اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

obdev USB ** آموزش اتصال avr به پورت usb بدون آی سی واسط

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : obdev USB ** آموزش اتصال avr به پورت usb بدون آی سی واس&#1591

با سلام خدمت همه دوستان
    نرم افزار protuse8 قابلیت این رو داره که نرم افزار winavr رو به اون اضافه کنی و به راحتی می تونید تو قسمت source code اون از v-usb جواب بگیرید .
    طبق مراحل زیر عمل کنید :
    نرم افزار پروتئوس ورژن 8 رو نصب کنید . سپس یک new project ایجاد کنید بعد از ایجاد مراحل شماتیک و pcb در مرحله firmware یک firmware ایجاد کنید . طبق شکل زیر عمل کنید :

دکمه compilers رو بزنید و اگر نرم افزار winavr روی سیستم شما نصب باشد با زدن دکمه check All نرم افزار winavr شناسایی شده و به صورت اتوماتیک به پروتئوس اضافه می شود .

در مرحله بعدی وارد محیط source code که همان محیط برنامه نویسی می باشد وارد می شوید .
    مراحل پیکربندی به پایان رسید حالا محتویات پوشه usbdrv را کنار پروژه ای که ایجاد کرده اید کوپی کنید و از گزینه add Existing این فایلها رو به برنامه خود اضافه کنید.
    از منوی Bulde گزینه project option رو انتخاب کنید . و قسمت clock for delay را با فرکانسی که می خواهید کار کنید پر کنید . در اینجا کار به اتمام رسیده و شما می توانید برنامه خود را نوشته و کامپایل کنید .

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : obdev USB ** آموزش اتصال avr به پورت usb بدون آی سی واسط

نوشته اصلی توسط حسین غیاثوند
      با سلام خدمت همه دوستان
      نرم افزار protuse8 قابلیت این رو داره که نرم افزار winavr رو به اون اضافه کنی و به راحتی می تونید تو قسمت source code اون از v-usb جواب بگیرید .
      طبق مراحل زیر عمل کنید :
      نرم افزار پروتئوس ورژن 8 رو نصب کنید . سپس یک new project ایجاد کنید بعد از ایجاد مراحل شماتیک و pcb در مرحله firmware یک firmware ایجاد کنید . طبق شکل زیر عمل کنید :

دکمه compilers رو بزنید و اگر نرم افزار winavr روی سیستم شما نصب باشد با زدن دکمه check All نرم افزار winavr شناسایی شده و به صورت اتوماتیک به پروتئوس اضافه می شود .

در مرحله بعدی وارد محیط source code که همان محیط برنامه نویسی می باشد وارد می شوید .
      مراحل پیکربندی به پایان رسید حالا محتویات پوشه usbdrv را کنار پروژه ای که ایجاد کرده اید کوپی کنید و از گزینه add Existing این فایلها رو به برنامه خود اضافه کنید.
      از منوی Bulde گزینه project option رو انتخاب کنید . و قسمت clock for delay را با فرکانسی که می خواهید کار کنید پر کنید . در اینجا کار به اتمام رسیده و شما می توانید برنامه خود را نوشته و کامپایل کنید .
      مهندس جان میشه یه پروژه ساده برای نمونه در اینجا بگذاری ببینیم
      متشکرم
      :redface:
      کمتر سخن گویم
      بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

پاسخ : obdev USB ** آموزش اتصال avr به پورت usb بدون آی سی واسط

سلام

از آقای حیدری و سایر اعضا درخواست میشه لطفا مزایا و معایب این روش رو در مقایسه با استفاده از آی سی واسط در مواردی مثل سرعت انتقال ، حجم ، پیچیدگی و غیره بیان فرمایند .

باتشکر .

اضافه شده در تاریخ :
        سلام
        ببخشید آیا میشه با این روش با نرم افزار متلب ارتباط برقرار کرد ؟

باتشکر .

دیدگاه

پاسخ : obdev USB ** آموزش اتصال avr به پورت usb بدون آی سی واس&#1591

سلام به دوستان
          نرم افزار متلب کامپوننت سریال رو داره و به راحتی می شه با بکار گیری چند دستور ساده با پورت سریال ارتباط داشت . پورت usb رو نداره . حتی در برنامه نویسی c# کامپوننت usb وجود نداره و دوستان زحمت کشیدن و dll نوشتن .

