اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در تغییر غیر عادی سرعت مگا32

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل در تغییر غیر عادی سرعت مگا32

نوشته اصلی توسط پسرخوب1 نمایش پست ها
    جناب rozeh دیود شاتکی که گفتین شمارش چنده؟پیدا میشه؟
    جناب usef56
    از کجا فهمیدین ظرفیت خازنی مدار بالاست؟واینکه این فرکانس بالای هارمونیک از چی ایجاد شده؟تو مدار که چیز خاصی نیس؟من رله هارم حذف کردم!پس از چی میتونه باشه؟

و جناب احمدی
    لطفا نقشه یه مدار تغذیه اصولی و درستو که عملی هم هست و تست شده رو ارائه بدید منتاژ کنم؟همچنین باید بگم اون مدار قبلی تغذیه رو که عکسشو صعحه اول گذاشته بودم به کلی اعصابمو خورد کرد اوراقش کردم و قطعاتشو دراوردم تا یه منبع تغذیه بهتر بسازم البته با کمک شما دوستان مجرب
    من که حرفی از دیود شاتکی نزدم؟
    ورودی تغذیه چقدر می تونه باشه؟ خوروجی ها چی می خوایید؟
    اون تست هایی که گفتم کردید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rozeh نمایش پست ها

من که حرفی از دیود شاتکی نزدم؟
      ورودی تغذیه چقدر می تونه باشه؟ خوروجی ها چی می خوایید؟
      اون تست هایی که گفتم کردید؟

بله اون پست اشتباه شد ویرایشش کردم
      منظورتون از ورودی تغذیه چه قدر میتونه باشه چیه؟خب ورودی از ترانس 12 ولت یا باطری ماشین و خروجی در سه سطح ولتاژ مورد نیاز مدار در ضمن در خروجی 5 ولت مدار تغذیه قبل ضمن حذف اون سلف هم خازن 100 نانو بود و هم یه خازن 10میکرو تانتانیوم که عملکرد خوبی دربرابرصاف کردن با فرکانسهای بالارو داره و همچنین به ترتیب هر کدومو حذف و وصل کردم ولی جواب نگرفتم یه جایی هم خوندم مثه اینکه رو 1 مگاهرتز داخلی نوشته بود استفاده نشه و اگه از داخلی استفاده میشه از4 به بالا باشه و یه چیز دیگه اینکه نوشته بود نویز میگیره حالا این نویز متوجه نشدم شامل چه خللی در عملکرد میکرو میشه ولی میکرو من کاملا دقیق و درست عمل میکنه فقط سرعتش بالا میره و خبری از عمل نکردن ویا هنگ خبری نیست
      جدیدترین ویرایش توسط پسرخوب1; ۱۷:۵۴ ۱۳۹۵/۰۴/۱۹.

دیدگاه

شما کاری به خروجی تغذیه نداشته باش. همون طوری که گفتم واسه میکرو بذار و نتیجه رو بهمون بگو.

دیدگاه

این یه مدار مناسب واسه تغذیه:

بنده خودم استفاده می کنم از این مدار البته اون دوتا دیود و خازنC3 و C4 رو نزاستم

تاجای امکان خازن هارو نزدیک میکرو بزار

پایه های ورودی خروجی رو هم با4.7کیلو پول اپ یا پول داون کن (بسته به برنامه ای که نوشتی)

پایه ریست هم پول اپش کن

(تغییر سرعتش نمی دونم دقیقا واسه تغذیس یا چیز دیگه ولی با توجه به توضیحات شما نشون میده که از تغذیه هستش)

موفق باشی
          Proudly @real_ahmadi
          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rozeh نمایش پست ها
            شما کاری به خروجی تغذیه نداشته باش. همون طوری که گفتم واسه میکرو بذار و نتیجه رو بهمون بگو.
            همین الان خازن رو گذاشتم دقیقا رو پایش لحیم کردم اصلا حتی ذره ای هم تغیر نکرد
            جناب احمدی
            این مداری کهذ گذاشتیدو تست کردم البته همون قبلیرو به این مدار تغییر دادم نتیجه نگرفتم
            بله با تغذیه پاور کامپیوتر تقریبا درست میشه البته بعضی وقتا چون اون منفی ای سی پردازش صوت یکی هست باعث اختلال در عملکردش میشه البته خیلی کم پیش میاد

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

البته اختلال منظورم تغییر سرعت بود نه هنگ و این داستانها

البته یه چیز جالبیم هست اینه که تا من وصل میکنم به تغذیه خودم میکرو سرعتش میره بالا و بعدش میزنم تغذیه پاور با اونم این طوری کار میکنه تا زمانی که یه مدت زمانی بگذره بعدش وصل کنم پاور درست کار میکنه نمیدونم داستانش چیه خازنای داخلیش شارژ میمونن یا چی نمیدونم

واقعا گیج شدم ولی این مشخصه که اشکال عمده از تغذیس با تغذیه یو اس بی یا همون پاور داستان وصل خازن به پایه ها و نمیدونم مقاوتو اینا با اینکه نمیذارم ولی درست کار میکنه معلومه مدارش درست طراحی شده که با اون خیلی خوب و درست کار میکنه مطمینا یه تغذیه اصولی میتونه مشکلو 100 درصد حل کنه
            جدیدترین ویرایش توسط پسرخوب1; ۱۸:۲۱ ۱۳۹۵/۰۴/۱۹.

