اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

EMI Reduction in embedded systems .::کاهش نویز در مدارات میکروکنترلری::.

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : EMI Reduction in embedded systems .::کاهش نویز در مدارات میکروکنترلری::.

نوشته اصلی توسط shahrokhzk
    آقایون یه نظرخواهی ازتون میخواستم بکنم ببینم نظر دوستان چیه
    من میخوام مدارامو قبل از نهایی شدن (محصول شدن) تو شرایط پر نویز آزمایش کنم تا کمتر به مشکل بخورم
    به نظرتون اگه مدارامو تو یه کارگاه جوشکاری (دستگاه جوش اینورتر نیست ترانسی هست) ببرم برای تست خوبه ؟
    یعنی اینکه انواع نویز هایی که ازش میترسیم و اذیت کن هست رو اونجا میتونم داشته باشم که ببینم دستگاه تو شرایط تقریبا واقعی چجوری کار میکنه؟
    آیا این کار خوب هست ؟
    بیشتر میخوام که ببینم تو شرایط واقعی چه جور جاهایی بیشتر دوستان رو دچار مشکل کرده که حدالامکان اونجاها تست انجام بدم
    با سلام من چند وقت پیش یه دستگاهی ساختم که تو کار گاه با نویز کنتاکتور و موتور تستش کردم جواب گرفت بعد بالای کوره القایی تویه محیط کار گاهی نصب شد حرارت زیادی بش نمیرسد در حد 50 درجه(اندازه گرفتم) بازم 1 ماه کار کرد تازه تو این مدت یه جایی دیگه تو تابلو برق کنار درایور هم بود و جواب داد و حالا تازه رفتم تو تولید انبوه
    دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
    بانک اطلاعاتی سنسورها
    ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
    تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
    [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

ممنون ازت امیدوارم که تو عمل هم مشکل نداشته باشی
      به نظرتون باز هم امکانش هست تو شرایط واقعی مشکل داشته باشید ؟
      اگه یادتون موند بعد از کار کردن تو شرایط واقعی هم بگید که نتیجه کار چی شد
      من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahrokhzk
        ممنون ازت امیدوارم که تو عمل هم مشکل نداشته باشی
        به نظرتون باز هم امکانش هست تو شرایط واقعی مشکل داشته باشید ؟
        اگه یادتون موند بعد از کار کردن تو شرایط واقعی هم بگید که نتیجه کار چی شد
        با سلام
        دوست عزیز من دیگه مطمئن هستم وتولید را شروع کردم
        بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

:applause:
          پس با خبرای خوب و تجربیات جدید منتظرتون هستیم
          من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط icarus
            :applause:
            پس با خبرای خوب و تجربیات جدید منتظرتون هستیم
            اقا هر سوالی دارید بپرسید در حد توان جواب میدم
            بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

والا راستیتش بیشترین ترسم از خود pcb هست چون زیاد از استانداردای اگه اشتباه نکنم IPC سر رشته ندارم
              مثلا دوستان زیادی اشاره کردن که برای polygon زدن فاصله poly و ترک ها مهمه منتها اینارو بشکل استاندارد ندیدم جایی
              ترسم بعدیم از قطعه تقلبی هست تا حالا چون کار خیلی جدی نداشتم کیفیت ملموس نبوده واسم نمیدونم چجوری تشخیص بدم عیب از قطعس یا چیز دیگه :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط icarus
                والا راستیتش بیشترین ترسم از خود pcb هست چون زیاد از استانداردای اگه اشتباه نکنم IPC سر رشته ندارم
                مثلا دوستان زیادی اشاره کردن که برای polygon زدن فاصله poly و ترک ها مهمه منتها اینارو بشکل استاندارد ندیدم جایی
                ترسم بعدیم از قطعه تقلبی هست تا حالا چون کار خیلی جدی نداشتم کیفیت ملموس نبوده واسم نمیدونم چجوری تشخیص بدم عیب از قطعس یا چیز دیگه :cry2:
                با سلام
                در مورد قوانین که دو تا pdf فارسی هست وتو نت زیاد .....در مورد پلی گان هم فاصله ای که میگن بستگی به ما داره ببین ما میتونیم اندازه پلیگان 0.1 بگریم اما چون با دستگاه برد نمیزنیم ودستی لحیم میکنیم فاصله لحیم ها با برد کمتر از 0.1 میشه وخودش باعث مشکل میشه اما اون فاصله یعنی 0.6 تا 0.8 واسه لحیم کاری دستی مناسب ووقتی که از یه حدودی هم بیشتر بشه دیگه اثر نداره ..ضمنا حتما باید به زمین وصل بشه....
                درمورد کیفیت هم خیلی مهم تا میتونی از avr استفاده نکن چون واقعا پیدا کردن اصلش سخت شده .....بعضی از اجناس داخل بازار هم با دوقیمت متفاومت فروخته میشن مثلا چند روز پیش یه رگولاتور lm335 خریدم 4 تومن ویکی دیگه خریدم 17 تومن این رگولاتور میتونی 5 امپر را راحت تحمل کنه اما قطعه 4 تومنی حتی 1 امپر را هم تحمل نکرد وسوخت...بعضی تاجرای ایرانی فقط فکر جیبشونن ...تا میتونی قطعه اصل بخر حتی مثل من که 4 بربر قیمت پول دادم
                بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

مرسی از مطالب
                  این جوری ترسم بیشتر هم شد :biggrin:
                  ولی باید باهاش جنگید :wow:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید رضا ریاحی

درمورد کیفیت هم خیلی مهم تا میتونی از avr استفاده نکن چون واقعا پیدا کردن اصلش سخت شده .....بعضی از اجناس داخل بازار هم با دوقیمت متفاومت فروخته میشن مثلا چند روز پیش یه رگولاتور lm335 خریدم 4 تومن ویکی دیگه خریدم 17 تومن این رگولاتور میتونی 5 امپر را راحت تحمل کنه اما قطعه 4 تومنی حتی 1 امپر را هم تحمل نکرد وسوخت...بعضی تاجرای ایرانی فقط فکر جیبشونن ...تا میتونی قطعه اصل بخر حتی مثل من که 4 بربر قیمت پول دادم
                    سعی کنید از avr به سمت pic بیاین ، pic قیمتش بالاتر هست اما اصله !

