اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در تغییر غیر عادی سرعت مگا32

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل در تغییر غیر عادی سرعت مگا32

نوشته اصلی توسط Mahdi.Faani نمایش پست ها
    سلام
    شما چند روزه درگیر این بورد هستید!بهتره اصلا سراغ بورد سوراخ دار نرید...حداقل با بردبورد کار کنید و کارتون رو هم تمیز انجام بدید...
    اینطور که مشخصه مشکل از سیم کشی های خودتونه و هیچ کسی هم جز خودتون نمیتونه مشکلش رو برطرف کنه!
    اقا مهدی اتفاقا خوب شد دوستان مدارات خوبی واسه تغذیه ارایه دادن منم تغذیم خیلی بد بود نقشه مدار خوبیو معرفی کردن همچنین پی دی افا خیلی کمک کرد در تغذیه درست میکرو و انکه خازنارو باس کجا گذاشت ولی هنوزم واسم سواله که پاور اونقد خوب طراحی شده باشه که ایراد سیم کشیم برطرف کنه
    واقعا جالبه! کاش بشه همچی تغذیه ای طاراحی کرد
    از طرفی این تجربه در اختیار دیگران قرار گرفت و همچنین منم یه تجربه ای کسب کردم ولی خیلی ضرر مالی و از لحاظ اتلاف وقت شد
    جدیدترین ویرایش توسط پسرخوب1; ۰۰:۲۴ ۱۳۹۵/۰۴/۲۰.

دیدگاه

خیلی خوبه ولی به نظر من نتیجه ای که میشه از این پست ها گرفت اینه که مدار طوری طراحی بشه که حتی با تغذیه های سطح پایین هم بتونه کار کنه...یعنی برتری مدار ضعف تغذیه رو بپوشونه نه اینکه کیفیت تغذیه ضعف مدار رو برطرف کنه...
      که البته اگه شما روی PCB کارتون رو انجام بدید (با توجه به اصول) مشکلات مربوط حل میشه...
      تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi.Faani نمایش پست ها
        خیلی خوبه ولی به نظر من نتیجه ای که میشه از این پست ها گرفت اینه که مدار طوری طراحی بشه که حتی با تغذیه های سطح پایین هم بتونه کار کنه...یعنی برتری مدار ضعف تغذیه رو بپوشونه نه اینکه کیفیت تغذیه ضعف مدار رو برطرف کنه...
        که البته اگه شما روی PCB کارتون رو انجام بدید (با توجه به اصول) مشکلات مربوط حل میشه...
        بله این که عالی میشه مداراتی طراحی کنیم که با تغذیه بد هم بتونه کار کنه البته الان برای من خیلی لازم هستش چون قراره تو ماشینم این برد کار کنه من باید اینو طوری بسازم که تو ماشینم با توجه به تغذیه فندک انواع ماشینا این مدار کار کنه خودتونم میدونید که حالا قراره ماشین استارت بخوره اون خودش یه تاثیری داره و حالا انواع موتورها و دینام که میان اضافه میشن و خاصیت سلفی و خازنی و اثرات اونا البته تو ماشینای مدل بالا این مشکل نیس چون جاشم فرق داره خودشون ایزوله کردن ولی به فرض ماشینایی مثل پیکان این کار انجام نشده و باید مدارو طوری بسازیم این اثر به حداقل برسه مدار تغذیه ای که قراره باشه توش و مدارو ساپورت کنه باید حرفه ای طراحی شده باشه که بشه روش حساب باز کرد بازم من از دوستان راهنمایی میخوام راجبه این موضوع که کمک کنن
        مطمینا توی ماشین این نیاز به یه تغذیه خوب محسوسه و حتی با پی سی بی اصولیم این وظیفه مدار تغذیس گه عمل فیلترینگو انجام بده تا مدار خللی توش به وجود نیاد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پسرخوب1 نمایش پست ها
          بله این که عالی میشه مداراتی طراحی کنیم که با تغذیه بد هم بتونه کار کنه البته الان برای من خیلی لازم هستش چون قراره تو ماشینم این برد کار کنه من باید اینو طوری بسازم که تو ماشینم با توجه به تغذیه فندک انواع ماشینا این مدار کار کنه خودتونم میدونید که حالا قراره ماشین استارت بخوره اون خودش یه تاثیری داره و حالا انواع موتورها و دینام که میان اضافه میشن و خاصیت سلفی و خازنی و اثرات اونا البته تو ماشینای مدل بالا این مشکل نیس چون جاشم فرق داره خودشون ایزوله کردن ولی به فرض ماشینایی مثل پیکان این کار انجام نشده و باید مدارو طوری بسازیم این اثر به حداقل برسه مدار تغذیه ای که قراره باشه توش و مدارو ساپورت کنه باید حرفه ای طراحی شده باشه که بشه روش حساب باز کرد بازم من از دوستان راهنمایی میخوام راجبه این موضوع که کمک کنن
          مطمینا توی ماشین این نیاز به یه تغذیه خوب محسوسه و حتی با پی سی بی اصولیم این وظیفه مدار تغذیس گه عمل فیلترینگو انجام بده تا مدار خللی توش به وجود نیاد
          سلام
          اگه توی ماشین نویز روش نشست یه فیلتر EMI به مثبت ورودی برق12ولت مدارت وصل کن یا یه چوک مشکل باید حل بشه واین با کیفیت ترین تغذیه ایه که میشه واسه میکرو طراحی کرد
          Proudly @real_ahmadi
          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

