اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل جلو زدن با ds1307

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل جلو زدن با ds1307

نوشته اصلی توسط 8787
    چطوری فرکانس کریستال رو چک کنم ؟
    سلام خدمت دوستان
    خوب معلومه با" اسیوسکوپ"

*اگر می خوای از میکرو در کارهای دقیق استفاده کنی به جای کریستال از اسیلاتور استفاده کن

اسیلاتور دقیق تر از کریستال هست(ولی گرون هست ها بگم مثلا دونه ای ۲۵۰۰ تومان) :mrgreen: :mrgreen:
    اما نویز گیریش هم کمتره
    درضمن برای جلوگیری از نویز در فیبر مدار چاپی از polygun استفاده کنید این همه خازن هم به مدار نبندید بازدهی رو پایین میاره
    در ضمن از پکیج های smd استفاده کنید نویز کمتر و کیفیت ساخت بهتری دارند :job:

از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
    --------------------------------------------------------
    تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
    --------------------------------------------------------
    اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moghani1376
      سلام خدمت دوستان
      خوب معلومه با" اسیوسکوپ"

*اگر می خوای از میکرو در کارهای دقیق استفاده کنی به جای کریستال از اسیلاتور استفاده کن

اسیلاتور دقیق تر از کریستال هست(ولی گرون هست ها بگم مثلا دونه ای ۲۵۰۰ تومان) :mrgreen: :mrgreen:
      اما نویز گیریش هم کمتره
      درضمن برای جلوگیری از نویز در فیبر مدار چاپی از polygun استفاده کنید این همه خازن هم به مدار نبندید بازدهی رو پایین میاره
      در ضمن از پکیج های smd استفاده کنید نویز کمتر و کیفیت ساخت بهتری دارند :job:
      مهندس اگه من اسکوپ داشتم که دیگه غمی نداشتم :biggrin:
      با خود avr نمیشه فرکانس نوسان کریستال رو بدست آورد ؟ :question:
      این اسیلاتور که میگین رو از کجا باید تهیه کرد ؟

دیدگاه

دوستان یعنی فکر میکنید اگر ایشون اسیلوسکوپ هم داشتن تفاوت 32768 رو با 32769 میتونستن تشخیص بدن؟

اسیلاترو جوابگوی ایشون نیست. اسیلاتور مصرفش بالاست و rtc خالی میکنه زود. در اون صورت با میکرو ساعت بسازید سنگین ترید

دوست عزیز. اون کاری که گفتم رو تست کردید؟ همون کریستال با میکرو. ببینید جابجا میشه یا نه. کل کدی که مینویسید به بیست خط نمیرسه برای تست.
        حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
        به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
          دوستان یعنی فکر میکنید اگر ایشون اسیلوسکوپ هم داشتن تفاوت 32768 رو با 32769 میتونستن تشخیص بدن؟

اسیلاترو جوابگوی ایشون نیست. اسیلاتور مصرفش بالاست و rtc خالی میکنه زود. در اون صورت با میکرو ساعت بسازید سنگین ترید

دوست عزیز. اون کاری که گفتم رو تست کردید؟ همون کریستال با میکرو. ببینید جابجا میشه یا نه. کل کدی که مینویسید به بیست خط نمیرسه برای تست.
          من دارم میرم همین کارو انجام بدم اینطوری معلوم میشه مشکل از کریستاله یا نه
          ممنون که کمک فکری میدین

دیدگاه

همانطوری که جناب وزیری گفتند با اسیلوسکوپ خصوصاً آنالوگ نمی توانید مقدار دقیق فرکانس مثلا 32768 هرتز را تشخیص بدهید
            برای اینکار باید از Universal Counter استفاده کنید یا اسلوسکوپ های دیجیتال که مود کانتر با دقت بالا را دارند
            مثلاً دستگاه زیر یکی از اعتبارات دنیای کانتر و فرکانس محسوب می شود

دیدگاه

سلام
              جلو زدن بر میگرده به اینکه فرکانسی که داره به DS1307 میرسه دقیق نیست.
              حالا چطور میتونه دقیق نباشه:
              1.کریستال استفاده شده گرید خوبی نیست.(من با کریستال 100 درصد fake (خود جوان زده بود غیر اورجینال) هم نهایتا روزی یک ثانیه تفاوت داشت مدارم.)
              2.تغذیه استفاده شده کاملا نویز پذیر هست.
              3.طراحی برد(البته اگر برد زده باشید) دقیق نبوده است.
              4.زمین ورودی تغذیه و زمین DS1307 جدا نشده است.
              5.ملاحظات شیلد پایه های کریستال رعایت نشده باشد.

