمایشگر داریم که هر کدوم مزایا و معایبی داره. موقعی که من یه بحث شروع کرده بودم حرف های جالبی درباره نمایشگر ها شنفتم. من لینک تاپیکم رو اینجا میذارم. البته تاپیک زیاد تا آخر نرفت چون یکی از دوستام(kartman) گفت که توی اینترنت بگردم به جواب می رسم. خب حرفش درست بود. جستجو که کردم مخصوصا توی ویکی پدیا مطالب عالی پیدا کردم:

http://www.avrfreaks.net/index.php?n...amp;highlight=

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rozeh
          سلام، خوبی مهندس؟ :nerd:
          ولی فکر کنم مال خودرو 7segment باشه!(البته خودم هم دو دل هستم آخه بعضی هاشون هم واقعا پر نور هستن، احتمالا حرف شما هم درسته)
          ما چندین نوع نمایشگر داریم که هر کدوم مزایا و معایبی داره. موقعی که من یه بحث شروع کرده بودم حرف های جالبی درباره نمایشگر ها شنفتم. من لینک تاپیکم رو اینجا میذارم. البته تاپیک زیاد تا آخر نرفت چون یکی از دوستام(kartman) گفت که توی اینترنت بگردم به جواب می رسم. خب حرفش درست بود. جستجو که کردم مخصوصا توی ویکی پدیا مطالب عالی پیدا کردم:

http://www.avrfreaks.net/index.php?n...amp;highlight=
          اوایل شرکت سایپا فقط با vfd قبول میکرد الان با وضعیت خودرو سازی با 7seg هم تولید میشه البته بخشیش

دیدگاه

کجا میفروشن ؟
            قیمت 4*20 چند هست ؟

دیدگاه

سلام یک دستگاهی دارم با میکرو کار میکنم با میکرو مگا32 و ال سی دی 4*20
              وسط کار یهو ال سی دی خاموش میشه
              البته بعضی وقت چند دقیق بعد خاموش میشه
              مشکل بنظرتون از ال سی دیه؟؟

دیدگاه

سوالات مربوط به LCD های کاراکتری و گرافیکی

سلام و خسته نباشید. من یک ال سی دی گرافیکی به شماره wg12864A خریده ام. و برای میکروم میخوام با بسکام برنامه بنویسم. اما کتابخونه این ال سی دی رو پیدا نمیکنم. اگر کسی نمونه برنامه بسکام برای این نوع ال سی دی سراغ داره لطف کنه بذاره ممنون میشم.(همراه با کتابخونش)
                نیاز فوری و مبرم.
                با تشکر از کمکتون

دیدگاه

سلام
                  من مدتها است که دارم میکرو کار می کنم
                  lcd گرافیکی ts240128d رو هم بارها راه اندازی کردم
                  اما این مورد اخیر برام جالبه
                  از همین lcd برای پروژه ام استفاده کرده ام وقتی تغذیه مدار رو وصل می کنم lcd داده های اجق وجق نشون میده
                  و به دستورات مربوطه واکنش نشون نمیده فکر می کنین مشکلم کجاست مدار من یه pcb دو رو متالیزه هست
                  یه نکته دیگه اینکه uln2803 توی مدار من به محض وصل شدن تغذیه رله هارو وصل می کنه رله ها 5 ولت هستند میکرو atmega32 و البته منبع تغذیه 0-30v دو آمپره - البته در مدار از sim900 و در کنارش از یه خازن 2200 میکروفاراد استفاده کرده ام.

دیدگاه

سلام و خسته نباشید.میخواستم طریقه راه اندازی wg12864A را بپرسم. این ال سی دی رو خریدم. اما راه اندازی نمیشه
                    1- چرا وقتی حتی در پروتئوس شبیه سازی میکنم جوابی نمیگیرم؟
                    2- کسی نمونه برنامه در محیط بسکام با این ال سی دی داره؟
                    با اینکه یک برنامه کاملا ساده هم به اون دادم.
                    3- ماکزیمم ولتاژی که ال سی دی های گرافیکی تحمل میکنند و نمیسوزند چقدره؟ (ون من در آزمایشگاه با بالا بردن ولتاز دیدم که خونه های شطرنجی ال سی دیم پررنگ تر میشه و تا حدود 12 ولت بالا بردم!)
                    4- برنامه مو میذارم (این برنامه رو فقط برای تست ال سی دی نوشتم. اما حتی در پروتئوس جواب نگرفتم (در پروتئوس این شماره نیست. به جای اون از شماره lgm1261Bs1r استفاده کردم)).
                    $regfile = "m16def.dat"
                    $crystal = 1000000
                    $hwstack = 40
                    $swstack = 16
                    $framesize = 32
                    $lib "glcdKS108.LIB"
                    ' default use 40 for the frame space

Config Graphlcd = 128 * 64sed , Dataport = Portd , Controlport = Portc , Ce = 4 , Ce2 = 3 , Cd = 0 , Rd = 1 , Reset = 6 , Enable = 2

