اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چقدر از میکروکنترلرهای SMD استفاده می کنید؟ {نظر سنجی و تبادل نظر}

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چقدر از میکروکنترلرهای SMD استفاده می کنید؟ {نظر سنجی و تبادل نظر}

قاعدتا" میکروهای با پکیج DIP باید تا کنون که 2015 است، از بازار حذف می شدند!
    در هر صورت نزدیک به حذف خواهند شد
    به نظرم تا زمانی که طرفدار استفاده کننده این میکرو ها و مصرف کننده اینا زیاده و... چرا باس این محصول رو حذف کنن و خودشون رو از سود بی نصیب کنن ؟ :mrgreen:

در ضمن پست های چند سال پیش رو هم من میخوندم بعضیا میگفتن دیگه AVR تولید نمیشه و از این جور جرفا

===========================

البته بازم میگم استفاده از هر کدوم بستگی به شرایط شما داره هر چند که پروژه های SMD از DIP یه سرو گردن بالاتر هستن.
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اگه دوس دارید سریع به جواب برسید :
    1) قبل از پرسیدن سوال، بسرچید.
    2) سوالاتون رو با جزئیات کامل مطرح کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mj.sh
      اون دردسر داره.همون همویه بهتره.البته با اجازه آقای فانی :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz:
      :biggrin: :biggrin: :biggrin:
      آخه من با هویه سعی کردم قلع بین پایه ها رو بردارم ولی خیلی سخت میشه...با اون نوار قلع کس تمیزتر هم میشه...حرارت کمتری هم به قطعه وارد میشه...البته هر کسی با روش خاص خودش راحتتره... :rolleyes:
      یه کلیپ واسه لحیمکاری SMD همینجا لینکشو گذاشتم...اونو هم ببین بد نیست...پکیج های حمع و جور تر مثل BGA رو هم با هویه لحیم میکنه!!!
      تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

سلام به همه
        من تقریبا در تمامی موارد از smd استفاده میکنم
        بزرگترین دلیلی که سالها پیش باعث میشد سمت smd نرم فقط و فقط فکر غلطی بود که داشتم
        فکر میکردم کار با smd اونقدری سخته که ارزش رفتن سمتشون رو نداره و با dip ها لذت میبردم
        اما امروزه نه تنها میکروکنترلر مورد استفاده بلکه اکثر قطعات مورد استفادهم توی بردایی که سفارش pcb میدم از نوع smd هستن
        قبلا چند پست راجع به نکات رفتن از سمت dip به smd برای atmega ها گذاشتم
        کاره واقعا ساده ایه و پیشنهاد میکنم هر چه زودتر به این سمت برین
        مزیت:(چند موردش)
        1-حجم بردتون کم میشه (طول عرض و ارتفاع) و در نهایت جعبه مدارتون هم کوچکتر و باعث به شدت کم شدن هزینه ها میشه
        2-معمولا قیمت smd ها به dip ها کمتره
        3- کلاس کارتون پیش مشتری خیلی بالاتر میره
        عیوب:(چند موردش)
        1- دقت در نگه داری بیشتر
        2- لحیم کاری با دقت بیشتر
        3- اگر لوازم کار درست و حسابی (مثل میز و ذرهبین) نداشته باشین توی تولید بالا مشکلات آرتروزی میاره و چشمها رو هم ضعیف میکنه (البته راه حل هم داره)
        ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
        شهید دکتر مصطفی چمران
        اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
        ; C is not for children

دیدگاه

در مورد دوستانی که فکر میکنن لحیم کاری smd ها سخته:
          وقتی فوت و فن کار دستتون بیاد خیلی راحته
          شیوه ها متفاوته :
          من هویه smd دارم
          دستگاه هوای گرم دارم
          پری هیتر دارم
          هویه لیزری دارم (خمیر قلع میزنی ، قطعت رو میزاری رو خمیر و بعد برد رو میزاری زیر تابش نور و بعد تمام)
          یه هویه معمولی (برای dip) هم دارم که هر وقت میسوزه فقط مغزیش رو عوض میکنم
          اما با تمام تجهیزاتی که دارم برای لحیم کاری قطعات smd معمولا از هویه استفاده میکنم ، گاهی هویه smd و گاهی هم از هویه dip

