اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در تغییر غیر عادی سرعت مگا32

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل در تغییر غیر عادی سرعت مگا32

اگه بهم بگن بدترین مدار دنیا کجاست این مدار شما رو نشونشون میدم. همین که روی برد سوراخ دار هستش خودش کلی ایراده. پست شماره 11 از Mr.Half-A برای من قابل قبول هستش.
    واسه پیدا کردن مشکل به نظر من بهتره با یه اسیلوسکوپ همه خطوط رو چک کنی.
    واسه طراحی تغذیه توی مدارات ماشین همیشه بهم میگفتن که از تغذیه هایی مثل شارژر USB موبایل ماشینی و یا ضبط صوت یا رادیو ماشین این نوع تغذیه ها الگوبرداری بکن.

دیدگاه

دوست عزیزتغذیشم جدا کردم اما چون منفی هاشو بهم زدم باز میکرو قاطی کرد اینارو تست کردم که میگم
      و اما rozeh عزیز اصلا بحث برد سوراخدار نیس اابته میدونم ایراده ولی من با برد سوراخدار مدارات خیلی زیادی درست کردم حتی مخابراتی که حساسترن اما به خاطر رعایت نوع سیم کشی درست کار کردن
      جالبش اینجاس من تغذیه یو اس بیم میدم به میکرو به علت زمبن مشترک با ای سی پردازش صدا گه گداری باعث تغییر سرعت میکرو میشه حتی شده وسط کار کردن باهاش سرعتشو تغییر بده ناگفته نمونه تو مدارات همین پردازش صدا کلی خازن و مقاومت داره دیگه نمیدونم اونا اثر میذارن یا چی؟!!!
      ضمنا دیتا شیت ایسی به چیز جالبی برخوردم تو نقشه پیشنهادیش قسمتهای منفی مدارو با علامت احتصاری زمین نشون داده اما یه قسمتشو به سمت mcuیا همون واحد پردازشگر کشیده اونم نوشته DGND و دوتای دیگه SCL و SDA هستن نمیدونم منظورش از این DGND چیه من وصلش کردم منفی اصلی میکرو کارم میکنه نظر شما دوستان چیه راجبه این پایه ای سی پردازش صدا؟؟
      راستی بنده اسیلوسکپم ندارم و اینکه شما به برد سوراخدار تغذیه گفتید ایراده من کلا دیگه اونم گذاشتم کنار اینا که میگم با تغذیه پاور کامپیوتر ایراد داده
      جدیدترین ویرایش توسط پسرخوب1; ۱۲:۳۳ ۱۳۹۵/۰۴/۱۷.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پسرخوب1 نمایش پست ها
        دوست عزیزتغذیشم جدا کردم اما چون منفی هاشو بهم زدم باز میکرو قاطی کرد اینارو تست کردم که میگم
        و اما rozeh عزیز اصلا بحث برد سوراخدار نیس اابته میدونم ایراده ولی من با برد سوراخدار مدارات خیلی زیادی درست کردم حتی مخابراتی که حساسترن اما به خاطر رعایت نوع سیم کشی درست کار کردن
        جالبش اینجاس من تغذیه یو اس بیم میدم به میکرو به علت زمبن مشترک با ای سی پردازش صدا گه گداری باعث تغییر سرعت میکرو میشه حتی شده وسط کار کردن باهاش سرعتشو تغییر بده ناگفته نمونه تو مدارات همین پردازش صدا کلی خازن و مقاومت داره دیگه نمیدونم اونا اثر میذارن یا چی؟!!!
        ضمنا دیتا شیت ایسی به چیز جالبی برخوردم تو نقشه پیشنهادیش قسمتهای منفی مدارو با علامت احتصاری زمین نشون داده اما یه قسمتشو به سمت mcuیا همون واحد پردازشگر کشیده اونم نوشته DGND و دوتای دیگه SCL و SDA هستن نمیدونم منظورش از این DGND چیه من وصلش کردم منفی اصلی میکرو کارم میکنه نظر شما دوستان چیه راجبه این پایه ای سی پردازش صدا؟؟
        راستی بنده اسیلوسکپم ندارم و اینکه شما به برد سوراخدار تغذیه گفتید ایراده من کلا دیگه اونم گذاشتم کنار اینا که میگم با تغذیه پاور کامپیوتر ایراد داده
        اخه نمیشه که منفی وصل باشه بازم اون مشکل باشه شما مثبت ماژول رو قطع کن فقط بزار منفی وصل باشه مگ میشه تاثیر بزاره؟؟؟؟
        Proudly @real_ahmadi
        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

