اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختار نمایشگرهای تمام رنگی (Full Color RGB LED Display )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساختار نمایشگرهای تمام رنگی (Full Color RGB LED Display )

با سلام ممنون از اطلاعاتی که دادید واقعا عالی بود
    :applause: :applause: :applause: :applause:
    ممنون می شم اگه در مورد اسکن صفحه ای هم توضیح بدید
    :applause:

دیدگاه

سلام ، خواهش می کنم

این اصطلاح رو متاسفانه تاحالا نشنیدم .
      حضرت علی (ع) : خداوند از جاهلان پیمان فراگیرى علم نگرفته ، مگر آنکه قبلا از دنشمندان پیمان تعلیم دادن گرفته است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد فخر
        سلام ، خواهش می کنم

این اصطلاح رو متاسفانه تاحالا نشنیدم .
        سلام
        البته قبلا تو سایت در مورد بحث شده ولی توضیح زیادی در موردش ندادند

http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...95975#msg95975

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 0098

سلام
          البته قبلا تو سایت در مورد بحث شده ولی توضیح زیادی در موردش ندادند

http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...95975#msg95975
          سلام
          ببینید تو صفحه ی قبل تو پست " فرکانس رفرش " یه توضیحی درباره نحوه رفرش تصویر دادم ( نمایش M ) ، توی نمایشگرهای گرافیکی ( اعم از تک رنگ ، 2 رنگ یا تمام رنگی ) یک سورس ویدوئی وجود داره ، این سورس می تونه حافظه ی eeprom یا Flash یا فایل تصویری در هارد کامپیوتر باشه ، وظیفه ی کنترلر نمایشگر اینه که اطلاعات هر فریم را در زمان مناسب از سورس بخونه و در نمایشگر رفرش کنه ، حالا اگر این اطلاعات باید شیفت پیدا کنند ، این شیفت باید تو همون سورس تعریف بشه . البته تو مثال آقای نحوی اگر اشتباه نکنم این سورس داخل حافظه ی Flash میکرو یعنی کنترلر تابلو وجود دارد . کنترلر هم در این تابلو هم کار رفرش تابلو را انجام می دهد و هم کار ساخت انیمیشن . به عبارتی به جای چندین فریم ، یک فریم وجود دارد و میکر با پردازش این فریم در بافر تابلو انیمیشن را بطور همزمان تولید می کند . مثلا ردیف اول فریم ثابت را در ردیف آخر بافر کپی می کند ، بعد از چند میلی ثانیه دو ردیف اول را در دو ردیف آخر بافر و ... و به نظر می رسد که آن فریم از پایین نمایشگر به طرف بالا حرکت می کند .
          موفق باشید .
          حضرت علی (ع) : خداوند از جاهلان پیمان فراگیرى علم نگرفته ، مگر آنکه قبلا از دنشمندان پیمان تعلیم دادن گرفته است .

دیدگاه

سلام
            ممنون
            یه کارت ادامه بده

دیدگاه

سلام

از پیکسل شروع کردم به کل نمایشگر رسیدم ، در کدوم مورد ادامه بدم ، اگر جایی نیاز به توضیح بیشتر داره بفرمایید .

دیدگاه

سلام. ممنون از راهنمای های شما.
                اگر امکانش است یه برنامه ساده PWM بگدارید که بتوان رنگ RGB تولید کرد(با bascom avr(

با تشکر از طرف همه دوستان

دیدگاه

دستت درد نکنه

ولی بهتره یکم عملی تر هم بحث بشه

خودتون تا به حال پروژه ای داشتین ؟
                  اگه پیش اومد چی کار میکنین ؟

من هم چند وقت پیش می خواستم برم تو کارش منتها توجیه مالی خوبی نداشت.
                  دانلود کتاب رایگان ARM به زبان فارسی :

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=74049.0

دیدگاه

سلام

اتفاقا قصد من از زدن این تاپیک این بود که دوستانی که می خواهند وارد این حوزه کاری بشند بدونند روش کلی کار چیه ، اکثر دوستان اول می خوان از یک led نور بگیرند بعد تعمیم بدند به یک ماتریس و بعد هم تابلو ، درصورتیکه برای شروع ساخت این نمایشگر باید از ابتدا کل تابلو را در نظر داشته باشید ، سرعت انتقال ماتریس تعیین کننده ی سایز تابلو هست ، حالا فرض کنید بدون در نظر گرفتن سایز تابلو یه ماتریس طراحی بشه و مشخص بشه که سرعت انتقال این ماتریس اونقدر پایینه که تو هر ستون فقط 3 تا ماتریس می شه گذاشت و این طراحی بی ارزش بشه ، آ‌اینا رو برای اونایی گفتم که می خوان ماتریس رو با میکرو یا Fpga و بدون استفاده از آی سی های PWM طراحی کنند . ولی در کل بدونید که با یه میکروی 8 بیتی با فرکانس 16Mhz طراحی این نمایشگر ها تقریبا غیر ممکن است ، به این دلیل : اگر grayscle را حداقل یعنی 1024 در نظر بگیریم و فرکانس رفرش 75 هرتز و رفرش 8 سطری در نتیجه در هر (75*8*1024)/1 ثانیه باید یک اینتراپت تایمر داشته باشیم ؛ به عبارتی هر 1.6 میکرو ثانیه یک اینتراپت ، با توجه به سیکل های 62.5ns و سیکل های لازم برای ورد به روتین و خروج از آن مشکل بتوان دیتا را پردازش کرد . شاید با Arm بشه کار کرد ولی هزینه می ره بالا .
                    به نظر من راه بهینه استفاده از همین آی سی هایی است که ملت ایران از آنها محروم شده .

