اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات مربوط به LCD های کاراکتری و گرافیکی

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات مربوط به LCD های کاراکتری و گرافیکی

سلام
    من پروژه کنترل موتور پله ای را نوشتم میخوام روی LCD گرافیکی مدل Toshiba با تراشه راه انداز T6963C نمایش بدم میشه کمکم کنید؟؟؟؟ :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط golnaz50
      سلام
      من پروژه کنترل موتور پله ای را نوشتم میخوام روی LCD گرافیکی مدل Toshiba با تراشه راه انداز T6963C نمایش بدم میشه کمکم کنید؟؟؟؟ :sad:
      خب الان مشکلت چیه ؟
      اگه کار با پروتئوس رو بلد باشی فکر نکم کاری داشته باشه :agree:
      مدار و بستی و الان به مشکل برخوردی یا می خوای بدونی چه جوری میشه مدارو بست ؟
      خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
      [hr]

دیدگاه

سلام
        من یه مشکلی با ال سی دی کاراکتری دارم که واسم شده سرطان
        من توی ADC یه سری نمونه برمیدارم و میریزم توی یدونه آرایه ، مثلاPpat[10]
        ولی نمیتونم هیچطوره این عنصرای توی این ارایمو روی ال سی دی نشون بدم
        یه سری دیگه هم که با یوزارت کار میکردمو اطلاعات دریافتیمو اول توی یدونه آرایه ذخیره میکردم،اونجاهم همین مشکلو داشتم تا جایی که قید کار کردن با یوزارتم زدم
        ممنون میشم کسی ایراد کارمو بگه یا یه راهکار معرفی کنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bahram1
          سلام
          من یه مشکلی با ال سی دی کاراکتری دارم که واسم شده سرطان
          من توی ADC یه سری نمونه برمیدارم و میریزم توی یدونه آرایه ، مثلاPpat[10]
          ولی نمیتونم هیچطوره این عنصرای توی این ارایمو روی ال سی دی نشون بدم
          یه سری دیگه هم که با یوزارت کار میکردمو اطلاعات دریافتیمو اول توی یدونه آرایه ذخیره میکردم،اونجاهم همین مشکلو داشتم تا جایی که قید کار کردن با یوزارتم زدم
          ممنون میشم کسی ایراد کارمو بگه یا یه راهکار معرفی کنه
          کد؟
          احتمالا مقادیر رو تبدیل نکردید.

دیدگاه

منظورتونو از کد نفهمیدم چیه؟
            ولی اینو میدونم که مقادیر تبدیل میشند. برنامم اینه
            interrupt [ADC_INT]void nemune()
            {
            pat[ i]=ADCW;
            ++i;
            }

void main()
            {
            DDRA=0X00;
            PORTA=0X00;
            ADMUX=0B01000000;
            SFIOR=0B0000000;
            ADCSRA=0B11101101;
            # asm("sei&quot
            delay_ms(200);
            #asm("cli&quot
            ADCSRA=0;
            lcd_init(16);
            while(1)
            {
            for(j=0;j<i;++j)
            {
            data=pat[j]*5.0/1024.0;
            lcd_clear();
            sprintf(str1,"b=%f",data);
            lcd_puts(str1);
            delay_ms(100);
            }
            }
            }
            برنامم اینطوریه که تو بیست میلی ثانیه به صورت free running از ولتاژ نمونه بر داری میشه و تو این زمان باهربار وقفه ی A/D (توبرنامه وقفه) مقدار ADCW داخل pat ذخیره میشه،بعد تو while() میام نمونه هامو تبدیل میکنمو انتظار دارم روی ال سی دی ببینمشون
            از اونجایی که وقتی ADCW رو مستقیم میبرم تو ال سی دی ونشونش میده میدونم که عمل تبدیلو انجام میده
            تو این شکم که تبدیلامو بریزه تو PAT
            این شکلی شاید بهتر اشکالم معلوم بشه
            ممنون میشم باز راهنمایی کنی

