اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی و طراحی مدار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی و طراحی مدار

سلاممن صورت مسئله را مطرح میکنم ممنون میشم دوستان کمک کنندفرض کنید تو سطح شهر چند تابلو کنترلی داریم حالا اگر بخواهیم از راه دور مثلا از طریق تلفن همراه و سیم کارت به تک تک این تابلوها فرمان روشن شدن یا خاموش شدن بدهیم ایا امکانش هست تا با میکرو این کار را انجام داد یا خیر؟کسی از دوستان تجربه ای در این زمینه داره کمکم کنه؟ممنون

پاسخ : راهنمایی و طراحی مدار

بله دوست عزیز این امکان وجود داره
    ماژول اماده هم در فروشگاه موجوده

طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
    امروز رو کامل زندگی کن...
    (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

ممنون از راهنماییتون
      اونوقت یه سوال
      برای هر تابلویی تو سطح شهر یکی از اینا را باید اضافه کنم .درسته؟
      خوب اگر اینجور باشه و با توجه به تعداد بالای تابلو در سطح شهر یخورده بحث هزینه و بالا بودن قیمت اون به صرفه نیستش.ایا روشی برای ساختن اون نیست.البته بگم من نیاز به ورودی های انالوگ و دیگر چیزهایی که این برد داره ندارم.فقط میخوام با استفاده از پیامک فرمان صفر ویک را برای ان ارسال کنم.و بتونم از راه دور مدارم را روشن و خاموش کنم
      جدیدترین ویرایش توسط mostafa6369; ۱۲:۰۹ ۱۳۹۵/۰۶/۱۵.

دیدگاه

مسلما اگر خودتون بتونید بسازید هزینه کمتری داره که نیاز به تسلط به بر نامه نویسی و صرف وقت داره
        بله باید برا هر وسیله یه گیرنده بگذارید
        طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
        امروز رو کامل زندگی کن...
        (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

سلام
          میشه یه کار دیگه هم انجام داد که هزینتون رو خیلی میاره پایین و این روشی که میگم در صورتی خوب هست که تابلوها کنار هم باشن
          شما یه دستگاه پیامکی رو یه جایی که تابلوهای بیشتری نصب هست قرار بدید بعد با باقی تابلوها به صورت بی سیم با یه فرستنده و گیرنده رادیویی ارتباط برقرار کنید
          به اینصورت که شما کد تابلو مورد نظرتون رو میفرستید و نسبت به دستوری که فرستادید میکرو به صورت بی سیم تابلو هایی که تو محدوده برد فرستنده قرار داره رو خاموش و روشن میکنید
          با این کار دیگه نیازی نیست واسه هر تابلو یه سیم کارت و یه دستگاه گیرنده تهیه کنید
          اگه متوجه نشید بگید تا بیشتر توضیح بدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M3R-E نمایش پست ها
            سلام
            میشه یه کار دیگه هم انجام داد که هزینتون رو خیلی میاره پایین و این روشی که میگم در صورتی خوب هست که تابلوها کنار هم باشن
            شما یه دستگاه پیامکی رو یه جایی که تابلوهای بیشتری نصب هست قرار بدید بعد با باقی تابلوها به صورت بی سیم با یه فرستنده و گیرنده رادیویی ارتباط برقرار کنید
            به اینصورت که شما کد تابلو مورد نظرتون رو میفرستید و نسبت به دستوری که فرستادید میکرو به صورت بی سیم تابلو هایی که تو محدوده برد فرستنده قرار داره رو خاموش و روشن میکنید
            با این کار دیگه نیازی نیست واسه هر تابلو یه سیم کارت و یه دستگاه گیرنده تهیه کنید
            اگه متوجه نشید بگید تا بیشتر توضیح بدم
            ممنون متوجه شدم .اما فاصله تابلوها از هم زیاد هستش

دیدگاه

پس ارزونترین راه اینه که خودتون بسازید!

دیدگاه

حتما باید یه زمان مشخصی تابلو ها روشن بشن یا زمان مشخصی نداره؟
                اخه اگه فقد زمان مد نظر باشه میشه برنامه رو جوری نوشت که توی یه مدت زمانی از روز روشن بشه و خیلی خیلی به صرفست

دیدگاه

نه زمان های مختلف باید این کار صورت بگیره

دیدگاه

خب ایا منظور شما اینه که یه پیام بفرستید و همه تابلو ها روشن بشن یا تک تک؟

دیدگاه

امگان اینکه تک تک و در زمانهای خاص وجود داشته باشه
                      راستی ایا اموزشی در زمینه Sim800 تو سایت وجود داره که بتونم باهاش یاد بگیرم یا خیر

دیدگاه

sim800 و sim900 تفاوتش تو ترتیب چینش پایه ها هست و تو دستوراتی که قراره استفاده کنید یکی هستن!
                        این فایل میتونه شروع خوبی باشه:
                        http://uplod.ir/fmjwamuurtx0/sim900_and_mobile_[www.iranmicro.ir].rar.htm

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M3R-E نمایش پست ها
                          sim800 و sim900 تفاوتش تو ترتیب چینش پایه ها هست و تو دستوراتی که قراره استفاده کنید یکی هستن!
                          این فایل میتونه شروع خوبی باشه:
                          http://uplod.ir/fmjwamuurtx0/sim900_and_mobile_[www.iranmicro.ir].rar.htm
                          بابت فایل اموزشتون بسیار سپاس گذارم.الان با توجه به کمبود وقت ایا شما به غیر از فروشگاه این سایت.ماژول اماده دیگری که به درد کار من بخوره و قیمتش پایین تر باشه سراغ دارین؟(البته ماژول این فروشگاه قیمتش به نسبت کاراییش بالا نیست فقط من نیاز به این مجموعه و اپشن هایی چون 12 یا دو عدد رله خروجی یا مبدل انالوگ ورودی ندارم)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafa6369 نمایش پست ها
                            بابت فایل اموزشتون بسیار سپاس گذارم.الان با توجه به کمبود وقت ایا شما به غیر از فروشگاه این سایت.ماژول اماده دیگری که به درد کار من بخوره و قیمتش پایین تر باشه سراغ دارین؟(البته ماژول این فروشگاه قیمتش به نسبت کاراییش بالا نیست فقط من نیاز به این مجموعه و اپشن هایی چون 12 یا دو عدد رله خروجی یا مبدل انالوگ ورودی ندارم)
                            سلام
                            اکثرا قیمت بالا هست و بهتر اینه که خودتون بسازید
                            یا میتونید به یکی سفارش بدید براتون بسازه و چون تعداد میخواید شاید کمتر حساب کرد!!

دیدگاه

یک نمونه اینجا پیدا کردم.شما ایا نظری دارین دراین مورد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X