اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

obdev USB ** آموزش اتصال avr به پورت usb بدون آی سی واسط

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : obdev USB ** آموزش اتصال avr به پورت usb بدون آی سی واسط

نوشته اصلی توسط mpc
    سلام دوست گرامی میشه یه برنامه کوچکی که با winavr نوشتید را برایمان در سایت قرار دهید :question: لطفا
    تا مشکل دوستان هم خل شود اگر ممکن است چند خطی هم توضیح به زبان ساده بنویسید :redface: متشکر میشیم
    سلام
    وقتی استادهای بزرگی تو سایت هستن جایی برای صحبت های بنده نیست.
    من فقط جزوه ی آقای مصطفی حیدری را خواندم به چند مشکل برخوردم که اونها را نیز در سایت نوشتم.
    لطفا دقیق بگید مشکل شما در کجای این پروژه است.
    من با ای وی آر استدیو کار کردم.
    دکتر چمران در 1311 در تهران متولد شد
    وی در زمان اقامت در آمریکا انجمن اسلامی آمریکا را تأسیس کرد که منجر به قطع بورسیه وی توسط شاه شد.
    او با اینکه یکی از دانشمندان مطرح آمریکا به حساب می آمد بدون توجه به مدرک به مصر رفت و آموزش نظامی دید.

دیدگاه

من جواب گرفتم :mrgreen:
      اول اینکه اگه از avrstudio6 استفاده میکنید باید از نسخه 2012 v-usbاستفاده کنید و بعد حتمن علاوه بر include کردن هدر ها، در قسمت project properties اونها رو به برنامه هم اضافه کنید
      همینطور در مورد فایلهای اسمبلی!
      سوم اینکه به جای uchar از unsigned char و تعاریف جدید تر در تابع main استفاده کنید و در اخر موقع لود کردن در آیسی فیوزبیت ها رو با توجه به فرکانس تعریف شده تنظیم کنید
      یه نکته دیگه اینکه در فایل usbconfig به جای (F_CPU/1000) در قسمت #define USB_CFG_CLOCK_KHZ خود فرکانس کریستال رو به صورت تقسیم بر 1000 (مثلن 12000 ، 16000) بنویسید و در تابع main هم یکبار فرکانس کاری میکرو (#define F_CPU 16000000) رو تعریف کنید اگه err داد درsimbols<project properties اون رو تعریف کنید
      در نهایت اینکه ممکنه سیستم عامل شما 64بیت باشه و شما از کتابخانه های 32بیت استفاده کرده باشید که باید نتیجه رو در سیستم های 32بیت ببینید!!!!!!!!!!

دیدگاه

سلام
        برای برنامه ویندوز من با code block جواب گرفتم اما وقتی همون برنامه رو توی visual c++ اجرا میکنم، usb رو باز نمیکنه!
        کسی با ویژوال براش برنامه نوشته که جواب گرفته باشه؟
        گفت که دیوانه نهی لایق این خانه نهی

دیدگاه

یک سایتی پیدا کردم که انواع vid و pid های usb را قرار داده است

http://www.fourwalledcubicle.com/files/LUFA/Doc/120730/html/_page__v_i_d_p_i_d.html
          وی در زمان اقامت در آمریکا انجمن اسلامی آمریکا را تأسیس کرد که منجر به قطع بورسیه وی توسط شاه شد.
          او با اینکه یکی از دانشمندان مطرح آمریکا به حساب می آمد بدون توجه به مدرک به مصر رفت و آموزش نظامی دید.

دیدگاه

سلام لطفا به من در مورد این برنامه کمک کنید
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76177.0

دیدگاه

با سلام و تشکر از تمامی بچه های انجمن
              از درایور obdev چطور می شه توی avrstudio 6 استفاده کرد .
              با تشکر

دیدگاه

من :angry: هر کاری میکنم :angry: نمی تونم راه بندازم :angry:
                هم تو IAR و هم تو AVR Studio 5
                میگه هیچ مرجعی واسه تابع usbInit() تعریف نشده :angry:
                دلا خو کن به تنهایی که از تنها بلا خیزد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Navid_Micro
                  من :angry: هر کاری میکنم :angry: نمی تونم راه بندازم :angry:
                  هم تو IAR و هم تو AVR Studio 5
                  میگه هیچ مرجعی واسه تابع usbInit() تعریف نشده :angry:
                  کتابخونه رو درست به پروژت اضافه کردی؟
                  گفت که دیوانه نهی لایق این خانه نهی

دیدگاه

والا نمی دونم :cry2:
                    از خود مثالش استفاده کردم
                    #include <usbdrv.h>
                    #include <oddebug.h>
                    البته فایل ها ریختم کنار فایل main
                    و فایل usbdrv.h رو هم تو کامپایلر اضافه کردم
                    دلا خو کن به تنهایی که از تنها بلا خیزد

دیدگاه

سپاس
                      www.epre.ir

دیدگاه

من چندوقت پیش دنبال این قضیه بودم اما مشکل اصلی که به نظرم وجود داره دایورش برای ویندوزه مخصوصا ویندوز 7 که 64 بیتی هم باشه!
                        کسی تونسته با ویندوز 7 64بیت نتیجه بگیره؟
                        Weakness of attitude becomes weakness of character
                        Albert Einstein

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SaeedNazary
                          من چندوقت پیش دنبال این قضیه بودم اما مشکل اصلی که به نظرم وجود داره دایورش برای ویندوزه مخصوصا ویندوز 7 که 64 بیتی هم باشه!
                          کسی تونسته با ویندوز 7 64بیت نتیجه بگیره؟
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=21747.270 :read:

دیدگاه

آقا بالاخره کسی تونست با ویندوز 7 (64 بیت) نتیجه بگیره؟
                            نمیشه داریورش را نصب کرد.؟!!
                            Albert Einstein

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SaeedNazary
                              آقا بالاخره کسی تونست با ویندوز 7 (64 بیت) نتیجه بگیره؟
                              نمیشه داریورش را نصب کرد.؟!!
                              آقا من به سوال شما جواب دادم و لینک دانلود برای ویندوز 64 بیت را نیز قرار دادم که!!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 011
                                آقا من به سوال شما جواب دادم و لینک دانلود برای ویندوز 64 بیت را نیز قرار دادم که!!!!
                                آقا مرسی از جوابت
                                شما خودت ازش نتیجه گرفتی؟ آخه تو قسمت نظرات سایتی که معرفی کردی چیزای دیگه ای نوشته بود و همه ناراضی بودن؟!!!؟
                                Albert Einstein

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X