برد سوراخ دار ایراد داره. همین مدارتون هم به نظر من اصولی قطعات توی مدار چیده نشده. اگه اشکال نداره و ناراحت نمیشین میشه ازتون بخوام مدارات مخابراتیون رو هم به ما نشون بدید با توضیحات؟

یه سوال، شما چطور متوجه می شید سرعت میکرو بیشتر/کمتر میشه؟
          با توجه به اینکه دوتا زمین جدا داره اید بهتر باشه تغذیه رو جدا کنید واسه این آی سی.
          DGND و AGND همون طور که میشد حدس زد توی دیتاشیتش نوشته که به ترتیب زمین دیجیتال و زمین انالوگ هستش. DGND رو باید به زمین میکرو وصل کنی تا هر دو بتونین سطوح منطقی دیجیتال رو صحیح تشخیص بدن و تبادل اطلاعات داشته باشن. AGND هم مربوط به خود IC هستش واسه به کار انداختنش.

خیلی خوب میشد اگه تصویری از کل مدارتون به همراه اسکماتیک(شماتیک) ارائه می دادید.
          مدارتون که به نظر من اصلا خوب طراحی نشده. به جای رژه دادن اون همه رگولاتور شما می تونستید به توصیه دوستمون یه LM2596S استفاده کنید. ماژول هم توی فروشگاه هست. خیلی ارزونه. توهین نشه ولی اون کسی که این مدار رو طراحی کرده یا از بازار خبر نداره یا خیلی قدیمیه یا سواد بدی داره. اینو گفتم که طرفی که اینو براتون طراحی کرده رو بشناسید. امیدوارم ازتون پول نگرفته باشه.

دیدگاه

جناب احمدی باور بفرمایین تاثیر میذاره منم بیکار نیستم که وقت شمارو بگیرم واسه چیزی که امکان نداشته باشه وقتی منفیشو جدا میکنم درست کار میکنه البته با تغذیه پاور

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

مدار مخابراتی که ساختم در دسترس نیس عکسشو بگیرم و نشون بدم ولی میگردم اگه نقشه مدارش و پیدا کردم میذارم براتون کاری که انجام میداد هم ارسال اس ام اس به کاربر بنا به کاری که انجام میداد تو سیستم وهمچنین دستور پذیرم بود از طریق اس ام اس با کدهای از قبل تعیین شده
            بنده اینجا نمیخوام کل کنم با کسی فقط اومدم از شما دوستان کمک بخوام و قبولم دارم سوراخدار اصولی نیست ولی خب من تا اونجا که شده جواب گرفتم و حرفهای شمام متین و درسته
            و اما راجبه سرعتش باید بگم خب وقتی فقط خود میکرو رو میزنم پاور خب در شمارش ولوم اجرای دستورات میوت یا لود و یا تعویض منو مثلا با اختلاف 100 میلی ثانیه انجام میده ولی وقتی مثلا این پردازشگرم وصل میکنم فوق العاده سرعتش بالا میره خیلی با سرعت دستوراتو انجام میده مثلا با مکث 10 میلی ثانیه یا کمتر البته هنگم نمیکنه و درست انجام میده
            نقشه مدارم اول صفحه 1 گذاشتم و همچنین گفتم که این طرح اقای کی نژاد هستش تو نت بزنین میاره توضیحم داده تو فیلم اموزشی و ذکرم کرده که این طرح یه پروژه خوب هست
            ایشون منم نمیشناسه که پول بگیره یه اموزش همگانی داده راجبه طراحی تغذیه میکرو
            همچنین دوست عزیز اگرم طبق دیتا شیت با جدا کردن زمین دیجیتال و انالوگ با تغذیه جدا مشکل حل بشه ولی تو ماشین که نمیشه دوتا تغذیه داد پس دوباره میرسیم خونه اول ینی هیچی به هیچی

دیدگاه

جناب احمدی باور بفرمایین تاثیر میذاره منم بیکار نیستم که وقت شمارو بگیرم واسه چیزی که امکان نداشته باشه وقتی منفیشو جدا میکنم درست کار میکنه البته با تغذیه پاور

