اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروگرامر 2561

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروگرامر 2561

سلام
    یکی بره ببینه حرف حساب جوان چیه :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
    الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

سلام

من تا حالا با همین پروگرمر های stk200 صد بار میکروی 128 رو پروگرم کردم و به مشکل بر نخوردم.

تنها نکته ای که باید رعایت کنیم اینه که تو 128 پایه MOSI رو به پایه tx و پایه MISO رو به پایه RX وصل کنیم.(البته پایه های RX,TX رابط usart1).

اینم نقشه پروگرمر STK200 با بافر :

از بابت کارکرد هم خیالتون راحت باشه چون خودم اینو تو عمل بستم و جواب گرفتم.

دیدگاه

هنوز هم منتظریم
        الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

سلام
          میگم یک بار هم که شده از pony -porog و icprog استفاده کن هر دوتا نرم افزار مجانی هستن و با یه جستجو ساده قابل دانلود هستن
          poni porog ادعا کرده که میتونه 2561 رو پروگرام کنه
          انجام پروژه های برنامه نویسی اندروید
          [glow=red,2,300]نرم افزار نقشه های پاور کامپیوتر اندورید[/glow]
          http://cafebazaar.ir/app/?id=com.atxdroid

دیدگاه

سلام
            هیچ کس چیزی نمی خواهد بده
            راستی محسن جون :biggrin: میگم میتونی برام خوندن عکس بی ام پی و یا هرچی شد
            رو از روی ام ام سی گیر بیاری هر چی باشه 8 ستاره ای اگر انگلیسی شد اشکال نداره. :rolleyes:
            میدونی می خواهم رو یه ال سی دی رنگی از روی ام ام سی عکس بخونم و نشون بدم
            فکر کنم باید به صورت باینری اوپن کنم
            به صورت معمولی تونستم یعنی با شوپیک ولی بیشتر از 50 تا عکس نمیشه جا داد توی 128
            تو فکر 2561 هستم ولی با اونم 80 تا بیشتر نمیشه می خواهم یه چیزه اصولی باشه!!!! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
            تشکر بی نهایت از همه ی کسانی که برای این سایت زحمت کشیدند و تمامی اعضا
            :agree: :agree: :agree: :agree: :agree: :agree: :agree: :agree: :agree: :agree:

:applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:

:wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:
            الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

سلام
              راستی محسن جون میگم میتونی برام خوندن عکس بی ام پی و یا هرچی شد
              رو از روی ام ام سی گیر بیاری هر چی باشه 8 ستاره ای اگر انگلیسی شد اشکال نداره.
              تو فکر 2561 هستم ولی با اونم 80 تا بیشتر نمیشه می خواهم یه چیزه اصولی باشه!!!!

الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

سلام
                راستی محسن جون میگم میتونی برام خوندن عکس بی ام پی و یا هرچی شد
                رو از روی ام ام سی گیر بیاری هر چی باشه 8 ستاره ای اگر انگلیسی شد اشکال نداره.
                تو فکر 2561 هستم ولی با اونم 80 تا بیشتر نمیشه می خواهم یه چیزه اصولی باشه!!!!
                الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

FAM جان سلام بهتر نیست یه جایه دیگه به این مقوله بپردازیم مثلا اینجا
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=15492.75

دیدگاه

سلام من یه نکته در مورد 2561 عرض کنم
                    2561 های جدید که جوان آورده بایستی اول با کلاک ورودی عوض کرد من یک هفته تمام سر کار بودم تا فهمیدم
                    default آنه با کریستال داخلی است و بایستی اول با این روش اون رو خارجی کرد وبعد ادامه داد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط داریوش عباسی
                      سلام من یه نکته در مورد 2561 عرض کنم
                      2561 های جدید که جوان آورده بایستی اول با کلاک ورودی عوض کرد من یک هفته تمام سر کار بودم تا فهمیدم
                      default آنه با کریستال داخلی است و بایستی اول با این روش اون رو خارجی کرد وبعد ادامه داد
                      میشه واضحتر توضیح بدین منظورتون چیه؟

در ضمن شما با این روشی که گفتین (البته من متوجه نشدم) موفق شدین ایسی رو پر کنید ؟؟؟

نوشته اصلی توسط mohsen.HEX
                      سلام
                      میگم یک بار هم که شده از pony -porog و icprog استفاده کن هر دوتا نرم افزار مجانی هستن و با یه جستجو ساده قابل دانلود هستن
                      من دیروز با ponyprog امتحان کردم ولی اونم مثل پروگرمر stk200/300 فقط ادعا کرده چون ایسی منو که پر نکرد البته هنوز هم امیدوارم اشتباه از من باشه و بالاخره متوجه گیر کار بشم

موفق باشید
                      چه دعایی کنمت بهترازاین ،که کنار پسر فاطمه هنگام اذان ، سحر جمعه ای پشت دیوار بقیع قامتت قد بکشد در دو رکعت به نمازی که نثار حرم و گنبد برپا شده ی حضرت زهرا بکنی ... انشاالله

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mikla

میشه واضحتر توضیح بدین منظورتون چیه؟

در ضمن شما با این روشی که گفتین (البته من متوجه نشدم) موفق شدین ایسی رو پر کنید ؟؟؟

نوشته اصلی توسط mohsen.HEX
                        سلام
                        من دیروز با ponyprog امتحان کردم ولی اونم مثل پروگرمر stk200/300 فقط ادعا کرده چون ایسی منو که پر نکرد البته هنوز هم امیدوارم اشتباه از من باشه و بالاخره متوجه گیر کار بشم

موفق باشید
                        دوست عزیز سلام
                        pony -porog یه برنامه هست که باهاش میتونی با رابط stk-200/300 یا stk-500 یا هر چیز دیگه (البته اگه این برنامه ساپورت کنه ) ارتباط برقرار کنی و حافظه فلش رو برنامه ریزی کنی حالا بگو با pony- porog چه مشکلی داری ارور میده یا پرگرام میکنه ولی جواب نمیگیری

دیدگاه

سلام دوستان ببخشید کمی دیر شد
                          عرض کنم که شما تایستی اول با یک کلاک خارجی به پایه xtal 1 آیسی رو را بیندازی و در این حالت با skt200 /300 ( متداول ترین پرگرمر مو جود ) فیوز بیتهای آنرا برای کریستال خارجی برنامه ریزی کنید
                          بعد آیسی رو بردارید و با اتصال کریستال خارجی به راحتی می تئان آنرا برنامه ریزی نمود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط داریوش عباسی
                            سلام دوستان ببخشید کمی دیر شد
                            عرض کنم که شما تایستی اول با یک کلاک خارجی به پایه xtal 1 آیسی رو را بیندازی و در این حالت با skt200 /300 ( متداول ترین پرگرمر مو جود ) فیوز بیتهای آنرا برای کریستال خارجی برنامه ریزی کنید
                            بعد آیسی رو بردارید و با اتصال کریستال خارجی به راحتی می تئان آنرا برنامه ریزی نمود
                            سلام
                            من قبلا با همین روشی که شما گفتید خواستم 2561 رو پر کنم ولی جواب نگرفتم شما خودتون جواب گرفتید؟؟؟؟؟؟؟
                            چه دعایی کنمت بهترازاین ،که کنار پسر فاطمه هنگام اذان ، سحر جمعه ای پشت دیوار بقیع قامتت قد بکشد در دو رکعت به نمازی که نثار حرم و گنبد برپا شده ی حضرت زهرا بکنی ... انشاالله

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X