اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خاموش شدن نوشته های ال سی دی در لحظه قطع کنتاکتور ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : خاموش شدن نوشته های ال سی دی در لحظه قطع کنتاکتور ؟

نوشته اصلی توسط fmicro نمایش پست ها
    فریت بید هم گذاشتم سر راه رله اما باز هم جواب نداد به صورت شکل زیر فریت بید گذاشتم :
    سلام
    از مداری که ساختین یه عکس بزارین صد نانو نزدیک پایه های تغذیه میکرو چند تا گذاشتین؟توی مدارتون باید دیود 5819 رو کنار کویل رله ها بزاری نه بعد از فریت بید اینجوری زیاد فرقی نمی کنه هاااا اینو درستش کن حتما

ببینید میکرو avr خودش نویز نمیگیره این نویز ها همه از تغذیه میان که میکرو به این نویز ها حساسه که با خازن های صد نانو میشه حلش کرد من توی یه پروژه 4تا صد نانو مولتیلایر کنار پایه های تغذیه میکرو گذاشتم یه 100 نانو نزدیک 7805 یه صد نانو توی ورودی 7805 خازن هی ظرفیت بالا توی خروجی و ورودی 7805 هم باید بزاری علاوه بر اینها بعد از پل دیودی یه خازن 2200 میکرو فک کنم گذاشتم بعدش یه دیود 4007 دوباره یه خازن 1000میکرو گذاشتم حالا خازن های صد نانو و 7805 رو گذاشتم با خازن صافی هم 100 نانو موازی کن(اگه متوجه نشدی بگو یه مدار میدم از تغذیه واست) این نویز ها رو باید توی چند مرحله واسشون خازن گذاشت تا خنثی بشن خیلی اذیت می کنن از adc میکرو هم استفاده می کنی؟؟ایا پایه های تغذیه یadc رو به تغذیه وصل کردی؟؟چون بعضی وقتا این پایه های تغذیه یخش انالوگ میکرو رو ول نکنی نویز میاد هااا اینو حتما وصلشون کن(این خیلی مهمه ها حتما تغذیه بخش انالوگ هم باید وصل باشه)
    پاینده باشی
    جدیدترین ویرایش توسط real_ahmadi; ۱۸:۰۸ ۱۳۹۶/۰۹/۱۴.
    Proudly @real_ahmadi
    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام
      این مشکل با توجه به تغذیه ای که تست کردین و بستین مسلما از نویز القایی خط تغذیه الکترومغناطیس نیست ، احیانا منبع تغذیه شما سویچنگ نیست؟ اگر هست تبدیل به ترانسی کنید و نتیجه رو قرار بدین
      سیم های ال سی دی رو در یک پوشش آلومینویم که زمین شده قرار بدین
      هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

بله کلی خازن 100 نانوفاراد گذاشتم حتی از خازن های 6800 میکروفاراد استفاده کردم ، تغذیه آنالوگ ADC رو هم وصل کردم .اینکه میگید باید دیود رو کنار کویل رله بذارم یعنی چطوری ؟!!! بعد مگه چه فرقی میکنه ؟!!! بعدش من از پل دیودی استفاده نکردم یک آداپتور مرغوب گرفتم و چند تا خازن 100 نانوفاراد و بعد 6800 میکرو گذاشتم بعد رگولاتور 7805 بعد چند تا خازن 100 نانوفاراد ، کنار میکروهم دو تا 100 نانو گذاشتم دوباره دو سر ال سی دی (تغذیه مثبت و منفی ) هم یک 6800 میکرو گذاشتم . ....وقتی کنتاکتور نیست این اتفاق نمیفته ...این نویز همش از کنتاکتور میاد فکر میکنم .
        خدایا یکی بزرگترین آرزویهایم در این دنیا این است که همه مردم حالشان خوب باشد و احساس خوشبختی داشته باشند....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fmicro نمایش پست ها
          بله کلی خازن 100 نانوفاراد گذاشتم حتی از خازن های 6800 میکروفاراد استفاده کردم ، تغذیه آنالوگ ADC رو هم وصل کردم .اینکه میگید باید دیود رو کنار کویل رله بذارم یعنی چطوری ؟!!! بعد مگه چه فرقی میکنه ؟!!! بعدش من از پل دیودی استفاده نکردم یک آداپتور مرغوب گرفتم و چند تا خازن 100 نانوفاراد و بعد 6800 میکرو گذاشتم بعد رگولاتور 7805 بعد چند تا خازن 100 نانوفاراد ، کنار میکروهم دو تا 100 نانو گذاشتم دوباره دو سر ال سی دی (تغذیه مثبت و منفی ) هم یک 6800 میکرو گذاشتم . ....وقتی کنتاکتور نیست این اتفاق نمیفته ...این نویز همش از کنتاکتور میاد فکر میکنم .
          سلام
          شما دیود رو قبل از فریت بید ها گذاشتین باید بعد از فریت بید ها بزارید
          اگه بتونید ازسخت افزای که ساختید عکس بزارید خیلی خوب میشه
          موفق باشید
          Proudly @real_ahmadi
          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

شما باید از 8 بیت LCD استفاده کنید چون 4 بیت این مشکل بوجود میاد
            //================================================== ==============
            void lcd(void)
            {
            char s;
            delay_ms(20);
            lcd_rs=0;
            lcd_port=0x02;
            lcd_e=1;lcd_e=0;
            delay_ms(2);

for(s=0;s<5;s++)
            {
            lcd_port=set_lcd[s];
            lcd_e=1;lcd_e=0;
            delay_us(dtime);
            }
            lcd_rs=1;
            for(s=0;s<lcd_size;s++)
            {
            lcd_port=stlcd1[s];
            lcd_e=1;lcd_e=0;
            delay_us(dtime);
            }
            lcd_rs=0;
            lcd_port=0xc0;
            lcd_e=1;lcd_e=0;
            delay_us(dtime);
            lcd_rs=1;
            for(s=0;s<lcd_size;s++)
            {
            lcd_port=stlcd2[s];
            lcd_e=1;lcd_e=0;
            delay_us(dtime);
            }
            }// lcd
            //================================================== ==============
            و ال سی دی رو همیشه باید رفرش کنید
            این تابع می تواند در حلقه اصلی برنامه قرار بگیره و مشکل حل خواد شد !!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X