اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

fast-Rise time=50ns pwm with avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

fast-Rise time=50ns pwm with avr

سلام دوستان
    من یه پالس مربعی میخوام تو رنج فرکانسی 10 تا 500 کیلو هرتز با مولفه های زمانی نانو ثانیه.یعنی مثلا پالسی با rise time و fall time حدود 10 نانو تا 50 نانو یا کمی بیشتر.
    اما مهمتر اینکه بتونه پیوسته و بدون کمترین خطا این پالسو تولید .آیا پیاده سازی همچین چیزی با میکرو امکان داره؟
    اگه دوستان اطلاعاتی دارند ممنون میشم راهنمایی کنند. :rolleyes:

اضافه شده در تاریخ :
    دوستان کسی اطلاعات نداره یا نمیشه یا کاره ساده ایه؟
    یکی یه جوابی بده ممنون میشم

پاسخ : fast-Rise time=50ns pwm with avr

سلام همونطور که میدونید تو avr در بهترین حالت سرعت اجرای دستورات یک سیکل ماشین هستش
    یعنی موقعی که پالس به پایین یا بالا بخواد بره . یک سیکل بعد از اجرای دستور شما این اتفاق میافته
    بالاترین کلاک میکرو avr فکرکنم 32 مگاهرتز هستش- یعنی زمان هر سیکل تقریبا 30 نانو ثانیه
    ولی زمانی که دستور توسط cpu به پورت اعمال میشه تغییر وضعیت پورت سرعت خیلی بالایی داره و وابسته به ماسفت های درایور پورت هستند که حدود 5 نانوثانیه هستش

حالا ببینید کدوم مورد مد نظر شماست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط yousef55
      سلام همونطور که میدونید تو avr در بهترین حالت سرعت اجرای دستورات یک سیکل ماشین هستش
      یعنی موقعی که پالس به پایین یا بالا بخواد بره . یک سیکل بعد از اجرای دستور شما این اتفاق میافته
      بالاترین کلاک میکرو avr فکرکنم 32 مگاهرتز هستش- یعنی زمان هر سیکل تقریبا 30 نانو ثانیه
      ولی زمانی که دستور توسط cpu به پورت اعمال میشه تغییر وضعیت پورت سرعت خیلی بالایی داره و وابسته به ماسفت های درایور پورت هستند که حدود 5 نانوثانیه هستش

حالا ببینید کدوم مورد مد نظر شماست
      ممنون دوست عزیز.یعنی روی پایه i/o میکرو پالس 5نانو داره؟من یه پالس مربعی تو رنج فرکانسی 10 کیلو تا 500 کیلو با همون 5 نانو تا 50 نانو میخوام امکانش هست؟
      نکته بعدی اینکه این پالسو دقیق تولید می کنه؟

دیدگاه

در مورد فرکانس مشکلی نیست - تا بیشتر از 500 کیلوهرتز هم میتونه تولید کنه
        در مورد زمان سعود و نزول( البته به فارسی!!) هم بله -زمانش در حد همون 5 نانوثانیه هستش
        در مورد دقتش هم بله - از کریستال خارجی 8 مگاهرتز استفاده کن و پالس رو با تکنیک های تایمر تولید کن تا بهترین شکل موج به دست بیاد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط yousef55
          در مورد فرکانس مشکلی نیست - تا بیشتر از 500 کیلوهرتز هم میتونه تولید کنه
          در مورد زمان سعود و نزول( البته به فارسی!!) هم بله -زمانش در حد همون 5 نانوثانیه هستش
          در مورد دقتش هم بله - از کریستال خارجی 8 مگاهرتز استفاده کن و پالس رو با تکنیک های تایمر تولید کن تا بهترین شکل موج به دست بیاد
          دوست عزیز شما چه میکرویی رو مناسب میدوننین؟چون میکرو بعضی وقتها (مثلا زمان وقفه ها) لبه پالسها رو جابجا میکنه. بعضی وقتها هم نمیتونه تعداد کافی پالس ایجاد کنه.

دیدگاه

بسته به هزینه و امکاناتتون
            انتخاب اول XMEGA هستش
            دوم ATMEGA 32
            البته میکروهای دیگه هم میتونن باشن ولی ATMEGA32 به طرز عجیبی نسبت یه تمام میکروهای خانواده خودش پایدارتر و قدرتمندتر کار میکنه و مثلا نویزپذیریش نسبت به بقیه مدلها بسیار کمتر هستش
            البته این مورد ها رو با تجربه بدست آوردم

دیدگاه

شما سراغ هیچی نرو بجز xmega ... تازه xmega ش هم خودشو بترکونه ، 600 کیلوهرتز میده . (چیزی که من با اسکوپ دیدم)
              دوم ATMEGA 32
              دوست من سری مگا کلا به گرد پای xmega نمیرسه ...........

