سلام من یه میکرو 8 فیوز بیت ریستش را اشتباهی عوض کردم که الان شده بصورت i/o دیگه پروگ نمیشه چی کار کنم خواهشا کسی کمک کنه :cry:
سلام.
شما باید یه ولتاژ 12 ولت به پایه Reset اون آیسی مگا 8تون اعمال کنید و یه سری کارهای دیگه، تا بتونید از آیسی تون دوباره استفاده کنید.
البته تو دیتاشیت هم همه این مراحل رو به خوبی توضیح داده.
صفحه 219 دیتاشیت قسمت Parallel Programming (البته تو دیتاشیتی که من دارم این صفحه است).
و این کار مستلزم داشتن یا ساختن پروگرامر High Voltage Parallel Programming هست.
دوست عزیز شرمنده دیر جوابتون دادم من شدیدا درگیر پروژه ام هستم به همین خاطر اصلا فراموش کردم جوابتون رو بدم برای رفع این مشکل همون طور که دوستمون گفتند باید عمل کنید این پایه علاوه بر I/O بودن همونطور که گفتین ریست هم هست خب این پایه رو اگه از حالت ریست به ورودی خروجی تبدیل کنید دیگه نمی تونید با پروگرمر هایی که نیازمند این پایه برای بر قراری ارتباط هستند میکرو پروگرام کنید و باید از پروگرامر های دیگری استفاده کنید بهترین و راحترین راهش برای برطرف کردن این ایراد استفاده از همین پروگرمرها هستش
با سلام خدمت دوستان من میخواستم برای آیسی mega8کریستال خارجی 8مگا هرتز بذارم باید فیوز بیتاشو تنظیم کنم؟؟؟
بعد چجوری این کارو انجام بدم ومن آیسی رو با avr studio 4 میخوام پروگرامش میکنم (تنها راهم)میخواستم بدونم چجوری اینکارو بکنم ؟؟اگه کسی اطلاع داره کمکم کنه خیلی لازمش دارم
با تشکر
مردی که کوه را از میان برداشت کسی بود که شروع به برداشتن سنگ ریزه ها کرد
سلام من یه سوال داشتم از خدمت اساتید محترم
اینکه من یه مگا 8 رو میخواستم برنامه ریزی کنم متاسفانه حواسم نبود و اول فیوز بیتشو پروگرام کردم در واقع فیوز بیت مربوط به پایه ی reset میکرو رو به عنوان خروجی و ورودی فعال کردم و حالا که میخوام خود میکرو رو پروگرام کنم با ارور روبرو میشم که مطمئنا مربوط به همین فیوز بیتیه که من فعالش کردم
پروگرامرم هم همین multi avr خوده eca هست که با usb ایه
آیا راهی هست بشه این میکرو رو نجات داد؟ :cry:
سلام من یه سوال داشتم از خدمت اساتید محترم
اینکه من یه مگا 8 رو میخواستم برنامه ریزی کنم متاسفانه حواسم نبود و اول فیوز بیتشو پروگرام کردم در واقع فیوز بیت مربوط به پایه ی reset میکرو رو به عنوان خروجی و ورودی فعال کردم و حالا که میخوام خود میکرو رو پروگرام کنم با ارور روبرو میشم که مطمئنا مربوط به همین فیوز بیتیه که من فعالش کردم
پروگرامرم هم همین multi avr خوده eca هست که با usb ایه
آیا راهی هست بشه این میکرو رو نجات داد؟ :cry:
با این پروگرامر ها دیگه نمیتونی پروگرام کنی چون برای پروگرام کردن نیاز به پایه ریست داری؟
پروگرامر پارالل تو دسترست نیست؟
اگه نه که به این یه نگاهی کن.
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=66558.0
Someone who can change the world
ELECTRONIC ENGINEER
با این پروگرامر ها دیگه نمیتونی پروگرام کنی چون برای پروگرام کردن نیاز به پایه ریست داری؟
پروگرامر پارالل تو دسترست نیست؟
اگه نه که به این یه نگاهی کن.
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=66558.0
مرسی دوست عزیز .. تو سایت اصلی و به زبان اصلیش که این مشکلی که من بهش برخوردمو مث اینکخ برطرف میکنه .. این روشو امتحان میکنم ببینم به کجا میرسم اگه درست باشه اعلام میکنم که بقیه ام استفاده کنن :applause:
با سلام خدمت دوستان من میخواستم برای آیسی mega8کریستال خارجی 8مگا هرتز بذارم باید فیوز بیتاشو تنظیم کنم؟؟؟
بعد چجوری این کارو انجام بدم ومن آیسی رو با avr studio 4 میخوام پروگرامش میکنم (تنها راهم)میخواستم بدونم چجوری اینکارو بکنم ؟؟اگه کسی اطلاع داره کمکم کنه خیلی لازمش دارم
با تشکر
کسی جواب مارو نمیده؟؟؟؟؟ :cry2: :cry2:
مردی که کوه را از میان برداشت کسی بود که شروع به برداشتن سنگ ریزه ها کرد
دیدگاه