اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالاتی از دیتاشیت تراشه NRF24L01 + سوالات مرتبط با کتابخونه NRF24L01

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالاتی از دیتاشیت تراشه NRF24L01 + سوالات مرتبط با کتابخونه NRF24L01

نوشته اصلی توسط MLOVEM
    سلام من هنوز موفق نشدم پروژه رو راه اندازی کنم تو قسمت سریال مانیتورهر چیزی که تایپ میکنم مشخصات بسته رو مینویسه اما دیتایی ردوبدل نمیشه و فقط پیغام data lose رو میده.
    لطفا راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم
    سلام
    1) اتصالاتتون رو بررسی کنید
    2) از چه مدلی استفاده میکنید؟ NRF رو میگم.
    3) از چه میکرویی استفاده میکنید؟
    4) فاصله تست شما؟
    5) کد پروژه رو تغیییر دادین؟
    6) کانال رو تغییر دادین برا هر دو ماژول مشکل حل نشد؟
    7) تغزیه مدار و ماژولتون؟

یه عکس از مدارتون بدید ممنون میشم و یه شماتیک از اتصالاتتون.
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اگه دوس دارید سریع به جواب برسید :
    1) قبل از پرسیدن سوال، بسرچید.
    2) سوالاتون رو با جزئیات کامل مطرح کنید.

دیدگاه

اتصالات رو طبق تصویری که خودتون گذاشتین انجام دادم
      ماژولم +nrf24l01
      میکرو هم آردوینو uno
      از دوتا لپ تاب جدا استفاده کردم و آردوینوهارو به اونا وصل کردم
      هر دوتا لپ تاب تو یه اتاق هتن یعنی فاصله حدودا 2 متره
      کد پروژه رو تغییر ندادم فقط توضیحات رو پاک کردم
      منبع تغذیه هم که همون لپ تابا میشن

فقط کانال رو بلد نیستم تغییر بدم میشه توضیح بدین چطوری این کارو باید انجام بدم؟
      ممنون

دیدگاه

توابع رو تو لینک زیر توضیح دادم
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=119342.0

این مد nrf+ با nrf یکم فرق داره فک کنم
        باید بشینم بررسی کنم، حالا میتونید از مدل Nrf24l01 استفاده کنید اگه دارید یا تغییر کتابخونه برا اطمینان

دیدگاه

ممنون که پاسخ دادین

میشه بگید از چه کتابخانه ای به جای این کتابخانه استفاده کنم؟ چون گفتین که این کتابخانه از بقیه کامل تره پس بهتره تو همین تغییرات ایجاد کنم و از کتابخانه دیگه ای استفاده نکنم درسته؟ من تا الان کتابخانه ننوشتم و با این کار آشنایی ندارم میشه یه توضیح بدین که چطوری باید تو کتابخانه تغییرات ایجاد کنم؟ فقط کدهارو تغییر بدم کافیه؟
          من دیتاشیتی که یکی از دوتستان زحمت کشیده بودنن ترجمه کرده بودن رو دانلود کردم ظاهرا برای +nrf24l01 بود.
          توی توضیحاتی که برای این ماژول توی نت نوشته شده گفته شده ریت بالاتر و خطای کمتری نسبت به nrf24l01 داره
          با توجه به اینکه دیتاشیت هردو یکیه من از کجا تفاوتشون رو تشخیص بدم که با توجه به اون کتابخانه رو تغییر بدم؟
          بازم معذرت میخوام که اینقد سوال میپرسم و خیلی خیلی تشکر میکنم که وقت میذارین و پاسخ میدین

دیدگاه

سلام
            امروز سعی میکنم دیتاشیت Nrf+ رو ببینم چه فرقی با nrf داره، ولی در هر صورت فک نکنم اون قدر فرق داشته باشن که این کتابخونه براشون جواب نده، میخوای قطعات رو برام پست کن تا بررسی کنم

===================
            دوستان فعلا درگیر ساخت رادیو کنترل اپ سورس(به قول دوستان ^_^) هستیم، اون وری که خودنم برای بحث امنیت ارسال فرکانس کاری اگه تغییر کنه در هر ارسال خیلی خوب میشه، لذا بعد از افزودن این امکان کتبخونه جدید رو پیوست میکنم، کسی سوال از کتابخونه داره بپرسه در خدمتیم.