راستی سری xmega با فعال کردن یه پشنی ، میتونه سیگنال مربعی با فرکانس 128 مگا هرتز هم تولید کنه ...
              تیم کاوش در مسابقات بین المللی ایران اپن 2016.نمایشی.مین یاب.
              علم را باید در آزمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pars_paya
                شما سراغ هیچی نرو بجز xmega ... تازه xmega ش هم خودشو بترکونه ، 600 کیلوهرتز میده . (چیزی که من با اسکوپ دیدم)
                دوست من سری مگا کلا به گرد پای xmega نمیرسه ...........

راستی سری xmega با فعال کردن یه پشنی ، میتونه سیگنال مربعی با فرکانس 128 مگا هرتز هم تولید کنه ...
                درسته اولین پیشنهاد هم xmega بود ولی انتخاب ای سی باید براساس هزینه و سایر چیزها باشه نه فقط به خاطر یه نکته خاص
                کار ایشون با یک کنترلر ارزونتر هم راه میافته - باید انتخاب کنه چی میخواد - در ضمن بحث پروگرام کردنش هم هست که پروگرمر جدا میخواد و تو pcb باید یک کانکتور براش تعریف کنی

دیدگاه

دوستان این خوبه؟
                  ATXMEGA32A4U-AU(TQFP-44+
                  پروگرمر چی خوبه؟قیمت مناسب.

دیدگاه

خیلیم عالی
                    قیمتشم فکر کنم 6500 هستش
                    فقط باید حتما واسش pcb بزنی یا از برد تبدیل استفاده کنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط yousef55
                      خیلیم عالی
                      قیمتشم فکر کنم 6500 هستش
                      فقط باید حتما واسش pcb بزنی یا از برد تبدیل استفاده کنی
                      باچی میتونم پروگرمش کنم؟چه پروگرمی ؟چه قیمتی؟

دیدگاه

از 60 تومن به بالا
                        تو فروشگاه همین سایت یا سایت ایران میکرو هستش

دیدگاه

پروگرامر فقط هاتل . دقت کن که پروگرامر xmegaش فعال شده باشه .
                          نکته بعدی اینکه برنامه نویسی xmega مثل mega ساده نیست .
                          نکته بعدی پروگرام کردنش از مگا راحتتر هست .
                          نکته سوم ممارست . همین .

کار ایشون با یک کنترلر ارزونتر هم راه میافته
                          اگه با تایمرهای یه atmega8 ساده کار کرده باشین خواهید دونست که کمترین زمانی که میشه ایجادکرد برابر است با :

16000000/(256*1) که حاصل میشه 16میکرو ثانیه . بعد اونوقت چطور میتونن در حد نانوثانیه جواب بگیرن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تیم کاوش در مسابقات بین المللی ایران اپن 2016.نمایشی.مین یاب.
                          علم را باید در آزمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pars_paya
                            پروگرامر فقط هاتل . دقت کن که پروگرامر xmegaش فعال شده باشه .
                            نکته بعدی اینکه برنامه نویسی xmega مثل mega ساده نیست .
                            نکته بعدی پروگرام کردنش از مگا راحتتر هست .
                            نکته سوم ممارست . همین .

اگه با تایمرهای یه atmega8 ساده کار کرده باشین خواهید دونست که کمترین زمانی که میشه ایجادکرد برابر است با :

16000000/(256*1) که حاصل میشه 16میکرو ثانیه . بعد اونوقت چطور میتونن در حد نانوثانیه جواب بگیرن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                            منظور از نانوثانیه سرعت (صعود و نزول) پالس بود
                            یکم بهتر بخونید مطالب رو متوجه میشید
                            اگه متوجه مشدی بگو توضیح بدم :agree: :agree: :agree:

دیدگاه

دوستان بهتر نیست اول با یک میکرو ساده شروع کنم و بعد از رسیدن به نتیجه مطلوب برم یک میکرو خیلی قوی بگیرم؟
                              من خیلی وقته از دنیای میکرو دور بودم.چه تغییر تحولاتی ایجاد شده؟چه نرم افزارایی آمده؟بیشتر با چه زبانهایی نوشته میشه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X