اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پخش فایل MP3 با VS1003 و ضبط صدا با فرمت WAV با همین آی سی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پخش فایل MP3 با VS1003 و ضبط صدا با فرمت WAV با همین آی سی

از جوابت ممنونم آقا من تصمیم گرفتم با یه رگلاتور 3.3 و زنر راش بندازم این lm317t خیلی دردسر داره
    فقط اگه امکان داره بگو این vs1003 به کدوم پایه های میکرو وصل کنم تو دیتاشیتش 2 مدل گفته ازش سر درنیاوردم
    راستی برای خروجی میکرو که میخام وصل کنم به vs1003 نباید مقاومتی بزارم ؟

دست درد نکنه

دیدگاه

VS1003 میکروکنترلر
      SO به MISO
      SI به MOSI
      SCLK به SCK
      XCS به به هر پایه دلخواه
      XDCS به به هر پایه دلخواه
      DREQ به به هر پایه دلخواه (پایه ای که وقفه خارجی داشته باشه ترجیح داره)
      xRESET به به هر پایه دلخواه

ببین این نحوه اتصال بسته به یه سری عوامل داره. برای مثال اینکه بخوای از طریق واحد SPI سخت افزاری در بسکام با VS1003 ارتباط بر قرار کنی. و دیگه اینکه بخوای از حالت جدید ارتباطی VS1003 استفاده کنی.
      برای تبدیل ولتاژها بین میکرو و VS1003 ایجوری عمل کن که برای تبدیل 5 به 3.3 از تقسیم مقاومت. یعنی خط فرمان 5 رو ببر تو دو تا مقاومت سری که اولیش 1K باشه و دومیش 2K و انتهای 2K به زمین. از وسطشون بده برای 3.3. از طرف دیگه 3.3 رو می شه مستقیم داد به پایه های میکرو. براش قابل خوندنه. اما اگه خواستی که بیشتر از عملکرد مدار مطمئن باشی از مدار زیر استفاده کن:

http://www.sparkfun.com/datasheets/BreakoutBoards/Level-Converter-v10.pdf

اون ترانزیستور رو من نتونستم پیداش کنم بجاش از BSS89 استفاده کردم. جواب خوبی هم گرفتم. منطق 3.3 بدرستی به منطق 5 تبدیل شد.
      شک مدار بالا هم در زیر هست:

http://www.sparkfun.com/commerce/product_info.php?products_id=8745

موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط _e_
        VS1003 میکروکنترلر
        SO به MISO
        SI به MOSI
        SCLK به SCK
        XCS به به هر پایه دلخواه
        XDCS به به هر پایه دلخواه
        DREQ به به هر پایه دلخواه (پایه ای که وقفه خارجی داشته باشه ترجیح داره)
        xRESET به به هر پایه دلخواه

ببین این نحوه اتصال بسته به یه سری عوامل داره. برای مثال اینکه بخوای از طریق واحد SPI سخت افزاری در بسکام با VS1003 ارتباط بر قرار کنی. و دیگه اینکه بخوای از حالت جدید ارتباطی VS1003 استفاده کنی.
        برای تبدیل ولتاژها بین میکرو و VS1003 ایجوری عمل کن که برای تبدیل 5 به 3.3 از تقسیم مقاومت. یعنی خط فرمان 5 رو ببر تو دو تا مقاومت سری که اولیش 1K باشه و دومیش 2K و انتهای 2K به زمین. از وسطشون بده برای 3.3. از طرف دیگه 3.3 رو می شه مستقیم داد به پایه های میکرو. براش قابل خوندنه. اما اگه خواستی که بیشتر از عملکرد مدار مطمئن باشی از مدار زیر استفاده کن:

http://www.sparkfun.com/datasheets/BreakoutBoards/Level-Converter-v10.pdf

اون ترانزیستور رو من نتونستم پیداش کنم بجاش از BSS89 استفاده کردم. جواب خوبی هم گرفتم. منطق 3.3 بدرستی به منطق 5 تبدیل شد.
        شک مدار بالا هم در زیر هست:

http://www.sparkfun.com/commerce/product_info.php?products_id=8745

موفق باشی
        آقا دستت درد نکنه ببخشید خیلی سوال پرسیدم راستی این نمونه کدی که از همین سایت گرفتم با کریستال 14745600 اشکال نداره من جاش 8 بزارم؟

