اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

mq9--->ppm??

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

mq9--->ppm??

سلام
    دوستای عزیز من یه سوال در مورده خواندن خروجی سنسور mq9 دارم.
    ppm رو چه طور میشه اندازه گرفت؟
    w=getadc(0) همون ppm رو میده؟
    چه طور میشه نوع گاز رو بر اساس خروجی مشخص کرد.
    کسی اطلاعاتی داره؟؟؟
    یک سوال دیگه:
    سنسور mq9 احتیاج به اب بندی داره؟؟؟؟؟
    خیلی زیاد وقت ندارم..اگه کسی میتونه کمک کنه دریغ نکنه.
    پاسخ : mq9--->ppm??

سلام من هم خیلی در مورد اون اطلاع ندارم ولی خیلی مشتاقم روش کار کنم
    شما لطفا اطلاعاتی که دارین رو بذارین (مداری که بستین و نرم افزار و ... ) تا همه روش نظر بدن و پروژه رو به سرانجام برسونیم چون فکر نمی کنم کسی جواب کامل گرفته باشه من هم اگه کمکی ازم بر بیاد حتما انجام می دم

دیدگاه

سلام دوست عزیز
      در با این سنسور کار کردم ولی اگر می خوای مقدار تراکم گاز رو با واحد PPm بدست بیاری باید دستگاهت رو با یک دستگاه اندازه گیری گازها کالیبره کنی
      توی دیتاشیت یه نمودار کشیده ولی فکر نکنم خیلی دقیق باشه
      سنسور نیازی به آب بندی نداره ولی بار اول که روشنش میکنی یه مقدار بوی سوختن ازش میاد :surprised: ولی اشکال نداره
      اگر هم میخوای خیلی دقیق کار کنه یا به قول معروف به یه حالت پایدار برسته باید هیتر حدود 1 ساعتی روشن باشه
      برای اندازه گیری گاز CO باید هیتر رو با ولتاژ 1.4 ولت روشن کنی واگر میخوای گاز CH4 رو اندازه گیری کنی باید هیتر رو با ولتاژ 5 ولت روشن کنی

:nice:

موفق باشی

دیدگاه

[quote author=behi88 link=topic=20993.msg98177#msg98177 date=1224146410]
        سلام دوست عزیز
        در با این سنسور کار کردم ولی اگر می خوای مقدار تراکم گاز رو با واحد PPm بدست بیاری باید دستگاهت رو با یک دستگاه اندازه گیری گازها کالیبره کنی
        توی دیتاشیت یه نمودار کشیده ولی فکر نکنم خیلی دقیق باشه
        سنسور نیازی به آب بندی نداره ولی بار اول که روشنش میکنی یه مقدار بوی سوختن ازش میاد :surprised: ولی اشکال نداره
        اگر هم میخوای خیلی دقیق کار کنه یا به قول معروف به یه حالت پایدار برسته باید هیتر حدود 1 ساعتی روشن باشه
        برای اندازه گیری گاز CO باید هیتر رو با ولتاژ 1.4 ولت روشن کنی واگر میخوای گاز CH4 رو اندازه گیری کنی باید هیتر رو با ولتاژ 5 ولت روشن کنی

میشه کمی بیشتر توضیح بدین؟؟؟

دیدگاه

این سنسور چی هست؟ چه گازی رو تشخیص میده ؟ و قیمتش چقدره؟
          Reveng will surely come... Your hard time are ahead
          // - - - - - - - - - -
          برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
          // - - - - - - - - - -
          اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
          // - - - - - - - - - -

دیدگاه

آقای behi88 میشه خواهش کنم نتایجتون رو بذارید تا از اونجا ادامه دهیم
            البته من هم از کسی که چند سال پیش باهاش کار کرده بود شنیدم که خروجی ثابتی نداشته ؟؟!! یعنی در محیطی یکبار یک عدد و بار دیگر عدد دیگری خروجی می داده
            ولی اگه روش کار کنیم به سرانجام می رسه خواهش می کنم هر چی دارید رو بذارید البته اگه ممکنه سورس برنامه و مدار

