اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات مربوط به LCD های کاراکتری و گرافیکی

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات مربوط به LCD های کاراکتری و گرافیکی

می خوام یک متغیر از نوع unsigned int رو روی lcd نشون بدم. چطور میتونم اینکارو بکنم ؟؟

دیدگاه

سلام دوستان من میخاستم.تفاوت ال سی دی های sed با ال سی دی های گرافکیه دیگه بدونم؟
      واینکه t6963 ازکدوم نوع هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط تیبا
        سلام دوستان من میخاستم.تفاوت ال سی دی های sed با ال سی دی های گرافکیه دیگه بدونم؟
        واینکه t6963 ازکدوم نوع هست
        1- خب اکثر نمایشگرهایی که به میکرو وصل میکنیم و استفاده میکنیم LCD هستن. این خودش یه تکنولوژی هستش. توی لینک ویکیپدیا که بهتون دادم کاملا مزایا و معایبش نوشته و چون خیلی من دیگه توصیه میکنم خودتون بخونید. SED هم که خودش یه تکنولوژی دیگه هستش. توی توضیحاتش نوشته که:
        SEDs use nanoscopic-scale electron emitters to energize colored phosphors and produce an image. In a general sense, a SED consists of a matrix of tiny cathode ray tubes, each "tube" forming a single sub-pixel on the screen, grouped in threes to form red-green-blue (RGB) pixels. SEDs combine the advantages of CRTs, namely their high contrast ratios, wide viewing angles and very fast response times, with the packaging advantages of LCD and other flat panel displays. They also use much less power than an LCD television of the same size.

خب البته اگه به دو لینکی که بهتون دادم هم نگاه کنید متوجه میشید که چقد این دو تکنولوژی فرق میکنه.
        2- تا جایی که من می دونم این یه چیپ کنترلی هستش که فکر کنم مال توشیبا هستش. ولی اگه منظورت LCDهایی که ازش استفاده میکنن هستش باید بگم تا حالا من هر چی دیدم همون LCD بوده.

دیدگاه

سلام
          دوستان تفاوت KS108 با T6963C در LCD 128*64 چیه ؟؟نوع برنامه نویسش فرق میکنه ؟یا تعداد پایه هاش ؟ یا هرچیز دیگه ای ؟؟

ضمنا اینکه چزا قیمت LCD128*64 حدوداد با 20*4 یکی هست ؟؟در صورتیکه کاراکترهای اولی بیشتره ؟؟

http://roboeq.ir/#/products/category/91/
          یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اقای دکتر
            سلام
            دوستان تفاوت KS108 با T6963C در LCD 128*64 چیه ؟؟نوع برنامه نویسش فرق میکنه ؟یا تعداد پایه هاش ؟ یا هرچیز دیگه ای ؟؟
            سلام
            چیپ دومی ساخت توشیبا هستش با امکانات خوب.
            ولی اولی.. LCDهایی که از اولی استفاده میکنن باید دو تا باشن. بعضی هاشون(تقریبا همه) یه DDRAM به ظرفیت 128*64 دارن که واسه 8192 پیکسل استفاده میشه. کلا هیچی نداره.
            ولی دومی(ساخت توشیبا(T6963C)) کلی امکانات داره. از جمله:
            1- هشت پایه موازی جهت ارتباط با میکروکنترلر
            2- قابلیت انتخاب فرمت نمایش
            3- قابلیت انتخاب طول و عرض فونت
            4- 128 کاراکتر داخلی داره(یه ROM داره که تا 128 حرف رو ساپورت میکنه)
            5- قابلیت نمایش فرمت های متنی، گرافیکی و کاراکترهای دلخواه
            6- قابلیت ترکیب و ادغام فرمت های متنی و گرافیکی
            7- همچنین می تونه یه رم خارجی نمایش تصویر تا ظرفیت 64 کیلو رو کنترل کنه

نوشته اصلی توسط اقای دکتر
            ضمنا اینکه چزا قیمت LCD128*64 حدوداد با 20*4 یکی هست ؟؟در صورتیکه کاراکترهای اولی بیشتره ؟؟
            خب اینجا یه اشتباهی رخ داده. اولی چون گرافیکی هستش با پیکسل معرفی میشه یعنی الان 128*64 تعداد پیکسل ها در طول و عرض ال سی دی هستش. یعنی این 8192 پیکسل داره در حالی که LCD دومی که هستش با کراراکتر معرفی میشه. که البته اگه بخواییم حساب کنیم حدودا 3840 پیکسل داره.
            در مورد قیمت باید بگم که رنگ LCD در قیمتش تاثیر می ذاره. داشتن بعضی رم ها یا رام ها هم همین طور. برات توضیح دادم. البته همچین هم نزدیک نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rohalamin
              سلام
              چیپ دومی ساخت توشیبا هستش با امکانات خوب.
              ولی اولی.. LCDهایی که از اولی استفاده میکنن باید دو تا باشن. بعضی هاشون(تقریبا همه) یه DDRAM به ظرفیت 128*64 دارن که واسه 8192 پیکسل استفاده میشه. کلا هیچی نداره.
              ولی دومی(ساخت توشیبا(T6963C)) کلی امکانات داره. از جمله:
              1- هشت پایه موازی جهت ارتباط با میکروکنترلر
              2- قابلیت انتخاب فرمت نمایش
              3- قابلیت انتخاب طول و عرض فونت
              4- 128 کاراکتر داخلی داره(یه ROM داره که تا 128 حرف رو ساپورت میکنه)
              5- قابلیت نمایش فرمت های متنی، گرافیکی و کاراکترهای دلخواه
              6- قابلیت ترکیب و ادغام فرمت های متنی و گرافیکی
              7- همچنین می تونه یه رم خارجی نمایش تصویر تا ظرفیت 64 کیلو رو کنترل کنه