دیدگاه

آقا دستت درد نکنه ببخشید خیلی سوال پرسیدم راستی این نمونه کدی که از همین سایت گرفتم با کریستال 14745600 اشکال نداره من جاش 8 بزارم؟
          خواهش می کنم این سایت برای همینه. اگر برای میکرو داری میگی من از 8MHz داخلی استفاده کردم هنوز احتیاج به سرعت بالاتر پیدا نشده. اما اگر برای VS1003 منظورته کریستالش بین 12 و 13 مگا هرتز محدوده.
          موفق باشی

دیدگاه

سلام
            من تغذیه vs1003 از همون lm317 t گرفتم مشکلم با تغذیه حل شد اول پایه های so و si و sclk به همون MISO و MOSI و SCK وصل کردم اما دیدم تو config mmc ایراد میگیره بعد رفتم به پرتای دیگه میکرو وصلش کردم تو برنامه ام تغییر دادم پورتارو برای sck و mosi و miso که از میکرو به vs1003 میرفت از یه مقاومت k2 سری و یه 3k موازی با زمین استفاده کردم هون کاری که برای mmc انجام دادم اینجور mmc کانفیگ شد اما تو Vs_initگیر میکنه مثل اینکه DREQ عوض نمیشه تغذیه vs1003 دقیقا همونه یعنی یه 2.5 و 2.7 البته اون دوتا 2.7 تا که مثل هم بودن یعنی iovdd و avdd یکی گرفتم ممکنه اشکال از این باشه؟ به نظرم این کار فوقش باید از شفافیت صدا کم کنه نه اینکه کلا کار نکنه ؟؟؟
            کریستال ام مثل دیتا شیتش گازاشتم راستی اون مقاومت 1 مگی بین کریستال vs1003 رو هم نداشتم بزارم اون واجبه؟
            راستی بین همه اتصالات میکرو و vs1003 باید از این تقسیم مقاومت استفاده کنم یا همین miso و mosi و sck رو گازاشتم کافیه؟

دیدگاه

سلام
              MMC یک Chip select داره و VS1003 دو تا (xCS و xDCS) . اگر بخوای اینارو به یک باس SPI مشترک وصل کنی باید بگی با کدوم کار داری. به احتمال قوی وقتی که MMC پیکره بندی نمی شد علتش همین بوده. اول برنامه قبل از دستورات پیکره بندی DOS پایه هایی رو که xCS و xDCS بهش وصله باید مقدار 1 بگیرند. من هم به همچین مشکلی خوردم.
              شما ولتاژ سخت رو تولید کردی (2.5V) ولتاژ آسون رو ولش کردی. برای IOVdd بهتره 3.3V تولید بکنی چون که فکر کنم مستقیم به میکروکنترلر وصل شده که داره با 5V کار می کنه. اگر اینطور باشه 2.7 که برای IOVdd تولید شده فکر کنم برای میکروکنترلر کم باشه. احتمال می ره تو حاشیه نویز باشه. حتما اگر مستقیم وصل کردی به 3.3V برسونش. این ولتاژ با رگولاتور LF33 که تو بازار پیدا می شه مستقیم تولید می شه. ( عدد 33 معرف خروجی ولتاژشه)
              تو یکی از Application Note هاش در مورده مقاومت 1M صحبت کرده. اونجا گفته برای بایاس مناسب ورودی اسیلاتور بهتره گذاشته بشه. پس لازم نیست. ولی اگه می شه خوب باشه بهتره. و فقط توجه داده که مجموعه اسیلاتور با اجزائش به VS1003 نزدیک باشه.
              تقسیم مقاومت هم برای تبدیل ولتاژ 5 به 3.3 هست یعنی هر جا که لازم باشه 5 به 3.3 تبدیل بشه باید باشه. یعنی رو پایه های MOSI, SCK, xRESET, xCS, xDCS. همین 5 تا. بقیه یعنی MISO و DREQ چون جهتشون از سمت VS1003 به میکرو هست تقسیم مقاومت لازم نداره. اگر حساسیت بود از همون مدار ترانزیستوری که تو چند پست قبلی بود استفاده بشه تا به منطق 5V برده بشند.
              خوشحال می شم اگر سوالی بود مطرح کنید تا روش بحث کنیم.
              موفق باشی