دیدگاه

جناب احمدی
              این مداری کهذ گذاشتیدو تست کردم البته همون قبلیرو به این مدار تغییر دادم نتیجه نگرفتم
              بله با تغذیه پاور کامپیوتر تقریبا درست میشه البته بعضی وقتا چون اون منفی ای سی پردازش صوت یکی هست باعث اختلال در عملکردش میشه البته خیلی کم پیش میاد

البته اختلال منظورم تغییر سرعت بود نه هنگ و این داستانها

البته یه چیز جالبیم هست اینه که تا من وصل میکنم به تغذیه خودم میکرو سرعتش میره بالا و بعدش میزنم تغذیه پاور با اونم این طوری کار میکنه تا زمانی که یه مدت زمانی بگذره بعدش وصل کنم پاور درست کار میکنه نمیدونم داستانش چیه خازنای داخلیش شارژ میمونن یا چی نمیدونم

واقعا گیج شدم ولی این مشخصه که اشکال عمده از تغذیس با تغذیه یو اس بی یا همون پاور داستان وصل خازن به پایه ها و نمیدونم مقاوتو اینا با اینکه نمیذارم ولی درست کار میکنه معلومه مدارش درست طراحی شده که با اون خیلی خوب و درست کار میکنه مطمینا یه تغذیه اصولی میتونه مشکلو 100 درصد حل کنه
              مداری که دادم اصولیه مطمئن باشین جریانی که می کشی از رگولاتور چقدره؟؟؟موقعی که وصله خروجی رگولاتور رو اندازه بگیر اگه جریان کم بشه یه راه حل بدم منتظرم تست کن

با کیفیت تر از پاور کامپیوتر پیدا نمی کنی مطمئن باش واسه همینه که وقتی به پاور می زنی درست کار می کنه از یه ماژول 12به 5استفاده کن (البته اگه با کیفیتش وجود داره)ببین چی میشه
              Proudly @real_ahmadi
              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

با تغذیه پاور و در تست دوم یو اس بی کامپیوتر در حین نوشتن hello در ال سی دی تا نشون دادن off میزان 23.8میلی امپر و کمی در حد یک دهم متغیره و وقتی off نشون میده میزانش 22.7 میلی امپر و ثابت میمونه
                با تغذیه خودش 24.6 و در مدت کم (به علت بالا رفتن سرعت کلاک سی پی یو) روی 23.9 میمونه

دیدگاه

یه تستم الان با باتری ریموت ماشین از اون 12 ولتا که کوچیکم هست انجام دادم با اونم سرعت کلاکش بالا رفت و سریع کار کرد و از میزان 17.8 در حین نوشتن hello و روی 17.2 ثابت در حین نوشتن off البته تا حدودی ضعیف روشن شده بود ال سی دی و ولتاژ خروجی رگلاتور اول روی 5 ولت و در حین وصل کردن به ولتاژ 4.48 کاهش پیدا کرد
                  جدیدترین ویرایش توسط پسرخوب1; ۱۹:۳۹ ۱۳۹۵/۰۴/۱۹.

دیدگاه

خازن یا خازن ها؟ فکر کنم دو تا باید بذاری. یکی تغذیه میکرو و یکی دیگه مربوط به AVcc. به این خازن ها دست نزن. باید باشن.
                    ...
                    ببینید من دقیقا بر عکس شما فکر میکنم! علتش رو هم میگم.
                    بعنوان مثال اگه مدار شما درست و اصولی باشه حتی باید با مداری
                    مهندس احمدی هم درست کار کنه. من مدار راه انداختم با یه آداپتور 5v ساده و واسه میکرو هم یه LDO گذاشته بودم با خازن های دیکاپلینگ. هیمن الان دارم روی یه پروژه کار میکنم که یه مازول مبدل بوک(Buck) LM2596 هستش با یه رگولاتور LDO 3v3 و واقعا خیلی خوب کار میکنه.

میشه اون عکسی که گذاشتین علاوه بر چیدمان نادرست قطعات روش من حدث میزنم زیر برد سوراخ دار مثل بشقاب اسپاگتی هستش. درست میگم؟ یه عکس از زیرش(برد سوراخ دارتون) میشه بذارین؟

شما واسه چیدمان قطعات هم باید با اصول خاصی کارتون رو انجام بدید. من قبلا یه PDF داشتم که چیدمان رو خوب گفته بود. هر چجی میگردم پیداش نمیکنم. دوستان اگه کسی داره بذاره. مال من مثل اینا بود:

