اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چقدر از میکروکنترلرهای SMD استفاده می کنید؟ {نظر سنجی و تبادل نظر}

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چقدر از میکروکنترلرهای SMD استفاده می کنید؟ {نظر سنجی و تبادل نظر}

یه کار دیگه واسه راحتتر لحیم کردن هم میشه انجام داد.اینکه اول پدها رو روی برد قلع اندود کنیم و بعدش لحیم اضافی رو با نوار قلع کش برداریم.اون وقت خیلی راحت میشه آیس رو لحیم کرد.البته این کار واسه اوایل که خوب بلد نیستیم انجام میدیم و بعدش دیگه اینکار نیاز نیست...با همون ژل یا مایع فلاکس خیلی تمیز میشه لحیم کرد...
    تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

استفاده از قطعات SMD بستگی به کار و البته نیازها داره.
      مثلا مهم ابعاد هستش : اینجا مجبورید از SMD استفاده کنید.
      مثلا مهم قیمت نهایی هستش که به خاطر قیمت پایین تر قطعات smd نسبت به دیپ، هزینه نهایی کمتر خواهد بود.
      کلا پیاده سازی مدار با قطعات smd باعث میشه کار شکیل تر دیده بشه.
      لحیم کردن قطعات smd از دیپ راحت تره. (به نظر من).
      جاهایی لازمه که قطعات نویز نگیرند یا کمتر بگیرند : مثلا یک قطعه ای هست که چندین پایه تغذیه داره که باید با خازن های 100 نانو به زمین وصل بشن. تعداد پایه ها نسبتا زیاده و جا هم کمه. شما باید از smd استفاده کنی.
      اینا مزیت استفاده از smd بود.
      معایب :
      برای کارهای نمونه، پیدا کردن قطعات جانبی مثل خازن مقاومت سخته. مثلا خازن و مقاومت سایز 0603 و یا 0805 رو دونه ای نمی تونید بگیرید و باید حداقل 20 تا بگیرید. این مورد برای خازن و مقاومت های روتین مشکلی نداره اما برای موارد خاص سخته.
      ---------
      .
      .
      ...........

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Javad Moosavi
        یه سوال! اگر برد متالیزه نباشه بازهم میشه روش قطعه SMD لحیم کرد؟
        سلام و درود
        اگر خواستید خودتون تخته مدار چاپی 2 لایه بسازید می توانید اون جایی که لازمه 2 تا لایه مدار به هم وصل بشوند رو سوراخ کنید و بعد از اون یک تکه سیم رو از سوراخ رد کنید و 2 تا سر سیم رو به مدار لحیم کنید، یکی به لایه بالا و یکی به لایه پایین.

دیدگاه

منم دارم کار با قطعات smd رو شروع میکنم. خیلی کار بهتر میشه.
          www.gam-co.blogsky.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahidabedi
            منم دارم کار با قطعات smd رو شروع میکنم. خیلی کار بهتر میشه.
            سلام و درود
            اگر که بعدا از تجربیات خودتون در مورد کار با قطعات SMD بنویسید خیلی خوبه.

دیدگاه

برای خوندن مقدار مقاومت های SMD میتونید از این سایت استفاده کنین: http://www.hobby-hour.com/electronics/smdcalc.php
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=108455.msg777842#msg777842

دیدگاه

خوندن مقاومت که کاری نداره....سه عدد اولش رو به همون صورت قرار بدید و به تعداد عدد چهارم صفر بچسبونید بهش....

www.intelart.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi.Faani
                  خوندن مقاومت که کاری نداره....سه عدد اولش رو به همون صورت قرار بدید و به تعداد عدد چهارم صفر بچسبونید بهش....
                  چطور باید مقدار خازن ها رو متوجه بشویم؟ یا برخی قطعات دیگه که روز بدنشوت هیچی ننوشته؟

نوشته اصلی توسط سامان تقی پور
                  برای خوندن مقدار مقاومت های SMD میتونید از این سایت استفاده کنین: http://www.hobby-hour.com/electronics/smdcalc.php
                  تشکر از شما
                  جدیدترین ویرایش توسط فکر; ۲۲:۵۰ ۱۳۹۵/۰۷/۲۲.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi.Faani
                    نه دقیقا اینطور نیست
                    اعداد روی مقاومت های smd از لحاظ تعداد متغیره که با توجه به تعدادش نحوه خوندنشون هم متفاوت میشه