دیدگاه

دو تا موضوع دیگه. یک کار جالبی که اینا کردن اینه که شما برای اینکه فقط بخوای مطمئن بشی از نحوه کار VS1003 یک راهی رو براش گذاشتن. داخل VS1003 یک مولد موج سینوسی هست که فرکانسش رو می شه تعیین کرد. فقط کافیه از طریق میکروکنترلر بهش یه سری دستور بدین بعد موج سینوسی رو تولید می کنه و می ندازه تو خروجیش. برای بسکام می تونم کد رو بذارم.
                و اینکه حتما قبل از استفاده پایه xRESET رو پایین بیار بعد برای 500 میکرو ثانیه منتظر بمون و بعد به وضعیت پایه DREQ نگاه کن تا به 1 برگرده. اونوقت همه چیز مرتبه. این کار برای اینه که VS1003 یکبار Reset خارجی بشه تا همه ثباتهاش به وضعیت پیش فرضشون برگردند.
                موفق باشی

دیدگاه

سلام
                  فکر کنم اشکالا از همین ولتاژهای ورودی باشه چون vs1003 هیچ عکس العلی نشون نمیده وقتی که پایه ریستش 1 میشه یعنی DREQ یک نمیشه حالا الان iovdd رو جدا وصل میکنم
                  به نظر شما برای iovdd از همون رگلاتور 3.3 mmc بگیرم مشکلی نداره؟
                  راستی این ایسی چقدر حساسه ممکنه بهش اون موقع 5 دادم البته در حد چند ثانیه سوخته باشه؟

مرسی از کمکتون

دیدگاه

سلام
                    من تازه میخوام با وی اس 1003 کار کنم
                    ببخشید اگه چند سوال مبتدیییی میپرسم :redface:
                    آیا نیازی هست که قسمت میکروفن و ورودی صدا حتما طراحی بشه وقتی نیازی به اون ندارم؟ :nerd:
                    آیا تغذیه میکرو رو از iovdd بگیرم؟
                    rx-tx برای چی استفاده میشه
                    و چه جوری میتونم 1003 رو به مد 1001 ببرم؟
                    پیشاپیش ممنون :agree: :bye
                    پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی
                      سلام
                      من تازه میخوام با وی اس 1003 کار کنم
                      ببخشید اگه چند سوال مبتدیییی میپرسم :redface:
                      آیا نیازی هست که قسمت میکروفن و ورودی صدا حتما طراحی بشه وقتی نیازی به اون ندارم؟ :nerd:
                      آیا تغذیه میکرو رو از iovdd بگیرم؟
                      rx-tx برای چی استفاده میشه
                      و چه جوری میتونم 1003 رو به مد 1001 ببرم؟
                      پیشاپیش ممنون :agree: :bye
                      سلام
                      اجباری نیست. اگر نیاز ندارید اون قسمتاشو نبندید.
                      اگر تغذیه میکرو و IOVDD یک مقدار باشند در تبادل اطلاعات دیجیتال کمتر با مشکل مواجه خواهید شد.
                      فکر کنم برای دیباگ باشه. اگر نمی خواهید استفاده کنید، پول پ کنید.
                      چه نیازی است؟ مود جدید با SPI کاملا سازگار است و از مود قبلی خیلی بهتر است. (در رجیستر SCI MODE بیت SM SDINEW را صفر کنید تا به مود 1001 برید).
                      موفق باشید.
                      If everything seems under control, you're just not going fast enough
                      Mario Andretti