Setfont Font8x8
                    Do
                    Cls
                    Wait 5
                    Showpic 0 , 0 , Plaatje
                    Wait 5
                    Cls
                    Lcdat 1 , 1 , "HELLO"
                    Loop

$include "font8x8.font"
                    Plaatje:
                    $bgf "lev1.bgf"
                    کسی میدونه مشکل چیست؟

دیدگاه

دوستان نمیشه بر روی lcd کاراکتری فارسی نوشت؟
                      بجز ان 8 تا که طراحی میکنن.راه دیگه ای وجود نداره؟که زیاد بتونیم روش فارسی بنویسیم.
                      حالا ال سی دی هایی با مدل های دیگه وجود داره که فارسی رو ساپورت کنه؟
                      به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
                      (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahboob2
                        سلام و خسته نباشید.میخواستم طریقه راه اندازی wg12864A را بپرسم. این ال سی دی رو خریدم. اما راه اندازی نمیشه
                        سلام
                        از این فایل استفاده کن.شبیه سازی هم شده.برای استفاده در عمل هم از پی دی اف داخل فایل استفاده کن
                        حتما دیتا شیت هم دانلود کن و ترتیب پایه ها رو یه نگاه دیگه بنداز(من از همین نحوه اتصال داخل pdf استفاده کردم و به راحتی راه افتاد)
                        اگر سوالی بود و از دستم براومد در خدمتم.
                        -فکر کنم عبارت ts-12864a-2 رو هم کوچولو پشت ال سی دی بالا سمت چپ نوشته-
                        مرسی
                        http://trainbit.com/files/7185279884/testlcd.rar
                        http://s4.picofile.com/file/7809418381/testlcd.rar.html
                        نمایندگی رسمی فروش محصولات ECA در اردبیل

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseinam1370
                          دوستان نمیشه بر روی lcd کاراکتری فارسی نوشت؟
                          بجز ان 8 تا که طراحی میکنن.راه دیگه ای وجود نداره؟که زیاد بتونیم روش فارسی بنویسیم.
                          حالا ال سی دی هایی با مدل های دیگه وجود داره که فارسی رو ساپورت کنه؟
                          سلام دوست عزیز
                          اگر بتونی از جملاتی استفاده کنی که در نوشتن اونها به کمتر از 9 کاراکتر نیاز باشه مشکلت رفع میشه چون این 8 تا کاراکتر فقط در لحظه نمایش محدودیت دارند و مجدداً و برای جمله بعدی میتونی عوضشون کنی
                          من خودم قبلاً این کاررو انجام دادم
                          میتونی یه نگاهی بندازی
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=59091.0
                          دوستان ولی کسی جواب ما رو نداده :cry2:

دیدگاه

سلام.خیلی ممنونم از پاسختون. اما ال سی دی که من خریدم شماره ای که پشتش نوشته wg12864A است. و همچنین جلوش نوشته winstar البته پایه هاش با این فایلی که شما معرفی کردید همخونی داره. باید ببینم این برنامه روی این ال سی دی جواب میده یا نه!
                            ممنونم از کمکتون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahboob2
                              سلام.خیلی ممنونم از پاسختون. اما ال سی دی که من خریدم شماره ای که پشتش نوشته wg12864A است. و همچنین جلوش نوشته winstar البته پایه هاش با این فایلی که شما معرفی کردید همخونی داره. باید ببینم این برنامه روی این ال سی دی جواب میده یا نه!
                              ممنونم از کمکتون
                              سلام
                              دوست عزیز پشت ال سی دی بنده هم wg12864A نوشته.منظور بنده علاوه بر این نوشته بود.اگر تونستم یه عکس هم قرار میدم.
                              انشالله به احتمال خیلی قوی با همون نحوه اتصال کار خواهد کرد.
                              مرسی
                              نمایندگی رسمی فروش محصولات ECA در اردبیل

دیدگاه

ممنون از کمکتون.
                                من مدار رو بستم دقیقا مطابق با عکسی که در پی دی اف بود. با این تفاوت که فقط تاچ اسکرین رو نگذاشتم. و میکروی من 16 است.
                                اما متاسفانه باز هم ال سی دی چیزی نشون نداد.من عکس ال سی دی رو براتون میذارم.ببیینید همونیه که شما گفتید.
                                فیوز بیتهای میکرو را هم برای شما میذارم.ببینید در پروگرم کردن مشکلی ندارم!(از کریستال خارجی استفاده نکردم)
                                CKSEL=0001
                                jtagen=1
                                spein=0
                                ocden=1
                                فیوز بیت های SUT0 ، SUT1 :به ترتیب:1 و0
                                و...
                                در ضمن من یکبار در ازمایشگاه سهواً ولتاژ تغذیه را تا 12 ولت رساندم. البته ال سی دی باز هم روشن میشه. ولی میگم یه وقت پایه ای از آن آسیب ندیده؟
                                این هم عکس ال سی دی من:
                                http://upload.tehran98.com/img1/x2wd4x5ykhyrswgfvq7b.jpg
                                ممنون میشم اگر کمکم کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X