پاسخ : ساختار نمایشگرهای تمام رنگی (Full Color RGB LED Display )
سلام دوستان
این تاپیک منو یاد 3 -4 سال پیش می نداره وقتی تو شرکن می خواستیم تابلوی روز دیدی برا تولید طراحی کنیم
امروز نزدیک بیش از چند صد تاشون دارن کار میکنن مولتی کالر آرزوی هر تابلو سازی هست
ولی چیزی که من می تونم بگم برای تابلوی داخل سالن((روش جاروبی)) یک فکر عملی دارم که اجراش نکردم ولی به احتمال خیلی زیاد عملی باشه ((بنا به تجربه هایی که داشتم)) اما تو این روش به اضای هر سطر یک avr مولد pwm مورد نظر rgb داریم ویک avr به اصطلاح master
masteravr وضیفش اینه که کد های رنگ مربوط به هر ستون رو به slave ها ((مولد pwm )) برسونه بعد اون ستون مورد نظر رو برای مدتی روشن نیگر داره((عین جاروب ستونی)) , وبعدش ستون بعدی به همین ترتیب
یعنی ما به از slave avr هاکه به تعداد سطر ها هستند به عنوان rgb driver استفاده میکنیم کد های rgb هر ستون رو بار گذاری میکنیم اون ستون رو روشن بعد خاموش بعد ستون بعدی در سایه لطف اسر ماندگاری نور در چشم در انتها یک تصویر کامل خواهیم داشت
البته با شدت نوری که برای محیط داخل مناسبه نه جلوی آفتاب
نوشته اصلی توسط samisin
سلام دوستان این تاپیک منو یاد 3 -4 سال پیش می نداره وقتی تو شرکت می خواستیم تابلوی روز دیدی برا تولید طراحی کنیم
امروز نزدیک بیش از چند صد تاشون دارن کار میکنن مولتی کالر آرزوی هر تابلو سازی هست
ولی چیزی که من می تونم بگم برای تابلوی داخل سالن((روش جاروبی)) یک فکر عملی دارم که اجراش نکردم ولی به احتمال خیلی زیاد عملی باشه ((بنا به تجربه هایی که داشتم)) اما تو این روش به اضای هر سطر یک avr مولد pwm مورد نظر rgb داریم ویک avr به اصطلاح master
masteravr وضیفش اینه که کد های رنگ مربوط به هر ستون رو به slave ها ((مولد pwm )) برسونه بعد اون ستون مورد نظر رو برای مدتی روشن نیگر داره((عین جاروب ستونی)) , وبعدش ستون بعدی به همین ترتیب
یعنی ما به از slave avr هاکه به تعداد سطر ها هستند به عنوان rgb driver استفاده میکنیم کد های rgb هر ستون رو بار گذاری میکنیم اون ستون رو روشن بعد خاموش بعد ستون بعدی در سایه لطف اسر ماندگاری نور در چشم در انتها یک تصویر کامل خواهیم داشت
بنام خدا
با سلام
فرمودید ، " وقتی تو شرکت می خواستیم تابلوی روز دیدی برا تولید طراحی کنیم .امروز نزدیک بیش از چند صد تاشون دارن کار میکنن مولتی کالر آرزوی هر تابلو سازی هست "
ممکنه بیشتر توضیح بدید ؟ تابلوهای مولتی کالری که ساختید ، دارای چه مشخصاتی بودند ؟
دارای چند سطر و ستون بودند ؟
چند رنگ ، تولید میکردند ؟
از چه روشی برای نمایش و تولید رنگ استفاده میکردند ؟
در کل اگر شرح ساختار طراحی اینگونه از صفحات نمایشی مالتی کالر را بفرمایید ، کمک بزرگی به دوستان این انجمن خواهید نمود .
