سلاممن صورت مسئله را مطرح میکنم ممنون میشم دوستان کمک کنندفرض کنید تو سطح شهر چند تابلو کنترلی داریم حالا اگر بخواهیم از راه دور مثلا از طریق تلفن همراه و سیم کارت به تک تک این تابلوها فرمان روشن شدن یا خاموش شدن بدهیم ایا امکانش هست تا با میکرو این کار را انجام داد یا خیر؟کسی از دوستان تجربه ای در این زمینه داره کمکم کنه؟ممنون
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
راهنمایی و طراحی مدار
Collapse
X
-
- تشکرها 3
-
پاسخ : راهنمایی و طراحی مدار
نوشته اصلی توسط gh.kh نمایش پست هابله دوست عزیز این امکان وجود داره
ماژول اماده هم در فروشگاه موجوده
http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%AD%D8%...%84%D9%87.html
اونوقت یه سوال
برای هر تابلویی تو سطح شهر یکی از اینا را باید اضافه کنم .درسته؟
خوب اگر اینجور باشه و با توجه به تعداد بالای تابلو در سطح شهر یخورده بحث هزینه و بالا بودن قیمت اون به صرفه نیستش.ایا روشی برای ساختن اون نیست.البته بگم من نیاز به ورودی های انالوگ و دیگر چیزهایی که این برد داره ندارم.فقط میخوام با استفاده از پیامک فرمان صفر ویک را برای ان ارسال کنم.و بتونم از راه دور مدارم را روشن و خاموش کنمجدیدترین ویرایش توسط mostafa6369; ۱۲:۰۹ ۱۳۹۵/۰۶/۱۵.
- تشکرها 2
دیدگاه
-
سلام
میشه یه کار دیگه هم انجام داد که هزینتون رو خیلی میاره پایین و این روشی که میگم در صورتی خوب هست که تابلوها کنار هم باشن
شما یه دستگاه پیامکی رو یه جایی که تابلوهای بیشتری نصب هست قرار بدید بعد با باقی تابلوها به صورت بی سیم با یه فرستنده و گیرنده رادیویی ارتباط برقرار کنید
به اینصورت که شما کد تابلو مورد نظرتون رو میفرستید و نسبت به دستوری که فرستادید میکرو به صورت بی سیم تابلو هایی که تو محدوده برد فرستنده قرار داره رو خاموش و روشن میکنید
با این کار دیگه نیازی نیست واسه هر تابلو یه سیم کارت و یه دستگاه گیرنده تهیه کنید
اگه متوجه نشید بگید تا بیشتر توضیح بدم
- تشکرها 2
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط M3R-E نمایش پست هاسلام
میشه یه کار دیگه هم انجام داد که هزینتون رو خیلی میاره پایین و این روشی که میگم در صورتی خوب هست که تابلوها کنار هم باشن
شما یه دستگاه پیامکی رو یه جایی که تابلوهای بیشتری نصب هست قرار بدید بعد با باقی تابلوها به صورت بی سیم با یه فرستنده و گیرنده رادیویی ارتباط برقرار کنید
به اینصورت که شما کد تابلو مورد نظرتون رو میفرستید و نسبت به دستوری که فرستادید میکرو به صورت بی سیم تابلو هایی که تو محدوده برد فرستنده قرار داره رو خاموش و روشن میکنید
با این کار دیگه نیازی نیست واسه هر تابلو یه سیم کارت و یه دستگاه گیرنده تهیه کنید
اگه متوجه نشید بگید تا بیشتر توضیح بدم
- تشکرها 2
دیدگاه
-
sim800 و sim900 تفاوتش تو ترتیب چینش پایه ها هست و تو دستوراتی که قراره استفاده کنید یکی هستن!
این فایل میتونه شروع خوبی باشه:
http://uplod.ir/fmjwamuurtx0/sim900_and_mobile_[www.iranmicro.ir].rar.htm
- تشکرها 2
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط M3R-E نمایش پست هاsim800 و sim900 تفاوتش تو ترتیب چینش پایه ها هست و تو دستوراتی که قراره استفاده کنید یکی هستن!
این فایل میتونه شروع خوبی باشه:
http://uplod.ir/fmjwamuurtx0/sim900_and_mobile_[www.iranmicro.ir].rar.htm
- تشکرها 2
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mostafa6369 نمایش پست هابابت فایل اموزشتون بسیار سپاس گذارم.الان با توجه به کمبود وقت ایا شما به غیر از فروشگاه این سایت.ماژول اماده دیگری که به درد کار من بخوره و قیمتش پایین تر باشه سراغ دارین؟(البته ماژول این فروشگاه قیمتش به نسبت کاراییش بالا نیست فقط من نیاز به این مجموعه و اپشن هایی چون 12 یا دو عدد رله خروجی یا مبدل انالوگ ورودی ندارم)
اکثرا قیمت بالا هست و بهتر اینه که خودتون بسازید
یا میتونید به یکی سفارش بدید براتون بسازه و چون تعداد میخواید شاید کمتر حساب کرد!!
- تشکرها 2
دیدگاه
دیدگاه