اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل جلو زدن با ds1307

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل جلو زدن با ds1307

ببخشید دوستان من دو سال پیش با مگا32 و ds1307 یه ساعت درست کردم که نسبتا خوب کار میکرد فقط روزی 1 ثانیه جلو می افتاد

اما الان دوباره اومدم یه ساعت با ds1307 و مگا32 درست کردم و درست مثل قبلی رو فیبر سوراخدار بستم و مقاومت پول پ 1.8 کیلو گذاشتم و بدنه کریستال رو هم زمین کردم و بین مگا32 و ds1307 هم دوسانت فاصله گذاشتم و البته تغذیه مدار از یک آداپتور 12 ولتی (که یه زمانی مال تلفن بود !) تامین میشه
    از پایه sqw/out هم برای نمایش ثانیه استفاده کردم(دقیقا مثل ساعت قبلی)
    اما بعد از گذشت 1 ساعت به اندازه 1 دقیقه جلو زد ! :angry:
    کریستال رو عوض کردم ولی بازم جلو میزد هیچ فرقی نکرد!
    بعد اومدم یک مقاومت یک اهم با مدار سری کردم و یه خازن 100 نانو هم با مدار موازی کردم (برای جلوگیری از نویز)
    اینکار تا حدودی جواب داد و الان ساعت هر 24 ساعت فقط به اندازه 30 ثانیه جلو میزنه اما اینم قابل قبول نیست !

می خواستم بدونم شما هم همچین مشکلی داشتین و راه حلش چیه ؟
    با تشکر

پاسخ : مشکل جلو زدن با ds1307

نوشته اصلی توسط 8787
    ببخشید دوستان من دو سال پیش با مگا32 و ds1307 یه ساعت درست کردم که نسبتا خوب کار میکرد فقط روزی 1 ثانیه جلو می افتاد

اما الان دوباره اومدم یه ساعت با ds1307 و مگا32 درست کردم و درست مثل قبلی رو فیبر سوراخدار بستم و مقاومت پول پ 1.8 کیلو گذاشتم و بدنه کریستال رو هم زمین کردم و بین مگا32 و ds1307 هم دوسانت فاصله گذاشتم و البته تغذیه مدار از یک آداپتور 12 ولتی (که یه زمانی مال تلفن بود !) تامین میشه
    از پایه sqw/out هم برای نمایش ثانیه استفاده کردم(دقیقا مثل ساعت قبلی)
    اما بعد از گذشت 1 ساعت به اندازه 1 دقیقه جلو زد ! :angry:
    کریستال رو عوض کردم ولی بازم جلو میزد هیچ فرقی نکرد!
    بعد اومدم یک مقاومت یک اهم با مدار سری کردم و یه خازن 100 نانو هم با مدار موازی کردم (برای جلوگیری از نویز)
    اینکار تا حدودی جواب داد و الان ساعت هر 24 ساعت فقط به اندازه 30 ثانیه جلو میزنه اما اینم قابل قبول نیست !

می خواستم بدونم شما هم همچین مشکلی داشتین و راه حلش چیه ؟
    با تشکر
    سلام دوست عزیز: من هم تقریبا شبیه مشکل شما را داشتم ولی وحشتناک تر !! یعنی ثانیه : پشتک میزد !! خیلی تند میرفت جلو !! البته از مدار باتری بک اپ هم استفاده می کردم که یک جور هایی ترکیب شده بود با مدار اصلی!! خلاصه بعد از ور رفتن زیاد : رفتم اداپتور سویچینگ که 12 ولتی بود را عوض کردم و از یک ترانس 12 ولتی و 7805 استفاده کردم و الان مشکل خوشبختانه حل شده است !! شاید مشکل از ادپتور ات باشه !! جنس های اشغال چینی هستند اکثرشان و نویز دارند!!
    این تجربه من بود !!
    سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
      سلام دوست عزیز: من هم تقریبا شبیه مشکل شما را داشتم ولی وحشتناک تر !! یعنی ثانیه : پشتک میزد !! خیلی تند میرفت جلو !! البته از مدار باتری بک اپ هم استفاده می کردم که یک جور هایی ترکیب شده بود با مدار اصلی!! خلاصه بعد از ور رفتن زیاد : رفتم اداپتور سویچینگ که 12 ولتی بود را عوض کردم و از یک ترانس 12 ولتی و 7805 استفاده کردم و الان مشکل خوشبختانه حل شده است !! شاید مشکل از ادپتور ات باشه !! جنس های اشغال چینی هستند اکثرشان و نویز دارند!!
      این تجربه من بود !!
      سپاس
      ممنون
      همونطور که گفتم آداپتورش قدیمی هست و مال یه تلفن بود فکر کنم اینم ترانسی باشه منم 7805 گذاشتم و آداپتور 12 هست الان یه خازن 1000U با خروجی رگولاتور موازی کردم ببینم چی میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 8787
        ممنون
        همونطور که گفتم آداپتورش قدیمی هست و مال یه تلفن بود فکر کنم اینم ترانسی باشه منم 7805 گذاشتم و آداپتور 12 هست الان یه خازن 1000U با خروجی رگولاتور موازی کردم ببینم چی میشه
        لطفا اگه حل شد اعلام کنید
        اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است