خب اینجا یه اشتباهی رخ داده. اولی چون گرافیکی هستش با پیکسل معرفی میشه یعنی الان 128*64 تعداد پیکسل ها در طول و عرض ال سی دی هستش. یعنی این 8192 پیکسل داره در حالی که LCD دومی که هستش با کراراکتر معرفی میشه. که البته اگه بخواییم حساب کنیم حدودا 3840 پیکسل داره.
              در مورد قیمت باید بگم که رنگ LCD در قیمتش تاثیر می ذاره. داشتن بعضی رم ها یا رام ها هم همین طور. برات توضیح دادم. البته همچین هم نزدیک نیست.

مرسی چه رنگهایی وجودداره غیراز ابی وسبز؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roberty

واقعا عالیه.... :applause: :wow:
                ,

من سرنوشتن فارسی بافونت درشت مشکل دارم
                باید فونت رو بسازم؟
                وقتی فارسی رو بادستورlcd مینوسم نمیتونه نمایش بده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Strange
                  با سلام
                  من با کدویژن یه برنامه نوشتم و یه اخطار بهم میده.میشه کمکم کنید؟؟؟
                  CAN NOT OPEN FILE :LCD.LIB
                  ممنون
                  لایبری شو کپی نکردی
                  باید لایبری شو بریزی تو پوشه inc جایی که نصب کردی (فک کنم درایو c پوشه covr یا cover2 باید باشه)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط smpa
                    لایبری شو کپی نکردی
                    باید لایبری شو بریزی تو پوشه inc جایی که نصب کردی (فک کنم درایو c پوشه covr یا cover2 باید باشه)
                    لایبرری مربوط به زبان فارسی ؟
                    من بیسک مینویسم از پوشه بسکام بردارم؟بیشتر توضیح بدید لطفا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط تیبا
                      مرسی چه رنگهایی وجودداره غیراز ابی وسبز؟
                      من فقط همین دو رنگ رو دیدم.
                      نوشته اصلی توسط تیبا
                      من سرنوشتن فارسی بافونت درشت مشکل دارم
                      باید فونت رو بسازم؟
                      وقتی فارسی رو بادستورlcd مینوسم نمیتونه نمایش بده
                      با همون کتابخونه ی اوسامه که معرفی کردم؟
                      اگه به فایل آموزشیش نگاه کنی دقیقا گفته چطور با اندازه دلخواه بنویسید.

نوشته اصلی توسط تیبا
                      لایبرری مربوط به زبان فارسی ؟
                      من بیسک مینویسم از پوشه بسکام بردارم؟بیشتر توضیح بدید لطفا
                      با شما نبود

دیدگاه

دوستان من می خوام با نمایش چند تا تصویر پشت سر هم یه تصویر متحرک برای آغاز برنامه(loading) بسازم ولی کیفیت عکسایی که خودم ساختم آنچنان خوب نیست :cry: شما برای حل این مشکل پیشنهادی ندارین
                        خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
                        [hr]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 4850
                          دوستان من می خوام با نمایش چند تا تصویر پشت سر هم یه تصویر متحرک برای آغاز برنامه(loading) بسازم ولی کیفیت عکسایی که خودم ساختم آنچنان خوب نیست :cry: شما برای حل این مشکل پیشنهادی ندارین
                          سلام
                          من خودم با Paint پیکسل به پیکسل میکشم
                          خیلی بهتر در میاد
                          آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 4850
                            vector loading

دیدگاه

سلام جناب کی نژاد برای glcd های240*128 با کنترلر t6963 یک برنامه با زبان بیسیک برای فارسی نویسی قرار دادند
                              لینکش:http://www.*****tarasheh.com/site/index.php/1389-04-10-19-02-22/avr/169-lcd-8-t6963c.html
                              میشه که حروف حاشیه مشکی نداشته باشند؟؟

دیدگاه

فکرمیکنم مطالب که زیاد میشه دوستان به تاپیک بی توجه میشن :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X