نوشته اصلی توسط فکر
                    چطور باید مقدار خازن ها رو متوجه بشویم؟ یا برخی قطعات دیگه که روز بدنشوت هیچی ننوشته؟

اضافه شده در تاریخ : تشکر از شما
                    این نوع قطعات smd که چیزی روشون نیست رو باید روی رول قطعاتش موقع خرید مقدارشون و نوع قطعه که خازنه یا سلفه و... رو نوشت مثلا cap 22p
                    و اگر به دلایلی با هم قاطی بشن تنها راهش استفاده از مولتی متر و تست هر قطعه هستش برای همین بهتره که همیشه به صورت رول نگهشون دارین یا توی جعبه های نگه دارنده قطعات smd نگهشون دارین
                    ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
                    شهید دکتر مصطفی چمران
                    اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
                    ; C is not for children

دیدگاه

من خیلی علاقه دارم با این نوع میکرو کنترلر ها کار کنم ولی چون لحیم کاریشون سخته و بلد نیستم با پروتئوس میکرو های smd رو بسازم ازشون استفاده نمیکنم
                      اگر کسی یادم بده چطور توی پروتئوس قطعه بسازم شروع میکنم به کار با این میکرو ها

دیدگاه

نوشته اصلی توسط matin.salehian
                        من خیلی علاقه دارم با این نوع میکرو کنترلر ها کار کنم ولی چون لحیم کاریشون سخته و بلد نیستم با پروتئوس میکرو های smd رو بسازم ازشون استفاده نمیکنم
                        اگر کسی یادم بده چطور توی پروتئوس قطعه بسازم شروع میکنم به کار با این میکرو ها
                        سلام.تو صفحه قبل یا دوصفحه قبل کامل توضیح دادم چطور لحیم کنید.هیچ بلایی هم سر میکرو نمیاد.البته اگه دستور العمل رو درست انجام بدین.
                        درضمن پروتیوس اصلا نرم افزار درستی برای طراحی pcb نیست و برید سراغ آلتیوم دیزاینر
                        یک نکته دیگه .اصلا نیازی به طراحی نیست.شنا باید فوت پرینت این قطعه رو بگیرین.ک در پروتیوس به صورت فابریک روی نرم افزارش هست
                        مشخصات : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.msg638969#msg638969

هیچ وقت از یادگیری نترس
                        [move] :agree: :biggrin: :sad: :rolleyes:[/move]

دیدگاه

با سلام
                          دوستانی که که با قطعات smd کار کردید لطفا بگید که کدام پکیج بهتر هست برای مقاومت و خازن و.. 1206 یا 805 ؟کدام رایج تر هست و بیشتر گیر میاد و کار باهاش اذیت کننده نیست از نظر ابعاد و....
                          سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
                            با سلام
                            دوستانی که که با قطعات smd کار کردید لطفا بگید که کدام پکیج بهتر هست برای مقاومت و خازن و.. 1206 یا 805 ؟کدام رایج تر هست و بیشتر گیر میاد و کار باهاش اذیت کننده نیست از نظر ابعاد و....
                            سپاس
                            اگه هیتر داشته باشی که تفاوتی بینشون نیست
                            من از 805 استفاده میکنم و مشکلی نداشتم
                            اما اگه هویه معمولی داری ا همون1206 کار کن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rezash86
                              اگه هیتر داشته باشی که تفاوتی بینشون نیست
                              من از 805 استفاده میکنم و مشکلی نداشتم
                              اما اگه هویه معمولی داری ا همون1206 کار کن
                              ممنون دوست عزیز:من هیتر ندارم و میخوام از هویه استفاده کنم! 805 را نمیشه با هویه پد هاش را وصل کرد؟ سخته؟
                              مثلا روی یک برد بر اساس 805 تعبیه شده است قطعات ! ایا میشه به جاش 1206 گذاشت؟ برای مقاومت و.. مثلا!
                              راستی ای سی مگا32 smd را چطور پراگرام می کنند !! پایه ها را نگاه کنید!! چی به چی هست؟
                              http://www.merqc.com/products/view/1110/ATmega32_smd_%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D9%88%D8%A7%D9%86% DB%8C
                              سپاس

دیدگاه

میتونید پین هدر واسه پروگرم روی برد تعبیه کنید یا اینکه اگه واسه یه بار قراره پروگرم بشه آیسی رو روی برد لحیم کنید و با سیم نازک پایه هایی که قراره به پروگرمر متصل بشه رو بیرون بکشید...

www.intelart.ir

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X