اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتباط ای سی شبکه به اینترنت در سیمولیشن پروتوس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ارتباط ای سی شبکه به اینترنت در سیمول&#1610

دوست عزیز من هر چی وشتم تا الان دقیقا همین کاری رو براتون انجام میده که شما میخواین .

یا یه عکس از صفحه ویرتوآل سرور مودمتون قرار بدین

و یا آی دی پسورد تیم ویور بدین من وصل شم این کار هارو براتون انجام بدم .

حتی شما آی پی دقیقی که برای میکرو انتخاب کردین نمیگین اگر 192.168.1 باشه یعنی مودم ای دی اسلتون اون آی پی رو میبینه . ! این یعنی تمام شما باید یه پرت اختصاص بدین به میکرو تمام پرت ها باز هستند اما به سیستم و یا اون آی پی میکرو ارتباط ندارند . کافی به مودم ای دی اس ال بگیم که آی پی 192.168.1.3 که آی پی میکرو ماست اجازه استفاده از پرت 81 آی پی خارجی را دارد اصلا هم مهم نیست که آیپی خارجی ما چیه . بعد از انجام این کار از یه سایت آی پی خارجی مونو در میاریم و با اضافه کردن دو نقطه 81 به انتهای اون به میکرومون وصل میشی.

کلا 2 دقیقه کار هیچ کدوم از کارایی که من گفتم هم انجام نمیدین . یه عکس نمیزارید که بگین این گزینه wan نداره اینا رو داره کلا .

بعد نگین کسی جواب نمیده به پست .

--------------update

الان عکستون برام اومد
    I'm going to
    RWTH Aachen
    University

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ارتباط ای سی شبکه به اینترنت در سیمولی

نوشته اصلی توسط azadfalah
      دوست عزیز من هر چی وشتم تا الان دقیقا همین کاری رو براتون انجام میده که شما میخواین .

یا یه عکس از صفحه ویرتوآل سرور مودمتون قرار بدین

و یا آی دی پسورد تیم ویور بدین من وصل شم این کار هارو براتون انجام بدم .

حتی شما آی پی دقیقی که برای میکرو انتخاب کردین نمیگین اگر 192.168.1 باشه یعنی مودم ای دی اسلتون اون آی پی رو میبینه . ! این یعنی تمام شما باید یه پرت اختصاص بدین به میکرو تمام پرت ها باز هستند اما به سیستم و یا اون آی پی میکرو ارتباط ندارند . کافی به مودم ای دی اس ال بگیم که آی پی 192.168.1.3 که آی پی میکرو ماست اجازه استفاده از پرت 81 آی پی خارجی را دارد اصلا هم مهم نیست که آیپی خارجی ما چیه . بعد از انجام این کار از یه سایت آی پی خارجی مونو در میاریم و با اضافه کردن دو نقطه 81 به انتهای اون به میکرومون وصل میشی.

کلا 2 دقیقه کار هیچ کدوم از کارایی که من گفتم هم انجام نمیدین . یه عکس نمیزارید که بگین این گزینه wan نداره اینا رو داره کلا .

بعد نگین کسی جواب نمیده به پست .

--------------update

الان عکستون برام اومد
      عکس که گذاشتم
      الان طبق عکس بگین چه کار کنم؟ کجاش ون پورت داره ؟
      اخه گفتم که همه این راه ها را قبلا رفتم ولی نشده . من الان ای پی میکرو را دادم 192.168.1.9
      خوبه ای پی سیستمم بصورت دستی دادم 192.168.1.19
      بقیش را شما طبق عکس بگین

دوتا نرم افزار دارم رو سیستمم که میگه روی سیستم شما هیچ پورتی باز نیست .

دیدگاه

پاسخ : ارتباط ای سی شبکه به اینترنت در سیمولیشن پروتوس

اوکی مدل دقیق مودمتونو بگین مثل مودم ما ها قابلیت این رو نداره که تعریف کنیم پرت 81 خارجی همون 80 آی پی فلان باشه .

ما این جا مشکلی که داریم این که تو میکرو پرت 80 رو میخوایم تو مدوم هم خود مودم پرت 80 رو برای وب اینترفیس استفاده میکنه و ما باید این رو عوض کنیم .

