اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پخش فایل MP3 با VS1003 و ضبط صدا با فرمت WAV با همین آی سی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پخش فایل MP3 با VS1003 و ضبط صدا با فرمت WAV با همین آی سی

سلام
    اگر از VS1003 استفاده می کنی یه برنامه میذارم. اونو با توجه به سخت افزارت تغییر بده و استفاده کن ببین درست می شه.

http://alirezaonpg.persiangig.com/other/mix_Main5.bas

داخل MMC یک فایل MP3 با نام Song قرار بده.
    ببین با این شرایط کار می کنه.
    موفق باشی.

دیدگاه

آقا اصلا بیان یه کار کنیم :question:
      کسی پی سی بی آماده که کار کنه و آماده بفروشه :biggrin:
      خوب میخرم ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سه چهار تا میخوام :mrgreen:
      پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

سلام علی جان
        میبینم که ترکوندی تاچ م گذاشتی دیگه بببببببببببببببببببببببببه بههههههههههههههههههههههههههه آقامنم
        ان شا ا... درست میکنم فیبراشو دادم زدن فقط مونده VS ش که اونم معلوم نیست
        چون فعلا امتحان دارم ولی تا 20 خرداد حتما ردیفش میکنم. :wow:
        علی آقا قربونت از فیبرتم عکس میزاری که من راحت تر مدارو ببندم
        الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی
          آقا اصلا بیان یه کار کنیم :question:
          کسی پی سی بی آماده که کار کنه و آماده بفروشه :biggrin:
          خوب میخرم ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سه چهار تا میخوام :mrgreen:
          آقا یکی مارو تحویل بگیره !!!!!!!!بخدا بدجوری لازم دارم :cry:
          درضمن علی آقا برنامه شمارو فکر کنم نمیشه برای مدار من تست کرد چون من VS رو به SPI وصل نکردم ولی در برنامه شما ازSPI سخت افزاری استفاده شده درسته؟ (شما VS و MMC رو به SPI سخت افزاری وصل کردین؟)
          پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی

آقا یکی مارو تحویل بگیره !!!!!!!!بخدا بدجوری لازم دارم :cry:
            درضمن علی آقا برنامه شمارو فکر کنم نمیشه برای مدار من تست کرد چون من VS رو به SPI وصل نکردم ولی در برنامه شما ازSPI سخت افزاری استفاده شده درسته؟ (شما VS و MMC رو به SPI سخت افزاری وصل کردین؟)
            سلام
            بله از SPI سخت افزاری استفاده شده و برای انتخاب از Chip Select ها. فکر کردم به این شکل بشه کاریش کرد.
            موفق باشی

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز آقا من تمام مطالبی که در تمام صفحات بود رو خوندم چند تا سوال داشتم البته خواهش میکنم اگه ممکنه هر چه زودتر جوابمو بدین ممنون میشم اول اینکه چجوری میتونم آهنگو روی مموری کارت بریزم منظورم اینکه اگربرنامه آقا چیاکو ناصری استفاده کنم به صورت عادی یعنی توسط کارت ریدر هر جوری که بریزم این مدار میتونه بخونتشون یا تو برنامه باید دستکاری بکنم دوم اینکه ایا تو برنامه و تو PCBکه آقای ali3635عزیز گذاشتن کلید های کنترلی برای مدار تعبیه شده (منظورم کلید های Play , pause , volume,&hellipو اگه نشده چجوری میتونم این کارو یکنم سوم اینکه ایا اگر از برنامه چیاکو ناصری و از PCB آقای ali3635 استفاده کنم صد در صد جواب میگیرم و آیا کسی دیتاشیت ترجمه شده MEGA128.VS1003رو داره از تمام دوستان و مدیران این سایت تقاضا دارم این چند تا سوال منو جواب بدن خیلی خیلی ممنون

:job: :job: :job: :job: :job: :job: :job: :job: :job: :job: :job: :job: :job: :job: :job: :job: :job:

دیدگاه

آقا کمک یکی نیست بداد ما برسه

دیدگاه

:wow: :wow: :wow: :wow:
                  فکر کنم که از پورت کام برا همین کارا استفاده میشه
                  شک داری؟
                  :rolleyes:

دیدگاه

آقا من یه سوال پرسیدم هیچ کی جوابم نداد بابا منم مثل شما گیر کردم تو این پروژه یه کمکی کنید :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

دیدگاه

اقا من که به اندازه سوادم جوابت رو دادم؟!!!!
                      پورت COM همون 10پایه داره برا همینه

منم گیر کردم مثل تو ولی یه جور دیگه :rolleyes: :rolleyes:

دیدگاه

با سلام
                        من این پروژه رو به همراه دوستم با آی سی vs1003 به صورت کامل انجام دادیم .اگه اطلاعات خواستین بگین.......... :smile:

[img][/img]

دیدگاه

به نام خدا سلام خیلی عالی اگر اطلاعات رو در اختیار بقیه قرار بدی کار خیلی بزرگی کردی.

دیدگاه

آقای smd9782عزیز میشه شماتیک و pcbو سورس کد این پروژه رو در اختیار ما قرار بدی من بدجوری گیر کردم خواهش میکنم کمک کن :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:

دیدگاه

سلام
                              دوست عزیز مثل این که کسی تو این دنیا مارو دوست نداره صبر کن من امتحانام تموم
                              بشه 20 خرداد خودم میترکونمش. :wow: ان شا ا..
                              الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

یه چیزی بگم من تو خیلی از سایت ها و فروم ها عضو هستم ولی خدا وکیلی هیچکدوم به اندازه این سایت ضعیف نیست بابا من این همه که التماس شما رو کردم دیگه روم نمیشه تاپیک باز کنم التماس کنم آقایون شما فقط میگین من جواب گرفتم خوب چی میشه پروژتون هم در اختیار ما بزارین خخخیییییییییللللللللییییییییییی نامردین :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :applause: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X