شیوه کاری من اینه که اول دوتا از پایه های میکرو smd رو به صورت ضربدری لحیم میکنم تا از جاش تکون نخوره بعد با هویه و سیم لحیم کل پایه هاش رو به هم لحیم میکنم جوری که در هر طرف همه پایه ها به هم اتصال کوتاه بشن بعد با خود هویه قلع هاش رو میگیرم و هویه رو میتکونم این کار رو اینقدر انجام میدم تا کل اتصال کوتاه ها باز بشه (البته از روغن لحیم به هیچ عنوان استفاده نمیکنم اما از کمی فلاکس چرا)
          اینکار سریع و ارزونه و البته بعد از اتمام کار نیاز به چک کردن پایه ها توسط یه ذرهبین یا میکروسکوپ داره
          اگر خواستین میکروسکوپ بگیرین بجا نوع دیجیتال از نوع لوپ استفاده کنین
          ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
          شهید دکتر مصطفی چمران
          ; C is not for children

دیدگاه

اگر خواستین میکروسکوپ بگیرین بجا نوع دیجیتال از نوع لوپ استفاده کنین
            سلام من دنبال خرید ذره بین هستم..این نوعی که میگید چجوریه شکل و شمایلش؟لینک دارید بزارید ازش؟
            مرسی

www.intelart.ir

دیدگاه

پاسخ : چقدر از میکروکنترلرهای SMD استفاده می ک&#160

نوشته اصلی توسط Mahdi.Faani
              سلام من دنبال خرید ذره بین هستم..این نوعی که میگید چجوریه شکل و شمایلش؟لینک دارید بزارید ازش؟
              مرسی
              ذرهبین های متفاوتی توی بازار هستش که تا توی دستت نگیری و امتحانش نکنی کیفیتش معلوم نمیشه
              چند نکته برای ذرهبین:
              1- هرچه قطرش بیشتر باشه بزرگنماییش بیشتره
              2- اصلا به این که فروشندش یا جعبه ذرهبین میگه که تا فلان x بزرگنمایی داره اکتفا نکنین و حتما چند ذرهبین رو روی یک جسم قابت تستش کنین (یه برد موبایل یا همچین چیزی برای تست همراهتون داشته باشین)
              3- این عددی که به همرا x نوشته شده ضریب بزرگنماییشه مثلا 50x یعنی تا 50 برابر یزرگنمایی داره
              4- خیلی بهتره که از جنس شیشه باشه

چند نکته برای میکروسکوپها:
              میکروسکوپ های زیادی توی بازار اومده برای رشته الکترونیک و دیدن بردهای pcb
              1- اگر مانیتور داشته باشه یا به مانیتور وصل میشه حتما کیفیتش رو قبل خرید تست کنین (من از مدلی که شکل سشواره مسافرتیه گرفتم اما رضایت بخش نیست حدود 220 تومن هزینه کردم که پشیمونم کرده)
              2- میکروسکوپ های مناسب برای اینکار نوع استریو میکروسکوپ لوپ هستن (Stereo Microscope Loop) کلمه استریو فکر میکنم بخاطر دو چشمی بودنشه
              نوع لوپ از لحاظ مهندسی چیدمان لنزها نسبت به مدلای دیگه برای نگاه کردن به pcb ها خیلی مناسبترن (برای اطلاعات بیشتر در خصوص لوپ سرچ بزنین)
              3- حتما سعی کنین که دارای لامپ های led در کف و روی میکروسکوپ باشه (خیلی خیلی مهمه و کمک کنندست)
              4- مدلای ارزونش از 60 تومن شروع میشه میره به بالا (خیلی هم بالا)
              5- دو مدل بدون دوربین و دوربین دار داره که خود مدل دوربین دارش باز دو مدل داره که یکیش با خروجی های متفاوت برای اتصال به lcd هستش و یک مدلش هم فقط یه خروجی داره و فقط به lcd خودش وصل میشه (البته امکانات دیگه ای هم مثل عکس گرفتن هم در بینشون هست)
              6- حتما حداقل بزرگنماییش 100x باشه اگر به 200x یا بیشتر باشه که چه بهتر
              7- هرچه فاصله ای که میتونه عمل بزرگنمایی رو بدون تاری بین لوپ (ذرهبین زیری) تا برد (کف میکروسکوپ) انجام بده بیشتر باشه بهتره

