اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دیمر دیجیتال-تشخیص مدار گذر صفر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : دیمر دیجیتال-تشخیص مدار گذر صفر

از همه مهندسین که منو برای به نتیجه رسوندن این مدار کمک کردن تشکر فروان میکنم
    دم همتون گرم
    خیلی هم خوب

دیدگاه

یه مقدار دیر رسیدم ...منم نظر خودمو میگم شاید به کارتون بیاد...
      اول اینکه شما واسه پیدا کردن نقطه صفر (که با فرکانس 100هرتز داره تولید میشه!) با یه اینتراپت و دوتا مقاومت و یه اوپتوکوپلر و یه پل دیود خیلی راحت میتونید انجام بدید...مدار بسیار ساده ای که مهندس نوربخش داخل انجمن گذاشتنش...سرچ کنید پیدا میشه...از این ساده تر دیگه نمیشه و البته کاملا هم قابل اطمینان...توی چند تا پروژه ازش استفاده کردم یکیشون بیش از یساله که کار میکنه و تا الان هم مشکلی واسش پیش نیومده...

واسه پردازش های میکروکنترلر بهتره واسه کارهای اینطوری که قراره دائم در حال انجام باشه تا جایی ک ممکن هست بار پردازشی به سی پی یو ندید...به هر حال یه CPU 8بیتی AVR ممکنه کارهای دیگه هم بخاد انجام بده...پس استفاده از متدهایی مثل delay و اینطور چیزا رو بذارید کنار...

کاری ک من میکنم الکوریتمش اینه:

1-وقتی نقطه عبور از صفر شناخته شد داخل سرویس اینتراپت دو تا کار انجام بشه:

1- یک متغیر که حاوی مقدار توان مطلوب هست خونده بشه.بر اساس اون مقدار مقایسه 1 و 2 تایمر مقدار دهی بشن...به این صورت که مقدار مقایسه شماره 1 تایمر بر اساس اون متغیر مقدار دهی بشه و مقدار مقایسه شماره 2 تایمر بر اساس مدت زمانی که میخاید به گیت تریاک پالس بدید تنظیم بشه...مثلا مقدار تایمر شماره 2 برابر باشه با مقدار تایمر شماره 1 بعلاوه یه عدد ثابت...

2- تایمر راه اندازی بشه...توی وقفه مقایسه اول پین متصل به تریاک 1 بشه و توی وقفه مقایسه دوم پین متصل به گیت تریاک 0 بشه و پس از اون تایمر ریست بشه تا واسه گذر از صفر بعدی آماده باشه...!..این کار واسه اینکه پالس سوزنی به گیت اعمال بشه نه سیگنال pwm

امیدوارم خوب توضیح داده باشم! :biggrin:
      تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

سلام وقت بخیر دوست عزیز این مدار میتونیم به عنوان رله برای اردوینو استفاده کنم ؟
        ایزوله هست ک برای مصرف کننده سلف استفاده بشه مثل چوک مهتابی ؟ یا باید از اسنابر استفاده بشه ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X