یه پیشنهاد دارم : یه اینترفیس به نام usbtocom وجود داره که سورس اون توسط v-usb نوشته شده و همونطور که از اسمش مشخص پورت usb رو به سریال تبدیل می کنه و برای اون هایی که لپ تاپ دارن که فاقد پورت سریال و یا علاقمند به کار با پورت usb هستند بسیار مفیده .

مزایا :
          در این روش دیگه مجبور نیستید حتما برنامتون رو با winavr بنویسید .
          به راحتی می تونید با #c یا متلب کار کنید .

معایب :
          استفاده از سخت افزار بیشتر

از آدرس زیر می تونید این اینترفیس رو به صورت رایگان دانلود کنید .
          http://avr-city.blogfa.com

دیدگاه

سلام دوستان و اساتید

به دادم برسید که هر کاری میکنم نمیتونم از obdev USB جواب بگیرم. میکرو atmega8 را استفاده میکنم و مدار دیود زنر را با کریستال 12 مگاهرتز بستم. وقتی پروگرام میکنم و به کامپیوتر وصل میکنم ویندوز نمیشناسه. برنامه HID را پروگرام میکنم یا usbasp یا کیبورد یا هرچیز دیگه ای.

کمک کنید دارم دیوانه میشم :angry: :angry: :angry:
            >>>>> اللهم عجل لولیک الفرج <<<

لطفا برای تشکر از امتیاز مثبت استفاده بفرمایید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aghel110
              سلام دوستان و اساتید

به دادم برسید که هر کاری میکنم نمیتونم از obdev USB جواب بگیرم. میکرو atmega8 را استفاده میکنم و مدار دیود زنر را با کریستال 12 مگاهرتز بستم. وقتی پروگرام میکنم و به کامپیوتر وصل میکنم ویندوز نمیشناسه. برنامه HID را پروگرام میکنم یا usbasp یا کیبورد یا هرچیز دیگه ای.

کمک کنید دارم دیوانه میشم :angry: :angry: :angry:
              اگر ویندوزتون سون باید بدونید که حالت testmode فعال باشه.

برای چک کردن این موضوع : گوشه سمت راست پایین روی دکستاپ با خط سفید تایپ شده است اگر نبود فعال نیست باید با یه سری نرم افزارها اول فعالش کنی
              دکتر چمران در 1311 در تهران متولد شد
              وی در زمان اقامت در آمریکا انجمن اسلامی آمریکا را تأسیس کرد که منجر به قطع بورسیه وی توسط شاه شد.
              او با اینکه یکی از دانشمندان مطرح آمریکا به حساب می آمد بدون توجه به مدرک به مصر رفت و آموزش نظامی دید.

دیدگاه

سلام
                منم هرکار میکنم نمیتونم رو وین 7 64بیت نصبش کنم لطفا کمک کنید :cry: :angry:
                عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
                مخترع برتر شمال غرب سال 96
                مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
                  سلام
                  منم هرکار میکنم نمیتونم رو وین 7 64بیت نصبش کنم لطفا کمک کنید :cry: :angry:
                  باید لایبری 64 را نیز درست کنی
                  یه سری به اینجا بزن و پستهای من را بخون

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=21747.285
                  دکتر چمران در 1311 در تهران متولد شد
                  وی در زمان اقامت در آمریکا انجمن اسلامی آمریکا را تأسیس کرد که منجر به قطع بورسیه وی توسط شاه شد.
                  او با اینکه یکی از دانشمندان مطرح آمریکا به حساب می آمد بدون توجه به مدرک به مصر رفت و آموزش نظامی دید.