در ضمن اساتید/دوستان گل و... اگه نظری امکانی چیزی دارن بگن تا اضافه کنم.

دیدگاه

خب بررسی که کردم ولی قبلش یه سوال : چطور میشه فهمید یه ماژول NRF24L01 هستش و یا NRF24L01+ ??????????????

دیدگاه

پاسخ : سوالاتی از دیتاشیت تراشه NRF24L01 + سوالات مر&#157

نوشته اصلی توسط md3848
                خب بررسی که کردم ولی قبلش یه سوال : چطور میشه فهمید یه ماژول NRF24L01 هستش و یا NRF24L01+ ??????????????
                خوب از روی اون آی سی کوچیک که روش هست :eek:
                یه حرفهایی میزنید oo:
                شما خودتون برای ماژول ها هدر مینویسید اونوقت؟؟؟
                البته خودتون بهتر میدونید!!!
                چرا با هم فرق دارن منظورم کتابخونه شون

نامرد ها قبل از این که یه چیزی تو ایران جا بیفته یکی بهترش رو میسازن :cry: :cry:آخه چرا؟؟
                چرا وارد کننده های ما همش اجناس 6 سال پیش رو میارن؟؟؟
                از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
                --------------------------------------------------------
                تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
                اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : سوالاتی از دیتاشیت تراشه NRF24L01 + سوالات مر

نوشته اصلی توسط moghani1376
                  خوب از روی اون آی سی کوچیک که روش هست :eek:
                  یه حرفهایی میزنید oo:
                  شما خودتون برای ماژول ها هدر مینویسید اونوقت؟؟؟
                  البته خودتون بهتر میدونید!!!
                  چرا با هم فرق دارن منظورم کتابخونه شون
                  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: بله درست میفرمایید، اصلا حواسم نبود
                  معذرت میخوام بابت سوال چیزم :mrgreen:

نامرد ها قبل از این که یه چیزی تو ایران جا بیفته یکی بهترش رو میسازن :cry: :cry:آخه چرا؟؟
                  چرا وارد کننده های ما همش اجناس 6 سال پیش رو میارن؟؟؟
                  میشه مورد نام ببرید؟
                  شاید چون قیمتشون زیاده :mrgreen: شاید هم....

کتابخونه نسخه + رو هم نوشتن(قبلی رو تغییر دادم فک کردین بیکارم بشینم دوباره از اول :icon_razz: - البته زیاد هم فرق ندارن---که فرقاشون رو تو مطلبیک ه میخوام براشون بنویسم ذکر میکنم ولی در هر صورت من تا حالا Nrf معمولی و نه + ندیدم، برا خودمم هم + بود، نمیدونم چرا من پس برا سری معمولیش کتابخونه نوشتم و دیتاشیتش رو ترجمه :mrgreen: خدا رحم کرد که این دو مد زیاد با هم فرق ندارن )

نسخه پلاس رو تو پست اول الان پیوست میکنم.

اضافه شده در تاریخ :
                  تو پست اول مطلب(تایپک!) زیر پیوست کردم(آخرای پست اول تایپک! زیر)
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=119342.msg778911#msg778911

دیدگاه

پاسخ : سوالاتی از دیتاشیت تراشه NRF24L01 + سوالات مر&#157

اولین دانلود کننده nrf+ خودم هستم :nice:
                    این که هدره نه کتابخانه البته هر دوتاشون یکی هستن حالا کار راه بنداز باشه بقیه اش مهم نیست
                    ضمن عرض خسته نباشید :applause: میشه نحوه کار کردن همون به کاربردن کلی هدر رو توضیح بدید واسه من تازه کار کامل اگه میشه :mrgreen:(مثلا میدونم که باید تو برنامه includ اش کرد خوب بعدا چی کارش کنم؟؟؟
                    راستی برای کدویژن کدومش به درد میخوره؟؟؟

مثال در مورد nrf های تازه:
                    nrf52832 یک بلوتوث هوشمند oo:
                    چیپ nRF51822 برای کارت های هوشمند اون هم با عرض 0.35 میلیمتر :-(( ~x(

باز هم بگم؟؟؟؟
                    از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
                    تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
                    اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X