دیدگاه

خازن 1000u رو گذاشتم الان توی 5 ساعت 7 ثانیه جلو زد فکر کنم فرقی نکرده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 8787
            خازن 1000u رو گذاشتم الان توی 5 ساعت 7 ثانیه جلو زد فکر کنم فرقی نکرده
            دوست عزیز: ds1307 و کریستال ساعت را عوض کردید؟
            راستی مقاومت پول اپ را 10 کیلو بزار به جای 1.8 کیلو. ببین جواب میده یا نه!

دیدگاه

دوست عزیز: ds1307 و کریستال ساعت را عوض کردید؟
              راستی مقاومت پول اپ را 10 کیلو بزار به جای 1.8 کیلو. ببین جواب میده یا نه!
              کریستال رو که گفتم عوض کردم فقط میمونه ds1307
              به مقاومتهای پول پ فکر نکنم ربطی داشته باشه ولی اونا رو هم میزارم مثل مدار قدیمی که بسته بودم و خوب کار میکرد یعنی 4.7 کیلو

دیدگاه

سلام
                اکه قبلا این ساعت رو ساختین و درست کار میکرده، پس الان به نظرم مشکل از یه چیز خیلی کوچیکه
                مثلا چک کن ببین قطعات رو درست قرار دادی یا نه... اتصالات و...
                برای من که معمولا از این اشتباها زیاد پیش میاد :nerd:
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=108455.msg777842#msg777842

دیدگاه

ds1307 رو عوض کردم و مقاومتهای پول پ رو هم 4.7 کیلو گذاشتم ولی توی 16 ساعت حدود 20 ثانیه جلو زد !
                  الان می خوام منبع تغذیه رو از پاور کامپیوتر بگیرم که نویز نداره ببینم چی میشه

دیدگاه

ds1307 رو عوض کردم و مقاومتهای پول پ رو هم 4.7 کیلو گذاشتم ولی توی 16 ساعت حدود 20 ثانیه جلو زد !
                    شما مقاومت پول اپ را با 10 کیلو ازمایش کردید؟ من قبلا توی همین مدار ساعت مقاومت پول اپ را 1 کیلو گذاشته بودم خیلی مدار قاتی میکرد بعد 10 کیلو گذاشتم خوب شد!

دیدگاه

شما مقاومت پول اپ را با 10 کیلو ازمایش کردید؟ من قبلا توی همین مدار ساعت مقاومت پول اپ را 1 کیلو گذاشته بودم خیلی مدار قاتی میکرد بعد 10 کیلو گذاشتم خوب شد!
                      این 4.7 رو از خودم که در نیاوردم d:
                      تو نت تحقیق کردم در ضمن نوسان ساز فکر نکنم ربطی به بخش i2c داشته باشه دوست خوبم
                      در هر صورت از این که پیگیر قضیه هستین ازتون ممنونم مثل خیلی ها بی تفاوت از کنار قضیه رد نشدین

دیدگاه

با پاور کامپیوتر وصل کردم تو 5 ساعت 6 یا 7 ثانیه جلو افتاده دیگه موندم چیکار کنم !

دیدگاه

!!! واقعا نمیدونم چی میتونه باشه. بارها از این قطعه استفاده کردم و حتی یک بار هم به مشکل نخوردم.
                          چون تو شرایط مختلف جلو رفتن ساعت شما همش مثل همه به غیر از حالت اول که خیلی شدید بود به نظر کریستال دقیقی استفاده نمیکنید. اون کریستال رو بذارید رو میکرو و ساعت رو روی میکرو بسازید. با rtc میکرو میتونید به همون دقت 1307 برسید. میکرو کاملا دیجیتاله و از این خطاها درش نخواهید داشت مطمئنا. اگه باز هم اختلاف مشاهده کردید مطمئنا از کریستاله.
                          حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
                          به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

فرکانس کریستال رو چک کردی
                            احتمال خیلی زیاد اون دقیق نیست
                            همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط DDR3
                              فرکانس کریستال رو چک کردی