اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کتابخانهآ‌ای برای چیپ AD7780-AD7730

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کتابخانهآ‌ای برای چیپ AD7780-AD7730

در صورتی که پایه RDY صفر نمیشه احتمال پیکره بندی اشتباه 7730 و یا معیوب بودن اون هست که با بررسی های بیشتر میتونید مشکل رو پیدا کنید
    [br /][hr]http://pcenter.ir[hr][br /]

دیدگاه

سلام . من میخام با لود سل تا ذقت 0.05 گرم را اندازه بگیرم. یه لود سل 600گرمی پیدا کردم با دقت 0.002 درصد. قیمتش 100 هزار تومانه. از اونجا که قیمتش نسبتا گرونه ؟ میخواستم ببینم اگه این لود سل را با ad7780 به میکرو وصل کنم این دقتی که میخامو میتونم بگیرم؟ نویز ذقت کارو پایین نمیاره؟ اگه امکانش هست یه مدار مناسب برای راه اندازی ad7780 با نویز پایین برام بزارین چون مدارهایی که دوستان تو این فروم گذاشتن اکثرا واسه اندازه های در حد کیلو گرم هست.اگه کسی میدونه کمک کنه. خیلی بهش نیاز دارم. ممنون

دیدگاه

کتابخانهآ‌ای برای چیپ 7190

سلام
        من میخواهم آی سی AD7190 را راه اندازی کنم نحوه راه اندازی این آی سی چگونه است؟ مراحل کار به چه صورت میباشد؟ لطفآ راهنمایی کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziar-666
          سلام . من میخام با لود سل تا ذقت 0.05 گرم را اندازه بگیرم. یه لود سل 600گرمی پیدا کردم با دقت 0.002 درصد. قیمتش 100 هزار تومانه. از اونجا که قیمتش نسبتا گرونه ؟ میخواستم ببینم اگه این لود سل را با ad7780 به میکرو وصل کنم این دقتی که میخامو میتونم بگیرم؟ نویز ذقت کارو پایین نمیاره؟ اگه امکانش هست یه مدار مناسب برای راه اندازی ad7780 با نویز پایین برام بزارین چون مدارهایی که دوستان تو این فروم گذاشتن اکثرا واسه اندازه های در حد کیلو گرم هست.اگه کسی میدونه کمک کنه. خیلی بهش نیاز دارم. ممنون
          در مدارات ارائه شده سعی در کاهش حداکثری نویز بوده است خروجی لودسلهای چند تنی هم ولتاژی در حد ده بیست میلی ولت دارند (نهایتا) واین نشانگر اهمیت بالای بحث طراحی PCB و استفاده از انواع فیلتر مطرح میباشد
          دقت 16 بیت در یک PCB طراحی شده با قطعات SMD گرفته شده و در محیط صنعتی همان مدار با اضافه کردن انواع فیلتر و روکش آلومینیومی و... موفق به دقت 14 تا 15 بیت بوده
          نوشته اصلی توسط faryad_30000
          سلام
          من میخواهم آی سی AD7190 را راه اندازی کنم نحوه راه اندازی این آی سی چگونه است؟ مراحل کار به چه صورت میباشد؟ لطفآ راهنمایی کنید.
          این آی سی هم در نگاه اول بسیار به نمونه های ذکر شده شبیه هست

دیدگاه

AD7190

سلام
            من AD7190 را راه اندازی کردم فقط 2 سوال دارم ممنون میشم راهنماییم کنید
            1- نحوه کالیبراسیون به چه صورت است؟ من از internal zero سپس internal full scale استفاده کردم آیا درست است؟ آیا نیاز به system zero و system full scale میباشد؟ چه موقع از system zero و system full scale استفاده میشود؟ چطوری میتونم مقدار رجیستر offset و full scale را تغییر دهم؟ البته در خواندن مقدار این دو رجیستر مشکل ندارم ولی هر مقداری در این دو رجیستر مینویسم چیزی نوشته نمیشود و همان مقدار اولیه درونش هست درصورتیکه این مشکل را با رجیستر Mode و Configuration ندارم.
            2- اگر فرکانس را از 50 هرتز که معادل 96 و 0x60 میباشد به فرکانس دیگری تغییر بدهم دیتای نمایش داده شده صفر است و اصلا تغییر نمیکند علت چیست؟ لطفا راهنمایی فرمایید
            با تشکر

دیدگاه

از دوستان کسی ماژول جدید فروشگاه سایت HX711 LOADCELL راه اندازی کرده?اگر امکان داره در این مورد اطلاعاتی بدید.

