اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

gps

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

gps

سلام
    آقا کسی با gt-321r کار کرده و دستورات باینری کنترل اونو داره.

پاسخ : gps

سلام
    اقا کسی هست بدونه که چطور می شه baud rate خروجی gps رذو تغییر داد و انو مثلا طوری config کرد که فقط$gpmrc بده با تشکر

دیدگاه

سلام
      uart است و پروتکلش هم NEma است از تو دیتا شیت هم می تونی اطلاعتشو بگیری

دیدگاه

سلام دوستان.
        شرمنده این مشکل من هم هست.
        نمی دونم چطور اطلاعات بگیرم.
        تو کاتالوگش در مورد پروتکل nmea گفته ولی در مورد binary message توضیحی نداده اگر چیزی دارین لطف کنین بزارین. ممنون میشم .
        واقاعا نیاز دارم.
        ما ز یاران چشم یاری داشتیم...

دیدگاه

پروتوکل ها برای همه ماا¾ول ها یکسان هستند شما از سایت ublox می تونید دیتا شیت پروتکل ها ونرم افزار دمو رو که میشه تنظیمات لازم رو ارسال کرد رو دانلود کنید فکر کنم جواب بده این نرم افزار خیلی جالبیه user manual شو بخونید .www.ublox.com

دیدگاه

هیچ دستور باینری نیاز نداره

باود ریت اون هم 9600 است .

همین .

هر ثانیه یک بار اطلاعات را ارسال میکنه .

خروجی اون هم RS232 (آ‌+-15V است و نیاز به یک کنورتر max232 برای ارتباط با میکرو داره .

دیدگاه

سلام علی جان

چند تا کار با هم میکنی آخه :icon_razz:

دلیلی داره با سری LEA کار نمیکنی؟ من با اونا کار کردم ،خیلی خوب جواب میده ها :smile:
              البته تو دلیلشو داری professional
              بازیه ز ندگی اون نیست که تاسه خوب بیاری , اینه که تاسه بد رو خوب بازی کنی

دیدگاه

ممنون از پاسخ هاتون.

میشه بگین مفهوم اینها چیه :

1- cold start
                2-warm start
                3-hot start

بعد چطوری باید به ماژول بگم بره تو این حالات؟
                ما ز یاران چشم یاری داشتیم...

دیدگاه

تا جایی که من می دونم :

warm start که همون Hot start است و منظور حالتی است که برای چند لحظه دید آنتن کور شود و بعد دوباره دید آنتن کامل شود.

Cold start حالتی است که شما تغذیه ماژول را وصل می کنید.

دیدگاه

شما فقط از یه max 232 استفاده کن و TXD ماژولو بده به RXD میکرو . بعد هم هر چیزی رو که نیاز داری بکش بیرون . . .
                    واسه اینکه بتونی اینکارو انجام بدی باید اول بفهمی پروتوکل ارتباطی چیه و بعدش با کامپیوتر اطلاعات خروجی ماژولو ببینی و بعد هم بری سراغ تحلیل اونا با میکرو

دیدگاه

سلام

زمانی که شما ماژول را روشن میکنید اگر در همین لحظه به هایپر ترمینال هم متصل باشید می بینید که یا یه سری داده غیر منطقی می گیره یا داده ها را با فاصله و کم می گیره تا زمانی که
                      این حالت است و ماژول نتوانسته خودشو تو محیط پیدا کنه این زمان cold start است .

از قابلیت های ماژول های خوب هم در بازار کم بودن زمان cold می باشد .

اما در صورتی که شما بخواهید توسط میکرو داده های دریافتی را پردازش کنید همانطور که دوستان هم گفتند از max232 به عنوان واسط استفاده کرده تا سطح ولتاژ های یکی داشته باشید .
                      اگر کاراکتر کاراکتر بررسی می کنید از دستور getchar
                      پروتکل nmea را مطالعه کنید و یه مد قابل قبول را برای خودتون انتخاب کنید .

البته این موضوع قبلا هم در تاپیک ها بحث شده یه سرچ هم کنید .
                      در میان مردم پی دستی هستم پی گرمای نگاهی حتی در پس این همه چشم سردی غربت انسان پیداست
                      در پس، این همه نور این همه رنگ چه کسی میبیند اشک آن کودک را چشم آن مردی را
                      که شبانگاه، سر افکنده ز شرم و به یاد طفل اش بی صدا میگرید، می شکند
                      آری این شهر من است این همان شهر شما است در پی چشمی باش که نگاه اش آبی است و پر از نم نم باران بهار

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X