یه ضبط گلداستار کاست دارم از اون ضبطای اورجینال پیکانای قدیمی یه مدار داره قبل تغذیه شامل چوک و خازن هستش ولی نمیدونم چوکش چه مقداره اون خوبه بذارم؟یا اینکه اون واسه خود ضبط طراحی شده؟البته خارج از مدارات ضبطه و داخل یه باکس کوچیکه سیاه رنگه

دیدگاه

یه ضبط گلداستار کاست دارم از اون ضبطای اورجینال پیکانای قدیمی یه مدار داره قبل تغذیه شامل چوک و خازن هستش ولی نمیدونم چوکش چه مقداره اون خوبه بذارم؟یا اینکه اون واسه خود ضبط طراحی شده؟البته خارج از مدارات ضبطه و داخل یه باکس کوچیکه سیاه رنگه
              چوک های پخش رو دیدم نمی دونم چقدر می تونه جلوی نویز رو بگیره

پیشنهاد من اینه که یه هسته فریت بر دار سیم مثبت رو دورش بپیچ بده به مدار سیم منفی رو هم همینطور این میشه فیلتر EMI ولی از فرمول تعداد دورش اطلاعاتی ندارم که دقیقا بگم چند دور بپیچی

یا همون چوک که میگی تستش کن ببین چطوریه خوب نبود یه فیلتر دیگه...موفق باشی
              Proudly @real_ahmadi
              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

استاد مجرب؟
                چرااین همه لقمه رو دور سرت می چرخوونی
                eshop-hodhod.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Namvar14 نمایش پست ها
                  استاد مجرب؟
                  چرااین همه لقمه رو دور سرت می چرخوونی
                  منظورتون؟؟؟در ضمن اسپم ندید جواب خواستی بدی پ خ بده
                  Proudly @real_ahmadi
                  #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

دوست عزیز چیکار میکنید؟
                    هنوز اتفاقی که نیفتاده. اصلا به نظر من شما یه کاری بکنید. اول بگید تغذیه تون رو از کجای ماشین می خوایید بگیرید؟ همون جا رو به یه مولتی متر(ولت متر) وصل کنید(روی حالت اندازه گیری ولتاژ). اگه اسیلوسکوپ های پیشرفته هم باشه که بهتر. شما تغذیه رو چک بکن ببین از موقعی که ماشین رو استارت میزنی تا خاموش کردن و گاز دادن ولتاژ چطوره. اگه از حدودا 35 ولت نمی گذره، شما هم می تونید از LM2596 استفاده کنید(من خودم از ماژولش که توی فروشگاه هست بارها استفاده کردم). نگفتید خروجی مدار چی می خوایید؟ اگه فقط یه 5ولت می خوایید خیلی راحت با تنظیم کردن ماژول می تونید خروجی 5 ولت داشته باشید.
                    بقیه مدار رو هم طراحی کنید.

چند توصیه:

دوست عزیز
                    1- من با توجه به طراحی های شما متوجه شدم که شما در طراحی و استفاده از قطعات الکترونیکی مشکل دارید. بهتون توصیه میکنم حدود حداقل 1سالی رو توی ECA باشید و سعی کنید در گفتگو ها مشارکت داشته باشید و مطالب رو بخونید. فضای ECA از یه دانشگاه هم واسه شما خیلی بهتره.

2- توصیه میکنم هر کاری خواستید بکنید از حالا به بعد توی فروم بپرسید و بعد طبق گفته اساتید عمل کنید. مثلا اگه خواستید PCB طراحی کنید توی همین فروم توی یه جای مناسب تاپیک ایجاد کنید و شروع کنید به طراحی. نتایج رو هم نشون بدید. هر کسی نظری داره میده. شما هم سریعتر و بهتر کارتون انجام میشه.

