سلام دوستان.
شرمنده این مشکل من هم هست.
نمی دونم چطور اطلاعات بگیرم.
تو کاتالوگش در مورد پروتکل nmea گفته ولی در مورد binary message توضیحی نداده اگر چیزی دارین لطف کنین بزارین. ممنون میشم .
واقاعا نیاز دارم.
پروتوکل ها برای همه ماا¾ول ها یکسان هستند شما از سایت ublox می تونید دیتا شیت پروتکل ها ونرم افزار دمو رو که میشه تنظیمات لازم رو ارسال کرد رو دانلود کنید فکر کنم جواب بده این نرم افزار خیلی جالبیه user manual شو بخونید .www.ublox.com
شما فقط از یه max 232 استفاده کن و TXD ماژولو بده به RXD میکرو . بعد هم هر چیزی رو که نیاز داری بکش بیرون . . .
واسه اینکه بتونی اینکارو انجام بدی باید اول بفهمی پروتوکل ارتباطی چیه و بعدش با کامپیوتر اطلاعات خروجی ماژولو ببینی و بعد هم بری سراغ تحلیل اونا با میکرو
زمانی که شما ماژول را روشن میکنید اگر در همین لحظه به هایپر ترمینال هم متصل باشید می بینید که یا یه سری داده غیر منطقی می گیره یا داده ها را با فاصله و کم می گیره تا زمانی که
این حالت است و ماژول نتوانسته خودشو تو محیط پیدا کنه این زمان cold start است .
از قابلیت های ماژول های خوب هم در بازار کم بودن زمان cold می باشد .
اما در صورتی که شما بخواهید توسط میکرو داده های دریافتی را پردازش کنید همانطور که دوستان هم گفتند از max232 به عنوان واسط استفاده کرده تا سطح ولتاژ های یکی داشته باشید .
اگر کاراکتر کاراکتر بررسی می کنید از دستور getchar
پروتکل nmea را مطالعه کنید و یه مد قابل قبول را برای خودتون انتخاب کنید .
البته این موضوع قبلا هم در تاپیک ها بحث شده یه سرچ هم کنید .
در میان مردم پی دستی هستم پی گرمای نگاهی حتی در پس این همه چشم سردی غربت انسان پیداست
در پس، این همه نور این همه رنگ چه کسی میبیند اشک آن کودک را چشم آن مردی را
که شبانگاه، سر افکنده ز شرم و به یاد طفل اش بی صدا میگرید، می شکند
آری این شهر من است این همان شهر شما است در پی چشمی باش که نگاه اش آبی است و پر از نم نم باران بهار
دیدگاه