درپناه حق

دیدگاه

من دیروز مدار رو با rtc داخلی مربوطه رو برد تستم بستم . اول با خازن 33 پیکو بسته بودم که هر ساعت یک ثانیه عقب می افتاد بعد بدون خازن بستم که بعد از 14 ساعت حدود 5 ثانیه عقب افتاده بود !

ما آخرش نفهمیدیم چی شده ! تو مدار ds1307 با همین کریستال ساعت جلو میزنه ولی تو مدار rtc داخلی avr عقب میافته !! :eek:

اگه مشکل از کریستال باشه باید همه جا یا جلو بزنه یا عقب بیفته ! درست میگم ؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ariahope
                  سلام
                  جلو زدن بر میگرده به اینکه فرکانسی که داره به DS1307 میرسه دقیق نیست.
                  حالا چطور میتونه دقیق نباشه:
                  1.کریستال استفاده شده گرید خوبی نیست.(من با کریستال 100 درصد fake (خود جوان زده بود غیر اورجینال) هم نهایتا روزی یک ثانیه تفاوت داشت مدارم.)
                  2.تغذیه استفاده شده کاملا نویز پذیر هست.
                  3.طراحی برد(البته اگر برد زده باشید) دقیق نبوده است.
                  4.زمین ورودی تغذیه و زمین DS1307 جدا نشده است.
                  5.ملاحظات شیلد پایه های کریستال رعایت نشده باشد.

درپناه حق
                  تغذیه رو پاور کامپوتر گذاشتم که اصلا نویز پذیر نیست (داخل خونه هستم )
                  ببخشید مورد 4 و 5 رو اصلا نفهمیدم میشه بیشتر توضیح بدین که باید چکار کنم ؟

دیدگاه

خب با اسیلوسکوپ یا فرکانس متر
                    همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 8787
                      تغذیه رو پاور کامپوتر گذاشتم که اصلا نویز پذیر نیست (داخل خونه هستم )
                      ببخشید مورد 4 و 5 رو اصلا نفهمیدم میشه بیشتر توضیح بدین که باید چکار کنم ؟
                      برای مورد 5 صفحه ی 7 دیتاشیت قسمت Figure 2. Recommended Layout for Crystal رو ملاحظه کنید.
                      مورد چهار حداقل کار اینه که با استفاده از یک فریت بید و اتصال ستاره نگذارید ترک های دیگه بر روی زمین تراشتون تاثیر بذاره.
                      تغذیه کامپیوتر بد نیست ولی سر ورودیش خازن DECOUPLING و فریت بید فراموش نشه. بعد از جدا کردن پاور DS1307 خازن DECOUPLING مناسب فراموش نشه.

دیدگاه

موضوع جالب:
                        من مدار ساعت قدیمی ام رو از زیر خاک در آوردم و با 3 تا از آیسی های ds1307 جدید (که تازه از eca خریدم!)
                        تستش کردم اما با هیچکدوم کار نکرد و اصلا مدار هنگ بود و ثانیه شمار تکون نمی خورد فقط وقتی دستم رو روی پایه های کریستال میذاشتم ثانیه شمار با سرعت غیر عادی(خیلی کم یا خیلی زیاد) شروع به کار میکرد
                        اول فکر کردم کریستال مشکل داره و عوضش کردم اما فایده نداشت
                        اما یک آیسی ds1307 که از دوسال پیش داشتم رو روی مدار گذاشتم که بخوبی و بدون مشکل کار کرد و در 6 ساعت فقط 1 ثانیه عقب افتاد که در یک ماه میشه حدود 2 دقیقه و این دقت برای من کافیه
                        این فقط یک معنی میتونه داشته باشه : اینکه آیسی های جدید ds1307 با مدل قدیمی اش فرق دارن
                        آخرش همین آیسی قدیمی رو روی مدار جدید هم گذاشتم که باز هم در 12 ساعت فقط 2 ثانیه عقب افتاد