دیدگاه

از اساتید کسی میدونه فاصله زمانی ارسال بیتها در usb چقدر هست؟با توجه به اینکه این زمان در usb1.1 تو لینک پایین نشون داده شده این زمان 83 نانو ثانیه هست از اونجایی که فرکانس کار تو obdev USB میتونه 12مگا هرتز باشه ما حتی اگر تو برنامه از دستورات اسمبلی هم استفاده کنیم (هر سیکل ساعت یک دستور اجرا میشه)نمیتونیم فرصت کافی برا پردازش داده توسط میکرو داشته باشیم.حتی وقفه میکرو هم نمیتونه با سرعت یک سیکل اجرا بشه(وقفه دو سیکل لازم داره).ضمنا اگر با آرم کار کرده باشین این نکته تو کار با usb آرم اهمیت داره که فرکانس واحد usb حتما باید 48 مگا هرتز باشه و کاملا مشخصه که با این نرخ ارسال داده در usb رابطه داره(48=12*4).پس چطوری میکرویی که داره با فرکانس 12مگاهرتز کار میکنه به خواسته های host جواب میده.جواب این سوال یه چیز میتونه باشه و اون هم این هست که زمان ارسال یک بیت از 83 نانو ثانیه خیلی بیشتر هستچرا که تو خود برنامه هم برای کار با تابع delay t فرکانس کار cpu بر عدد 1000 تقسیم شده.اگر کسی میدونه لطفا بگه که ما هم استفاده کنیم.
                    http://en.wikipedia.org/wiki/USB#Signaling

دیدگاه

سلام به همه دوستان عزیز من این پست رو قبلا دیده بودم ولی چون از winavr سر در نمیارم تو بحث شرکت نمیکردم ولی الان به port usb نیاز پیدا کردم،من میخوام یه دیتا 8 بیتی رو از پورت usb که از طریق یه نرم افزار ارسال میشه رو دریافت کنم با میکرو و میکرو فقط کارش ایه که دریافت کنه و هیچ ای سی واسطی نباشه،من زیاد به winavr مسلط نیستم یعنی اصلا بلد نیستم.فقط با کدویژن کار کردم،اگه کسی هست که کمکم کنه ممنونش میشم
                      وه کو شیتان شیتی تو بوم

دیدگاه

سلام
                        آقا یکی لطف کنه همین قسمت کد رو توضیح بده خصوصا داخل آرگومان ایف( چیه اون)
                        مشکل من با این اشاره گرها حل نشد :rolleyes:
                        توضیحات pdf رو خوندم اما چیزی حالین نشد
                        کد:
                        usbRequest_t *req;
                        req = (usbRequest_t*)data;
                        if(req->bmRequestType == 0xac)

کد:
                        uchar res[6];
                        uchar usbFunctionSetup(uchar data[8]) {
                        usbRequest_t *req;
                        req = (usbRequest_t*)data;
                        if(req->bmRequestType == 0xac)
                        {
                        res[0] = PINB;
                        res[1] = PINC;
                        res[2] = PIND;
                        return 3;
                        }
                        return 0;
                        }

با تشکر
                        چه یافت آنــکه تــو را گم کرد وچه گم کرد آنـکه تــو را یافت.

دیدگاه

سلام به تمامی دوستان

شرمنده من یک مشکلی با این درایور دارم ، اونم اینه که وقتی مدار رو به کامپیوتر وصل میکنم سیستم میگه که سخت افزارم نسخه 1.1 یو اس بی و اون رو نمیشناسه !!

باید چی کار کنم ؟

دیدگاه

سلام
                            ممنون از همه دوستان به خاطر زحماتی که برای آموزش افراد مبتدی مثل من می کشند.
                            من میخوام با تغییراتی تو لایبرری obdev اونو با کدویژن سازگارش کنم ولی به یه مشکلی برخوردم و اون اینه که تابع usbFunctionDescriptor در فایل usbdrv.h معرفی شده ولی در فایل usbdrv.c تعریف نشده!!
                            قضیه چیه.
                            آیا نکته خاصی داره؟؟
                            ممنون

دیدگاه

سلام به همه دوستان

من با codvision کار میکنم چطور میتونم از این کتابخانه استفاده کنم

آخه این کتابخانه برای win avr و atmel studio ساخته شده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط h.torabi
                                سلام به همه دوستان

من با codvision کار میکنم چطور میتونم از این کتابخانه استفاده کنم

آخه این کتابخانه برای win avr و atmel studio ساخته شده

با کدویژن نمیتونید.
                                بهتره برای استفاده از این کتابخانه از AVRStudio استفاده کنید
                                گفت که دیوانه نهی لایق این خانه نهی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X