دیدگاه

سلام دوستان
              ببخشید یه چند روز نبودم
              در مورد سنسور باید بگم که خیلی خوب گیر میاد و قیمتش هم 3000 تومنه جهان کیت هم دارتش
              نقشه مدار رو متاسفانه ندارم خیلی گشتم ولی چون خیلی وقت پیش مدارش رو ساختم الان پیداش نمی کنم
              ولی تا اونجایی که یادم میاد با دوتا C945 و یه LM317 میشه راهش انداخت
              در مورد کار کردش هم باید بگم کاملا ثابت و پایداره ولی همون طور که گفتم برای اینکه بخواهیم یه عملکرد ثابت ازش بگیریم باید مدار در حدود 1 ساعت روشن باشه

موفق باشید

دیدگاه

سلام دوستان
                من با mq5 کار کردم از طریق adc میکرو راه اندازی کردم
                خوبم جواب میداد چند بار جلوی گاز گرفتم تا اون مقدار دلخواه رو بدست بیارم
                خیلی هم اسون راه اندازی شد
                البته شاید این روش من علمی نباشه ولی کار کرد :mrgreen:
                اینم برنامه:
                $regfile = "m8def.dat"
                $crystal = 8000000
                Config Portd = Output
                Config Adc = Single , Prescaler = Auto
                Dim R As Word
                Set Portd.0
                Start Adc

Do

R = Getadc(5)
                If R >= 90 Then
                Set Portb.6

Else
                Reset Portb.7
                End If
                Loop
                نقشه هم از دیتا شیت خود سنسور استفاده کردم
                خوشحال میشم ایراد برنامه و روش کارمو بگین ممنون از همه دوستان و اساتید
                r.pسابق

دیدگاه

خوب من سعی می کنم اون رو تخرم و یه مداری ببندم ونتیجه رو می ذارم تا تدامه بدیم البته چند روز طول می کشه اگه کسی هم کاری کرد در این مدت بگه

دیدگاه

سلام
                    من هم با این سنسور مشکل دارم اولا خروجیش اصلا پایدار نیست
                    دوما به هر چیزی حساسه و به هر گازی حتی بازدم هم که باشه بهش حساسیت نشون میده
                    اگر کسی از دوستان مداری داره لطف کنه ما رو هم در جریان بزاره و خانواده ای رو از نگرانی در بیاره :nerd:
                    پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

من مدار اون رو بستم و
                      اولا به قول شما فکر می کنم پایدار نیست
                      ثانیا ترانسی که برای تغذیه مدار بکار می برم بعد از چتد دقیقه به شدت داغ می کنه و سنسور هم داغ می کنه

دیدگاه

جناب آقای امیر حسنی کاخکی میشه شما مداری که بستین رو بذارین تا مقایسه کنم نتایجمتن لقریبا شبیه به هم است فقط من ترانسم خیلی داغ میکنه

دیدگاه

من هم با این سنسور مشکل دارم اولا خروجیش اصلا پایدار نیست
                          دوما به هر چیزی حساسه و به هر گازی حتی بازدم هم که باشه بهش حساسیت نشون میده

دیدگاه

من هیتر رو به برق 5 ولت وصل کردم و یک سر سنسور رو به 5 ولت و سر دیگه رو به ADC میکرو زدم و خروجی رو لحظه به لحظه روی LCD نشون دادم (بدون هیچ فرمولی (عدد دیجیتال)) :cry2:
                            درضمن داغ کردن سنسور کاملا طبیعیه چون داخل سنسور هیتر(گرم کن) داره
                            پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

تدون هیچ تقویتی ولتاژ چند ولت میده من با اپمپ تقویتش کردم در ضمن درست پایه های سنسور رو مطمئن نیستم که هیتر رو درست وصل کرده باشم شانسی بستم تو دیتا شیتش هم چیزی نبود
                              من ترانسم گرم میکنه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X