با احترام
سلام دوست من
ما مولتی کالر نساختیم سو تعبییر شد
ولی یک طرح عملی رو توضیح دادم براتون اگه تایید کنید روش کارکنیم
یک فکر عملی دارم که اجراش نکردم ولی به احتمال خیلی زیاد عملی باشه ((بنا به تجربه هایی که داشتم)) اما تو این روش به اضای هر سطر یک avr مولد pwm مورد نظر rgb داریم ویک avr به اصطلاح master
برای هر salve avr یک تابع می نویسیم که با گرفتم کد rgb شروع به تولید سه pwm برای هر ژیکسل میکنه تمام درایور ها در سطر رو بارگذاری میکنیم وسپس اون ستون رو روشن میکنیم وبعد سطر بعدی
نظرتون چیه؟؟؟؟
نوشته اصلی توسط samisin
سلام دوست من
ما مولتی کالر نساختیم سو تعبییر شد
ولی یک طرح عملی رو توضیح دادم براتون اگه تایید کنید روش کارکنیم
یک فکر عملی دارم که اجراش نکردم ولی به احتمال خیلی زیاد عملی باشه ((بنا به تجربه هایی که داشتم)) اما تو این روش به اضای هر سطر یک avr مولد pwm مورد نظر rgb داریم ویک avr به اصطلاح master
برای هر salve avr یک تابع می نویسیم که با گرفتم کد rgb شروع به تولید سه pwm برای هر ژیکسل میکنه تمام درایور ها در سطر رو بارگذاری میکنیم وسپس اون ستون رو روشن میکنیم وبعد سطر بعدی
نظرتون چیه؟؟؟؟
بنام خدا
با سلام
فرض کنیم ، قراره که یک صفحه نمایش RGB با 320 سطر و 240 ستون طراحی بشه .
نوع طراحی شما ، با درنظر گرفتن موردی که فرمودید " SLAVE AVR " ، برای درایو ال ای دی های این صفحه به چه صورتی خواهد بود ؟
در صورت امکان با شماتیک توضیح بفرمایید .
با احترام
ببینید مسلم هست که 200 تا avr رو شبکه کردن با هر ارتباط سریالی بسیار سخت خواهد بود اما فرض کنید بخواهید یک تابلو مولتی کالر ((مثل اونی که تو استادیوم ها هست)) بسازید با توجه به قیمتی که میشه این محصول رو فروخت مثلا 32 تا avr رقم زیادی نخواهد شد
تازه اگه این سیستم رو بصورت ماا¾ا¾ژول در بیاریم واز یکpc به عنوان پردازنده وآماده کننده کد ها استفاده کنیم وavr ها نقش درایور هامون رو بازی کنند بزرگ کردن سیستم فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه اگه وقت بدید یک بلوک دیاگرام والگوریتم کلی سیستم رو بکشم براتون
قدم اول این سیستم آماده کردن یک تابع هست برای درایو یک پیکسل rgb هست
نوشته اصلی توسط samisin
ببینید مسلم هست که 200 تا avr رو شبکه کردن با هر ارتباط سریالی بسیار سخت خواهد بود اما فرض کنید بخواهید یک تابلو مولتی کالر ((مثل اونی که تو استادیوم ها هست)) بسازید با توجه به قیمتی که میشه این محصول رو فروخت مثلا 32 تا avr رقم زیادی نخواهد شد
تازه اگه این سیستم رو بصورت ماا¾ا¾ژول در بیاریم واز یکpc به عنوان پردازنده وآماده کننده کد ها استفاده کنیم وavr ها نقش درایور هامون رو بازی کنند بزرگ کردن سیستم فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه اگه وقت بدید یک بلوک دیاگرام والگوریتم کلی سیستم رو بکشم براتون قدم اول این سیستم آماده کردن یک تابع هست برای درایو یک پیکسل rgb هست
بنام خدا
با سلام
تاپیک مشابه در این باره ایجاد شده.
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=31215.msg150859;topicseen#msg15085 9
با سلام خدمت همه دوستان و اساتید محترم بلاخص اقایان فخر و معیری
ببخشید که دیر این تاپیک رو خوندم
من در حدود 4 ساله که در گیر طراحی و ساخت تابلوهای روان هستم(تک رنگ)
البته با این ماژول های fullcolor یه مقدار کار کردم و تونستم طیف رنگ رو در ابعاد یک ماژول تولید کنم
اخیرا یک پکیج 1000 تایی از ای سی جادویی mbi5026 از چین خریدم که 500 تاش مازاد مصرف خودم هست
به راحتی اب خوردن میشه این ماتریس رو باهاش درایو کرد حتما دیتاشیتش رو ببینین اگه خواستین با کمال میل باهاتون همکاری میکنم.
قابل توجه مدیران سایت:
منکه وقتم خیلی درگیره ولی اگه این تاپیک رو ادامه بدین به راحتی میشه تو ایران خط تولیدش رو راه انداخت.ما فقط ابزارمون قوی نبود که با همت دوستان
و مدیریت شما اونم حل شدنیه.
نوشته اصلی توسط Quantom
با سلام خدمت همه دوستان و اساتید محترم بلاخص اقای فخر ......
