اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتباط ای سی شبکه به اینترنت در سیمولیشن پروتوس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ارتباط ای سی شبکه به اینترنت در سیمولیشن پروتوس

نوشته اصلی توسط azadfalah
    من مطمن هستم اگر مدار شما حقیقی بود . این مشکل پیش نمیومد . شما با گوشیتون وصل شید به wifi مودمتون و بعد آی پی میکرو رو وارد کنید ببینیم چیزی میاره .
    خوب پس کم کم دارین میرسین به حرف اول من تو پست اولم که گفته بودم تو سیمولیشن نمیشه این کار را کرد . :sad:
    یه نکته هم یادم رفت بگم اینه که برای این که میکرو و ای سی شبکه که تو نرم افزار پروتوس طراحی کردم و تو سیستمم هست . بتونه به کارت شبکه دسترسی داشته باشه و داده ها را ردو بدل کنه . از نرم افزار WinPCap توسیستمم استفاده کردم . شاید از این نرم افزار باشه .. :smile:

باشه با گوشی یه تست میگیرم ولی مجبورم از یه مودم دیگه که وای فای داره استفاده کنم مودم من وای فای نداره :biggrin: جواب میدم ......

دیدگاه

تست گرفتم یه مودم دیگه که وا فای داشت و از طریق گوشی استفاده کردم نشد .و نرفت .
      حتی پورت میکرو را همون 80 که برای پروتکل TCP/IP باز هست را هم زدم و ازنو تست گرفتم باز نرفت .
      خودم گیج شدم اخه چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

یه چیز متوجه شدم این عکس ها را ببین

دقیقا فلش هایی که زدم را داشته باش :nerd: :nerd: :nerd:
        پورت میکرو را عوض کردم 23 حالا خودش یه پورتی را بهم داد ...2323 :nerd: :nerd:
        اپلیکیشن را هم روی HTTPS قرار دادم از منو کشویی سمت راستش

:NO: :NO: :NO: :NO:

حالا با PF تست گرفتم بازم رو فلش ها دقت کن .

:NO: :NO: :NO: :NO:

اضافه شده در تاریخ :
        فکر کنم دریافتین چی میخوام بگم .
        منظورم این که شما یه پورتی را باید به مودم بدین که ازاد باشه و برای محدوه ای بکار برده بشه . این پورت ها ازاد هستن برای یه کاری مثلا اینجا من از HTTPS استفاده کردم که برای پورت 23 اختصاص دادن . پس این پورت ازاده .
        و به ما پورت 2323 را برای پورت خارج برای دسترسی به اینترنت میده . پس 2323 برای ای پی خارجی ما ازاد هست .
        اما وقتی ای پی ما با پورت 2323 تو وب براوزر میزنیم به مودم ما ست میشه که در نهایت چون پورت مثلا 23 یا کمتر از اون 21 یا 19 را فوروارد کردین به ای پی میکرو پس نتیجه به میکرو را باز میکنه . البته صد در صد مطمعن نیستم ولی حسم بهم میگه درسته .
        نظر شما چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

سلام
          خوب انگار تا یه حدودی درست حدس زده بودم .
          الان با این راهی که در بالا رفتم تونستم از طریق اینترنت به مودمم وصل بشم و وارد تنظیمات مودم بشم . ولی نتونستم برم تو میکرو ............................. :nerd: :nerd: :nerd: :nerd:

دیدگاه

تو عکسی که قرار دادین خیلی واضح چی نوشته . چون خود مودم برای تل نت از پورت 23 استفاده میکنه و شما پرت 23 رو ازش خواستین مودم پرت تلنتش رو گذاشت روی 2323

دوست عزیز به جان خودم تمام پرت ها باز هستند ! شما چه فکری میکنید من نمیدونم بجز چند تا پرت که مودم استفاده میکنه بقیش باید باز باشند . اگر مشکل داشته باشید

صد در صد مشکل از مودمه . چون منم تی پی لینک داشتم جواب نمیداد یه مودم دیگه گرفتم قشنگ پورت برام نت کرد .

البته اصلاح میکنم . تمام پرت ها در حالت عادی بستست . اما توسط هیچ برنامه ای استفاده نمیشه . الان شما برید تو قسمت فایروال مودم ای دی اس التون متوجه میشید .

