اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پخش فایل MP3 با VS1003 و ضبط صدا با فرمت WAV با همین آی سی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پخش فایل MP3 با VS1003 و ضبط صدا با فرمت WAV با همین آی سی

سلام
    چیا راجع به ضبط صدا چیزی پیداکردی :rolleyes:
    الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FAM
      سلام
      چیا راجع به ضبط صدا چیزی پیداکردی :rolleyes:
      نه متاسفانه. فعلا درگیر خدمت هستم. شنبه اعزامم
      ِِDie for Life, Not Live to Die
      Freedom Fighter
      " ناخود گاه، هریک از ما ، از نامیرائی خود یقین دارد " . فروید

دیدگاه

سلام آقای ناصری واقعآ نمیدونم چه جوری از شما تشکر کنم چون خیلی وقت بود که میخواستم این مدارو اصلاح کنم وامتحان کنم که متاسفانه نمیشد تا اینکه شما بزرگواری کردین و اونو انجام دادین واقعآ متشکرم چند تا سوال داشتم :question: :biggrin:
        اولآ یک فلوچارت کلی از طرز عملکردش بدید
        دومآ نقشه دقیق سخت افزاریش چه جوریه شما چه جوری وصل کردید
        سومآ گفتید گیر میکنه میتونید بفهمید چرا گیر میکرده مثلآ چه جوری گیر میکرده صدا قطع میشده یا سوت میکشیده یا یک قسمت رو تکرار میکرده ... بعده یک مدت راه میفته یا نه
        چهارمآ وقتی برنامه اصلی رو میخواندم به نظرم اومد که برای پخش آهنگ ها باید اسم آنها را به تابع send mp3 بدی تا پخش کنه آیا درست فهمیدم یا نه؟بعد از کجا بفهمه کی تمام میشه آهنگ اتوماتیک عمل میکنه یا روال خاصی داره؟
        پنجمآ خیلی باحالی
        ممنون :bye
        هیچ و دگر هیچ

دیدگاه

سلام دوستان
          ببخشید کس نمیدونه توی اصفهان این آی سی رو کی داره؟
          من خیابان طالقانی رو زیر پا گزاشتم کسی نداشت

دیدگاه

سلام به همه دوستان
            من با Vs1011 کار کردم . من اول VS1003 خریدم ولی به دلیل داشتن دو سه تا تغذیه در مدار ترجیح دادم با VS1011 کار کنم که یک تغذیه 3.3 ولت لازم داره کار کنم . من هم در ابتدای راه اندازی VS1011 همین مشکل قطع صدا رو داشتم مثل اینکه CD خش داشته باشه و اون رو رفع کردم به این صورت که وقتی شما در حال پخش صدا هستید باید تمام اینتراپت های میکرو رو غیر فعال کنید چون در صورت آمدن اینتراپت ارسال اطلاعات به Vs قطع شده و گیر میکنه ، با قطع کردن اینتراپت مثل هلو جواب میده .
            موفق باشید

دیدگاه

سلام
              VS1011 رو از کجا خریدید؟؟؟
              الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

راه اندازی VS1011 با Atmega128L (شماتیک بهمراه سورس برنامه با WinAVR)

MP3stick MP3 Player
                http://www.mictronics.de/?page=mp3stick

:bye

دیدگاه

سلام
                  من از چین سفارش دادم ولی زیر 10 تا قبول نمیکنه و قیمت آن 7500 تومان

دیدگاه

سلام
                    چطور سفارش خرید به چین دادید
                    ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

سلام
                      چطور سفارش خرید به چین دادید
                      الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