البته با این ماژول های fullcolor یه مقدار کار کردم و تونستم طیف رنگ رو در ابعاد یک ماژول تولید کنم
اخیرا یک پکیج 1000 تایی از ای سی جادویی mbi5026 از چین خریدم که 500 تاش مازاد مصرف خودم هست
به راحتی اب خوردن میشه این ماتریس رو باهاش درایو کرد حتما دیتاشیتش رو ببینین اگه خواستین با کمال میل باهاتون همکاری میکنم.
قابل توجه مدیران سایت:
منکه وقتم خیلی درگیره ولی اگه این تاپیک رو ادامه بدین به راحتی میشه تو ایران خط تولیدش رو راه انداخت.ما فقط ابزارمون قوی نبود که با همت دوستان
بنام خدا
با سلام
طبق اطلاعات این دیتاشیت ، هر کدام از این چیپها ، برای حد اکثر ، 7 ال ای دی آرجی بی ، مورد استفاده قرار میگیره .
http://matthieu.benoit.free.fr/cross/data_sheets/MBI5026%20Datasheet%20V1.0.pdf
چند سوال :
این اطلاعات 16 بیتی ، در داخل چیپ ، چگونه تفسیر میشه ؟ هر کانال 16 بیت ، یا هر کانال ، یک بیت ؟
آیا روی هر کانال ، بصورت مجزا ، امکان ایجاد طیف رنگ هست ؟
آیا ، بعد از ثبت اطلاعات یک سطر ، بر روی چیپ ، همزمان میتوان این آرایش را در خروجیها دید ؟
بطور مثال :
کانال 1 = 10 %
کانال 2 = 15 %
کانال 3 = 20 %
کانال 4 = 11 %
کانال 5 = 14 %
کانال 6 = 51 %
.
.
.
.
کانال 15 = 87 %
کانال 16 = 61 %
قیمت این چیپ ؟
ممکنه ، شماتیک مدار درایور تابلو خودتون رو جهت بحث و بررسی ، در اینجا قرار بدهید ؟
نوشته اصلی توسط Quantom
با سلام خدمت همه دوستان و اساتید محترم بلاخص اقایان فخر و معیری
قابل توجه مدیران سایت:
سلام
ببخشید میخواستم بدونم این ای سی قیمتش چنده میتونید چندتا نمونه برام بفرستید اگه میشه شماره تماس بدین تا در این مورد زنگ یزنم اگه قیمت
خوب باشه 500 تا رو میخوام
چند سوال :
این اطلاعات 16 بیتی ، در داخل چیپ ، چگونه تفسیر میشه ؟ هر کانال 16 بیت ، یا هر کانال ، یک بیت ؟
آیا روی هر کانال ، بصورت مجزا ، امکان ایجاد طیف رنگ هست ؟
آیا ، بعد از ثبت اطلاعات یک سطر ، بر روی چیپ ، همزمان میتوان این آرایش را در خروجیها دید ؟
بطور مثال :
کانال 1 = 10 %
کانال 2 = 15 %
کانال 3 = 20 %
کانال 4 = 11 %
کانال 5 = 14 %
کانال 6 = 51 %
.
.
.
.
کانال 15 = 87 %
کانال 16 = 61 %
قیمت این چیپ ؟
ممکنه ، شماتیک مدار درایور تابلو خودتون رو جهت بحث و بررسی ، در اینجا قرار بدهید ؟
با احترام
سلام مهندس
در جواب همه سوالات باید بگم
همونطور که از اسم این ای سی معلوم میشه ساخته شده فقط برای درایو led
واسه تک رنگ که انقلاب راه میندازه
واسه رنگی هم باید بگم هم خوب جواب میده که ماژولش( fullcolor) رو وارد میکنن هم ارزونتره
از مشخصاتش
5 تا 90 میلی امپر در هر پایه خروجی میده
نیاز به مقاوت نداره خروجی همه پایه ها همیشه ثابت میمونه
به هیچ عنوان led رو نمیسوزونه
بدون تغیر رنک میشه شفافیت رو هم در دست گرفت
هر چی بگم کم گفتم حتما دیتاشیتش رو ببینین
سر یه فرصت مناسب راجع به نرم افزار هم بحث میکنم
البته دوستان همه استادن من فقط دیدم اینجا درد ای سی بود گفتم او با من کلیات رو هم که پیکسل عزیز کاملا شرح دادن
دیدگاه