دیدگاه

جناب rozeh راجبه مدارات میکرو بله کم تجربم ولی تو الکترونیک و کار با اون باید بگم من 7 سال هست که تو کار با انواع مدارات انالوگ بودم و تو سایت eca هم فعال بودم تو کار طراحی امپ و مدارات واسط (طراحی خودم) مداراتی ارایه دادم دوستانم استفاده کردن از تجربیات و همه رو در قسمت امپلی گذاشتم و اخرین امپی که واقعا کیفیت عالی داره اونجا عکساشم به اشتراک گذاشتم و خیلی کارای دیگه که مجالش نیس اینجا توضیح بدم و همشم با برد سوراخدار کردم و عالی هم شده ولی در مدارات میکرو کم تجربم و شما دوستان باید کمک کنید
                      و قبول دارم ناشیم در میکرو

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

دوستان من اسکوپ ندارم خروجی رو تست کنم و دوم اینکه اقا من سواری میخوام وصل کنم و جای فندکش!35 ولت کجا بود؟!؟؟؟!!!باتری و دینام ماشین همش 12 ولتن!!!حتی کامیونم 24 ولته همش!!!لحظه استارتم ما میخوایم اون ریپلو جلوشو بگیریم اینم اسکوپ میخواد ببینیم اون ریپله در چه حده
                      من از ماژول نمیخوام استفاده کنم میخوام خودمون با کمک هم یه تغذیه خوب طراحی کنیم خب اگه اینطور بود از اول ماژول مینداختم روش کارشم عالی انجام میداد میخوام از تجربیات دوستان مجرب همه استفاده کنن اصلا تحلیل کنیم مداراتو و مشکلاتشو و ایراداشو بفهمیم
                      جدیدترین ویرایش توسط پسرخوب1; ۰۱:۴۳ ۱۳۹۵/۰۴/۲۱.

دیدگاه

جناب rozeh راجبه مدارات میکرو بله کم تجربم ولی تو الکترونیک و کار با اون باید بگم من 7 سال هست که تو کار با انواع مدارات انالوگ بودم و تو سایت eca هم فعال بودم تو کار طراحی امپ و مدارات واسط (طراحی خودم) مداراتی ارایه دادم دوستانم استفاده کردن از تجربیات و همه رو در قسمت امپلی گذاشتم و اخرین امپی که واقعا کیفیت عالی داره اونجا عکساشم به اشتراک گذاشتم و خیلی کارای دیگه که مجالش نیس اینجا توضیح بدم و همشم با برد سوراخدار کردم و عالی هم شده ولی در مدارات میکرو کم تجربم و شما دوستان باید کمک کنید
                        و قبول دارم ناشیم در میکرو

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

دوستان من اسکوپ ندارم خروجی رو تست کنم و دوم اینکه اقا من سواری میخوام وصل کنم و جای فندکش!35 ولت کجا بود؟!؟؟؟!!!باتری و دینام ماشین همش 12 ولتن!!!حتی کامیونم 24 ولته همش!!!لحظه استارتم ما میخوایم اون ریپلو جلوشو بگیریم اینم اسکوپ میخواد ببینیم اون ریپله در چه حده
                        من از ماژول نمیخوام استفاده کنم میخوام خودمون با کمک هم یه تغذیه خوب طراحی کنیم خب اگه اینطور بود از اول ماژول مینداختم روش کارشم عالی انجام میداد میخوام از تجربیات دوستان مجرب همه استفاده کنن اصلا تحلیل کنیم مداراتو و مشکلاتشو و ایراداشو بفهمیم
                        شما اول بهترین مدار رو طراحی کن بعدش پی سی بی رو بزن

تغذیه اون مداری که دادم خوب بود شما اگه چیز دیگه ای ه خواستی اضافه کنی بگو مدارش رو یاخودت طراحی کن یا بگو دوستان طراحی کنن کامل که شد پی سی بی رو بزن انشالله مشکل حل میشه

موفق باشی بدرود
                        Proudly @real_ahmadi
                        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

من شنیدم که تازه در برخی موارد 40 ولت هم میرسه. البته فقط شنیدم و دارم بازگو میکنم. بخاطر همین گفتم چک بکنید. شما حالا تست بکن. شما که به زور به حرفای ما گوش میدی. امتحان کردن این مجانیه. می دونم 12 ولت هستن و ماشین های سنگین 24 ولته.

دیدگاه

من تست کردم 12 بود شایدم اسکوپ میخواد شمام تست کنین دوستان خبر بدید

دیدگاه

سلام

وقتی ماشین خاموشه12ولته و وقتی روشن بشه تا14.6هم میره

اسکوپ واسه چی؟؟؟؟مگه نمیشه با مولتی متر تست کرد؟
                              Proudly @real_ahmadi
                              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
                                سلام

وقتی ماشین خاموشه12ولته و وقتی روشن بشه تا14.6هم میره

اسکوپ واسه چی؟؟؟؟مگه نمیشه با مولتی متر تست کرد؟
                                مولتی مترها با هم فرق میکنن. بعضی مولتی مترها سرعت نمونه برداری بالا و برخی هم پایینی دارند.
                                ماشین ها هم فرق میکنه.
                                البته چیزی که من گفتم رو شنفته بودم. شایدم درست نباشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X