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

مدار مخابراتی که ساختم در دسترس نیس عکسشو بگیرم و نشون بدم ولی میگردم اگه نقشه مدارش و پیدا کردم میذارم براتون کاری که انجام میداد هم ارسال اس ام اس به کاربر بنا به کاری که انجام میداد تو سیستم وهمچنین دستور پذیرم بود از طریق اس ام اس با کدهای از قبل تعیین شده
              بنده اینجا نمیخوام کل کنم با کسی فقط اومدم از شما دوستان کمک بخوام و قبولم دارم سوراخدار اصولی نیست ولی خب من تا اونجا که شده جواب گرفتم و حرفهای شمام متین و درسته
              و اما راجبه سرعتش باید بگم خب وقتی فقط خود میکرو رو میزنم پاور خب در شمارش ولوم اجرای دستورات میوت یا لود و یا تعویض منو مثلا با اختلاف 100 میلی ثانیه انجام میده ولی وقتی مثلا این پردازشگرم وصل میکنم فوق العاده سرعتش بالا میره خیلی با سرعت دستوراتو انجام میده مثلا با مکث 10 میلی ثانیه یا کمتر البته هنگم نمیکنه و درست انجام میده
              نقشه مدارم اول صفحه 1 گذاشتم و همچنین گفتم که این طرح اقای کی نژاد هستش تو نت بزنین میاره توضیحم داده تو فیلم اموزشی و ذکرم کرده که این طرح یه پروژه خوب هست
              همچنین دوست عزیز اگرم طبق دیتا شیت با جدا کردن زمین دیجیتال و انالوگ با تغذیه جدا مشکل حل بشه ولی تو ماشین که نمیشه دوتا تغذیه داد پس دوباره میرسیم خونه اول ینی هیچی به هیچی
              سلام

دوستمون رات میگه بورد سوراخ دار هم بی تاثیر نیست

اگه یه جوری میشد برقش رو از برق میکرو ایزوله کنی خوب میشد
              Proudly @real_ahmadi
              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

جناب احمدی بندم دنبال همین کارم تا شما دوستان راهنمایی کنین مشکل حل شه
                اگه این میکرو از بقیه مدار ایزوله بود با یه تغذیه عالی میشد و کل مشکل حل بود

دیدگاه

آقا من خیال کردم که می فرمایید مدارهای فرستنده و گیرنده خودتون ساختید. بله، این چیزی که شما میگید ممکنه شانسی کار کنه ولی تظمینی نیست. برد سوراخ دار و حتی برد بورد بدرد سیم بندی چندتا مدار ساده آنالوگ می خوره. البته اگه هدربرد میکرو و یا قطعات مهم رو بسازید مشکلی نداره. ولی واقعا این دو برد خیلی خراب کاری توی کارها میکنن. کل چیه. داریم با هم صحبت میکنیم.

کدوم نقشه مدار!؟ من توی صفحه اول فقط عکس یه مدار می بینم(که شماتیک مدارتون نیست) و یه شماتیک تغذیه میبینم. یه تغذیه که عالی طراحی شده.(پارادوکس). شما مگه چند تا تغذیه نیاز دارید؟
                  من کار ندارم کی طراحیش کرده. فیلم های آقای کی نژاد مال دوهزار سال پیشه. واقعا اون افرادی که توی زمینه امبدد با من بودن می دونن فقط در عرض دوسال خیلی چیزا تغییر کرده یا خیلی چیزای جدیدتر اومده. حاضر نیستم هم دنبال این مسائل بگردم. اگه می خوایید براتون وضعیت مدارتون رو تحلیل کنم باید خودتون اطلاعات لازمه رو بذارید همین جا.

نه، من منظورم این نبود.

من فعلا از این تاپیک میکشم کنار تا زمانی که اطلاعات لازمه رو درست ارائه بدید.
                  دوستان هستن. اگه بتونن کمکتون میکنن.
                  موفق باشید.