8- اگر از نوع دیجیتالی خواستین بگیرین حتما توجه کنین که بزرگنمایی اپتیکیش زیاد باشه و بزرگنمایی دیجیتالی رو مد نظر نگیرین

تا جایی که میدونستم براتون نوشتن اگر نقصی داره تصحیح کنین و برای اطلاعات بیشتر سرچ کنین فروشگاه های زیادی به صورت اینترنتی توی ایران در خصوص میکروسکوپ را افتاده
              چند تا عکس هم برایتون میزارم دانلود کنین
              مدلی که سه سری داره از نوع لوپ نیست و برای گیاه و میکروب شناسیه و به هیچ عنوان این مدل رو نگیرین

نکته دیگه اینکه میکروسکوپایی هم توی جمهوری اومده که یه میز و lcd و... داره قیمتشون حدود 1میلیون و 200 هزاره کاربردشون برای الکترونیکه اما جنسی که وارد کردن خوب نیست (شما جنس خوبش رو تهیه کنین)

http://uplod.ir/3sc6dnstdgrg/Microscope.rar.htm
              شهید دکتر مصطفی چمران
              ; C is not for children

دیدگاه

مرسی دوست عزیز...فکر کنم همون ذره بین واسه کار من بهتر باشه...از اینایی که به میز بسته میشن و شبیه چراغ مطالعه هستن و خودشونم لامپ دارن...
                با اونا کار کردید؟

www.intelart.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi.Faani
                  مرسی دوست عزیز...فکر کنم همون ذره بین واسه کار من بهتر باشه...از اینایی که به میز بسته میشن و شبیه چراغ مطالعه هستن و خودشونم لامپ دارن...
                  با اونا کار کردید؟
                  بله
                  خواهش میکنم دوست عزیز
                  نکات ذرهبین رو درموردش رعایت کنین
                  از مدل لامپ led دارش بخرین بهتره چون هم کم مصرفه و هم لامش عمره بیشتری داره و گرمم نمیکنه
                  سعی کنین حتما جنس لنزش شیشه باشه نه پلاستیک
                  لنزش مات نکنه
                  دری محافظ برای لنز داشته باشه
                  راحت قابل تنظیم باشه و البته بعد یه مدت هم مفصلای حرکتیش شل نشه
                  مدلی که من گرفتم از جمهوری 90 تومن شد البته شبیه همون رو 25 تومن هم داشت که لامپ و لنزش خوب نبود
                  مدلای بهتری هم هست حدود 160 تومن که روی میز نصب میشه و لنز خیلی بزرگی داره
                  لنز بزرگ بخرین چون لنزای کوچیک بعد یه مدت حسابی کفرتون رو در میاره و آزارتون میده چون نمیتونین راحت بردتون رو نگاه کنین
                  شهید دکتر مصطفی چمران
                  ; C is not for children

دیدگاه

متشکرم...پس همون رنج 90 تومن رو پیدا میکنم... :job:

www.intelart.ir

دیدگاه

برای کارهای تعداد SMD مقرون به صرفه تر هست.

دیدگاه

اصلا نگاه کردن به میکرو اس ام دی انرژی درمانی میکنه :nice:

دیدگاه

یه سوال! اگر برد متالیزه نباشه بازهم میشه روش قطعه SMD لحیم کرد؟
                          STM32 واقعا یه چیز دیگه است...

دیدگاه

[quote author=Javad Moosavi link=topic=113454.msg739891#msg739891 date=1441956370]
                            [/quote
                            بله میشه.با اون روشی ک گفتم
                            مشخصات : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.msg638969#msg638969

هیچ وقت از یادگیری نترس
                            [move] :agree: :biggrin: :sad: :rolleyes:[/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Javad Moosavi
                              متالیزه بودن برد به اینکه قطعه روش smd باشه یا دیپ ارتباطی نداره. تو برد متالیزه، top layer و bottom layer از طریق وایا به هم وصل هستند. یعنی همه سوراخ های مدار هم آبکاری میشن و سر و تهشون به هم وصل میشه.
                              برد یکروی smd هم داریم، دوروی معمولی smd هم داریم.
                              ---------
                              .
                              .
                              ...........

دیدگاه

با روغن فلکسی به راحتی میشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...