دوستان اول تعیین کنید چه چیزی با چه مشخصاتی و با چه ابزاری می خواهید بسازید بعد دنبال روش باشید .

دیدگاه

ممنون به هر حال
                      البته با AVR زمان هر دستور 62.5nS هستش.

به نظر من قیمت خود LED ها مهمه و اینکه نوع ماتریسیش NxN گیر بیاد

اینا بدون در نظر گرفتن عمر مفید و میزان حد اکثر نور دهی آنهاست
                      که اونم جای بحث داره
                      دانلود کتاب رایگان ARM به زبان فارسی :

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=74049.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط elecMicro
                        ممنون به هر حال
                        البته با AVR زمان هر دستور 62.5nS هستش.

اینا بدون در نظر گرفتن عمر مفید و میزان حد اکثر نور دهی آنهاست
                        که اونم جای بحث داره
                        ممنون از تذکری که دادید ، اصلاحش کردم .

مشکلی که تو ایران است اینه که اکثر LED فروش ها datasheet این LED ها را ندارند . ماتریس ها هم برای indoor مناسبند .

دیدگاه

سلام.
                          اگه می خواهید عملی بسازید به نظر من بهتره از ماتریسهای LED RGB اماده در بازار استفاده کنید.
                          درسته یه مقدار(؟) گرون هستند اما کیفیت بالایی دارند و نیازی به زدن PCB هم نیست.

دیدگاه

واااای
                            محشره ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه :applause: :applause: :applause: :applause:
                            Reveng will surely come... Your hard time are ahead
                            // - - - - - - - - - -
                            برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
                            // - - - - - - - - - -
                            اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
                            // - - - - - - - - - -

دیدگاه

نوشته اصلی توسط elecMicro
                              .......................
                              ...................
                              نوشته اصلی توسط kasper
                              سلام.
                              اگه می خواهید عملی بسازید به نظر من بهتره از ماتریسهای LED RGB اماده در بازار استفاده کنید.
                              درسته یه مقدار(؟) گرون هستند اما کیفیت بالایی دارند و نیازی به زدن PCB هم نیست.
                              با سلام خدمت اساتید گرامی
                              چند وقت پیش PCB یه ماتریس 16 در 16 SMD RGB LED رو طراحی کردم و در تاپیک زیر ، مقداری در رابطه با این موضوع بحث شد .که در صورت ساخت میتونه از نظر کیفیت ، با نمونه های موجود در بازار ( که تا بحال فقط موفق به زیارت و تهیه یک مدل 8 در 8 rgb شدم با کلی خواهش و تمنا به قیمت 25000 تومان ) کاملا رقابت کنه .منتها برای تامین هزینه های ساخت پروتوتایپ در حال حاضر ، در جا میزنیم .
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=16140.0
                              ولی یکی از اساسی ترین ، مشکلات در سر راه اجرای این مقوله ، هزینه اولیه طراحی و ساخت یک نمونه است. حد اقل یک نمونه INDOOR
                              بنظر دوستان ، این مشکل رو چطور میشه رفع کرد ؟
                              در اینجا هم در رابطه با این مورد بحث شده ، هم بورد این ماتریس و هم یه مدار PWM GENERATOR
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=15602.msg73066#msg73066

دیدگاه

تا به حال روال کار ما تو این فروم اینطوری بوده که بیشتر خواننده بودیم تا نویسنده. اینم بر میگرده به سواد کممون.
                                این تایپیک رو دیدم و از پدید آورندش هم خیلی ممنونم چون اطلاعات خیلی خوبی دادند.
                                من قبلا تو یه شرکتی بودم که کارشون فقط تلویزیون های غول پیکر شهری بود و در زمانیکه اونجا بودم افتخار داشتم که تلویزیون های سبزوار و مه آباد رو نصب کنم.
                                یه سری اطلاعات هم دارم که اگه بدردتون بخوره در اختیارتون میزارم.البته اگه بدرد بخور باشه.

سیستم به این صورت هست که یه کارتی هست که به صورت اینترنال داخل pc قرار میگیره. این کارت با نرم افزار مربوطه در ویندوز در ارتباط هست و در اصل کل سخت افزار (تلویزیون) به کمک این نرم افزار شناسایی میشه. اسم این کارت اصطلاحا sender هست.عکس این کارت در پایین آورده شده:

یه کارت دیگه هست که در کابین اول قرار داره و توسط کابل لینک این دو کارت با هم در ارتباطن.اسم این کارت هم receiver هست.اینم عکسش:

خوب بریم سر اینکه ماژول چیه. ماژولا تشکیل شدند از تعداده معینی led که اینم عکسشه:

با کنار هم قرار دادن این ماژول ها تلویزیون های بزرگ بوجود می آن.
                                خوب فعلا انگشتام خسته شد. اشالا بقیش رو چند روز دیگه میگم.
                                راستی اصلا به فکر ساختن اینا نباشید علتشم چند روز دیگه میگم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X