دیدگاه

data چه نوع متغییریه؟
              str1 چه نوعیه؟
              تابع lcd_puts چه نوع مقادیری باید بگیره؟
              جواب رو خودت پیدا خواهی کرد با جواب دادن به این سوالات!
              در ضمن برای تبدیل مقادیر کدویژن تابع آماده داره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد نوری
                سلام
                دوست عزیز lcd ها دقیقا یکی هست.فایل زیر رو دانلود کنید فیوز بیت و برنامه ای که خودم نتیجه گرفتم رو داخل فایل قرار دادم.انشالله که شما هم نتیجه میگیرید.
                ( مدار داخل فایل و برنامه رو روی برد هم دوباره بستم کامل جواب میده.-حتما این برنامه رو بریز رو میکرو یکم تغییر دادم-)
                مرسی
                http://s4.picofile.com/file/78147242..._test.rar.html
                میشه فایلتونو یک جا دیگه پلود کنید مثل اینکه حذف شده خواهش -O< ^^ :cry:

دیدگاه

سلام آقای Rohalamin
                  data از جنس int هست
                  ster1 هم که char iهست
                  lcd_puts نمیدونم دقیق چه مقادیری باید بگیره.ولی فکر کنم هر مقداریو بتونه بگیره(درسته؟)
                  میدونید مشکل من کجاست بیشتر؟تو قسمت تابع وقفه ADCW رو نمیتونم بریزم تو بافرم.نمیدونمچرا ولی برناممو که روی میکرو میریزم تو تابع وقفه میمونه و هیچ کاری نمیکنه
                  میتونید دراین موردم کمکم کنید
                  البته مشکل قبلیمم کامل حل نشده ها!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bahram1
                    سلام آقای Rohalamin
                    data از جنس int هست
                    ster1 هم که char iهست
                    lcd_puts نمیدونم دقیق چه مقادیری باید بگیره.ولی فکر کنم هر مقداریو بتونه بگیره(درسته؟)
                    میدونید مشکل من کجاست بیشتر؟تو قسمت تابع وقفه ADCW رو نمیتونم بریزم تو بافرم.نمیدونمچرا ولی برناممو که روی میکرو میریزم تو تابع وقفه میمونه و هیچ کاری نمیکنه
                    میتونید دراین موردم کمکم کنید
                    البته مشکل قبلیمم کامل حل نشده ها!
                    سلام من اسمم روح الامین هستش(منظورم اینه که فامیلیم نیستش).
                    خب، من جواب سوال اولتون رو می دم تا کارتون راحت تر بشه. lcd_puts فقط رشته میگیره! Ok؟
                    حالا شما باید متغییر دیتا رو اول تبدیل کنی به رشته و بعد بریزی توی ster1 درسته؟ چطوری؟ بیا توی Help کدویژن و int to char رو جستجو کن. یکیش اینه: Standard Library Functions
                    در واقع کتابخونه stdlib.h
                    حالا متغییر شما اینتیجر هستش و دومی هم رشته(کاراکتری). بگرد توی توابع این کتابخونه(توی همین صفحه Help). می بینی که مثلا واسه کار شما این هست:

کد:
                    void itoa(int n, char *str)
                    توضیحاتش هم نوشته:
                    converts the integer n to characters in string str.
                    این از تبدیل شما! کافیه به جای int n متغییر اینتیجرتون رو بذارید(یعنی data ) و به جای char *str متغییر واسه کاراکترتون (یعنی همین ster1)
                    حله تا اینجا؟
                    من اون روتین وقفه مبدلی که نوشتین برام عجیبه! میشه بگین چرا اینو نوشتین؟

دیدگاه

سلام
                      موضوع واسم روشن شد
                      ولی من بجای این تابع شما از تابع sprint استفاده میکردم
                      وقفه روهم برای این استفاده کرئم که هرموقع تبدیل انالوگ به دیجیتال انجام شد اون مقدار تبدیل شده رو بریزم تو pat
                      اصلا یه سوالی؟
                      من می خوام توی یه ثانیه از یه ولتاژ سینوسی نمونه برداری کنم
                      چطوری این نمونه هامو توی یه بردار یا ارایه یاهر چیز دیگه ذخیره کنم که بتونم ازشون بعدا استفاده کنم؟
                      امیدوارم منظورمو رسونده باشم

دیدگاه

سلام من می خواهم برروی lcd گرافیکی منو ایجاد کنم
                        یاعلی مدد

