اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کتابخانهآ‌ای برای چیپ AD7780-AD7730

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کتابخانهآ‌ای برای چیپ AD7780-AD7730

نوشته اصلی توسط SinaElectronic
    یعنی هیچکس از این آی سی برای اندازه گیری سیگنال ترموکوپل استفاده نکرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوست گرامی
    این تاپیک رو بخون
    جاهایی من دیدم بچه ها صحبت میکردن ولی چون نیاز نداشتم روش دقیق نشدم
    هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
    بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
    میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali_elect62
      از دوستان کسی ماژول جدید فروشگاه سایت HX711 LOADCELL راه اندازی کرده?اگر امکان داره در این مورد اطلاعاتی بدید
      اگر کسی بزنامه راه انداری این ماژول به زبان bascom می تهونه بنویسه بهم ایمل بزنه لطفا. ali_elect64@yahoo.com
      من امروز راه اندازیش کردم کار باهاش زیاد سخت نیست دقتشم خوبه من هنوز با ad7730 کارنکردم که با این ماژول مقایسش کنم ولی اینم باتوجه به قیمتش خوبه
      www.ElectronShop.ir

دیدگاه

من امروز راه اندازیش کردم کار باهاش زیاد سخت نیست دقتشم خوبه من هنوز با ad7730 کارنکردم که با این ماژول مقایسش کنم ولی اینم باتوجه به قیمتش خوبه
        با bascom راه اندازی کردید؟

دیدگاه

با bascom راه اندازی کردید؟
          اره با بسکام برنامه ای که توی دیتاشیتش هست به زبان سی بود که برگردوندم به زبان بیسیک و خیلی راحت جواب داد
          راستی یه چیز دیگه هیچکس نمیدونه آقای Ahmadmn کجاست چرا دیگه پیداش نیست دلمون براش تنگ شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
          www.ElectronShop.ir

دیدگاه

اینم تاپیک راه اندازی ماژول HX711 با بسکام AVR
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=87802.0
            www.ElectronShop.ir

دیدگاه

اینم تاپیک راه اندازی ماژول HX711 با بسکام AVR
              ممنون

دیدگاه

من ماژول لودسل hx711 راه اندازی کردم، لودسل به ماژول وصل کردم اعدای که دریافت می کنم دائم در حال تغییر زیادی هستش.عدها یا 9 رقمی یا 10 و 11 در حال تغییر هستش و یا منفی می شود.آیا ad7730 و ad7780 همچین اعدادی می دهند؟چطوری می شود اعداد اصلی که می توانم به وزن تبدیل کنم از این اعداد استخراج کنم؟

دیدگاه

پاسخ : کتابخانه‌ای برای چیپ AD7780-AD7730

من ماژول لودسل hx711 راه اندازی کردم، لودسل به ماژول وصل کردم اعدای که دریافت می کنم دائم در حال تغییر زیادی هستش.عدها یا 9 رقمی یا 10 و 11 در حال تغییر هستش و یا منفی می شود.آیا ad7730 و ad7780 همچین اعدادی می دهند؟چطوری می شود اعداد اصلی که می توانم به وزن تبدیل کنم از این اعداد استخراج کنم؟
                  www.ElectronShop.ir

دیدگاه

سلام
                    من چند وقت پیش یک adc 24 بیتی را درایو کردم. اوایل حدود 19 یا 20 بیت دقت داشت. چند وقت قبل یکی از قطعات روی برد را عوض کردم دقتش به شدت رفت بالا یعنی تقریبا همیشه یک عدد را نشون میده.این یعنی تقریبا 24 بیت دقت. من خودم یکمی مشکوک شدم که چرا اینقدر دقیق شده اونم روی یک برد سوراخدار با کلی سیم و هزار تا چیز دیگه که شاید من رعایت نکرده باشم. از کجا میتونم بفهمم که درست کار میکنه یا خطا داره؟
                    در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
                    2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
                    3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط siyavash2k
                      سلام
                      من چند وقت پیش یک adc 24 بیتی را درایو کردم. اوایل حدود 19 یا 20 بیت دقت داشت. چند وقت قبل یکی از قطعات روی برد را عوض کردم دقتش به شدت رفت بالا یعنی تقریبا همیشه یک عدد را نشون میده.این یعنی تقریبا 24 بیت دقت. من خودم یکمی مشکوک شدم که چرا اینقدر دقیق شده اونم روی یک برد سوراخدار با کلی سیم و هزار تا چیز دیگه که شاید من رعایت نکرده باشم. از کجا میتونم بفهمم که درست کار میکنه یا خطا داره؟
                      سلام
                      استاتوس تون رو بخون. اگه با 7780 کار می کنی استاتوس در حالت گین روشن باید 73 باشه.

ورودی هات رو به پنج ولت وصل کن.
                      اتصال کوتاه هم کن
                      باید عددش تغییر کنه

با این پایداری که شما گفتی و این شرایط افتضاح مداری، قطعا یه جای کارتون می لنگه
                      برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
                      http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

من نگفتم شرایطش افتضاح هست. در ضمن من با ad7780 کار نمی کنم. برای تست هم زدم به یک ولتاژ رفرنس 1 ولت دقیق 1 ولت را نشون می داد. دو تا ورودی هم که زمین می کنم دقیق صفر را نشون میده. البته دقیق صفر را نه عدد FFFFFF که یک واحد فقط کمتر از صفر هست.
                        در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
                        2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.

دیدگاه

دوستان سلام
                          من دارم کار روی AD7780 رو شروع میکنم
                          تمام تاپیک رو گشتم دنبال یه شماتیک تایید شده. این کاملترین بود ظاهرا ولی مطمئن نیستم oo:

ولی من تجربه زیادی ندارم و این شماتیک یکم گیج کننده میزنه!!! :eek:
                          کسی با شماتیک دیگه ای جواب گرفته و اگه گرفته میشه راهنمایی کنه؟ :biggrin:
                          ممنون...

دیدگاه

کجاش گیج کننده هست؟ این مال خود شرکت ad هست. تو کارکردش شک نکن. 100 جواب میده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط siyavash2k
                              کجاش گیج کننده هست؟ این مال خود شرکت ad هست. تو کارکردش شک نکن. 100 جواب میده.
                              جدی, خوب پس 1-2 تا سوال
                              اول اینکه اون منحنی هایی که بین مقاومت 1M و گراند هست, منظور کلیده؟
                              اگر کلیده به چه درد میخوره؟
                              دوم اینکه external power رو اگه بخوایم استفاده کنیم, اون ADP3303 دیگه لازم نیست؟

دیدگاه

1- اون منحنی ها جامپر هستند.
                                2- باید ببینی توی دیتا شیت آی سی که بخش دیجیتال و آنالوگ آی سی چه رنجی هستند. با توجه به ولتاژ این دو قسمت می تونی تصمیم بگیری.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X