دیدگاه

سلام
                        خسته نباشید آقای منصوری ممنون که جواب دادین :smile:
                        یه موضوع دیگه که فراموش کردم اینکه :آیا باید مموری را با کامپیوتر فرمت کنم؟(fat16) و بعد روش یه آهنگ ام پی تری معمولی بریزم؟
                        یا نه یه شگرد و کار مخصوص داره؟ oo:
                        پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی
                          سلام
                          خسته نباشید آقای منصوری ممنون که جواب دادین :smile:
                          یه موضوع دیگه که فراموش کردم اینکه :آیا باید مموری را با کامپیوتر فرمت کنم؟(fat16) و بعد روش یه آهنگ ام پی تری معمولی بریزم؟
                          یا نه یه شگرد و کار مخصوص داره؟ oo:
                          سلام
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=18274.msg99554#msg99554
                          موفق باشید.
                          Mario Andretti

دیدگاه

سلام

نوشته اصلی توسط ali3635

به نظر شما برای iovdd از همون رگلاتور 3.3 mmc بگیرم مشکلی نداره؟
                            بهترین کار همینه که شما می گی.

نوشته اصلی توسط ali3635

راستی این ایسی چقدر حساسه ممکنه بهش اون موقع 5 دادم البته در حد چند ثانیه سوخته باشه؟
                            نمی دونم احتمال داره. اگر جواب نگرفتی حتما یه احتمال برای سوختن تراشه کنار بذار.

نوشته اصلی توسط رضا منصوری

سلام
                            اجباری نیست. اگر نیاز ندارید اون قسمتاشو نبندید.
                            اگر تغذیه میکرو و IOVDD یک مقدار باشند در تبادل اطلاعات دیجیتال کمتر با مشکل مواجه خواهید شد.
                            فکر کنم برای دیباگ باشه. اگر نمی خواهید استفاده کنید، پول پ کنید.
                            چه نیازی است؟ مود جدید با SPI کاملا سازگار است و از مود قبلی خیلی بهتر است. (در رجیستر SCI MODE بیت SM SDINEW را صفر کنید تا به مود 1001 برید).
                            موفق باشید.
                            آقا رضا همه چیز رو گفت. یک نکته جالب برای این تراشه اینه که یه حافظه قابل برنامه ریزی داره که می شه قطعه نرم افزارهای کوچیکی رو براش نوشت تا بشه با اونها با هسته DSP تراشه کار کرد. خود شرکت VLSI Solution یه کارهایی کرده که خیلی جالبه. قطعه نرم افزارهایی رو که برای VS10xx نوشتن رو می شه تو نشانی زیر پیدا کرد:

http://www.vlsi.fi/en/support/software/vs10xxplugins.html

این پایه های Rx,Tx هم به همون منظور که گفته شد گذاشته شده تا امکان برنامه نویسی برای اینجور وسایل هم باشه.
                            موفق باشید

دیدگاه

سلام
                              برای ریختن آهنگ هم راه حل ساده اینه که شما کارت را فرمت کنید بعد آهنگ را بریزید روی کارت و با برنامه WinHex شماره سکتور شروع فایل را پیدا و به برنامه من بدید.(در برنامه ای که گذاشتم آدرس شروع فایل را پیشفرض صفر در نظر گرفتم).
                              موفق باشید.
                              پس آیا نمیشه بدون تغییر در برنامه روی میکرو آهنگهای روی mmc رو به دلخواه عوض کرد و تعدادش رو کم یا زیاد کرد؟
                              آیا در اینصورت محل قرار گیری آهنگ روی کارت تغییر نمیکنه؟

دیدگاه

سلام
                                راستی اینم بگم که بعد از پخش هر آهنگ باید ریست نرم افزاری کنید و این باعث میشه SM SDINEW مجدد یک (مقدار پیشفرض) شود .
                                مثل من سر کار نرید. :nerd: :mrgreen:
                                موفق باشید.
                                Mario Andretti

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X