اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه تبدبل AVR به PLC ( کارشناسی الکترونیک )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه تبدبل AVR به PLC ( کارشناسی الکترونیک )

احمد عزیز
    خدمتون عرض کردم با زبان Ladder نیست. هرچند دوستمون در بالا کمپایلر Ladder هم قرار دادن که قبلا هم دیده بودم.

من بجای اینکه از بازار PLC و HMI بخرم خودم ساختمشون و برای خودم . یعنی با کدویژن برنامه می نویسم برای جفتشون.پس برنامه ی من بدرد کس دیگه ای نمی خوره جز همون کارخونه هایی که اینها رو اونجا نصب کردم.
    با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

برای شروع بدنیست و خشته نباشید
      ولی فکر کنم شما در باره plc اشتباه متوجه شدید
      1.plc دارای سه قسمته
      1. سخت افزار که باید خالی از برنامه کنترلی باشه و از طریق نرم افزار و cpu جدا گانه کنترل بشه
      2 . نرم افزار که باید توانایی کنترل سخت افزار و تک تک io ها رو داشته باشه و این توانایی رو هم باید داشته باشه که تگها رو باهم جابجا کنه که این مورد از مهمتریت تواناییهای یک plc بشمار میره
      3. مونیتورینگ که خودش ترکیبی از دو مورد بالاست و کاملا متمایز از دو مورد بالا
      در نتیجه سیستم شما در حال حاضر plc نیست و یک سیستم کنترله :sad:
      2.hmi این سیستم برای مونیتور کردن استفاده میشه و از قابلیت های زیادی برخورداره از جمله اینکه باید دارای نرم افزار طراحی باشه , بصورت کاملا گرافیکی باشه

در ضمن شرکت ما 13 ساله که طراح و سازنده plc یه و در حال حاضر plc های ما تو تمام کار جانه های تایر سازی موجوده البته با ورژنهای مختلف
      تنوع سخت افزار ما در حدود 60 مورده که یکسری شود دیگه تولید نمیشه و مدلهای جدید تر طراحی و تولید شده
      در طول این مدت ما 6 ورژن محصولاتمون رو ارتقاع دادیم و سعی کردیم بهترین باشیم
      از نر نرم افزار هم ما از لدر استفاده می کنیم که نوشته خودمونه و دارای نکات مثبت لدر های زیمنس و میتسوبیشیه با امکانات بسیار بیشتر از جمله استفاده از علایم فنی برای هر قطعه و ...
      البته ما plc هامون رو برای فروش قرار ندایم و فقط برای خدمون استفاده می کنیم ( کار اصلی ما طراحی و ساخت ماشین آلات صنعتی خطوط تولید و تسته)
      تمام سخت افزار های جدیدمون با avr و بیسکامه
      لدر رو هم با vb
      ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

خب سوال من از آقای بابازاده اینه که اگه شما نمی خواهید PLC های خودتون رو جایی بفروشید برای چی اینهمه زحمت اضافه متحمل شدید و یه واسطه ی اضافه تر مثل لدر بین برنامه نویس و کاربر قرار دادید؟!

وقتی از یک PLC قراره چندین نفر با سطح سواد مختلف استفاده کنند مجبوریم زبانی مشترک و استاندارد برای اون تعبیه کنیم . همینطور برای اینکه سازندگان مختلف در این زمینه هماهنگ بشن و هرکی زبان خودشو نده. اشتباه می کنی؟
        با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

1. اول اینکه ماکه خدون می خواهیم باهاش کار کنیم و در ضمن یک plc باید یک زبان برنامه نویسی استاندارد داشته باشه
          2. زبان لدر اولین زبان استاندارد برای plc است و دارای قواعد خاص خود که میشه به اونها اضافه کرد ولی نمیشه از اونها کم کرد
          3. ما باید بر روی plc یک زبان استاندارد داشته باشیم به دلیل اینکه در کارخانه باید بتونند ماشین رو دیباگ کنند یا io رو جابه جا کنند
          ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X