سلام بر همه و مخصوصآ جناب m_d1360
                        چندتا سوال داشتم شما چه جوری vs1011 رو راه اندازی کردین اگه امکانش هست شماتیک و برنامه رو پ کنید تا همه استفاده کنن ممنون در مورد تغذیه vs1003 همه نغذیه ها باید جدا باشد مثلآ 3 تا باتری 3 ولت که بعد سر راهش یک زنر بزاریم یا میتونه از یک منبع گرفته بشه و چند زنر مختلف گذاشت بعد هم دوتا از تغذیه آی سی ولتاژش با هم برابر 2.7 ولت است میشه انها را به هم متصل کرد؟اگه میشه چرا خودشون تو دیتاشیت این کارو نکردن؟ من با هزار بدبختی این آی سی رو گرفتم میترسم اشتباه وصل کنم یا .... بعدم خداحافظ زندگی
                        هیچ و دگر هیچ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط explode
                          سلام بر همه و مخصوصآ جناب m_d1360
                          چندتا سوال داشتم شما چه جوری vs1011 رو راه اندازی کردین اگه امکانش هست شماتیک و برنامه رو پ کنید تا همه استفاده کنن ممنون در مورد تغذیه vs1003 همه نغذیه ها باید جدا باشد مثلآ 3 تا باتری 3 ولت که بعد سر راهش یک زنر بزاریم یا میتونه از یک منبع گرفته بشه و چند زنر مختلف گذاشت بعد هم دوتا از تغذیه آی سی ولتاژش با هم برابر 2.7 ولت است میشه انها را به هم متصل کرد؟اگه میشه چرا خودشون تو دیتاشیت این کارو نکردن؟ من با هزار بدبختی این آی سی رو گرفتم میترسم اشتباه وصل کنم یا .... بعدم خداحافظ زندگی
                          سلام
                          vs1011 که فقط یک 3.3 میخواد و راحت راه اندازی میشه. شماتیک خاصی نداره. داخل دیتاشیتش هست.اصولا خانواده vs ها خیلی ساده اند. کافیه فایل را به صورت spi براشون بفرستید و اونا براتون بخونند. :biggrin:
                          ولی با وجود سادگی کیفیت صداشون محشره.
                          vs1001 که ساده ترینشون هست از رده خارج شده و vs1011 جای اونو گرفته. vs1011 و vs1003 بر خلاف vs1001 از پروتکل جدید جهت ارسال دیتا استفاده میکنند (یعنی همون spi) ولی در vs1001 پروتکل ارسال دیتا کمی با پروتکل ارسال دستور (spi) فرق داشت. vs1011 به صورت پیش فرض در مود قبلی کار میکنه ولی با تغییر یک بیت وارد مود جدید میشه.برای تغییر اون بیت هم چون باید دستور ارسال کنیم و پروتکل اون تغییر نکرده پس مشکلی پیش نمیاد.
                          در مورد تغذیه 1003 هم کمی سرچ کردم کمتر از 3 رگلاتور (شماتیک پیشنهادی دیتاشیت) استفاده شده و معمولا از 3.3 و 2.5 استفاده میکنند و برای ایجاد 2.8 هم یک دیود معمولی را مستقیم بایاس میکنند تا 0.7 افت داشته باشه و تقریبا 2.8 ایجاد بشه(با 3.3 یا 3.6).
                          به هر حال در بازار ایران 3.3 و 2.5 موجوده ولی تا 2.8 را پیدا نکردم.
                          1003 صرفنظر از قدرت ضبط صدا نسبت به 1011 فرمت های بیشتری را پخش میکنه.
                          نکته جالب اینکه قیمت همشون یکیه (بسته به تعداد تا 16 دلار).

راستی از اساتید یکی لطف کنه راهنمایی کنه که این سلف ها را برای چی گذاشته. من گذاشتم و کیفیت صدا خراب شد مجبور شدم شورت کنم.

موفق باشید
                          If everything seems under control, you're just not going fast enough
                          Mario Andretti

دیدگاه

سلام کسی پی سی بی تبدیل VS میشه بزاره :cry2:
                            الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

سلام fam تونستی مدار بسازی :question: :question: :question: :question:

دیدگاه

سلام
                                بیا بالا
                                کسی پی سی بی نمیزاره که من خودم یه پی سی بی کشیدم ولی همش اتصال داره به هم
                                اگه یکی بزاره کار تمومه ولی 100% کار میکنه دارم سعی میکنم یک ام پی تری پلیر بسازم
                                اگه یکی دو هفته صبر کنی جواب میدم :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
                                الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X