حالا وقتی ما نت میکنیم سریعا اون پرت باز میشه . در یر این صورت مودم ای دی اس ال مشکل داره . و برای من این مورد پیش اومده .
            I'm going to
            RWTH Aachen
            University

دیدگاه

تو عکسی که قرار دادین خیلی واضح چی نوشته . چون خود مودم برای تل نت از پورت 23 استفاده میکنه و شما پرت 23 رو ازش خواستین مودم پرت تلنتش رو گذاشت روی 2323

دوست عزیز به جان خودم تمام پرت ها باز هستند ! شما چه فکری میکنید من نمیدونم بجز چند تا پرت که مودم استفاده میکنه بقیش باید باز باشند . اگر مشکل داشته باشید

صد در صد مشکل از مودمه . چون منم تی پی لینک داشتم جواب نمیداد یه مودم دیگه گرفتم قشنگ پورت برام نت کرد .

البته اصلاح میکنم . تمام پرت ها در حالت عادی بستست . اما توسط هیچ برنامه ای استفاده نمیشه . الان شما برید تو قسمت فایروال مودم ای دی اس التون متوجه میشید .

حالا وقتی ما نت میکنیم سریعا اون پرت باز میشه . در یر این صورت مودم ای دی اس ال مشکل داره . و برای من این مورد پیش اومده .
              احتمالا حرف شما درست هست .
              چون بعضی مواقع پورتی را مثل 100 نت میکنم پورت با نرم افزار باز نشون میده و ارتباطم هم برقرار میشه ولب بعد از یه مدت دیگه اون پورت بسته میشه و دیگه ارتباط ندارم .
              اتفاقا منا کلافه کرده بود . چون به همچین موردی بر نخورده بودم .
              شما الان چی استفاده میکنین . الان چی بخرم مدلش چی باشه خوبه ؟؟؟؟؟ :nerd: :nerd: :nerd:

دیدگاه

والا من واقعا نمیدونم . چه مدلی پیشنهاد بدم بهتون . اما من اگر جای شما باشم . مودممو میبرم با مودم یکی از آشنا ها عوض میکنم برای تست . اگر جواب گرفتم میرم از همون مودم میخرم .

موفق باشید
                I'm going to
                RWTH Aachen
                University

دیدگاه

والا من واقعا نمیدونم . چه مدلی پیشنهاد بدم بهتون . اما من اگر جای شما باشم . مودممو میبرم با مودم یکی از آشنا ها عوض میکنم برای تست . اگر جواب گرفتم میرم از همون مودم میخرم .

موفق باشید

دیدگاه

متاسفانه اشنایان و دوستانم هموشون tplink دارن و جالبه که همشونم مدل w8151 n این دیگه ....
                    یکی از اونا را اوردم رو خطم کانفیگ کردم اما اینترنت وصل نمیشه در صورتی که کانفیگم درسته .
                    :angry: :angry: :angry: :angry:
                    فکر کنم باید قید tp ها را بزنم . برم سراغ یه مارک دیگه ..

دیدگاه

اتفاقا تی پی لینک تحت شرایطی خوب کار میکنه . نمیدونم چرا اذیت میکنه . قبلا من خیلی خوب جواب میگرفتم .
                      I'm going to
                      RWTH Aachen
                      University

دیدگاه

اتفاقا تی پی لینک تحت شرایطی خوب کار میکنه . نمیدونم چرا اذیت میکنه . قبلا من خیلی خوب جواب میگرفتم .
                        سلام
                        وب سرور روی سیستمم نصب کردم . شما که در این مورد تجربه دارین
                        یه کم راهنمایی کنین
                        اومدم و IP را روی 88 قرار دادم
                        حالا برای این که از بیرون به وب سرور کانکت بشم و اون صفحه HTML که ساختم و تو وب سرور هست را ببینم باید پورت 88 را تو مودم فوروارد کنم مثل عکس زیر یا نمیخواد اگه میخواد ای پی که باید تو عکس باشه ایا باید ای پی سیستمم باشه یا ای پی وب سرور :nerd: :nerd: :nerd:

دیدگاه

سلام دوستان ، اگر در ادامه یک جمع بندی از ارسال دیتا توسط sim900 به شبکه بفرمایید ما هم بیشتر استفاده می کنیم. :job:
                          Reveng will surely come... Your hard time are ahead
                          // - - - - - - - - - -
                          برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
                          // - - - - - - - - - -
                          اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
                          // - - - - - - - - - -

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Saeid.exe
                            سلام دوستان ، اگر در ادامه یک جمع بندی از ارسال دیتا توسط sim900 به شبکه بفرمایید ما هم بیشتر استفاده می کنیم. :job:
                            اخه sim 900 تو این پست؟؟؟ :surprised:
                            تو پست خودش سوال کنین ربطی به اینجا نداره :rolleyes:

دیدگاه

پاسخ : ارتباط ای سی شبکه به اینترنت در سیمول&#1610

اشتباه شد .

ویرایش شد
                              I'm going to
                              RWTH Aachen
                              University

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X