راستی گفتی چشمک زن هم کار نمیکنه oo: :eek: :eek: :eek:
نکنه مدارت اونقدر سریع شده که حتی نمیتونی چشمک زدن led رو ببینی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :eek: :eek: :eek:
[move] :eek: oo: oo: :eek: :eek: :eek: oo: oo:[/move]
توی اون شمارنده وقتی از کریستال 27 استفاده میکنم بعد از حدود یک دقیقه راه اندازی میشه و شروع میکنه به شمارش oo:
توی چشمک زن امتحانش نکردم یعنی صبر نکردم ببینم چی میشه :rolleyes:
هر چند پیر و خسته دل و ناتوان شدم * * * هر گه که یاد تو کردم جوان شدم :rolleyes:
ممنون اشکالاتم رو میگیری اینم شد یه تجربه
با همون 27مگا راه اندازی کن
از واچداگ هم استفاده کن :job:
:nerd:
نه بابا این چه حرفیه شما استاد ما هستین :redface: بالاخره اشتباهات لپی همه جا هست دیگه :mrgreen: :rolleyes:
راستی این تا کی باید صبر کنم همینجوری بشمره؟ :eek:
هر چند پیر و خسته دل و ناتوان شدم * * * هر گه که یاد تو کردم جوان شدم :rolleyes:
پس این اورکلاک کردن چی شد؟ برای هر میکرو کلا یکبار اورکلاک باید کرد؟ یعنی این میکرو مگا32 کلا اور کلاک شده؟ یعنی توی مدار ال سی دی ان96 بزنم با کریستال 27 کار میکنه؟ :angry: :angry: :angry:
پس این اورکلاک کردن چی شد؟ برای هر میکرو کلا یکبار اورکلاک باید کرد؟ یعنی این میکرو مگا32 کلا اور کلاک شده؟ یعنی توی مدار ال سی دی ان96 بزنم با کریستال 27 کار میکنه؟ :angry: :angry: :angry:
بابا عصبانی نشو
سوال اولت : منظورت رو نمیفهمم
سوال دومت : نه بابا هر وقت دوست داشتی اور کلاک کن
سوال سومت : منظورت چیه شما هروقت بخای کریستال بیش از حد نرمال بزاری اورکلک کردی واگر کمتر از حد نرمال بزاری اور کلاک نکردی
سوال چهارمت : آره بابا کارمیکنه برو امتحان کن
اصلا باید از همون اول توی همون تاپیک ان 96 سوالاتتو مطرح میکردی
دیدگاه