دیدگاه

جناب rozeh
                    بله مدار فرستنده و گیرندم ساختم البته با ماژول این مورد نمونش هست اگه مایل باشید عکس مونتاژ شده مدارشو میذارم
                    نه خواهش میکنم این چه حرفیه من جسارت نکردم که شما بکشید کنار اتفاقا به کمکهای شما دوستان شدیدا نیاز دارم تا مشکل حل بشه
                    اهان من فکر کردم شما نقشه مدار تغذیه رو میفرمایین والا نقشه خود میگرو چیزی نیست فقط منتاژ قطعات pt2313هست طبق دیتاشیتش و یک مثبت و منفی که به میکرو جهت تغذیه رفته و دوتا سیم acl sdaکه توسط دوتا مقاومت ده کیلو پول اپ شده و دیگه هیچی نیست ینی هرچی بود رو از مدار خارج کردم
                    شما یه تغذیه پیشنهاد میدید؟منم نگفتم اقای کی نژاد هرچی گفته وحی منزل هستش شما طرحی دارید که عملا جواب گرفتید و خوبم هست و برای ماشین و تغذیه از برق شهری مناسب باشه بازم اگرلازمه من نقشه مگا32 و پی تی رو بذارم البته گفتم چیز خاصی نیس جز تغذیه و اجزای پیشنهای دینا شیت pt 2313

دیدگاه

اهان من فکر کردم شما نقشه مدار تغذیه رو میفرمایین والا نقشه خود میگرو چیزی نیست فقط منتاژ قطعات pt2313هست طبق دیتاشیتش و یک مثبت و منفی که به میکرو جهت تغذیه رفته و دوتا سیم acl sdaکه توسط دوتا مقاومت ده کیلو پول اپ شده و دیگه هیچی نیست ینی هرچی بود رو از مدار خارج کردم
                      شما یه تغذیه پیشنهاد میدید؟منم نگفتم اقای کی نژاد هرچی گفته وحی منزل هستش شما طرحی دارید که عملا جواب گرفتید و خوبم هست و برای ماشین و تغذیه از برق شهری مناسب باشه بازم اگرلازمه من نقشه مگا32 و پی تی رو بذارم البته گفتم چیز خاصی نیس جز تغذیه و اجزای پیشنهای دینا شیت pt 2313
                      همه چیز رو بذار. همه چیز! اگه با دست هم بکشی ایرادی نداره. تا می تونی دقیق توضیح بده. همه چیز رو بگو. من دلم می خواد کمک کنم ولی چون اشنایی کامل با همچین سوالات دارم می دونم که شما باید همه اطلاعات رو ارائه بدید. مثلا الان شما گفتی که مدارت هی چی نداره جز اون مواردی که گفتین. خازن دی-کاپلینگ پس نذاشتین. میکرو ها با هم فرق میکنن. مثلا من با STM32 که کار میکنم باید حتما خازن دی-کاپلینگ بذارم وگرنه میکروم کار نمیکنه. واسه AVR میکرو کار میکنه ولی میکرو درست کار نمیکنه. چیزهایی که میگم رو خودم از خودم نمیگم. همش از تجربیات دوستان استرالیایی،کانادایی،امریکایی،انگلیسی،سوئدی،... من هستش. افرادی که سن پدر بزرگ من و شما هستن. به همین دلیل هستش که تا زمانی که اطلاعات کامل رو ارائه ندید ما نمی تونیم تضمینی کمکتون کنیم. نه که نمی خواییم، بلکه نمی تونیم.

بدی جریان اینه که شما تجهیزات لازم هم ندارید. لااقل اطلاعات کامل بدید. یه پست تمییز و کامل بده و خودت رو خلاص کن. هر کسی هم هر ایرادی می بینه میگه. هر پیشنهادی داره میده.
                      یا علی! ببینم چیکار میکنی.

دیدگاه

با عرض سلام
                        جناب rozehمن نقشه مدارو به همراه خود مدارو قرار دادم انشاالله با راهنمایی شما و بقیه دوستان مشکلو حل کنیم

دیدگاه

مدار تغذیه فاجعه هستش حتما سلف رو حذف کن (یا ظرفیت رو خیلی کم کن) چون ظرفیت خازنی مدارت خیلی بالاست (به چه دلیل معلوم نیست!!) هنگام کشیده شدن جریان لحظه ای هارمونیک های فرکانس بالا برروی تغذیه ایجاد میشه و از راه تغذیه وارد میکرو میشه ( این مورد تجربه شده ) *** زمین و تغذیه میکرو را با 2 عدد دیود شاتکی سری کنید ( کاتد یک دیود به + میکرو و اند آن به vcc ** آند یک دیود به - میکرو و کاتد آن به زمین) و مابین دیودها و میکرو یک خازن 100 نانو قرار دهید
                          حتما از کریستال استفاده کنید حتی در مدارات خیلی ساده