دیدگاه

بله شما کاملا درست حدس زدید زیرش خیلی سیمکشی های پیچیده ای لاره
                      از طرفی به این موضوع فک میکنم که چرا باید با پاور درست کار کنه ولی با بقیه تغذیه ها درست کار نکنه مدارم حساستر شده به میزان نویز در تغذیه؟
                      معلوم نیس چه بلایی سرش اومده اسیلوسکوپم ندارم بیینم در چه وضعه تازه ممکنه از داخل مدارات میکرو دچار اختلال میشن و با اسکوپم نشه دید
                      به هر حال الان راه حل چیه من باید این مدارو کلا اوراق کنم و به فکر مدار چاپی باشم؟اصن هزینش چه قده گیریم مدارشم زدم و پس از مونتاژ درست گار نکرد چی؟فقط رو یه مسئله قفلم که چرا با پاور درست کار میکنه و این باعث شده تغذیه رو مقصر بدونم ولی در کل همه راه حل های شما دوستانو کردم بازم جواب نگرفتم

دیدگاه

بله شما کاملا درست حدس زدید زیرش خیلی سیمکشی های پیچیده ای لاره
                        از طرفی به این موضوع فک میکنم که چرا باید با پاور درست کار کنه ولی با بقیه تغذیه ها درست کار نکنه مدارم حساستر شده به میزان نویز در تغذیه؟
                        معلوم نیس چه بلایی سرش اومده اسیلوسکوپم ندارم بیینم در چه وضعه تازه ممکنه از داخل مدارات میکرو دچار اختلال میشن و با اسکوپم نشه دید
                        به هر حال الان راه حل چیه من باید این مدارو کلا اوراق کنم و به فکر مدار چاپی باشم؟اصن هزینش چه قده گیریم مدارشم زدم و پس از مونتاژ درست گار نکرد چی؟فقط رو یه مسئله قفلم که چرا با پاور درست کار میکنه و این باعث شده تغذیه رو مقصر بدونم ولی در کل همه راه حل های شما دوستانو کردم بازم جواب نگرفتم
                        همیشه اول مداراتو روی برد بورد ببند.....اینجوری هزینه کم تر درمیاد دوباره کاری نمیشه که بخوای اوراقش کنی یکی دیگه بسازی

با پاور کامپیوتر هم وقتی وصل می کنی ولتاژ 4.48میشه؟؟؟رگولاتور داغ میشه یا گرم میشه؟
                        Proudly @real_ahmadi
                        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نه اصلا داغ نمیشه
                          یه تستی کردم الان واقعا هنگیدم میکرو رو سوکت ای سی وصل کردم پایه هاش ال سی در لحیم کردم زدم با تغذیه خودش درست کار گرد
                          ولی بازگذاشتم جای برد خودش سریع کار کرد جالبش اینجاس پایه های پول اپ و scl sdaرو جدا کردم ازش اصلا کار نکرد در صورتی که رو سوکت هیچیم وصل نبود خوب کار گرد اصلا نمیدونم ایرادش چیه 100 بارم بردو زیرو رو کردم سیماشو عوض کردم درس نمیشه

دیدگاه

نه اصلا داغ نمیشه
                            یه تستی کردم الان واقعا هنگیدم میکرو رو سوکت ای سی وصل کردم پایه هاش ال سی در لحیم کردم زدم با تغذیه خودش درست کار گرد
                            ولی بازگذاشتم جای برد خودش سریع کار کرد جالبش اینجاس پایه های پول اپ و scl sdaرو جدا کردم ازش اصلا کار نکرد در صورتی که رو سوکت هیچیم وصل نبود خوب کار گرد اصلا نمیدونم ایرادش چیه 100 بارم بردو زیرو رو کردم سیماشو عوض کردم درس نمیشه
                            اینجوری که شما میگی راهی جز PCBنیست (همه راه هارو باید امتحان کنی تا به جواب برسی)چون سیم هایی که پشت بورد کشیدی کلا مدار رو داغون می کنه وگر نه با اون مدار تغذیه ای که دادم باید جواب بگیری اون مدار بهترین تغذیه واسه AVRهستش بدون عیب و نقصه

موفق باشی
                            جدیدترین ویرایش توسط real_ahmadi; ۲۳:۲۷ ۱۳۹۵/۰۴/۱۹.
                            Proudly @real_ahmadi
                            #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

اقای احمدی والا پیداش کردم مشکلو یه جامپر دقیقا زیر میکرو بود که vcc رو انتقال میداد اونو برداشتم به جاش سیم گذاشتم sda scl و پول اپو وصل کردم گراند ای سی صدارم وصل کردم این بارم خیلی کند کار میکنه اصلا این برد ادمو روانی میکنه به هیچ وجه راه نمیاد برای حلش الان بردو چیکار کنم ایرادو پیدا کردم مثه اینکه از سیم کشیه از چه سیمایی استفده کنم حالا این برد لحیم کاری شدس چیکار کنم لاقل سیم کشیش بهبود پیدا کنه

دیدگاه

سلام
                                شما چند روزه درگیر این بورد هستید!بهتره اصلا سراغ بورد سوراخ دار نرید...حداقل با بردبورد کار کنید و کارتون رو هم تمیز انجام بدید...
                                اینطور که مشخصه مشکل از سیم کشی های خودتونه و هیچ کسی هم جز خودتون نمیتونه مشکلش رو برطرف کنه!
                                تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X