ببخشید دوستان من دو سال پیش با مگا32 و ds1307 یه ساعت درست کردم که نسبتا خوب کار میکرد فقط روزی 1 ثانیه جلو می افتاد
اما الان دوباره اومدم یه ساعت با ds1307 و مگا32 درست کردم و درست مثل قبلی رو فیبر سوراخدار بستم و مقاومت پول پ 1.8 کیلو گذاشتم و بدنه کریستال رو هم زمین کردم و بین مگا32 و ds1307 هم دوسانت فاصله گذاشتم و البته تغذیه مدار از یک آداپتور 12 ولتی (که یه زمانی مال تلفن بود !) تامین میشه
از پایه sqw/out هم برای نمایش ثانیه استفاده کردم(دقیقا مثل ساعت قبلی)
اما بعد از گذشت 1 ساعت به اندازه 1 دقیقه جلو زد ! :angry:
کریستال رو عوض کردم ولی بازم جلو میزد هیچ فرقی نکرد!
بعد اومدم یک مقاومت یک اهم با مدار سری کردم و یه خازن 100 نانو هم با مدار موازی کردم (برای جلوگیری از نویز)
اینکار تا حدودی جواب داد و الان ساعت هر 24 ساعت فقط به اندازه 30 ثانیه جلو میزنه اما اینم قابل قبول نیست !
می خواستم بدونم شما هم همچین مشکلی داشتین و راه حلش چیه ؟
با تشکر
اما الان دوباره اومدم یه ساعت با ds1307 و مگا32 درست کردم و درست مثل قبلی رو فیبر سوراخدار بستم و مقاومت پول پ 1.8 کیلو گذاشتم و بدنه کریستال رو هم زمین کردم و بین مگا32 و ds1307 هم دوسانت فاصله گذاشتم و البته تغذیه مدار از یک آداپتور 12 ولتی (که یه زمانی مال تلفن بود !) تامین میشه
از پایه sqw/out هم برای نمایش ثانیه استفاده کردم(دقیقا مثل ساعت قبلی)
اما بعد از گذشت 1 ساعت به اندازه 1 دقیقه جلو زد ! :angry:
کریستال رو عوض کردم ولی بازم جلو میزد هیچ فرقی نکرد!
بعد اومدم یک مقاومت یک اهم با مدار سری کردم و یه خازن 100 نانو هم با مدار موازی کردم (برای جلوگیری از نویز)
اینکار تا حدودی جواب داد و الان ساعت هر 24 ساعت فقط به اندازه 30 ثانیه جلو میزنه اما اینم قابل قبول نیست !
می خواستم بدونم شما هم همچین مشکلی داشتین و راه حلش چیه ؟
با تشکر
دیدگاه