دیدگاه

سلام

در ادامه گفته دوستمون بگم که AVRنویز پذیر نیست نویز از تغذیه هستش مطمئن باشید تغذیه رو درست حسابی باید طراحی کرد
                            Proudly @real_ahmadi
                            #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

با عرض سلام
                              جناب rozehمن نقشه مدارو به همراه خود مدارو قرار دادم انشاالله با راهنمایی شما و بقیه دوستان مشکلو حل کنیم
                              http://s6.uplod.ir/i/00797/3hd2nnoboeme.jpg
                              همون اول کار به شما هم توصیه هایی که به این دوستمون توی این تاپیک کردم رو میکنم:

سلام به همه دوستان یه هدر برد مگا 128a گرفتم اما برنامه ای که روش ریختم رو اجرا نمیکنه همه پایه های تغذیه وصل هستند و میکرو رو اسیلاتور 8 مگاهرتز داخلی تنظیم شده برنامه یه led چشمک زن ساده هست که پایه e.2 هر 100 میلی ثانیه روشن خاموش میشه برنامه تو پروتیوس خوب کار میکنه اما تو هدر برد مگا 128a که گرفتم led فقط روشن میشه و

این قسمت که گفتم:
                              این فایل رو بگیر و صفحه 4 از اینجا که نوشته تغذیه دیجیتال(digital supply) تا صفحه بعدش سر تغذیه انالوگ(analog supply) رو بخون. دقیقا نوشته نباید حتی خازن به میکرو هم فاصله داشته باشه:

http://www.atmel.com/Images/Atmel-25...ote_AVR042.pdf

همچنین به ازای هر پایه Vcc شما باید یه خازن 100نانو بذارید. چسبیده به پین Vcc. اگه نذارید یا مدار کار نمیکنه یا اگه بکنه هم تضمینی نیست. چند نمونه طراحی استاندارد رو ببینید:

http://robozone.su/uploads/posts/201..._schematic.gif
                              https://www.sparkfun.com/datasheets/...R-H128-sch.gif
                              http://www.avrfreaks.net/sites/defau...0Interface.png
                              http://www.avrfreaks.net/sites/defau...eboard_sch.jpg

اگه دقت کنی هر پایه Vcc یه خازن 100نانو داره.
                              شما LCDتون هم دیکاپلینگ نشده. یه خازن 100نانو واسه پایه تغذیه ش بذار. پایه ریست رو هم به نظرم همینجور آزاد نذارش(توی اون چندتا عکس از شماتیک های استاندارد رو ببین. ببین چیکار کردن با پایه Reset حداقل مقاومت 10کیلو و خازن 100نانو بذار.). شما از حالا به بعد هر میکرویی(چه AVR چه غیره) خواستی راه بندازی تغذیه شو دیکاپلینگ میکنی.

شما فعلا این کارو بکن و خبر نتایج رو برامون بگو. من واقعا همچین مشکلاتی تاحالا نداشتم. هر چی که گفته شده توی اسناد رسمی شرکت های مربوطه رو رعایت میکنم و بخاطر همین کمتر اذیت میشم. عکس شماتیک و توضیحات شما هست. الان خیلی بهتره. بقیه بچه ها هم میبینن. اگه کسی چیزی به ذهنش برسه میگه.

دیدگاه

جناب usef55
                                دیود شاتکی که گفتین شمارش چنده؟پیدا میشه؟
                                از کجا فهمیدین ظرفیت خازنی مدار بالاست؟واینکه این فرکانس بالای هارمونیک از چی ایجاد شده؟تو مدار که چیز خاصی نیس؟من رله هارم حذف کردم!پس از چی میتونه باشه؟

و جناب احمدی
                                لطفا نقشه یه مدار تغذیه اصولی و درستو که عملی هم هست و تست شده رو ارائه بدید منتاژ کنم؟همچنین باید بگم اون مدار قبلی تغذیه رو که عکسشو صعحه اول گذاشته بودم به کلی اعصابمو خورد کرد اوراقش کردم و قطعاتشو دراوردم تا یه منبع تغذیه بهتر بسازم البته با کمک شما دوستان مجرب
                                جدیدترین ویرایش توسط پسرخوب1; ۱۷:۴۴ ۱۳۹۵/۰۴/۱۹.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X