دیدگاه

مساله اینجاست اگه من و بقیه دوستان که داریم تفننی کار میکنیم یا صنعتی کار نمیکنیم هم بیایم به سمت PIC اون وقت چون مصرف اون هم بالا میره اول قیمتش میاد پایید همه خوشحال میشن و مصرفش بیشترم میشه بعد اون هم تقلبی میشه و همه باید بریم سمت ARM به اجبار خب پس ما چون دوست نداریم اذیت بشید نمیریم اون سمت :biggrin: :biggrin: و این جوری یه جای مطئن برای شما میمونه :wow: (شوخی بود )
                      مرسی از بابت کمک همگی
                      در مورد xmega چی ؟

دیدگاه

چند سوال راجب به نویز AVR

سلام. ببخشید میدونم خیلی تو اینباره بحث شده ولی من دقیق یه چیزی رو متوجه نشدم.
                        این که میگند AVR نویز میگیره منظور دقیقا چیه ؟ مثلا میگند اگه کنار یه برق فشار قوی باشه نویز میگیره (به خاطر میدان مقناطیسی قوی که تولید میشه فکر کنم) خوب حالا نویز میگیره یعنی پردازشش مختل میشه ؟ یا سخت افزاراش ؟ یعنی مثلا دیگه واحد ADC درست جواب نمیده یا اینکه کلا میکرو از کار می افته ؟
                        بعد اگه هم یه راه حل کلی برای مثال بالا هم بدید ممنون میشم ولی قسمت اصلی سوالم بالایی هست
                        غفلت از یار, گرفتار شدن هم داد
                        از شما دور شدن, زار شدن هم دارد
                        هرکه از چشم بی افتاد, محلش ندهند
                        عبد آلوده شدن, خوار شدن هم دارد
                        عیب از ماست, که هر سال نمی بینیمت چشم بیمار شده, تار شدن هم دارد ...

دیدگاه

اگه مطالبو میخوندید از اول تا آخر متوجه میشدید
                          به صورت کلی تمام حالتایی که گفتید میتونه پیش بیاد تو ADC دقت از دست میره تو پردازش ممکنه هنگ ببینید و ... راه حل کلی اینه که اصولی طراحی کنید اصولی کد نویسی کنید اصولی بهره برداری کنید و از قطعه با کیفیت استفاده کنید همین .
                          نوشته آقای کی نژاد ساده شیوا و قشنگ توضیح داده موارد عمومی و مهم این مساله رو + مطالب همین تاپیک هم کمک زیادی میکنند
                          http://www.knowledgeplus.ir/userfiles/AVR_Noise.pdf
                          در مورد نویز پذیری AVR :
                          هر قطعه ای میتونه این اتفاق براش بیافته . برای اونهم با یکسری راه حل ها میان جلوگیری میکنن از نویز گرفتن

دیدگاه

حالا سوال خود من اینه آیا استفاده از ترانس یک به یک (1:1) برای جلوگیری از ورود نویز از طریق تغذیه موثر هست ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بابک همتآ‌زاده خیابانی
                              با سلام
                              دوستان عزیز ، واریستور برای برش دادن ولتاژ بالاتر از حد(مشخصات قطعه) مجاز میباشد.
                              چنانچه شکل موج بعد از قطع ولتاژ تحریک در بوبین کنتاکتور را مشاهده کنیم شاهد اسپایک
                              شدید خواهیم بود. در نتیجه واریستور با ولتاژ مناسب امکان حذف این موارد را میسر میسازد.

به هنگام وصل و قطع کنتاکتور یا رله ، نویز حاصل از قوس بشدت پایداری سیستم کنترل را
                              دچار اشکال میکند ، برای حذف این مورد نیز میبایست خازنی بین 68نانوفاراد الی 680نانو را
                              (نسبت به بار متصل به رله) با مقاومتی بین 33 الی 220 اهم (نسبت به بار) سری و بین دو
                              سر رله برای حالت باز و دوسر دیگر برای حالت بسته قرار دهید. نام این مدار Snoober است.
                              در اینگونه موارد دقت کنید تا مدار حذف نویز باعث عبور جریان بیش از حد در حالت قطع نشود.
                              یعنی اینکه جریانی که در حالت قطع کنتاکت از این مدار بطور سری میگذرد باعث تحریک بار در
                              حالت قطع نگردد .

برای حذف 95درصد موارد نویز که از طریق خط تغذیه وارد سیستم میشوند راه حل اساسی
                              فیلتر پایین گذر میباشد . در صورت نیاز در پستهای بعدی راجع به این موضوع توضیح خواهم
                              داد. به این ترتیب سیستمهای شما همچون سیستمهای حرفه ای پایدار و بی نقص خواهد
                              بود.

سلام
                              مهندس با اینکه یکسال از ارائه این اطلاعات می گذرد . خوشحال میشیم در این زمینه ادامه بدید و از مطالب مفیدتون استفاده کنیم .

ممنونم
                              یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

با سلام کسی میدونه واسه سلف jlf-148-et24 (سلف فیلتر emi) چه خازن هایی باید استفاده کرد مقدار سلف را فروشنده هم نمیدونست
                                بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

لطفا صبر کنید...