اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اندازه گیری جابه جایی با پتانسیومتر خطی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اندازه گیری جابه جایی با پتانسیومتر خطی

سلام.من میخاستم با استفاده از یک پتانسیومتر خطی میزان جابه جایی اون رو به cm روی lcd نشون بدم.
    میشه تو برنامه نویسیش با بسکام کسی کمکم کنه؟
    ممنون

پاسخ : اندازه گیری جابه جایی با پتانسیومتر خطی

از اساتید کسی نیست به من کمک کنه؟!

دیدگاه

من با کدویژن کار کردم بسکام نه اما چیزی که دنبال اش می گردی خیلی سادست ها مشابه این کار هم فراوان هست اش مثل ولت متر ها و دماسنج ها برنامه هاش فقط نیاز به یک تغییر کوچک برای کار شما داره
      التماس دعا

دیدگاه

خب من الگوریتمش رو بهتون میگم خودتون کدش رو بزنید و البته از قبل اگه سرچ میکردید به جواب میرسیدید!!!

باید با پتانسیومتر تقسیم ولتاژ انجام بدید و ولتاژ وسط پتانسیومتر رو با adc بخونید...
        در کمترین حالت ولتاژ رو بخونید و در بیشترین فاصله هم ولتاژ رو بخونید..
        حالا میتونید یک رابطه خطی بین ولتاژ و فاصله بدست بیارید که شیب این خط با استفاده از این دو مقدار که بدست آوردید مشخص میشه...
        لینک بالا گویای همه چیز هست...
        تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi.Faani نمایش پست ها
          خب من الگوریتمش رو بهتون میگم خودتون کدش رو بزنید و البته از قبل اگه سرچ میکردید به جواب میرسیدید!!!

باید با پتانسیومتر تقسیم ولتاژ انجام بدید و ولتاژ وسط پتانسیومتر رو با adc بخونید...
          در کمترین حالت ولتاژ رو بخونید و در بیشترین فاصله هم ولتاژ رو بخونید..
          حالا میتونید یک رابطه خطی بین ولتاژ و فاصله بدست بیارید که شیب این خط با استفاده از این دو مقدار که بدست آوردید مشخص میشه...
          لینک بالا گویای همه چیز هست...
          ممنون مهندس از راهنماییتون.
          من اینکارو انجام دادم اما به یه مشکلی خوردم!!
          من کل طول پتانسیومترم 6سانتیمتره.وقتی اسلایدر رو به بالاترین قسمت میبرم مقداری که روی lcd نشون میده بین 5.95 تا 6 سانتیمتر متغیره،میشه برای این مشکل راه حلی پیشنهاد بدید؟
          و مشکب دیگه اینه که تغییرات ولتاژ به صورت خطی نیست!مثلا در ابتدا، وسط و انتهای کورس اسلایدر مقادیر اندازه گیری شده درست هستند اما در غیر این سه تا حالت اندازه رو به درستیی نشون نمیده و خطا داره!!
          این مشکلش رو چیکار کنم به نظرتون؟!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tamjid2 نمایش پست ها
            ممنون مهندس از راهنماییتون.
            من اینکارو انجام دادم اما به یه مشکلی خوردم!!
            من کل طول پتانسیومترم 6سانتیمتره.وقتی اسلایدر رو به بالاترین قسمت میبرم مقداری که روی lcd نشون میده بین 5.95 تا 6 سانتیمتر متغیره،میشه برای این مشکل راه حلی پیشنهاد بدید؟
            و مشکب دیگه اینه که تغییرات ولتاژ به صورت خطی نیست!مثلا در ابتدا، وسط و انتهای کورس اسلایدر مقادیر اندازه گیری شده درست هستند اما در غیر این سه تا حالت اندازه رو به درستیی نشون نمیده و خطا داره!!
            این مشکلش رو چیکار کنم به نظرتون؟!

تعداد نقاطی که حول شون تقریب می زنی رو افزایش بده یعنی به جا اینکه بیای 2 تا نقطه رو اندازه بگیری 5 تا رو بگیر بین هر دو نقطه رو تقریب بزن دقت ات افزایش پیدا می کنه
            برای اینکه اون انتها هم همیشه به 6 برسه تعریف کن بیشتر از 5.4 رو 6 بگیره ... اگه فکر می کنی هر دفعه جای مختلفی وایمیسته البته اگه نه مشکل تو اندازه گیری داری که تا حدی قابل رفع هست
            التماس دعا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X