مدل دقیقشو بگین من آموزش تغیر پورت وب اینترفیسشو پیدا کنم . و پرت 80 رو خالی کنیم . این جوری حتما مشکل حل میشه .
        I'm going to
        RWTH Aachen
        University

دیدگاه

اوکی مدل دقیق مودمتونو بگین مثل مودم ما ها قابلیت این رو نداره که تعریف کنیم پرت 81 خارجی همون 80 آی پی فلان باشه .

ما این جا مشکلی که داریم این که تو میکرو پرت 80 رو میخوایم تو مدوم هم خود مودم پرت 80 رو برای وب اینترفیس استفاده میکنه و ما باید این رو عوض کنیم .

مدل دقیقشو بگین من آموزش تغیر پورت وب اینترفیسشو پیدا کنم . و پرت 80 رو خالی کنیم . این جوری حتما مشکل حل میشه .
          فکر کنم پست های من را نمیخونین
          TPLINK TD8817
          --------------------
          بعدشم من فیلمی دارم که کامل توضیح داده پورت فورواردینگ را . این راه هایی که شما الان دارین میرین من قبلا هم عرض کردم . که همه را رفتم فقط 5 تا نرم افزار پورت و IP و فورواردینگ دارم که باشون همه کاری میکنم ولی اخرش هنوز نتونستم جواب بگیرم .

دیدگاه

یه چیزی که فکر کنم شما خبر ندارین
            اینه که مودم من گزینه ای داره بنام DMZ. که تو این گزینه میشه IP میکرو را ست کرد و به مودم میگه هر وقت از بیرون مودم را صدا زدی برو به این ادرس که همون ای پی میکرو هست .
            حالا فقط بنظر من اصلا نیازی به فوروارد کردن پورت نیست . فقط یه پورت باز نیاز دارم که به سیستم وصل بشه بعد خودش میره به ادرس میکرو و میکرو را باز میکنه .

نتیجه این میشه که اولا شما یه پورت باز برای سیستم پیدا کن که در حقیقت باید این پورت را تو قسمت فورواردینگ همراه ای پی سیستم وارد کنی . هر وقت تونستی از یه سیستم به سیستم دیگه وارد شی بقیش درست میشه .
            یعنی بقیش همون گزینه DMZ به عهد میگیره . :nerd:

دیدگاه

پاسخ : ارتباط ای سی شبکه به اینترنت در سیمول&#1610

ببینید این صفحه رو در عرض 2 دقیقه درس کردم با آی پی خودم .

http://5.238.89.184:81/

اگر صفحه رو دیدین بگین من آی پی مو بردارم .
              I'm going to
              RWTH Aachen
              University

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ارتباط ای سی شبکه به اینترنت در سیمولی

ببینید این صفحه رو در عرض 2 دقیقه درس کردم با آی پی خودم .

http://5.238.89.184:81/

اگر صفحه رو دیدین بگین من آی پی مو بردارم .

دیدم
                خوب این که کاری نداره ای پی مودموت هست دیگه با پورت 81

نفهمیدم الان به کجا وصله ؟
                مودمت چیه ؟

دیدگاه

خوب این آی پی وصل بود به مودمم ولی پورتش مستقیم نت شده بود رو سیستمم و رو سیستمم وب سرور زده بودم .

حالا اگر بخوام آی پی میکرو کنترولر رو نت کنم آی پی اونو بجای آی پی سرور میزنم . همین !

چند تا مودم دارم . این هوآوی بود

منظورم این که دیدین چه راحت یه پرت نت شد ؟

برای میکرو هم کاری نداره فقط بگین میتونید فعلا برای امتحان تو میکرو پرت 80 رو به 81 تغیر بدین ؟
                  I'm going to
                  RWTH Aachen
                  University

دیدگاه

خوب این آی پی وصل بود به مودمم ولی پورتش مستقیم نت شده بود رو سیستمم و رو سیستمم وب سرور زده بودم .

حالا اگر بخوام آی پی میکرو کنترولر رو نت کنم آی پی اونو بجای آی پی سرور میزنم . همین !