دیدگاه

سلام
                به این آدرس یه سری بزن اطلاعات کاملش هست طبق دیتاشیت فکر نکنم بیشتر از 14 بیت دقت بده
                http://hanjindata.blogsite.org/sensor/loadcell_ad_new/manual.pdf

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali_elect62
                  از دوستان کسی ماژول جدید فروشگاه سایت HX711 LOADCELL راه اندازی کرده?اگر امکان داره در این مورد اطلاعاتی بدید.
                  سلام
                  مبدل های شرکت AD از بهترین مبدل های دنیا هستند و به هیچ عنوان توصیه نمی شه سراغ چیز دیگه ای برید.
                  خودتون مستقیم مدار ببندید خیلی بهتره
                  برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
                  http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

کسی از ad7730 همزمان از دو کانالش استفاده کرده؟
                    امکان استفاده همزمان از دو کانال وجود دارد؟
                    هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
                    بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
                    میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

منظورتون از همزمان بودن دقیقا چیه؟ با مقدار دهی رجیسترها میتونی کانال دلخواه رو انتخاب کنی و به ترتیب هرکدوم رو بخونی اما اگه هدف شما خواندن از دو کانال به صورت تفاضلی هست باید عرض کنم که هر کانال خودش ورودی تفاضلی داره و اینکه شما بخواهید همزمان هر دو کانال رو بخونید منطقی نمی آد برهر حال تا اونجا که من یادمه احتمالا اینکار (خواندن همزمان از دو کانال) امکان پذیر نباشه اما میتونی بیشتر به دیتاشیت متوسل بشی شاید بشه

دیدگاه

با سلام
                        از دوستان کسی از ad7730 برای راه اندازی ترموکوپل استفاده کرده ؟ مثلا میشه کانال یکشو به ترموکوپل وصل کنیم و کانال دو شو به pt100 برای جبرانسازی
                        اگه دوستان اطلاعاتی در این زمینه دارند ممنون میشم تو این تاپیک قرار بدم
                        من از Max6675 برای ترموکوپل نوع K و از max31855 برای ترموکوپل نوع S استفاده کردم که خطای زیادی داشتن به خصوص max31855 میخاستم بدونم میشه از ad7730 استفاده کرد یا نه
                        www.ElectronShop.ir

دیدگاه

از دوستان کسی ماژول جدید فروشگاه سایت HX711 LOADCELL راه اندازی کرده?اگر امکان داره در این مورد اطلاعاتی بدید
                          اگر کسی بزنامه راه انداری این ماژول به زبان bascom می تهونه بنویسه بهم ایمل بزنه لطفا. ali_elect64@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SinaElectronic
                            با سلام
                            از دوستان کسی از ad7730 برای راه اندازی ترموکوپل استفاده کرده ؟ مثلا میشه کانال یکشو به ترموکوپل وصل کنیم و کانال دو شو به pt100 برای جبرانسازی
                            اگه دوستان اطلاعاتی در این زمینه دارند ممنون میشم تو این تاپیک قرار بدم
                            من از Max6675 برای ترموکوپل نوع K و از max31855 برای ترموکوپل نوع S استفاده کردم که خطای زیادی داشتن به خصوص max31855 میخاستم بدونم میشه از ad7730 استفاده کرد یا نه
                            دوستان کسی نیست ؟
                            www.ElectronShop.ir

دیدگاه

برای اینکه بتونید پشت سرهم از ورودی ها 1 و 2 مقدار بخونید(یکبار 1 یکبار 2)
                              باید کانال ها رو در ریجستر Mode Register تعیین کنید و علاوه بر اون Operating Modes در همین ریجیستر رو برروی حالت Single Conversion Mode قرار بدیم
                              و صبر کنیم تا پایه rdy صفر شود و دیتا اماده شده و مقدار را بخوانیم
                              هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
                              بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
                              میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

یعنی هیچکس از این آی سی برای اندازه گیری سیگنال ترموکوپل استفاده نکرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                                www.ElectronShop.ir

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X