من با کدویژن کار کردم بسکام نه اما چیزی که دنبال اش می گردی خیلی سادست ها مشابه این کار هم فراوان هست اش مثل ولت متر ها و دماسنج ها برنامه هاش فقط نیاز به یک تغییر کوچک برای کار شما داره
باید با پتانسیومتر تقسیم ولتاژ انجام بدید و ولتاژ وسط پتانسیومتر رو با adc بخونید...
در کمترین حالت ولتاژ رو بخونید و در بیشترین فاصله هم ولتاژ رو بخونید..
حالا میتونید یک رابطه خطی بین ولتاژ و فاصله بدست بیارید که شیب این خط با استفاده از این دو مقدار که بدست آوردید مشخص میشه...
لینک بالا گویای همه چیز هست...
باید با پتانسیومتر تقسیم ولتاژ انجام بدید و ولتاژ وسط پتانسیومتر رو با adc بخونید...
در کمترین حالت ولتاژ رو بخونید و در بیشترین فاصله هم ولتاژ رو بخونید..
حالا میتونید یک رابطه خطی بین ولتاژ و فاصله بدست بیارید که شیب این خط با استفاده از این دو مقدار که بدست آوردید مشخص میشه...
لینک بالا گویای همه چیز هست...
ممنون مهندس از راهنماییتون.
من اینکارو انجام دادم اما به یه مشکلی خوردم!!
من کل طول پتانسیومترم 6سانتیمتره.وقتی اسلایدر رو به بالاترین قسمت میبرم مقداری که روی lcd نشون میده بین 5.95 تا 6 سانتیمتر متغیره،میشه برای این مشکل راه حلی پیشنهاد بدید؟
و مشکب دیگه اینه که تغییرات ولتاژ به صورت خطی نیست!مثلا در ابتدا، وسط و انتهای کورس اسلایدر مقادیر اندازه گیری شده درست هستند اما در غیر این سه تا حالت اندازه رو به درستیی نشون نمیده و خطا داره!!
این مشکلش رو چیکار کنم به نظرتون؟!
ممنون مهندس از راهنماییتون.
من اینکارو انجام دادم اما به یه مشکلی خوردم!!
من کل طول پتانسیومترم 6سانتیمتره.وقتی اسلایدر رو به بالاترین قسمت میبرم مقداری که روی lcd نشون میده بین 5.95 تا 6 سانتیمتر متغیره،میشه برای این مشکل راه حلی پیشنهاد بدید؟
و مشکب دیگه اینه که تغییرات ولتاژ به صورت خطی نیست!مثلا در ابتدا، وسط و انتهای کورس اسلایدر مقادیر اندازه گیری شده درست هستند اما در غیر این سه تا حالت اندازه رو به درستیی نشون نمیده و خطا داره!!
این مشکلش رو چیکار کنم به نظرتون؟!
تعداد نقاطی که حول شون تقریب می زنی رو افزایش بده یعنی به جا اینکه بیای 2 تا نقطه رو اندازه بگیری 5 تا رو بگیر بین هر دو نقطه رو تقریب بزن دقت ات افزایش پیدا می کنه
برای اینکه اون انتها هم همیشه به 6 برسه تعریف کن بیشتر از 5.4 رو 6 بگیره ... اگه فکر می کنی هر دفعه جای مختلفی وایمیسته البته اگه نه مشکل تو اندازه گیری داری که تا حدی قابل رفع هست
دیدگاه