چند تا مودم دارم . این هوآوی بود

منظورم این که دیدین چه راحت یه پرت نت شد ؟

برای میکرو هم کاری نداره فقط بگین میتونید فعلا برای امتحان تو میکرو پرت 80 رو به 81 تغیر بدین ؟
                    یه وسوال برام پیش اومده . نمیشد فقط به سیتمت وصل میشد و دیگه وب سرور نبود . ؟
                    پورت را از 80 به 81 . فکر نکنم . البته میشه ولی کار زیاد داره یعنی کل برنامم را یه تغییر باید بدم که طول داره الان نمیشه ؟
                    همونی که گفتم از طریق DMZ نمیشه ؟
                    اگه جواب ندادم بره برا فردا ............ :nerd:

دیدگاه

تو سیستم خودم وب سرور درست کردم دیگه با ببرنامه ی xampp ! شما وصل شدین یه سیستم خودم . منظور من از سرور همون وب سرور . یعنی برنامه ای که در ویندوز وب سرور میسازد امید وارم متوجه شده باشید من این کارو کردم تا نشون بدم خیلی راحته و فقط با جابجا کردن آی پی سیستمم با آی پی میکرو بجای دیدن وب سرور سیستمم وب سرور میکرو رو میبینید .

dmz رو کار نکردم .

موفق باشید
                      I'm going to
                      RWTH Aachen
                      University

دیدگاه

تو سیستم خودم وب سرور درست کردم دیگه با ببرنامه ی xampp ! شما وصل شدین یه سیستم خودم . منظور من از سرور همون وب سرور . یعنی برنامه ای که در ویندوز وب سرور میسازد امید وارم متوجه شده باشید من این کارو کردم تا نشون بدم خیلی راحته و فقط با جابجا کردن آی پی سیستمم با آی پی میکرو بجای دیدن وب سرور سیستمم وب سرور میکرو رو میبینید .

dmz رو کار نکردم .

موفق باشید
                        سلام
                        خوب برنامش را کلا تغییر دادم و با تغییرات .. روی پورت 81 همونی که گفتین نوشتم و تموم شد .
                        حالا ip میکرو فقط با پورت 81 باز میشه
                        البته برنامه را طوری نوشتم که هر پورتی خواستی دیگه بشه سه سوت قرار داد. :nice: :nice: :nice:

این پارامتر ها را هم تو میکرو تعریف و تغییر دادم
                        :NO: :NO: :NO: :NO

'Eigene MAC Addresse
                        'Eigene IP Addresse
                        'DNS Server IP Adresse
                        'Gateway MAC Adresse
                        port start =0 tcp
                        port end =81 tcp

'NTP Server IP Adresse

دیدگاه

اینم نتیجه کار :NO: :NO: :NO: :NO:

البته همونطور که گفتم خیلی پارامتر ها را تغییر دادم . منجمله IP ادرس میکرو که الان شد 192.168.1.33

دیدگاه

خدا شکر حالا تو ویرتوآل سرور بزنید 192.168.1.33 و 91 به صورت tcp

و بعد وارد what is my ip .com بشید و آی پی تونو بردارید . و باورد کردن دو نقطه 81 در انتهای آدرس آی پیتون تست کنید اگر وصل شد اطلاع بدین من بهتون بگم که چطور یه دامین ثابت ست کنیم روی آی پی خودتون /.
                            I'm going to
                            RWTH Aachen
                            University

دیدگاه

خدا شکر حالا تو ویرتوآل سرور بزنید 192.168.1.33 و 91 به صورت tcp

و بعد وارد what is my ip .com بشید و آی پی تونو بردارید . و باورد کردن دو نقطه 81 در انتهای آدرس آی پیتون تست کنید اگر وصل شد اطلاع بدین من بهتون بگم که چطور یه دامین ثابت ست کنیم روی آی پی خودتون /.
                              91 را از کجا اوردین ؟؟؟؟؟منظورتون 81 بود دیگه :smile:
                              بعد مگه نگفتین مودم من این قابلیت را نداره .
                              البته من همین کار را کردم یعنی به این صورت عکس زیر :NO: :NO: :NO:

و نتیجه کار را با نرم افزار PF چک کردم که پورت را باز نشون نداد روی IP 192.168.1.33 که برای میکرو هست

:NO: :NO: :NO: :NO:

ولی وقتی با ای پی کامپیوترم 192.168.1.19 قرار دادم تو مودم و فوروارد کردم با پورت 81
                              نرم افزار پورت را روی سیستمم باز نشون داد
                              :NO: :NO: :NO:

دیدگاه

من مطمن هستم اگر مدار شما حقیقی بود . این مشکل پیش نمیومد . شما با گوشیتون وصل شید به wifi مودمتون و بعد آی پی میکرو رو وارد کنید ببینیم چیزی میاره .

I'm going to
                                RWTH Aachen
                                University

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X