دیدگاه

سلام
                          مهندس رو این روشی که گفتی امروز کار کردم
                          من مشکل داشتم که بتونم اعدادو نوی ارایه ذخیره کنم و بعد بتونم روی ال سی دی نمایششون بدم
                          مشکل کارمم این بود که مستقیم از تابع sprintf استفاده میکردم. امروز اول هر درایه از آرایمو با تابع itoa یاftoa به آرایه تبدیل کردم و بعد آرایمو با استفاده از تابع sprintf به رشته تبدیل کردمو مثل هلو جواب داد.
                          میشه راجب به این آرایه ها و رشته ها و کار کردن باهاشون منثلا نمایششون رو ال سی دی یا نوعشون که iint با char یا unsined char چه تفاوتایی داره . آخه من یه جایی دیدم که چون عددی که قرار بود به رشته تبدیل بشه بزرگنر از سیو خورده ای هزار بود تو تابع sprintf نوع رشته رو unsigned long char تعریف کرده بود که یه همچین چیزی هیچ جایی ندیده بودم ،خودمم که امتحان کردم جواب داد. ولی نمیدونم این چیزارو از کجا باید متوجه شدو یاد گرفت. دنبال منبع خوب تو این زمینه ها میگردم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bahram1
                            سلام
                            مهندس رو این روشی که گفتی امروز کار کردم
                            من مشکل داشتم که بتونم اعدادو نوی ارایه ذخیره کنم و بعد بتونم روی ال سی دی نمایششون بدم
                            مشکل کارمم این بود که مستقیم از تابع sprintf استفاده میکردم. امروز اول هر درایه از آرایمو با تابع itoa یاftoa به آرایه تبدیل کردم و بعد آرایمو با استفاده از تابع sprintf به رشته تبدیل کردمو مثل هلو جواب داد.
                            میشه راجب به این آرایه ها و رشته ها و کار کردن باهاشون منثلا نمایششون رو ال سی دی یا نوعشون که iint با char یا unsined char چه تفاوتایی داره . آخه من یه جایی دیدم که چون عددی که قرار بود به رشته تبدیل بشه بزرگنر از سیو خورده ای هزار بود تو تابع sprintf نوع رشته رو unsigned long char تعریف کرده بود که یه همچین چیزی هیچ جایی ندیده بودم ،خودمم که امتحان کردم جواب داد. ولی نمیدونم این چیزارو از کجا باید متوجه شدو یاد گرفت. دنبال منبع خوب تو این زمینه ها میگردم
                            سلام
                            من مدتیه صبح ساعت 6 میرم سر کار و حدود 7 بر میگردم(یه کار کنترات هستش که خیلی وقتمو میگیره). بخاطر همین دیر جواب دادم.
                            ببینید من دو میلیارد بار گفتم که یه مهندس برق:

1- باید بدونه چی داره!)
                            شما هنوز کامل نمی دونید چی دارید. شما یه بار کامل به help کدویژن نگاه کنید و مرورش کنید. ببینید چیا داره. الان متوجه شدید که کتابخونه آماده داره که بیشتر کارها رو برات انجام میده. برو خودت help کدویژن رو نگاه کن ببین دیگه چی داره.
                            2- نحوه کار کردن با اون چیز رو یاد بگیره)
                            شما تقریبا توی این مورد مشکلی ندارید.

در مورد نوع متغییرها هم توی اینترنت جستجو کنید همش گیرتون میاد که اینا چی هستن و فرقشون چیه.

دیدگاه

سلام خسته نباشید
                              بازم ممنون که توجه میکنید
                              بازم سعیمو میکنم که سوادمو ببرم بالا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط میثم_1818
                                سلام من می خواهم برروی lcd گرافیکی منو ایجاد کنم
                                الان اینو که گفتی سوال بود چی بود
                                خب می خوای ایجاد کنی ، ایجاد کن ولی اگه نمی دونی چه طوری و . . . یا اشکالی داری واضح تر بیان کن تا دوستان بتونن بهت کمک کنن
                                چون تازه وارد بودی گفتم که بدونی و ضمنن خوش اومدی :biggrin:
                                خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
                                [hr]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X