سلام. پدر بورد رو دراوردی :biggrin: :biggrin:
اون سیم هم تو عکس معلوم نبود به کجا وصله ولاکن طبق همین عکس که برات فرستادم اگه سیم کشی کنی، دیگه نیازی به اون سیم نداری.
سلام. پدر بورد رو دراوردی :biggrin: :biggrin:
اون سیم هم تو عکس معلوم نبود به کجا وصله ولاکن طبق همین عکس که برات فرستادم اگه سیم کشی کنی، دیگه نیازی به اون سیم نداری.
این کار رو هم کردم،سیم کشی طبق گفته شما،اما همچنان تغییری در لامپ ایجاد نشد و خاموشه
بنظرم شما بیا قسمت قدرت مدارو توی برد بورد ببند و مستقیما تستش کن ببین جواب میده یانه.
مهندس مدار قدرتی که روی برد هست با بردبورد ببندم فرقی نداره که
من باید یه اپتی ترایاک بزارم که پایه 1ش ولتاژ 5ولت بدم و پایه 2ش منفی،پایه 4ش به G ترایاک و پایه 6ش به A2ترایاک،لامپ هم دوتا سیم داره،یکیش به A2ترایاک و یکیشم به سیم های برق،درسته؟من همینو روی برد بستم والا،اصلا نه به میکروش کار دارم نه مدار گذر از صفرش،چرا روشن نمیشه این لاکردار؟
همه دوستان هم زحمت کشیدن و راهنمایی کردن،اما جواب نداد که نداد،حتی پایه ها رو هم جا به جا کردم(نمیدونم چرا البته،ولی انجام دادم)
نمیدونم ایراد کار از چیه،همه کسایی که انجام دادن و توی نت و فروم همین کارو انجام دادن :sad:
مهندس مدار قدرتی که روی برد هست با بردبورد ببندم فرقی نداره که
من باید یه اپتی ترایاک بزارم که پایه 1ش ولتاژ 5ولت بدم و پایه 2ش منفی،پایه 4ش به G ترایاک و پایه 6ش به A2ترایاک،لامپ هم دوتا سیم داره،یکیش به A2ترایاک و یکیشم به سیم های برق،درسته؟من همینو روی برد بستم والا،اصلا نه به میکروش کار دارم نه مدار گذر از صفرش،چرا روشن نمیشه این لاکردار؟
همه دوستان هم زحمت کشیدن و راهنمایی کردن،اما جواب نداد که نداد،حتی پایه ها رو هم جا به جا کردم(نمیدونم چرا البته،ولی انجام دادم)
نمیدونم ایراد کار از چیه،همه کسایی که انجام دادن و توی نت و فروم همین کارو انجام دادن :sad:
به نظر میرسه قسمت قدرت مدار شما اشکالاتی داره که بحث درموردش زیاده.
این مدارو ببند. میدونم ایزوله نیست ولی برای تست ببند اگه جواب نداد ترایاکو عوض کن. در ضمن حواست باشه موقع تست به مدار دست نزن. اگه جواب گرفتی قسمت قدرتو با مداری که من توی یکی از تاپیکهام گذاشتمو ببند
انسانها 10 دسته اند: دسته ای که باینری میدانند و دسته ای که باینری نمیدانند!
به نظر میرسه قسمت قدرت مدار شما اشکالاتی داره که بحث درموردش زیاده.
این مدارو ببند. میدونم ایزوله نیست ولی برای تست ببند اگه جواب نداد ترایاکو عوض کن. در ضمن حواست باشه موقع تست به مدار دست نزن. اگه جواب گرفتی قسمت قدرتو با مداری که من توی یکی از تاپیکهام گذاشتمو ببند
مهندس اتفاقا عین همین مدار قدرتو دیشب تست کردم
شد،لامپ چشمک چشمک روشن شد چند لحظه فقط،اما بعد خاموش شد،و دیگه روشن نشد،حتی ترانزیستور رو هم دوباره عوض کردم (c945) اما لامپ روشن نشد دیگه
یعنی سوخته ترایاک؟؟
علت چیه که ثابت نموند و خاموش شد؟
ممنون بابت پاسخ
مهندس اتفاقا عین همین مدار قدرتو دیشب تست کردم
شد،لامپ چشمک چشمک روشن شد چند لحظه فقط،اما بعد خاموش شد،و دیگه روشن نشد،حتی ترانزیستور رو هم دوباره عوض کردم (c945) اما لامپ روشن نشد دیگه
یعنی سوخته ترایاک؟؟
علت چیه که ثابت نموند و خاموش شد؟
ممنون بابت پاسخ
برای اینکه مطمئن بشید ترایاک سالمه یا نه مستقیما و بدون استفاده از میکرو ترانزیستورو روشن کنید. در اینصورت باید لامپ مداوم روشن بمونه. در غیر اینصورت ترایاک پر کشیده.
در ضمن یه سوال:
توی مداری که عکسشو گذاشتم و گفتم که ایزوله نیست، باید زمین میکرو و قسمت قدرا مشترک باشه ها، حواست باشه. اگه اینجوری نیست درستش کن
انسانها 10 دسته اند: دسته ای که باینری میدانند و دسته ای که باینری نمیدانند!
برای اینکه مطمئن بشید ترایاک سالمه یا نه مستقیما و بدون استفاده از میکرو ترانزیستورو روشن کنید. در اینصورت باید لامپ مداوم روشن بمونه. در غیر اینصورت ترایاک پر کشیده.
در ضمن یه سوال:
توی مداری که عکسشو گذاشتم و گفتم که ایزوله نیست، باید زمین میکرو و قسمت قدرا مشترک باشه ها، حواست باشه. اگه اینجوری نیست درستش کن
من 5 ولت مدارمو با یه آداپتور سوئیچینگ تامین میکنم و بخش AC مدارم از 220 برق شهره
متوجه نشدم که زمین دوتاش مشترک باشن منظورتون همین کاریه که کردم دیگه،درسته؟
الان ترانزیستورو بدون میکرو و جدا با ترایاک روشن میکنم و نتیجه رو میگم همینجا
در ضمن یه سوال:
مدار قدرتو جدا بستم،اما لامپ روشن نشد،حتی مثل دفعه قبل چشمک زن هم نشد،یعنی الان ترایاک سوختست؟چکارش کردم که سوخته؟اصن لامپی روشن نشد که بخواد بسوزه
ببین وقتی اون کاری که بهت گفتم کردی آی سی در بیار با مولتی متر بزار روی تست دیود و بزن به ورودی اپتو تریاک
اگه لامپ روشن برو سراغ برنامه اگه نشد moc3021 عوض کن ببین درست میشه
توی برنامه هم گیر کردی من برنامه دارم اول این قسمتش درست کن
سلام این تاپیک و یه مطالعه کن .
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=83547.0
من طبق عکس زیر بستم لاپو ترایاک و ترانزیستورو،ترایاک bt136،ترانزیستور c945
اما لامپ روشن نشد،من 5 ولت ترانزیستور رو از منبع تغذیه گرفتم و تغذیه لامپ از ولتاژ AC برق شهر گرفته شده
اشتباهه کارم؟الان این حالت - (منفی)منبع تغذیه اصلا استفاده نمیشه،اصلا تو این صورت تحریک صورت میگیره؟
ممنون
دیدگاه