اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت تایمر یک گیگا هرتز با avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت تایمر یک گیگا هرتز با avr

نوشته اصلی توسط محمد پورخلیلی نمایش پست ها
    بله کارتون با TDC-GP22 راه میوفته، منم از این تراشه برای ساخت زمان سنج استفاد کردم. تعدادی از خارج وارد کردم هر کدوم 28 هزینشون شد، از TDC7200PW هم میتونی استفاده کنی، اما این روش بعید میدونم برای کار با رادار مناسب باش. طبق دیتاشیت و نمونه کدها میتونی راه اندازیش کنی.
    ببخشید من دارم یک tdc_gp22 رو با آردوینو راه اندازی میکنم و برای اون از کتابخانه ای که برای این ماژول نوشته شده بود استفادخ کردم اما هیچ پاسخی چه در قسمت clock مربوط به spi ودیگر پایه ها ندارم چطوری میتونم اینو امتحان کنم؟ ممنونو میشم کمک کنین خیلی واجبه

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط microprocesor_2002 نمایش پست ها
    با AVR که هیچ ... با ARM های ST و NXP هم نمیشه ....
    شما لطف کن بگو میخوای چه دستگاهی بسازی تا راهنماییت کنیم ...
    برای تایمر 1 گیگ خود میکرو باید 1 گیگ سرعت داشته باشه ....
    ظمنا فکر نمیکنم خروجی PLL رو بشه به جایی وصل کرد ....
    ببخشید من دارم یک tdc_gp22 رو با آردوینو راه اندازی میکنم و برای اون از کتابخانه ای که برای این ماژول نوشته شده بود استفادخ کردم اما هیچ پاسخی چه در قسمت clock مربوط به spi ودیگر پایه ها ندارم چطوری میتونم اینو امتحان کنم؟ ممنونو میشم کمک کنین خیلی واجبه

دیدگاه

والا برای امتحان کردن اسکوپ لازم داری...

دیدگاه

سلام از کتابخونه استفاده نکن/ برو تو دیتاشیت میکرویی که استفاده میکنی رجیستر های پریسکیلیر و تایمر رو یه نگا بنداز

امیرحسین ضیا

دیدگاه

دوستان کسی هست با ای سی TDCGP2 کار کرده باشه برای یه پروژه همکاری کنیم؟ لطفا پیام بدین هزینه پرداخت میشه، 09124732203
          http://dl.drelahi.net

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X