اگه شما دوستان در این مورد اطلاعاتی دارین لطفا به من هم بگین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ariahope
                          برای مورد 5 صفحه ی 7 دیتاشیت قسمت Figure 2. Recommended Layout for Crystal رو ملاحظه کنید.
                          مورد چهار حداقل کار اینه که با استفاده از یک فریت بید و اتصال ستاره نگذارید ترک های دیگه بر روی زمین تراشتون تاثیر بذاره.
                          تغذیه کامپیوتر بد نیست ولی سر ورودیش خازن DECOUPLING و فریت بید فراموش نشه. بعد از جدا کردن پاور DS1307 خازن DECOUPLING مناسب فراموش نشه.
                          منظورتون از خازن DECOUPLING همون خازن شیمیایی 1000uf هست که به خروجی تغذیه میبندیم ؟ یا خازن 100 نانو ؟
                          در مورد فریت بید میشه بیشتر توضیح بدین ظاهرا انواع مختلف داره بر چه اساسی و چه مقدارش رو باید انتخاب کنم ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 8787
                            موضوع جالب:
                            من مدار ساعت قدیمی ام رو از زیر خاک در آوردم و با 3 تا از آیسی های ds1307 جدید (که تازه از eca خریدم!)
                            تستش کردم اما با هیچکدوم کار نکرد و اصلا مدار هنگ بود و ثانیه شمار تکون نمی خورد فقط وقتی دستم رو روی پایه های کریستال میذاشتم ثانیه شمار با سرعت غیر عادی(خیلی کم یا خیلی زیاد) شروع به کار میکرد
                            اول فکر کردم کریستال مشکل داره و عوضش کردم اما فایده نداشت
                            اما یک آیسی ds1307 که از دوسال پیش داشتم رو روی مدار گذاشتم که بخوبی و بدون مشکل کار کرد و در 6 ساعت فقط 1 ثانیه عقب افتاد که در یک ماه میشه حدود 2 دقیقه و این دقت برای من کافیه
                            این فقط یک معنی میتونه داشته باشه : اینکه آیسی های جدید ds1307 با مدل قدیمی اش فرق دارن
                            آخرش همین آیسی قدیمی رو روی مدار جدید هم گذاشتم که باز هم در 12 ساعت فقط 2 ثانیه عقب افتاد

اگه شما دوستان در این مورد اطلاعاتی دارین لطفا به من هم بگین
                            اینکه دستتون رو میذارید روی کریستال و شروع به کار میکنه به دلیل ایجاد خازن بین بدن شما و کریستال هست. با توجه به کریستالتون خازن متناسب بگذارید و دوباره همین تست هارو بگیرید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 8787
                              منظورتون از خازن DECOUPLING همون خازن شیمیایی 1000uf هست که به خروجی تغذیه میبندیم ؟ یا خازن 100 نانو ؟
                              در مورد فریت بید میشه بیشتر توضیح بدین ظاهرا انواع مختلف داره بر چه اساسی و چه مقدارش رو باید انتخاب کنم ؟
                              نه اصلا ربطی به مقدار نداره DECOUPLING CAPACITOR اینجا رو بخونید:
                              https://en.wikipedia.org/wiki/Decoupling_capacitor
                              بسته به جریان و فرکانس فریت بید رو انتخاب میکنند اما برای کاربرد شما تفاوتی نداره چه نوعی استفاده کنید.

دیدگاه

ای بابا.....
                                با ds جلو میره با میکرو عقب...
                                اصن شدنیه؟؟
                                باز هم نظرم تعویض کریستاله. حدس میزنم مدار داخلی اسیلاتور ها کمی روی فرکانس تشدید کریستال تاثیر میذاره. یعنی ضریب کیفیت فیلتری که با کریستال ساخته شده زیاد نیست و اسیلاتور کمی داره از فرکانس رزونانس کریستال دور میشه.
                                حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
                                به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X